Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα στην 100αδα παιδες!!

77 πλέον θέση στον κόσμο και 18o League Title!Και στόχος μου τώρα να μπω μέσα στην 25 αδα

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κι εγω νομιζα οτι θα τον ρωτησεις αν μπορει να νικησει τους υπολοιπους 77! :eek:

Οπως και να χει παντως του αξιζει ενα μπραβο γι αυτο που καταφερε!

Μπλε πανθηρα σου ευχομαι ΚΑΙ πρωτος!  B)

υγ εμεις ΚΟΥΠΙ! επιτελους (με τα 1000 ζορια :eek: ) dev 3 στο seasons!  :-D

http://postimg.org/image/j4hz25if1/

Όχι ότι έχει νόημα , πάντως επειδή έχω παίξει και με τους τρεις, παντελής και τζιμ είναι αρκετά επίπεδα πάνω. Τώρα τι σημαίνει αυτό για το επίπεδο της 100αδας,  δεν ξέρω.

Έχω καιρό να ασχοληθώ με το παιχνίδι αλλά όποτε κανένα βράδυ έρχεται κανάς φίλος θυμάμαι γιατί το παράτησα το online κομμάτι.

Πάνε μου βγάζουν ένα ποδοσφαιράκι διαμάντι, 10/10 στο gameplay (με τα όποια στραβά του) και δε μπορούν να φτιάξουν μια σοβαρή online πλατφόρμα? Όλο το παιχνίδι και μεγάλο μέρος της κερδοφορίας της ΕΑ στηρίζεται στο online γιατί δε το φτιάχνουν το ρημάδι.

Και για να εξηγήσω:

- Είναι δυνατόν το hosting αντί να γίνεται σε server να γίνεται στο μηχάνημα ενός από τους 2 παίκτες? Σε ποιο online game το έχετε δει αυτό τα τελευταία 10 χρόνια?

Δηλαδή αν ο άλλος έχει κουβά υπολογιστή και 56αρα σύνδεση να laggάρουμε και οι δύο για να είναι δίκαιο και το ματς να κρατάει 40' ή μέχρι κάποιος να το παρατήσει? Αν είναι αυτό λύση γιατί δε το εφαρμόζουν και στο Battlefield να μπαίνουν 40 άτομα στον υπολογιστή ενός και να laggάρουν όλοι μαζί.

Γι'αυτό βογγάω εγώ και άλλοι για μόνιμα disconnects κάθε 2-3 ματς ενώ έχω δοκιμάσει τα πάντα σε ISP/router/μηχάνημα/ports. Σχεδόν Cisco πιστοποίηση έβγαλα για να λύσω το πρόβλημα αλλά δεν. Και όταν δε χάνεις συχνά και θες να έχεις ένα ωραίο win/lose ratio σε σπάει άσχημα να μη χάνεις και να χρεώνεσαι ήττα.

Επειδή ακριβώς τα πάντα γίνονται μέσω client επιτρέπεται ακόμη αυτό 

- Είναι τόσο δύσκολο να κάνουν μια μορφή clan και να κάνουμε τουρνουά/πρωταθλήματα μεταξύ μας ingame? 

- Αντί για divisions δε μπορούν να βάλουν ένα elo system αντιγραφή από τα moba? Να ξεκινάει/τελειώνει το ματς και να σου δείχνει με ποιον ακριβώς παίζεις και το ιστορικό του. Να σε μπριζώνει ρε αδερφέ αν χάσεις από nooba ή κερδίσεις κανά κτήνος. Πλήρης ανωνυμία ουσιαστικά έχει αυτή τη στιγμή. Για να βρω με ποιον έψαξα και τι είναι αυτός πρέπει να ψάχνω 20'.

Είναι κρίμα το παιχνίδι να προσεγγίζει το τέλειο και να γίνεται τόσο εκνευριστικό από πράγματα που είναι αυτονόητα εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια στο gaming.

Anyway rant over.

το θεμα ειναι να το ευχαριστιεσαι 

ε ναι!

Οταν ΔΕΝ υπαρχει νοημα, οταν εισαι ο ''κομπαρσος'' του αγωνα ή ακριβως το αντιθετο, οταν σε σπρωχνει και στον αλλον δεν δινει τπτ ...σε τετοιες περιπτωσεις ονλαιν μυριζει ΠΑΝΤΑ QUIT αφου δεν βγαζει απολαυση! χε χε

Ενω πχ σε ματς που νικαω μεχρι το 85 με 2 γκολ διαφορα ο αντιπαλος δεν κανει quit επειδη εχει ''δει'' οτι ειμαι ''θνητος'' απο την αρχη, το παιχνιδι ΔΕΝ με εχει μπουσταρει καθολου σε ολη τη διαρκεια του ματς και η ηττα του ειναι δικαιη.

Αυτό ακριβώς είναι το χαζό της ιστορίας. Ότι το κόστος είναι εξαιρετικά χαμηλό σε σχέση με το πόσο θα βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών της και κατ'επέκταση τα λεφτά που θα της φέρει πίσω. Αν για παράδειγμα το FUT ήταν και πιο καλοφτιαγμένο και κυρίως δεν είχε θέματα disconnect/lag/hack είναι πολύ πιθανό και γω να έριχνα κάθε τόσο φράγκα για πακέτα.

Μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητη η επιλογή τους. Φαντάζεσαι στο LoL/Dota κάθε φορά ένας από τους 10 να έκανε hosting στη τοστιέρα του το game με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε disconnects/hacks/lag? Τελευταία φορά που είχα hostάρει game στο PC μου ήταν προ δεκαετίας τα παλιά τα PES που είχε βγει μια μαγκιά με hamachi νομίζω για VPN-hosting.

Είναι δυνατόν εν έτη 2016 ολόκληρη ΕΑ να χρησιμοποιεί παρόμοια "πατέντα" για το online κομμάτι ενός ΑΑΑ τίτλου της? Ούτε ο Τσίπρας δε θα έπαιρνε τέτοια ηλίθια απόφαση.

Δεν νομίζω ότι η ΕΑ ενδιαφέρεται για το δίκαιο του πράγματος ή για την εμπειρία του καταναλωτή. Εφόσον πάμε και τα σκάμε κάθε χρόνο σαν τα ζώα, ενώ μετά τα σκάμε και για πακέτα με παίκτες λες και συμπληρώνουμε το τελευταίο άλμπουμ της Panini, τότε ποιος ο λόγος να επενδύσει περισσότερο στο προϊόν της; Προσωπικά εκπλήσσομαι που κάνει κι αυτά τα gameplay tweaks που κάνει κάθε χρόνο. Αφού παίζει χωρίς ανταγωνιστή, προσωπικά θα περίμενα απλά να επαναπαύεται στις δάφνες της και να μας σερβίρει κάθε χρόνο ακριβώς το ίδιο πράγμα με διαφορετικό περιτύλιγμα.

That said, προσωπικά δεν είχα ποτέ θέμα με disconnects. Συνεχίζει να με τσαντίζει αφάνταστα ότι π.χ. ο Ρονάλντο θα περάσει από μέσα μου επειδή είναι ο Ρονάλντο και όχι επειδή αυτός που τον ελέγχει συνδυάζει το skill του με τα stats του Ρονάλντο για να με ντριπλάρει, αλλά το έχω ψιλοαποδεχτεί πλέον. Άλλωστε κι εγώ πολλές φορές έτσι σκοράρω ;-) Αυτό που θα ήθελα του χρόνου θα ήταν βελτιωμένη ΑΙ γιατί πολλές φορές οι πάσες πάνε αλλού γι' αλλού.

Και εγώ με εκατοντάδες παιχνίδια από το 2011 πρόβλημα με disconnects δεν είχα εκτός από μια φορά που ήταν γενικό πρόβλημα για κάποιες μέρες. Επίσης ούτε cheat έχω νιώσει εκτός και αν αυτά είναι στην div1 (που έχω ακουμπήσει πολύ λίγο) οπότε μάλλον είμαι τυχερός. 

Φέτος με το παιχνίδι άρχισα να ασχολούμαι ξανά τις τελευταίες 2 εβδομάδες οπότε και ξεκίνησα το seasons.Αυτό που εξακολουθεί να με εκνευρίζει είναι οι κάθετες επιθέσεις από το πλάι που, αν δεν προσέξεις, το χαζό αμυντικό ΑΙ θα σε προδώσει και ο αντίπαλος θα βάλει ένα εύκολο γκολ.Επίσης υπάρχει και το γνωστό θέμα του pace ( bale και βουρ) και της stamina να δεν πέφτει όσο γρήγορα πρέπει.

- Αντί για divisions δε μπορούν να βάλουν ένα elo system αντιγραφή από τα moba? Να ξεκινάει/τελειώνει το ματς και να σου δείχνει με ποιον ακριβώς παίζεις και το ιστορικό του. Να σε μπριζώνει ρε αδερφέ αν χάσεις από nooba ή κερδίσεις κανά κτήνος. Πλήρης ανωνυμία ουσιαστικά έχει αυτή τη στιγμή. Για να βρω με ποιον έψαξα και τι είναι αυτός πρέπει να ψάχνω 20'.

Για αυτό jim στο seasons μπορείς να τον δείς αμέσως μετά το ματς στο κατω αριστερα παραθυρο στο μενου του seasons.

Εγω για να δώσω λίγο ποικιλία στις ομάδες μου και για να δώσω έτσι κίνητρο και στον εαυτό μου είπα να παίξω με τους πρώτους (στη πραγματικότητα) κάθε πρωταθλήματος βέβαια με 3μιση αστέρια δυσκολεύεται αρκετά να βρεί αλλα εντάξει έχω υπομονή.

Για αυτό jim στο seasons μπορείς να τον δείς αμέσως μετά το ματς στο κατω αριστερα παραθυρο στο μενου του seasons.

Εγω για να δώσω λίγο ποικιλία στις ομάδες μου και για να δώσω έτσι κίνητρο και στον εαυτό μου είπα να παίξω με τους πρώτους (στη πραγματικότητα) κάθε πρωταθλήματος βέβαια με 3μιση αστέρια δυσκολεύεται αρκετά να βρεί αλλα εντάξει έχω υπομονή.

Παντελή ναι μπορώ να το κάνω αυτό που λες αλλά μαλακία μου, άλλο εννοούσα και το διατύπωσα λάθος. Η μη ύπαρξη σωστού elo system έχει σαν αποτέλεσμα ένα matchmaking τουρλουμπούκι που όλοι παίζουν ουσιαστικά με όλους. Αν για παράδειγμα εσύ είσαι πολύ καλός παίκτης με τρομερό win ratio και γω είμαι το ακριβώς ανάποδο είναι πάρα πολύ πιθανό κάποιος στο 1ο ματς να παίξει μαζί σου και στο επόμενο μαζί μου.

Σε όλα τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν elo στο matchmaking γενικά παίζεις με άτομα με παρόμοιο skill και ανάλογα με το δικό σου ανεβαίνεις, μένεις σταθερός ή πέφτεις. 

Σε σχέση με το hosting. Με τσιτώσατε χθες με τις αναφορές σε παραδείγματα ότι είμαι καλός μπλαμπλαμπλα και είπα να παίξω κανά δυωράκι.

Σε αυτό το δύωρο κέρδισα 4 ματς έκλεισαν γύρω στα 15 κάνοντας το cheat που πόσταρα πιο πάνω σε fut draft και τουλάχιστον 2 έκλεισαν από το lag.... Πάνω από το 50% του χρόνου που προσπαθώ να παίξω...ΔΕ ΠΑΙΖΩ...

Παντελή ναι μπορώ να το κάνω αυτό που λες αλλά μαλακία μου, άλλο εννοούσα και το διατύπωσα λάθος. Η μη ύπαρξη σωστού elo system έχει σαν αποτέλεσμα ένα matchmaking τουρλουμπούκι που όλοι παίζουν ουσιαστικά με όλους. Αν για παράδειγμα εσύ είσαι πολύ καλός παίκτης με τρομερό win ratio και γω είμαι το ακριβώς ανάποδο είναι πάρα πολύ πιθανό κάποιος στο 1ο ματς να παίξει μαζί σου και στο επόμενο μαζί μου.

Σε όλα τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν elo στο matchmaking γενικά παίζεις με άτομα με παρόμοιο skill και ανάλογα με το δικό σου ανεβαίνεις, μένεις σταθερός ή πέφτεις. 

Σε σχέση με το hosting. Με τσιτώσατε χθες με τις αναφορές σε παραδείγματα ότι είμαι καλός μπλαμπλαμπλα και είπα να παίξω κανά δυωράκι.

Σε αυτό το δύωρο κέρδισα 4 ματς έκλεισαν γύρω στα 15 κάνοντας το cheat που πόσταρα πιο πάνω σε fut draft και τουλάχιστον 2 έκλεισαν από το lag.... Πάνω από το 50% του χρόνου που προσπαθώ να παίξω...ΔΕ ΠΑΙΖΩ...

Εγω στάθηκα μόνο στα bold που έκανα στο δικό σου μήνυμα στα άλλα συμφωνώ στο είχα πεί και εγώ άλλωστε.

Οσο για αυτό που λες ενω όλα τα υπόλοιπα χρόνια μου τύχαιναν πολύ που κάναν αυτό στο βίντεο σου φέτος 1/10 και αν. Οσο για το λαγκ εχθές έπαιξα 4 παιχνίδια τα 2 πολύ καλά το 3ο χάλι μαύρο το 4ο απλά καλό. Λογικά τύχη είναι, γενικά ναι συμφωνώ μαζί σου στο θέμα του host και του elo system.

Απλά μη ξεχνάς οτι δε μπορεί να αποδοθεί και σωστό elo system στα 1.600 άτομα περιπου που παίζουν seasons (είναι το μέγιστο που έχω δεί όταν παω να παίξω) γιατί θα πάει να βρεί εναν ίδιο-παρόμοιο με σένα και αντε πες βρίσκει τη πρώτη φορά τη δεύτερη; τη τρίτη; και με ίδιας κατηγορίας ομάδα είναι πιο δύσκολο. Αν κάποιος που παίζει σε κονσόλα που έχει πολύ περισσότερο κόσμο, μας διαβάζει ας γράψει τις εμπειρίες του πάνω σε αυτό. Πάντως εγώ το αποφάσισα του χρόνου λογικά σε κονσόλα το φιφα. Εχω βάλει στόχο να πάω και να το πάρω το πρωταθληματάκι του κωτσόβολου (oπότε και κονσόλα δώρο) στο 17, φέτος λόγω άγχους δε τα κατάφερα ηπιαμε στους 8 :P  .

Το elo system λειτουργεί Παντελή ανεξαρτήτως ατόμων. Άσε που αν παίζουν μέσο όρο 1300 άτομα κάθε στιγμή τότε μιλάμε για 10-15000 κόσμο γενικότερα οπότε μπορεί μια χαρά να κάνει μια αξιοπρεπή κατηγοριοποίηση.

Και γω το σκέφτομαι για κονσόλα αλλά να πάρω κονσόλα ΜΟΝΟ για Fifa το λυπάμαι ρε γαμώτο αν και τα XboxOne έχουν χαμηλή τιμή. Μπορεί να έρθω στο τουρνουά του Κοτσόβολου μόνο και μόνο για να στη σπάσω (χλωμό λογικά...λόγω χρόνου).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...