jim777 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αναφέρω εσένα επειδή είσαι ο χειρότερος που έχω παίξει ενώ ο παντελής ο καλύτερος. Τυχαίο παράδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 2 ματς παίξαμε.με ένα ματς δε μπορείς να κρίνεις σε πιο επίπεδο είναι ο άλλος. Εκτός απ αυτό επειδή όπως είπα οτιδηποτε άλλο εκτός online δε με ενδιαφέρει κι αυτός είναι ο λογος που έπαιζα χάλια. Για να καταλαβεις πιο είναι το πραγματικό μου επίπεδο ,εχω νικήσει το νούμερο 8 στην κατάταξη στον κόσμο και έχω φέρει ισοπαλία με τον 3ο στο κόσμο στην κατάταξη btw πριν λίγο πήρα το 2ο premier cup και βάζω ένα συνολικό screenshots απο τα τρόπαια που έχω πάρει I m simply the ...well you know ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μπάγερν, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ. Βλέπω δεν υπάρχουν άλλες ομάδες στον πλανήτη (ναι, προτιμώ να παίζω εναντίον του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης (τοπικό Γρεβενών), ζήτω το Manager) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πανθηρα και εγω χωρις παρεξηγηση αλλα τα τροπαια δεν εχουν καμια σημασια. Ειδικα αυτα τα οποια προερχονται απο το cup που εχει ανα 2 βδομαδες σχεδον κανενας "μεγαλος" παιχτης δεν ασχολειται. Οσο για το seasons εχω εξηγησει πολυ πισω οτι σιγα σιγα ολοι μαζευονται στη division 1 θελουμε δε θελουμε. Αν ειχαμε ενα φιφα εδω και 5 χρονια πχ ολοι θα ηταν division 1. Οπως ειπε και ο jim αυτο πρεπει να αλλαξει με κατι οπως τα ρανκς στο counter η τα divisions στο lol απλα το αφηνουν ετσι για να πορωνονται με τη "φαση" του πρωταθληματος. @ζεππο. Ισχυει αυτο που λες καθε χρονο ξεκιναω με ρεαλ κ λιγο ολυμπιακο μετα μονο με ρεαλ και μετα οταν βλεπω οτι δεν εχει νοημα αυτο το πραγμα το γυρναω η σε ολυμπιακο η φετος σε λιβερπουλ που γουσταρω κιολας και παλευω με το μπεντεκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κι εγώ βίοι παράλληλοι ρε φίλε, ξεκινάω με ΠΑΟ και Ρεάλ, μετά μόνο Ρεάλ, μετά βαριέμαι το φλιπεράκι και το γυρίζω σε ΠΑΟ. Μόνο που σήμερα πάλι δεν μου έβρισκε αντίπαλο ούτε με αίτηση, οπότε πήρα Ολυμπιακό. Μια χαρά πάει μέχρι στιγμής ΥΓ: Παντελή, εσύ δεν ήσουν που έπαιζες παλιά co-op με τον αδερφό μου; (papus) EDIT: Άκυρο, τελικά με τον Cartman έπαιζε μάλλον. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από ektelion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Όχι με τον Παντελή έπαιζαν 2vs2, τους είχα κάνει το προξενιό. Με τον Cartman μόνο αντίπαλοι (που έχει εξαφανιστεί αυτός ο παιχταράς; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ρε ektelion οντως ο papus ειναι αδερφος σου; ναι εγω ημουν ειχαμε φτασει και ψηλα και με πολυ καλες νικες/ηττες μεσα στη 50αδα μπορει. Ειχαμε τρομερη χημεια. Μεχρι κ στους πανηγυρισμους βρισκαμε ο ενας το παιχτη που χειριζοταν ο αλλος και πανηγυριζαμε αγκαλιαστα και ολα αυτα χωρις επικοινωνια σκαιπ η οτιδηποτε. Αν παω στο θεμα του φιφα 14 ισως βρω που τα γραφα που και που. Γιατι δε παιζει πλεον; Ο Cartman επειδη γνωριστικα και απο κοντα με το παιδι λογω διαφορων συγκοιριων και τελικα καταληξαμε φιλαρακια (του εστησα και το νεο του πισι περισυ) . Ειναι στρατο φετος το εχει αγορασει το 16 και παιζει μονο στις αδειες του. Καο για μενα ισως ο καλυτερος που εχω παιξει σε ολη μου τη πορεια του φιφα. Κατι πρωτους στο 12 13 14 τους εκανε πλακα. Στα μεταξυ μας με το παναγιωτη (Cartman) στα 10 θα επαιρνα 3 με 4. Ektelion στα του φιφα παιξε με 4μιση αστερια εχει και εκει ποικιλια αντιπαλων. Everton, leverkusen, tothenam, bilbao, inter, roma, fiorentina, atletico, borussia, και καμια φορα σου πεταει και 5αστερες αλλα εκει ταυλωνεις περισσοτερο και τελικα κερδιζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια στο οριτζιν μου χει κανει delete ενα φιλαρακι απο μονο του στα καλα καθουμενα (και στου αλλου εχει κανει εμενα delete) και δεν φευγει επισης αιτημα φιλιας ωστε να τον κανω ξανα add. Μιλησαμε στο fb αλλα δεν βγαζουμε ακρη τι φταιει. Τι μπορει να συμβαινει ? Το προβλημα λυθηκε απο μονο του. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2016 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ρε ektelion οντως ο papus ειναι αδερφος σου; ναι εγω ημουν ειχαμε φτασει και ψηλα και με πολυ καλες νικες/ηττες μεσα στη 50αδα μπορει. Ειχαμε τρομερη χημεια. Μεχρι κ στους πανηγυρισμους βρισκαμε ο ενας το παιχτη που χειριζοταν ο αλλος και πανηγυριζαμε αγκαλιαστα και ολα αυτα χωρις επικοινωνια σκαιπ η οτιδηποτε. Αν παω στο θεμα του φιφα 14 ισως βρω που τα γραφα που και που. Γιατι δε παιζει πλεον; Ο Cartman επειδη γνωριστικα και απο κοντα με το παιδι λογω διαφορων συγκοιριων και τελικα καταληξαμε φιλαρακια (του εστησα και το νεο του πισι περισυ) . Ειναι στρατο φετος το εχει αγορασει το 16 και παιζει μονο στις αδειες του. Καο για μενα ισως ο καλυτερος που εχω παιξει σε ολη μου τη πορεια του φιφα. Κατι πρωτους στο 12 13 14 τους εκανε πλακα. Στα μεταξυ μας με το παναγιωτη (Cartman) στα 10 θα επαιρνα 3 με 4. Ektelion στα του φιφα παιξε με 4μιση αστερια εχει και εκει ποικιλια αντιπαλων. Everton, leverkusen, tothenam, bilbao, inter, roma, fiorentina, atletico, borussia, και καμια φορα σου πεταει και 5αστερες αλλα εκει ταυλωνεις περισσοτερο και τελικα κερδιζεις. Δυστυχώς, το PC του δεν σηκώνει πια το FIFA, οπότε το γύρισε αναγκαστικά στο προ...Θνξ για το τιπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 O Blue Panther περπατά στο δάσος και ρωτά.9 πρωταθληματα είναι πολλά? Απολύομαι λεμε! Μόλις πήρα το ένατο πρωτάθλημα 1ης Division στα Online Seasons! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Τα εκτυπωσα και τα έκανα αφίσες και τα βαλα στον τοιχο μου ...χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δειτε εδω τι μου έτυχε χθές δε ξέρω πως τι και γιατί του ήρθε αυτό του τέρμα αλλα το κανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 O Blue Panther περπατά στο δάσος και ρωτά.9 πρωταθληματα είναι πολλά? Απολύομαι λεμε! Μόλις πήρα το ένατο πρωτάθλημα 1ης Division στα Online Seasons! Φιλος καταλαβαμε εισαι παικταρας,calm your tits btw real και bayern ειναι ο καρκινος του φιφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μα ευχαριστως θα επαιρνα παναθηναικο πχ αλλά δεν μου βρίσκει αντιπαλο έτσι κάνει 20 λεπτά να πετυχει αντιπαλο κι αμα βρει.Γι αυτο παίρνω bayern k real Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ειμαι division 5 στο UT και 7 στο seasons κυριως λογω ελειψης χρονου σας λεω το επιπεδο μου γιατι σημερα μου ετυχε το εξης. εχω ατλετικο, μου τυχαινει αντιπαλος μπαρτσα. Μου κανει σχετικα νωρις το 1-0 με πεναλντι και μετα εδινε τη μπαλα σε εναν αμυντικο του και δεν μπορουσα να του την παρω με τιποτα. Τελικα του κανω τακλιν, απ ευθειας κοκκινη. Ξανα τα ιδια, στους αμυντικους η μπαλα και απλα να την κραταει και να με δουλευει. Ειναι τσιτ ή κατι δεν ξερω? Τελικα τα παιρνω, καθομαι ακινητος, ανεβαινει, του την κλεβω, κανω 1-1, αφηνει τα π...κια, ξαναβγαινει μπροστα και τελικα κραταω παρολο που επαιζα με 10 το 1-1 μεχρι τελους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα