Platini_Athens Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 προσωπικα αν και το δοκιμασα το ντεμο δεν ασχολουμαι...περιμενω τις εντυπωσεις απο το full game οταν βγει με το καλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Εγινε προπαραγγελια ηδη.. Προσωπικα απο το demo ειδα : * Βελτιωμενη αμυντικη λειτουργια του Η/Υ , δεν περνανε ευκολα πασες στο μισο μετρο ή καθετες στον αξονα χωρις να μπουνε ποδια για κοντρα και το ιδιο ισχυει οταν σουταρεις στην αντιπαλη εστια. * Καλυτερα τακλιν σιγουρα και αυτο ειναι πολυ καλο.. * Εχω την εντυπωση οτι εχει ελαχιστα καλυτερη αποκριση, χωρις ομως να ειμαι σιγουρος ακομη. Στα αρνητικα ειδα τους τερματοφυλακες για αλλη μια χρονια να κανουν τα δικα τους, και επισης εχουν βαλει την ντριπλα εκτος μπαλας αν ειδα καλα εκει που ειχες τον ελεγχο του παικτη γυρω απο τον αξονα του που για εμενα ηταν πολυ σημαντικο. Αυτο ισως να μπορεις να το αλλαξεις αλλα αν το εχουν βγαλει ειναι μεγαλη ***.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο εγω παρατηρησα τα ανυπαρκτα πεναλτι, γενικα πολυ χαλια η διαιτησια σε ολα.σαν του 15 ενα πραγμα. Ο ρυθμοσ στο παιχνιδι ακομα ειναι γρηγορος αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 περαν των οποιων προβληματων που θα δει καποιος σε ενα demo οπως κ να το κανουμε ομως δειχνει μια σοβαροτητα... αυτο ζηταγα εγω αυτο ειδα... εχω ακομα επιφυλαξεις αλλα αν με ρωτησει κανεις αν θα το τσιμπησω με ποσοστα λοιπον λεω πως 75% θα το παρω... ημουν σιγουρος προ του demo οτι θα δω fifa15 απλα με αλλαγη σε 16 κ τελικα διαψευστηκα...οποτε πρεπει αν καταλαβα καλα τα παιδια εκει που το εφτιαξαν να κοψαν το ποτο γιατι ηταν στουπια καθε μερα περσι οταν εφτιαχναν το 15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Το προηγουμενο σχεδον δεν το ακουμπησα,οπως και του 2014.Αυτο ομως μου αρεσε,αρκετα καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mojo-Jojo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω που εχω μεινει με το 13 τι λετε αξιζει να αγορασω το 16; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω που εχω μεινει με το 13 τι λετε αξιζει να αγορασω το 16; εσυ εισαι ο τυχερος της υποθεσης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο εγω παρατηρησα τα ανυπαρκτα πεναλτι, γενικα πολυ χαλια η διαιτησια σε ολα.σαν του 15 ενα πραγμα. Ο ρυθμοσ στο παιχνιδι ακομα ειναι γρηγορος αρκετα. Μέχρι να καταλάβω ότι εντός της περιοχής πρέπει να πατάς το τζαρτζάρισμα με ΠΟΛΥ ρέγουλο (για τάκλιν ούτε λόγος), έκανα σταθερά 2-3 πέναλτι σε κάθε αγώνα. Η πλάκα είναι πως δεν έφαγα ούτε ένα αφού το ΑΙ τα έχασε ΟΛΑ (πάνω από 6!) Γενικά τα πέναλτι όπως και γενικά τα φάουλ δίνονται πολύ εύκολα και θέλει προσοχή. Το είχα γράψει και σε προηγούμενο σχόλιο. Όχι ότι δεν υπάρχει επαφή (από την Impact Engine συνήθως δεν ξεφεύγει τίποτα), αλλά μου θυμίζουν πέναλτι Σουπερλίγκας με τον επιθετικό να πέφτει πάρα πολύ εύκολα και το διαιτητή να μη διστάζει καθόλου. Αν στο online συνυπολογίσουμε και το lag, θα έχουμε δράματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τα φάουλ συνεχίζουν να μπαίνουν εύκολα απευθείας από καλές θέσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν στο online συνυπολογίσουμε και το lag, θα έχουμε δράματα. Ποιό lag? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Το προπαρηγγειλα και γω. Να ρωτησω ξερετε αν θα δωσουν rewards σε οσους ειχαν παρει και το φιφα 15? οπως packs? κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Το προπαρηγγειλα και γω. Να ρωτησω ξερετε αν θα δωσουν rewards σε οσους ειχαν παρει και το φιφα 15? οπως packs? κλπ? Βεβαίως , θα μας δώσουν από ένα μαστίγιο και από ένα ζευγάρι χειροπέδες, γιατί είμαστε και πολύ μαζόχες αδερφέ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιό lag? Αυτό που έχουν οι μισοί αντίπαλοι και μας σπάει τα νεύρα, ειδικά από τότε που δεν ισχύει το quit του πενταλέπτου (ή ακόμα χειρότερα η δυνατότητα να δεις την ποιότητα σύνδεσης του άλλου ΠΡΙΝ ξεκινήσει ο αγώνας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε συ, αλήθεια? Είχες πρόβλημα με lag στο fifa? Εγώ πάαααρα πολύ σπάνια και αρκετές φορές (τις περισσότερες) δέχονταν οι αντίπαλοι το mutual quit που έκανα αν έβλεπα έστω λίγο lag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα που θα κόψω τους *** της Cyta και θα βάλω οτετζίδικο VDSL, ελπίζω να δω κι εγώ άσπρη μέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα