padelis71992 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Επιχείρημα σου έδωσα την προσωπική μου εμπειρία. Αλλωστε για προσωπική εμπειρία δε μιλάμε; Επίσης εδώ είμαι να κάνουμε και μαζί τα τεστ . Μην ξεχνάς οτι η ψυχολογία παίζει ίσως το μεγαλύτερο ρόλο ΚΑΙ σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλο θα ηταν να μαζεψτε λιγο αυτον που κανει χαβαλε με εναν πρεζεμπορα και πλακιτσα με την ομαδα μερος του συστηματος κοκκαλη παγκαλου χριστοφορακου και σια που κατεστρεψαν τη χωρα μας. Εκτος απο οφ τοπικ ειναι κ προκλητικος κ ευκολα μπορει να ξεφυγει η κουβεντα. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Έχεις δίκιο ότι κακώς ανέφερα ό,τι ανέφερα γιατί άνετα θα μπορούσαμε να γίνουμε κώλος με τις ομάδες. Αυτό δεν αλλάζει ότι 82 σελίδες διαβάζουμε μπούρδες. Ένα παλικάρι έκανε μια ερώτηση πρίν για κάτι ingame και το γράψαμε στα τέτοια μας και συνεχίσαμε να προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογία γιατί χάνει κάποιος. Γι'αυτό προφανώς έφαγε ban στην άλλη σελίδα. Γιατί κάνει κώλο το topic με μπούρδες απ'το μυαλό του. Στην ερώτηση που έκανε ο panoskatos. Τα custom sliders υποθέτω είναι αδερφέ. Δε καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς αλλά υποθέτω εννοείς ότι πιέζουν πολύ αλλά παράλληλα έχουν 4 παίκτες καρφωμένους έξω από τη περιοχή τους αυτό γίνεται βάζοντας τα 3 τελευταία sliders στο 20-60-20. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γενικά θα ήταν καλό απλά να παραθέτει ο καθένας την άποψή του με σεβασμό στον συνομιλητή και χωρίς πολλές πολλές ειρωνείες, γιατί η ανωνυμία του διαδικτύου μάς δίνει μερικές φορές την ψευδαίσθηση ότι είμαστε και κολλητάρια ενώ στην πραγματικότητα είμαστε απλά δέκα ξένοι που συζητάμε για ένα βιντεοπαιχνίδι. Επί της ουσίας τώρα, είναι σίγουρα καλό σημάδι ότι παίκτες με ανώτερο skill όπως οι Jim και Παντελής μπορούν να υπερκεράσουν το όποιο handicap τούς επιβάλει ενίοτε το παιχνίδι. Θα πρέπει όμως κι εσείς να σεβαστείτε ότι για πιο casual ή λιγότερο skilled παίκτες, πολλές φορές το handicap και - κυρίως - η εφαρμογή του μπορεί να είναι από frustrating μέχρι game breaking για τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες. Πιστεύω ότι πέρα από τις παρατηρήσεις του, ο καθένας έχει και δικαίωμα να εκφράζει τις όποιες θεωρίες του για τα αίτια αυτών, ακόμη κι αν αυτές φαντάζουν συνωμοσιολογικές σε κάποιους. Αρκεί φυσικά να αναγνωρίζει και ο ίδιος ότι εφόσον δεν μπορεί να τις αποδείξει, παραμένουν ακριβώς αυτό - θεωρίες. Κάτι που νομίζω ότι κάνει ο Πλατινί εν προκειμένω, οπότε προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα στον τρόπο που εκφράζει τους προβληματισμούς του. That said, ό,τι κι αν ισχύει, είτε το Δ.Σ. της ΕΑ αποτελείται από εξωγήινους που χρησιμοποιούν το FIFA για να κάνουν ψυχολογικό πόλεμο στην ανθρωπότητα πριν την εισβολή, είτε απλά απέτυχαν να εφαρμόσουν το handicap, είτε ακόμη πιο απλά είμαστε όλοι οι υπόλοιποι άμπαλοι και πρέπει να μας κάνει σεμινάρια ο Blue Panther, το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε το skill μας. Π.χ. εγώ παρατήρησα ότι στο 95% των αγώνων θα έχω μακράν περισσότερες τελικές από τον αντίπαλό μου, ενώ μία στις δύο φορές θα έχω τις υπερδιπλάσιες. Αυτό, όμως, σπάνια αντικατοπτρίζεται στο τελικό σκορ, είτε έχω κερδίσει, είτε έχω χάσει. Συνεπώς προσπάθησα να είμαι πιο υπομονετικός στην ανάπτυξή μου και - κυρίως - στην τελική πάσα, και είδα αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, δυστυχώς ανήκω ακόμη στο στρατόπεδο των frustrated, αφού όπως ανέφερα - μέχρι στιγμής τουλάχιστον - είμαι ανήμπορος να αντιδράσω όταν τρώω handicap. Καλό θα ήταν να κόψουμε λοιπόν τις αλληλοκατηγορίες και ας αρχίσουμε να ζητάμε/δίνουμε συμβουλές για την ταμπακιέρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ektelion κυνηγάμε την ουρά μας γύρω-γύρω. 20 χρόνια κυριολεκτικά παίζω ποδοσφαιράκια και βλέπω τα ίδια πράγματα. Υπάρχουν ματς όντως που ο αντίπαλος θα είναι τυχερός και θα πάρει τις κόντρες, θα βάλει ένα απίστευτο γκολ, το τέρμα σου θα γίνει Κονστάντζο, το τέρμα του θα γίνει Κατεργιανάκης από το ΟΣΦΠ-Άρης 0-1 και χίλια δυο. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν γιατί όλα τα ποδοσφαιράκια έχουν ένα ποσοστό randomness και γι'αυτό είναι και διασκεδαστικά. Αν τα πάντα ήταν προκαθορισμένα και ήξερες πριν σουτάρεις αν θα μπει, πριν πασάρεις που θα πάει η πάσα τότε θα γυρνούσαμε σε εποχές tehkan world cup που ναι μεν ο καλύτερος πάντα κέρδιζε αλλά δε νομίζω ότι αυτό θέλουμε. Όσο προχωράει η τεχνολογία αυξάνονται οι μεταβλητές και αυξάνονται τα πιθανά αποτελέσματα και άρα το randomness. Αυτό δεν είναι θέμα άποψης. Είναι γεγονός. Από κει και πέρα επίσης γεγονός είναι ότι σε κάποια ματς είσαι καλύτερος και χάνεις. Και συ και γω και όλοι. Δε διαφωνώ ότι αυτό συμβαίνει. Διαφωνώ στη προσπάθεια να το εξηγήσετε αυτό με περίεργες θεωρίες. Απλά αποδεχτείτε ότι ήσασταν άτυχοι. Ναι είναι απίστευτα frustrating αλλά δεν είναι απλά θέμα τύχης. Και επειδή η τύχη ευνοεί τους δυνατούς ο Παντελής για παράδειγμα "φτιάχνει τη τύχη του" με αποτέλεσμα να επηρρεάζεται λιγότερο. Δηλαδή όταν έχανα με τον ίδιο τρόπο στο PES 6 για παράδειγμα πριν 10 χρόνια υπήρχε momentum, handicap, fifa points ή τέλος πάντων το ίδιο ακριβώς από την Konami? Όταν έπαιζα nba jam και το δικό μου τρίποντο δεν έμπαινε και του τάδε έμπαινε πριν 20 χρόνια υπήρχε δάκτυλος EA? Το ίδιο στο Virtual Tennis πριν 15 χρόνια όταν το backhand στην ευθεία πήγαινε out ενώ του αντιπάλου μέσα πριν 15 χρόνια. Αποδεχτείτε το RNG των αθλητικών παιχνιδιών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Όπως κι εσύ, έτσι κι εγώ παίζω βιντεοπαιχνίδια και αθλητικά παιχνίδια εδώ και πάνω από 25 χρόνια, με το πρώτο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει ποτέ να είναι το Site: στο spectrum. Αυτό που γίνεται στο FIFA από το '12 και μετά, δεν το έχω ξαναδεί. Επαναλαμβάνω, δεν ενστερνίζομαι τις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά πιστεύω πως απλά δεν διαχειρίστηκαν σωστά τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων και το handicap. Π.χ. μέχρι το '11 μπορούσα άνετα να νικήσω την Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό, αν ήμουν καλύτερος από τον αντίπαλο. Θα μου πεις "κι είναι αυτό φυσιολογικό"; Ακόμη, λοιπόν, κι αν δεν είναι (που κι αυτό χωράει συζήτηση, αλλά ας το αφήσουμε επί του παρόντος), προσωπικά κρίνω παντελώς αποτυχημένη την αποτύπωση αυτής της διαφοράς δυναμικότητας στον αγωνιστικό χώρο γιατί πολύ απλά είναι υπερβολικά αυτοματοποιημένη. Πέρα, όμως, από τη διαφορά στην υλοποίηση του RNG, διαφωνούμε και σε καθαρά φιλοσοφικό επίπεδο. Δεδομένου ότι εμένα προσωπικά ο όρος "εξομοιωτής ποδοσφαίρου" ή "εξομοιωτής αυτοκινήτου" μόνο γέλιο μου προκαλεί όταν μιλάμε για "ποδοσφαιράκια" και "ραλάκια", θεωρώ ότι η ΕΑ Canada και ο κάθε dev θα έπρεπε να εστιάσει πρώτα στα βασικά και ύστερα να ασχοληθεί με έννοιες όπως "RNG" και "handicap". Φτιάξτε πρώτα την ΑΙ ώστε να μην χάνω τις μισές φορές την μπάλα επειδή έρχται και πέφτει πάνω μου ο συμπαίκτης μου σαν το κριάρι, και μετά συζητάμε τα περί "εξομοίωσης" (τις προάλλες κέρδισα 8-1 έναν καψερό σε 12λεπτο παιχνίδι, αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούμε τον όρο "εξομοίωση" για ποδοσφαιράκια). Ακόμη και αυτή η ελεεινή εφαρμογή της διαφοράς δυναμικότητας και του handicap θα έβγαζε πολύ λιγότερο μάτι αν η ΑΙ μπορούσε να την υποστηρίξει. Άρα κατευθύνετε/περιορίστε το scripting εκεί που πρέπει - δηλαδή για να καλυφθούν τα κενά της ΑΙ - και αφήστε το στοιχείο της "εξομοίωσης" για αργότερα. Ακόμη δεν έχει βγάλει ούτε καν δοντάκια η Ignite. Επειδή, λοιπόν, παίζω ποδοσφαιράκι και όχι εξομοιωτή ποδοσφαίρου, θέλω όταν είμαι καλύτερος να κερδίζω πάντα, τόσο απλά. Αλλιώς να βάλουμε και διαιτητικά λάθη στο μίγμα, ντου οπαδών, αναπτήρες, στυλό, τσεκούρια, Ορκ κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ειλικρινά δε τη καταλαβαίνω τη λογική σου στο παράδειγμα ΠΑΟ-Ρεαλ. Είτε το δεις σαν εξομοιωτή ποδοσφαίρου (που δεν είναι) ή σαν ποδοσφαιράκι ειναι απόλυτα λογικό να υπάρχει handicap και οι παίκτες της Ρεαλ να είναι πιο εύστοχοι, πιο γρήγοροι, πιο δυνατοί (κόντρες) πιο πιο πιο.... Το παράλογο θα ήταν να μη συνέβαινε αυτό. Τότε δε θα είχε νόημα να υπάρχουν παίκτες ή ομάδες με τα αντίστοιχα στατιστικά τους. Θα υπήρχαν απλά οι κόκκινοι οι πράσινοι οι κίτρίνοι οι μαύροι και οι μπλε. Έχω ένα φίλο που είναι αρκετά χειρότερος από μένα. Όταν έρχεται από το σπίτι για να παίξουμε εγώ συνήθως διαλέγω ομάδα πολύ χαμηλής δυναμικότητας και αυτός Ρεαλ-Μπάρτσα-Μπάγερν ακριβώς για να του δώσω ένα handicap και να γίνει παιχνίδι. Και πάλι κερδίζω 3 στα 4 παιχνίδια αν και δεν έχει σημασία. Στο seasons ούτως ή άλλως μέσες άκρες παίζεις με ομάδα αντίστοιχης δυναμικότητας. Συμφωνώ για το ΑΙ και διάφορες μπούρδες της Ignite και ότι παίρνει άπειρες βελτιώσεις. Είναι σε καλό δρόμο πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Από το '12 και μετά, με την εισαγωγή του Seasons, η ΕΑ αποφάσισε να διευρύνει τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων, ώστε να είναι πολύ πιο δύσκολο για κάποιον που παίρνει μια ομάδα 3 - 3,5 αστεριών να κερδίσει μια πεντάστερη ομάδα. Άλλωστε πλέον με το Seasons ένα τέτοιο match κατέστη αδύνατο, αφού το βασικότερο κριτήριο του matchmaking είναι να είναι ίδιας δυναμικότητας οι ομάδες. Η διεύρυνση αυτή, όμως, έγινε ούτως ή άλλως. Όπως τόσες και τόσες καινοτομίες που εισήγαγε η ΕΑ (first touch, 360 dribbling, impact engine κλπ), η υλοποίηση αυτής της διαφοράς δυναμικότητας πρέπει να περάσει τις παιδικές ασθένειές της προκειμένου να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Για εμένα, όπως προανέφερα, το πρόβλημα είναι η υπερβολική αυτοματοποίηση. Θα σου εξηγήσω τι εννοώ με ένα παράδειγμα: Έστω ότι παίζω Ρεάλ - ΠΑΟ και προσπαθώ να ντριπλάρω τον Νάνο με τον Ρονάλντο. - Στην περίπτωση του FIFA 11, ο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος, με πιο κοφτή ντρίπλα και γενικά είναι πιο ευκίνητος. Και πάλι, όμως, δεν μπορώ να περάσω μέσα από τον Νάνο. Θα πρέπει να συνδυάσω το skill μου με τα πλεονεκτήματα του Ρονάλντο έναντι του αντιπάλου του προκειμένου να του δώσω τη σακούλα να μαζέψει χόρτα. - Από το '12 και μετά: "Είσαι άμπαλος; Δεν πειράζει αγόρι μου, κάνε γιούργια εσύ και λίγο που θα σκοντάψει ο Νάνο, λίγο που θα κερδίσεις την κόντρα, θα τον περάσεις τελικά". Ναι, λοιπόν, η ΕΑ κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση σε πολλά πράγματα και έχει εισαγάγει τρομερές καινοτομίες στο παιχνίδι (ακόμη κι αν πολλές από αυτές τις εισήγαγε ενώ ήταν ακόμη σε beta φάση ουσιαστικά, μη σου πω και σε pre-alpha). Αλλά για να παραφράσω το διάσημο απόφθεγμα του Dirty Harry, "An AI's got to know its limitations". Δεν μπορείς να πηδάς αναπτυξιακά εμπόδια επειδή θες με το έτσι θέλω να κάνεις εξομοίωση, τόσο απλά. Τα παραπάνω για όσους αρέσκονται να διυλίζουν τον κώνωπα, όπως εμείς Το bottom line είναι ότι αν δεν ήταν τόσο fun το ποδοσφαιράκι, δεν θα ήταν και τόσο frustrating. Το ότι παθιαζόμαστε δείχνει ότι κάτι κάνει σωστά η ΕΑ και ότι η συνισταμένη κρίνεται θετική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) να προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογία γιατί χάνει κάποιος. Γι'αυτό προφανώς έφαγε ban στην άλλη σελίδα. Γιατί κάνει κώλο το topic με μπούρδες απ'το μυαλό του. Προφανως αυτο παει σε μενα. 1ο ΑΚΥΡΟ Προφανως δεν εχεις καταλαβει τι λεω ΑΦΟΥ η θεωρια μου δεν εχει να κανει ΜΟΝΟ με ηττες αλλα και ΝΙΚΕΣ (δικες μου εννοειται) και παρολο που δεν εχεις καταλαβει μπαινεις στον κοπο να σχολιασεις... μπουρδες! Γιατι δεν τις προσπερνας αληθεια? 2ο ΑΚΥΡΟ Επισης δεν εχω κανει κωλο οπως λες κανενα τοπικ (ειμαι ευγενης και οχι ΤΡΟΛ) και το 48αρο ΒΑΝ δεν το φαγα στο τοπικ ακριβως αλλα σε ενα live chat που εχει (μου μιλησε ασχημα ο αντμιν και απαντησα) οποτε ΠΑΛΙ ΔΕΝ ξερεις σε τι πραγμα αναφερεσαι. Σε πειραξε μαλλον κατι πολυ για να εκφραστεις για αλλη μια φορα με την ευγενεια που σε διακρινει Σορρυ για το οφτοπικ απλα ο φιλος δεν εχει τι να πει και πεταει λασπη, δημιουργει εντυπωσεις. υγ για την ιστορια απαντησα στο ποστ του Sazerac, απλα ανεπτυξα λιγο την σκεψη μου αργοτερα και σε 2ο ποστ. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2016 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 11 ο πρωταθλημα.ΟΕΕΕΕΟΟΕΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testtesttest Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 οταν φτασεις τα 100 να μας ενημερωσεις, μας ενδιαφερει πολυ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 καλημερα σε ολους και καλη Κυριακη. Λοιπον ξεκιναμε! Βασικα μου ετυχε πριν απο λιγο οποτε το κολλαω στο χθεσινο περιστατικο το οποιο ξεκινησα να γραφω το πρωι εδω στο φορουμ αλλα στο τελος ειπα αστο! Χθες: UT φιφα 16 κοντρα σε Τουρκο αντιπαλο με 11αδα ΟΛΟΙ Τουρκοι και μπροστα επιθεση μονο του ...τον Ρουνει! Κοιταζοντας μια ματια στο futhead, αν και εχω bpl ομαδιτσα τον Ρουνει δεν τον εχω, διαπιστωσα οτι ο συγκεκριμενος παιχτης στα likes των gamers ειναι καπου 7ος - 8ος. Καλη θεση δε λεω...Βεβαια σε δυνατοτητες προηγουνται αλλοι πχ acceleration, finishing, κλπ Το ματς το χασα 3-1, ο αντιπαλος καλος και ο Ρουνει φοβερος (αν θυμαμαι καλα σκοραρε τα 2). Τεσπα ο συγκεκριμενος αγωνας δεν ειχε σημασια για μενα αφου ειχα ανεβει ηδη dev 4. ΑΡΑ ασχετα με την ηττα γραφω απλες παρατηρησεις συμφωνα παντα με τη θεωρια μας. fifa points players cards> fifa coins players cards 1ον η ομαδα του εχανε σε χημεια ομως δεν φαινοταν στο γηπεδο (λεπτομερεια λεμε τωρα) και 2ον το ερωτηματικο γιατι η επιλογη του συγκεκριμενου επιθετικου και οχι καποιου αλλου καλυτερου (κι απο αλλη λιγκα) ? Απο τη στιγμη που ειχε 10 παιχτες Τουρκους θεωρω οτι ο αντιπαλος ηταν ''ψαγμενος'' παιχτης. Η εξηγηση μας ειναι οτι ο Ρουνει του κατσε σε πακετο φιφα ποιντς οπως επισης πιθανο να του κατσαν και Τουρκοι παιχτες και γι αυτο η συγκεκριμενη ΔΥΝΑΤΗ 11αδα. Αυτο λοιπον εγινε χθες. Τωρα πριν απο λιγο. Αντιπαλος με ομαδα bpl με προσθηκη στην αμυνα τον ...ΙΦ Adil Rami!!!!! Η συγκεκριμενη καρτα μαλιστα ειναι πολυ χαμηλα στην καταταξη προτιμησης. ΑΡΑ γιατι να τον χρησιμοποιησει αφου υπαρχουν αλλοι καλυτεροι για τη θεση. Εγω πχ παιζω με τους ΟΚΟΡΕ & Mbemba. Για την ιστορια πολυ νωρις για αδιευκρινιστο λογο ο τυπος σταματησε να παιζει, του κλεψα τη μπαλα ευκολα και σκοραρα. Αμεσως μετα η συνδεση διεκοπη και πηρα το τσατσικο 3ποντο ΧΕ ΧΕ. Αλλα οπως ειπα οι ηττες και οι νικες δεν μας ενδιαφερουν καθολου, μονο το τι συμβαινει online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sazerac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) άντε πάλι τα ίδια... Ας πάω με τα νερά σου. Τις προάλλες αντιμετώπισα έναν τυπά με ομάδα με 4 TOTY(marcelo, modric, ramos, alves αν θυμάμαι καλά), neuer τέρμα, τον 89άρη if bale, if iniesta, nif ronaldo και σουάρεζ. Ξεκάθαρα παίχτες παρμένοι από packs, σωστά; Ε τον κέρδισα, και εύκολα μάλιστα. Ούτε οι παίχτες του παίζαν σαν θεοί, ούτε ό,τι έκανε του βγαινε, ούτε κάθε φάση που έκανε έμπαινε μέσα. Το παιχνίδι πιθανώς να έχει διάφορα μειονεκτήματα για κάποιον παίχτη μέσα στο παιχνίδι, αλλά αυτό που λες δεν είναι με τίποτα. Δεν θα σχολιασω αυτό (fifa points players cards> fifa coins players cards) γιατί θαρρώ πως απλώς εννοείς παιχτες που δίνουν fp για πακς και όχι κάρτες από fp, γιατί έτσι το μισό μάρκετ περιέχει κάρτες που τραβήχτηκαν από πακς με ποιντς, άρα όλοι θα είχαμε κάποιους τέτοιους Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2016 από Sazerac 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ξεκάθα παίχτες παρμένοι από packs, σωστά; Δεν θα σχολιασω αυτό (fifa points players cards> fifa coins players cards) γιατί θαρρώ πως απλώς εννοείς παιχτες που δίνουν fp για πακς και όχι κάρτες από fp, γιατί έτσι το μισό μάρκετ περιέχει κάρτες που τραβήχτηκαν από πακς με ποιντς, άρα όλοι θα είχαμε κάποιους τέτοιους γεια σου φιλε και σε ευχαριστω για την ωραια πασα που μου δινεις! (για συζητηση εννοω) Σου απαντω λοιπον με τη σειρα. Οχι δεν ειναι ξεκαθαρα απο πακετα φιφα ποιντς ΑΦΟΥ αυτοι οι παιχτες υπαρχουν ΚΑΙ στην αγορα των κοινς. Ακριβοι βεβαια αλλα για εναν που παιζει πολλες ωρες και μαζευει χρημα μπορει να τους αγορασει (κι εγω στο 15 ειχα πουλησει τον Ιμπρα και με τα κοινς που επιασα ενας που ειχα αγορασει ηταν ο ΙF Caceres. Mαλιστα εφαγε παγκο αφου δεν μου προσεφερε πολλα και κατεληξα να παιζω με τον γκολντ. Αυτο ειναι το ρεζουμε (ζητουμενο) οτι ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ το ιδιο. Οσο για το 2ο που γραφεις ΜΑ εκει στηριζεται η θεωρια μας!!! Οταν σου τυχει παιχτης απο πακετο φιφα ποιντς ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙOXETEYΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ κοινως τον ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ αυτοματα γινεται παιχτακι της σειρας δλδ δεν αποδιδει το ιδιο οπως πριν. Γι αυτο εγραψα αυτο ---------> fifa points players cards> fifa coins players cards. Το παραπανω ΔΕΝ μπορω να στο αποδειξω (αρα ουτε να σε πεισω) με καποιο τροπο παρα μονο ΑΝ εχεις τις ιδιες παρατηρησεις με μενα στους αγωνες ονλαιν. Ναι σιγουρα καποιοι διαφωνουν (ΣΕΒΑΣΤΟ!) ωστοσο εχω συζητησει με παιχτες που ταυτιζονται οι παρατηρησεις μας και δεν ειναι λιγοι. υγ Οπως καταλαβαινετε ακομα να δωσουμε 10 ευρω να παρουμε φιφα ποιντς χα χα χα. Θα γινει κι αυτο ...εννοειται θα γραψουμε εντυπωσεις (και βιντεακι) ακομα και αν ολα αυτα που εικαζουμε αποδειχτουν μια τεραστια φουσκα. Τις προάλλες αντιμετώπισα έναν τυπά με ομάδα με 4 TOTY(marcelo, modric, ramos, alves αν θυμάμαι καλά), neuer τέρμα, τον 89άρη if bale, if iniesta, nif ronaldo και σουάρεζ. Ξεκάθαρα παίχτες παρμένοι από packs, σωστά; Ε τον κέρδισα, και εύκολα μάλιστα. Ούτε οι παίχτες του παίζαν σαν θεοί, ούτε ό,τι έκανε του βγαινε, ούτε κάθε φάση που έκανε έμπαινε μέσα. Ναι ναι κλασσικο το παραδειγμα σου! Μου εχει τυχει καποιες φορες (χθες μαλιστα αντιμετωπισα εναν με 2-3 ΙΦ που σερνοντουσαν στην ομαδα του) Εδω η εξηγηση ειναι απλη, οι παιχτες του ειναι αγορασμενοι με κοινς (γι αυτο δεν αποδιδουν) και απλα αυτο που παιζει τον μεγαλο ρολο ειναι η διαφορα των account! To παιχνιδι μπουσταρει εκεινον που εχει γραψει το κοντερ του περισσοτερες ωρες. Γι αυτο και τα στατς των παιχτων ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ! αφου ισχυουν αλλοι νομοι! Προσεξε ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ καθε φορα, οτι απλα κερδιζει με τη βοηθεια του παιχνιδιου. ΟΧΙ σιγουρα δεν λεει αυτο η θεωρια μας. Ωστοσο απο τη στιγμη που συμφωνα με τη θεωρια μας παντα το παιχνιδι ΜΠΟΥΣΤΑΡΕΙ-ΧΑΝΤΙΚΑΠΙΑΖΕΙ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τον εναν απο τους 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ε εκει ξεκιναει και η διαφωνια μας με τη λογικη της ΕΑ και του ονλαιν. Θα μου πεις τωρα ΠΩΣ αλλιως θα μπορουσε να γινει και πως αλλιως να στηνοταν η επιχειρηση.....? .....σωστο και αυτο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 platini πως είσαι στο origin να παιξουμε κανα φιλικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα