Sazerac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εδω η εξηγηση ειναι απλη, οι παιχτες του ειναι αγορασμενοι με κοινς (γι αυτο δεν αποδιδουν) και απλα αυτο που παιζει τον μεγαλο ρολο ειναι η διαφορα των account! To παιχνιδι μπουσταρει εκεινον που εχει γραψει το κοντερ του περισσοτερες ωρες. έλα ρε αδερφέ τώρα, μη λέμε και ό,τι θέλουμε. Πού το ξέρεις ότι είναι αγορασμένοι με κόινς; Επειδή έχει μια θεωρία, που μόνο εσύ δείχνεις να την πιστεύεις μέχρι τώρα; Ας το πάρουμε λογικά οκ; Τι είναι πιο λογικό, να έχει τραβήξει την πλειοψηφεία αυτών των παιχτών από πακς, ή να έχει δώσει 11+ εκατομμύρια κόινς για να πάρει αυτούς τους παιχτές; ΕΠίσης, σύμφωνα με τη δική σου θεωρία, streamers και youtubers που χαλάνε τα κέρατά τους σε fp και πακς, θα έπρεπε ουσιαστικά να είναι ανίκητοι, σωστά; Αν συνδιάσεις το γεγονός ότι έχουν "μπουσταρισμένο ακκ" συν το γεγονός ότι είναι καλοί παίχτες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) μα τα φιφα ποιντς πακετα απ οτι λενε δεν δινουν συχνα ΙΦ παιχτες, υπαρχουν πολλες διαμαρτυριες. Γιατι το λες αυτο? εννοεις εδω στο φορουμ του ινσομνια? δεν αντιλεγω αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα (οτι η θεωρια μου ειναι ακυρη) Οπως το λες και μονος σου, το πιο λογικο ειναι να εχει δωσει κοινς (πακετα Ή μεμονωμενες αγορες, το ιδιο ειναι) ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ αφου 1oν οι παιχτες του ΔΕΝ ''ΤΡΕΧΟΥΝ'' οπως θα επαιζαν ΕΑΝ τους ειχε κερδισει σε φιφα ποιντς πακετα και 2ον ΕΧΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ account. + οτι εισαι καλυτερος (δεν παω να σε βγαλω αχρηστο παιχτη). βεβαια οφλαιν πιστευω θα βλεπαμε ενα εντελως διαφορετικο ματς. Πιο δικαια τα πραγματα. Oι youtubers σπανια σου δειχνουν στα βιντεακια τους τα χρηματα τους και τα φιφα ποιντς που εχουν. Επισης μην ξεχνας οτι εχουν πολλους λογαριασμους και γενικα παιζουν συνεχεια αφου το εχουν κανει επαγγελμα. Ειδικα αυτοι επενδυουν σε φιφα ποιντς (καλυτεροι παιχτες ονλαιν ΑΡΑ περισσοτερες πιθανοτητες για νικη ΑΡΑ περισσοτερα κοινς ΑΡΑ αληθινα λεφτα). Εννοειται οτι αγοραζουν και κοινς πακετα αφου γι αυτους δεν ειναι τπτ σπουδαιο (βγαζουν κοινς αβερτα, διοχετευουν παιχτες στην αγορα (αχρηστους βεβαια αφου δεν μπορουν να κοντραρουν τις ομαδες τους=παιχτες απο πακετα φιφα ποιντς) και βγαζουν εχτρα κοινς ΑΡΑ εχτρα λεφτακια (αληθινα). Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2016 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πλατινι φιλικα παντα εισαι τοσο πεπεισμενος με τη θεωρια σου που οτι επιχειρημα σου δωσει καποιος (που προσωπικα εμενα μου φαινοντα λογικα και του φιλου sazerac αν και δε παιζω UT εγω) βγαζεις μια απαντηση που θεωρεις εσυ απο την εμπειρια σου για να το αντικρουσεις. Πιστευω πλεον ακομα και το κωδικα του φιφα να σου φερουν και να σου αποδεικνυει οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι εσυ θα πεις οτι ο κωδικας αυτος ειναι του προ. Φιλικα ειναι ολα αυτα για να σε βαλω σε δευτερες σκεψεις και να ξεκολλησεις απο αυτο ωστε να σε νοιαζει να γινεις καλυτερος και να νικας η να χανεις με το δικο σου σκιλ και αξια χωρις να τα αποδιδεις αλλου. Οπως σου εχω ξανα πει το account μου εχει γραψει πολλες ωρες απο φιφα 12 και μετα, μπορεις λοιπον να πειραματιστεις μαζι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πλατινι φιλικα παντα εισαι τοσο πεπεισμενος με τη θεωρια σου που οτι επιχειρημα σου δωσει καποιος (που προσωπικα εμενα μου φαινοντα λογικα και του φιλου sazerac αν και δε παιζω UT εγω) βγαζεις μια απαντηση που θεωρεις εσυ απο την εμπειρια σου για να το αντικρουσεις. Πιστευω πλεον ακομα και το κωδικα του φιφα να σου φερουν και να σου αποδεικνυει οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι εσυ θα πεις οτι ο κωδικας αυτος ειναι του προ. Φιλικα ειναι ολα αυτα για να σε βαλω σε δευτερες σκεψεις και να ξεκολλησεις απο αυτο ωστε να σε νοιαζει να γινεις καλυτερος και να νικας η να χανεις με το δικο σου σκιλ και αξια χωρις να τα αποδιδεις αλλου. Οπως σου εχω ξανα πει το account μου εχει γραψει πολλες ωρες απο φιφα 12 και μετα, μπορεις λοιπον να πειραματιστεις μαζι μου. παντελη φιλικα παντα, γιατι συνεχιζεις να μου μιλας για ηττες και νικες? Η θεωρια μας για το ονλαιν ειναι περα απο το ποιος χανει ή κερδιζει..... Εσυ δλδ αν τρεξεις κοντρα στον Μπολτ (με τις προπονησεις και τα αναβολικα) και χασεις θα στενοχωρεθεις? Το νοημα στην θεωρια μας ειναι οτι απαξ και ισχυει .....δεν βρισκουμε ΠΟΙΟ το νοημα να ασχολειται καποιος ΕΚΤΟΣ αν αρχισει να σπρωχνει αληθινα λεφτα. ....ποτε θα χανει ποτε θα κερδιζει ΑΛΛΑ οχι απαραιτητα επειδη θα εχει παιξει καλυτερα ή χειροτερα. Αυτο ψαχνουμε!!!!!!! Επισης, ξερω παιχτικα που ανηκω (μετριος παιχτης οχι μονο παιχτικα ΑΛΛΑ και απο πλευρας χειρισμου gamepad) και δεν εχω κανενα προβλημα με τις ηττες μου. Οκ εκτος απο μερικες που φωναζουν απο μακρυα Δεν με πειραζει να μη συμφωνεις με οτι γραφω αλλα μην αλλαζεις το νοημα. Και ΝΑΙ ειμαι 90% σιγουρος για οτι εχω δει-συναντησει ονλαιν οπως εισαι κι εσυ αμετακινητος στις δικες σου αποψεις τις οποιες σεβομαι. Προσεξε, εγω ΔΕΝ θελω να σε μετακινησω! ΕΠίσης, σύμφωνα με τη δική σου θεωρία, streamers και youtubers που χαλάνε τα κέρατά τους σε fp και πακς, θα έπρεπε ουσιαστικά να είναι ανίκητοι, σωστά; λαθος (χανουν κι αυτοι απο αλλους παιχτες που αγοραζουν φιφα ποιντς πακετα) A huge part of EA profit is made thanks to FIFA Points sales. Aν θελεις μπορω να σου στειλω το λινκ να το διαβασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sazerac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 επειδή μοιάζεις αρκετά πεπεισμένος με τη θεωρία σου, και δεκτό αυτό, δεν βλέπω το νόημα να συνεχίσουμε. σε άλλα νέα, βρίσκομαι σε τραγική κατάσταση στο UT. Πολλές ήττες και υποβιβασμός σε δεβ4, μετά από 2 σεζόν στην 3 όπου για έναν πόντο δεν πήρα promotion και καπάκι και 2 εύκολες ήττες στην 4. Το θέμα μου είναι ότι σε όλα αυτά τα παιχνίδια οι τελικές μου ήταν με το σταγονόμετρο, σε αντίθεση με παλιά που στο 80% των παιχνιδιών μου είχα πολύ περισσότερες τελικές από τον αντίπαλο. Οι πάσες μου δεν βγαίνουν. μου κλέβουν την μπάλα συνέχεια, δεν αποφεύγω παίχτη ουτε με αίτηση, τίποτα δεν έβγαινε. Εντωμεταξύ παράλληλα λέω ας παίξω και κάνα σίζονς που το είχα αφήσει εδώ και 2 μήνες που έπαιζα μόνο UT, και έκανα 4 σερί νίκες, με πάρα πολλές φάσεις και έκανα και μόνος μου όβερ. Τέλος πάντων, διάλειμμα τώρα για εξεταστική και ας ελπίσουμε ότι ήταν μια κακή φάση και θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 παντελη φιλικα παντα, γιατι συνεχιζεις να μου μιλας για ηττες και νικες? Η θεωρια μας για το ονλαιν ειναι περα απο το ποιος χανει ή κερδιζει..... Εσυ δλδ αν τρεξεις κοντρα στον Μπολτ (με τις προπονησεις και τα αναβολικα) και χασεις θα στενοχωρεθεις? Το νοημα στην θεωρια μας ειναι οτι απαξ και ισχυει .....δεν βρισκουμε ΠΟΙΟ το νοημα να ασχολειται καποιος ΕΚΤΟΣ αν αρχισει να σπρωχνει αληθινα λεφτα. ....ποτε θα χανει ποτε θα κερδιζει ΑΛΛΑ οχι απαραιτητα επειδη θα εχει παιξει καλυτερα ή χειροτερα. Αυτο ψαχνουμε!!!!!!! Η θεωρία σου είναι το γιατι χάνει η γιατί κερδίζει. Σε αυτό σου απάντησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 για να σε βαλω σε δευτερες σκεψεις και να ξεκολλησεις απο αυτο ωστε να σε νοιαζει να γινεις καλυτερος και να νικας η να χανεις με το δικο σου σκιλ και αξια χωρις να τα αποδιδεις αλλου. ...νομιζω οτι καλα καταλαβα τι διαβασα εκτος αν εννοεις κατι αλλο και εγραψες αυτο αντι για το αλλο που εννοεις. Δεν εχω προβλημα με ΟΛΕΣ τις ηττες και ΔΕΝ τις αποδιδω ΑΛΛΟΥ ΟΛΕΣ. Το ιδιο ισχυει και στις νικες μου. Ουτε να γινω καλυτερος παιχτης με ενδιαφερει. Δεν διεκδικω δαφνες...παιζω γιατι μου αρεσει το ποδοσφαιρακι φιφα thats all (ΤΟ ΠΡΟ επειδη το ανεφερες πριν, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, οχι οτι δεν το τιμησα κι αυτο βεβαια) ...και ψαχνομαι διοτι παιζω ΜΟΝΟ ονλαιν χωρις φιφα ποιντς (ποτε). Το ΑΛΛΟΥ ειτε σε νικες ειτε σε ηττες λιγο πολυ φαινεται οταν συμβαινει και εγω προσωπικα το παραδεχομαι ακομα και οταν κερδιζω με κουλαμαρες (με τα ψεμματα, ετσι το λεμε εμεις χε χε). πριν απο λιγο UT (oυτε που καταλαβα οτι ειχε τον Αγουερο ενω τον ειχα δει πριν αρχισει ο αγωνας και ειχα τρομαξει) ωραιος αγωνας!!!! http://postimg.org/image/q382fim7p/ http://postimg.org/image/fh1fy657b/ http://postimg.org/image/ydld0p5uz/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά το κουμπί του block που είναι? Δε το βρίσκω και δεν αντέχω να διαβάζω άλλες βλακείες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά το κουμπί του block που είναι? Δε το βρίσκω και δεν αντέχω να διαβάζω άλλες βλακείες. κι εμεις σαγαπαμε jim777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) 158 θεση εφτασα πλεον rank και 15ο πρωτάθλημα .Στα online seasons.Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια...λεω γω τωρα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2016 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sazerac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ultimate team παιζεις πανθηρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Παιζω αλλα έχω πάρει τόσα πολλά πρωταθληματα στο fut online που το χω βαρεθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Πριν έναν μήνα περίπου είχε γίνει ένα update.Το έκανε χάλια το παιχνίδι η ηλίθια η ΕΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drumpao Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Οσοι θελετε ελληνικο πρωταθλημα στο fifa εχει βγει απο το greesuperpatch μεσω modding way. Κατεβαζετε αυτο το mod http://www.moddingway.com/file/189214.htmlτο κανετε εγκατασταση (εχει οδηγιες) και μετα κατεβαζετε και το δευτερο http://www.moddingway.com/file/189457.html που ειναι update. Κρατηστε ενα backup καπου το φακελο fifa 16 απο τα program files/origin games αν θελετε να το ξαναεπαναφερετε. Το patch περιλαμβανει ελληνικο πρωταθλημα με ολες τις εμφανισεις και τα ροστερ, ελληνικο κυπελλο στο career, επιλογη ελληνικου scoreboard και εχει και το αποστολος νικολαιδης ως default γηπεδο του παναθηναικου. Και εδω 2 pics απο το αποστολος νικολαιδης που περιλαμβανει το patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 εντυπωσιακο! (οι φωτογραφιες εννοω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα