Sazerac Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 κατί που μου συμβαίνει αρκετά τελευταία, είναι στα πρώτα λεπτά του ματς, πιθανώς και μετά από μία πάσα, να κάνει disconnect και να μας πετάει και να μην καταλογίζει το σκορ. Στην αρχή πίστευα ότι μπορεί να ήταν κάποιου είδους τσιτ γιατί πολλοί είχαν bronze ομάδα σε παιχνίδια που συνέβαινε, αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι κερδίζουν με αυτό. Τώρα από την άλλη, αυτό έγινε πάλι με έναν τυπά που κέρδιζε, οπότε γιατί να τσιτάρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 κατί που μου συμβαίνει αρκετά τελευταία, είναι στα πρώτα λεπτά του ματς, πιθανώς και μετά από μία πάσα, να κάνει disconnect και να μας πετάει και να μην καταλογίζει το σκορ. Στην αρχή πίστευα ότι μπορεί να ήταν κάποιου είδους τσιτ γιατί πολλοί είχαν bronze ομάδα σε παιχνίδια που συνέβαινε, αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι κερδίζουν με αυτό. Τώρα από την άλλη, αυτό έγινε πάλι με έναν τυπά που κέρδιζε, οπότε γιατί να τσιτάρει; Επίτηδες το κάνουν φίλε μου, κερδίζουν από όσο ξέρω τα coin ,δεν τους μετράει το παιχνίδι και συνήθως το κάνουν με bronze παίχτες για οικονομία στα συμβόλαια, μόνο τα συμβόλαια μετραει με αυτό που κάνουν. Δεν γνωρίζω τον τρόπο που το κάνουν ή αν λειτουργεί παράλληλα με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Λειτουργει οπως στο φιφα 15.Υπαρχει προγραμμα (για πισι σιγουρα για κονσολες δεν γνωριζω, λογικα κατι αντιστοιχο θα συμβαινει και εκει). Με τις ευλογιες της ΕΑ αφου εκει περα βγαζουν λεφτα. Η κοροιδια συνεχιζεται . Ολοι αυτοι οι gamers (+ oι youtubers) κανουν μπιζνες, βγαζουν λεφτα, δεν παιζουν. Η ΕΑ ενω εχει φτιαξει κατι καλο το ....μπιπ....με τα φιφα ποιντς καθως και με τις μπιζνες των κοινς στα διαφορα sites. Βγαζω κοινς, πουλαω κοινς, βγαζω euro, αγοραζω φιφα ποιντς απο την ΕΑ, ενισχυω το account μου. Eτσι ομως εχει χαλασει ενα ολοκληρο ονλαιν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Να προσθεσω και κατι ακομα στο παραπανω ποστ μου, κατι που βρηκα στο futhead ψαχνοντας για την σημασια αυτων των ΜΠΙΠ φιφα ποντων. A huge part of EA profit is made thanks to FIFA Points sales. Αρα, χωρις να εχω αγορασει ΠΟΤΕ (περα απο το game απο το 2011 και μετα) η λογικη μου λεει οτι εκει κρυβεται η εξηγηση για ΟΛΑ τα κουλα που μου εχουν συμβει ονλαιν (παντα στο ονλαιν αναφερομαι, οφλαιν δεν παιζω ποτε και ως κουλα δεν αναφερομαι μονο στις ηττες μου αλλα και σε νικες μου) αφου η θεωρια μου εχει να κανει τελικα με το account του καθε gamer οπου το παιχνιδι σε ανταμοιβει ΟΣΟ παιζεις. fifa points>fifa coins>nothing at all χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορεις να κερδισεις κι ολας εαν εισαι παιχτικα ανωτερος, θα σου σπασουν λιγο τα νευρα βεβαια με την προστασια που θα παρεχει στον αντιπαλο το παιχνιδι. Ετσι ομως, online, οι αγωνες ΔΕΝ ειναι δικαιοι. Ετσι εξηγειται και το ΧΑΝΤΙΚΑΠ για το οποιο γινεται συζητηση καθε φορα. Τεσπα. Παιζει πολυ, συντομα, να κανουμε ενα μικρο πειραμα αγοραζοντας φιφα ποιντς ετσι για την επαληθευση της θεωριας μας. Προσεχως λοιπον (εαν και εφοσον, θα παιξει σιγουρα βιντεακι). υγ Σε γνωστο Ελληνικο φορουμ φαγαμε ΒΑΝ λογω αυτων των αποψεων μας . Πεσαμε σε κομπλεξικους αντμιν βλεπετε. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2016 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πιστεύω είναι δάχτυλος Μαρινάκη. ΥΓ. Νορμάλ θα τους χαρακτήριζα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εννοειται οτι ο Μαρινακης φταιει για ΟΛΑ! υγ .... προφανως εχεις παρει κι εσυ φιφα ποιντς και δεν το παραδεχεσαι (οπως κι εκεινοι...και ΟΛΟΣ ο κοσμος σχεδον που ασχολειται με το φιφα, δλδ παιδακια που θελουν να κερδιζουν και να χαιρονται και μεγαλα ''παιδακια'' που βγαζουν money=oι καλυτεροι πελατες δλδ της ΕΑ) . Δεν ειναι αυτο το θεμα μας ομως, τι κανουν οι αλλοι (μαλιστα καλα κανουν ΑΝ ειναι στημενο ετσι το GAME). Αυτο το ΑΝ ειναι το θεμα μας Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2016 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Τον τελευταιο καιρό το 75% παίζουν με μια τακτική πολύ σπαστική και φυσικά οφείλεται στην βλακεία που εχει κάνει η ΕΑ με το παιχνίδι. Ξεκινάνε με σέντρα απο τον τερματοφύλακα με ultra attack και καταλήγουν με park the bus ! Αυτο πως το κάνουν ? αλλάζουν την ρυθμιση κάθε φορά ? Πραγματικά είναι πολύ σπαστικό και η μ@λ@κια της EA είναι οτι αλλάζοντας την θέση της δικής σου ομάδας επηρεάζει την αντιπαλη ομάδα , τις θέσης των παικτών. Εχει καταντήσει αηδία το on line ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλά, το ότι παίζει handicap είναι αναμφίβολο, πιστεύω ότι πρέπει να είσαι τυφλός για να μη βλέπεις την αδικαιολόγητη διαφορά της απόδοσης των παικτών σου από τον ένα αγώνα στον άλλο. Η θεωρία σου με τα FIFA points είναι ό,τι πιο plausible έχω ακούσει από όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν για το φαινόμενο αυτό, ειδικά αφού μιλάμε τη γνωστή φραγκοφόνισσα ΕΑ. Έχει, όμως, δύο προβλήματα: Πρώτον, είναι δύσκολο να το αποδείξεις στατιστικά. Θα είναι ενδιαφέρον το πείραμα με τα FIFA Points που αναφέρεις, αλλά και να πετύχει θα συνιστά ένδειξη και όχι απόδειξη. Δεύτερον, δεν εξηγεί τα σερί νικών/ηττών που παρατηρώ εγώ. Π.χ. σχετικά πρόσφατα είχα ένα σερί εννιά νικών, το οποίο ακολουθήθηκε από ένα σερί δέκα ηττών περίπου. Στατιστική ανωμαλία, αλλά πέραν αυτού δεν θα ήταν τρομερή σύμπτωση να είχα πέσει σε δέκα άτομα τα οποία δεν έχουν αγοράσει FIFA points και μετά σε άλλα δέκα που είχαν αγοράσει; Εν κατακλείδι είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που "μοιράζει" handicap/boost, αλλά ακόμη δεν είμαι πεπεισμένος για τα κριτήρια. Αυτή τη στιγμή παίζει από την απλά κακή (κάκιστη) εφαρμογή του momentum, μέχρι τα FIFA points που αναφέρει ο Πλατινί. Προσωπικά, έχω ξενερώσει με το παιχνίδι παρότι γουστάρω τσίτα το gameplay του. Ακόμη κι αν αγνοήσω τον παράγοντα Seasons και "δω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά" που λένε και όλοι οι προπονητές, και πάλι ξενερώνω όταν χάνω επειδή δεν μπορώ να σταυρώσω κόντρα (όταν κερδίζω έτσι δεν έχω πρόβλημα βέβαια, χαχα). Για το handicap σιγουρεύτηκα όταν άρχισα να κόβω την γκρίνια και να προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Έβλεπα να κάνουν κάτι απίστευτα ορισμένοι αντίπαλοι, έψαχνα εκεί στο youtube, στα fora για να δω τι κάνω λάθος, μέχρι που σε κάποια στιγμή μου έδωσε κάτι σερί boosts κι άρχισαν οι παίκτες μου να κάνουν αυτόματα αυτά που πάλευα να κάνω με skill. Ξενέρωσα από τη ζωή μου λέμε. Τι να κάνουμε, δυστυχώς το παιχνίδι είναι πολύ noob/πιτσιρίκι friendly. Κρίμα που χύνει έτσι την καρδάρα με το γάλα η ΕΑ, αλλά αφού γεμίζει έτσι τα σεντούκια της, δεν έχει λόγο να αλλάξει λογική. Το FUT είναι η κατάρα του FIFA πάντως για εμένα, ακόμη κι αν δεν ισχύει αυτό με τα points. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αυτό με τα FIFA points που λέτε δεν ισχύει. Πέρυσι αγόρασα κατά λάθος FIFA points αντί για το παιχνίδι από CD keys e-shop (εκεί που θα αγόραζα το παιχνίδι στην χαμηλότερη τιμή μου βγήκε πολύ πιο ακριβό ) Αφού λοιπόν αγόρασα και το παιχνίδι χρησιμοποίησα και αναγκαστικά και τα FIFA points . Δεν παρατήρησα κάποια παράγκα σε νίκες - ήττες!! Στο 16 είναι μπάχαλο τα πράγματα και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Θα μου απαντήσει κανείς και σε αυτό που ρωτάω πιο πάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Για να μην παρεξηγηθω οτι τρολαρω (οπως στο αλλο φορουμ απο τον αντμιν) εννοειται οτι μου αρεσει το gameplay του φιφα με ολα τα (-) που εχει σαν ποδοσφαιρακι. Εχω ξαναγραψει οτι το παιχνιδι ειναι χαοτικο. ΣΙΓΟΥΡΑ ευνοει τους καλυτερους πελατες (οσοι τα σκανε) και ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ πολλες ωρες (account) (εκει αποδιδω και τα σερι νικων/ηττων που παρατηρει ο φιλος Εκτελιον αλλα και σε μενα εχουν τυχει παρομοια ανεβοκατεβασματα καθως και σε πολλους αλλους παιχτες αφου τα εχουν γραψει κατα καιρους στα διαφορα φορουμ). Τελος, εντελως ΑΛΛΟ mode το offline και αλλο το online αφου τα στατς ΔΕΝ εφαρμοζονται σωστα (κι ο λογος παντα κατα τη θεωρια μας ειναι ο παραπανω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Άσε και σε μένα τι έτυχε. Μια φωτοβολίδα ξόφαλτση πέρασε δίπλα από έναν αντίπαλο λίγο πριν αρχίσει το ματς μες το καμίνι μου και 0-3 και disconnect. Στο καπάκι επόμενο ματς τον έχω τον άλλο στην πίεση ενώ χάνω 1-0, τρώει έναν αναπτήρα ο δικός μου και τίποτα. Συνεχίστηκε το ματς κανονικά. Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά η ΕΑ. Ποιος ξέρει πόσα coins τους έχει δώσει ο άλλος, ή πόσες ώρες παίζει ή τι χρώμα βρακί φοράει. Έχω ακούσει ότι αν δεν αλλάξεις βρακί για 4 μέρες κάνει κάτι τέτοια η ΕΑ. Μια φορά ήμουν άπλυτος και κάτι καθαρά παιδάκια τα ξέσκιζα. Αφού με ένα φιλαράκι που παίζουμε online έχουμε βάλει κάμερες ο ένας στο μπάνιο του άλλου όχι επειδή είμαστε τίποτα ανώμαλοι απλά για να παίζουμε με την ίδια ποσότητα βρώμας πάνω μας και να μην αδικείται κανείς. Κάνε ένα πείραμα και γι'αυτό platini και πες αν παρατηρείς και σύ το ίδιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Κάνε ένα πείραμα και γι'αυτό platini και πες αν παρατηρείς και σύ το ίδιο. Το οτι ασχολεισαι, ειδικα εσυ, ενισχυει την θεωρια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Και τι ακριβώς είμαι ειδικά εγώ που ασχολούμαι από περιέργια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Για να μην παρεξηγηθω οτι τρολαρω (οπως στο αλλο φορουμ απο τον αντμιν) εννοειται οτι μου αρεσει το gameplay του φιφα με ολα τα (-) που εχει σαν ποδοσφαιρακι. Εχω ξαναγραψει οτι το παιχνιδι ειναι χαοτικο. ΣΙΓΟΥΡΑ ευνοει τους καλυτερους πελατες (οσοι τα σκανε) και ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ πολλες ωρες (account) (εκει αποδιδω και τα σερι νικων/ηττων που παρατηρει ο φιλος Εκτελιον αλλα και σε μενα εχουν τυχει παρομοια ανεβοκατεβασματα καθως και σε πολλους αλλους παιχτες αφου τα εχουν γραψει κατα καιρους στα διαφορα φορουμ). Τελος, εντελως ΑΛΛΟ mode το offline και αλλο το online αφου τα στατς ΔΕΝ εφαρμοζονται σωστα (κι ο λογος παντα κατα τη θεωρια μας ειναι ο παραπανω) Platini ακυρη η θεωρία σου απο πλευράς μου. Παίζω πολύ λίγο η πολύ λιγότερο απο άλλες χρονιές φέτος και αν παίξω σοβαρά δε θα χάσω. Παίζω με λιβερπουλ και κερδιζω city, real, pari, barca. Θα χάσω όταν ο άλλος είναι καλός. Και όχι επειδή έχει παίξει περισσότερο, πρόσφατα έχασα απο εναν με 50 κοντά νίκες και 6 ήττες. Απλά ήταν καλύτερος, τέλος, το δέχτηκα έκανα και χαβαλέ με τρίπλες στο 88+ αφού ήδη είχα χάσει και το διασκέδαζα. Α επίσης δε ξέρω εσύ τι με θεωρείς και τι όχι δεν τα έχω ακουμπήσει ΠΟΤΕ στην ea παρα μόνο στην αγορά των games και δε νομίζω να χάνω η να κερδίζω εξαιτίας αυτου (αυτο σε περιπτωση που μου πεις οτι εχω παρει και εγω coins). Απο εκεί και πέρα το να στηρίζεις σε "πιστεύω" δικά σου οτι o jim έχει αγοράσει coins επειδή διαφωνεί μαζί σου κάθε άλλο παρα επιχείρημα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Παντελη σεβομαι οτι διαφωνεις με τη θεωρια μας και τη βγαζεις ακυρη. Προσωπικα δεν εχω δει καποιο επιχειρημα (οχι απο σενα μονο γενικα μιλαω) Να εισαι σιγουρος οτι μολις διαπιστωσω οτι δεν ισχυει απολυτως τπτ απ οσα εχω γραψει θα βγω 100% και θα γραψω κατι. Επισης δεν χρειαζεται να απολογειται καποιος ορ να κανει δηλωση αν εχει ή οχι αγορασει φιφα ποιντς. Κι εγω πχ που λεω οτι δεν εχω αγορασει ποτε θα μπορουσα να μην λεω την αληθεια, σωστα? Βεβαια εαν ειχα αγορασει και ισχυε η θεωρια μου οντως ποιος ο λογος να γραφω οτι γραφω...εκτος εαν ηθελα να μαθευτει η αληθεια για το ονλαιν μερος (που θελω δλδ) . Τεσπα ειπα αυτο που ηθελα με αφορμη το ποστ του Sazerac πιο πανω. Δεν θελω να κουραζω το φορουμ ουτε να το παιρνετε προσωπικα καποιοι. Συνεβη πριν απο λιγο (το χουμε ριξει στο co op τελευταια, στο πολυ χαλαρο με κουβεντουλα ) real vs real Χανουμε 3-1. Το γυριζουμε στο 2ο ημιχρονο σε 3-3 (αφου σοβαρευτηκαμε λιγο) και στο 90+ ΜΠΑΜ 4-3!!!!! Το περιεργο ειναι τα στατιστικα, οτι ναναι? http://postimg.org/image/43ng8x6tj/ Θα χάσω όταν ο άλλος είναι καλός. Και όχι επειδή έχει παίξει περισσότερο, σε περιπτωση που μου πεις οτι εχω παρει και εγω coins Απο εκεί και πέρα το να στηρίζεις σε "πιστεύω" δικά σου οτι o jim έχει αγοράσει coins επειδή διαφωνεί μαζί σου κάθε άλλο παρα επιχείρημα είναι. Δεν θα διαφωνησω ΤΟΣΟ στο 1ο εκτος απο το οτι η θεωρια μας λεει οτι το παιχνιδι θα προστατευσει εκεινον που εχει ισχυροτερο account (ποσο μαλλον εκεινον που εχει αγορασει κι ολας φιφα ποιντς. ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ* ΠΑΙΧΤΗΣ εχει περισσοτερες πιθανοτητες να σε κερδισει αφου το παιχνιδι θα τον σπρωξει/προστατευσει=χαντικαπ με το μερος του). ΔΥΝΑΤΟΣ= αμυντικα και επιθεση να δημιουργησει φασεις για γκολ, σουτ, συνδυασμους, σεντρες κλπ. Δεν υπαρχει περιπτωση να σου πω κατι τετοιο, δεν με αφορα ουτε ειναι αντικειμενο της ερευνας μας. Απο τη στιγμη που κανουμε ''χιουμορ'' πεταγομενοι τοσο γρηγορα μαλιστα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε και τις εικασιες της αλλης πλευρας. Ναι ειναι εικασια ομως μετα απο αφορμη και γι αυτο κατεμε αποτελει επιχειρημα αλλα μη δινεις/δινετε σημασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα