xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 EA Sports Fifa Soccer Greek Community βρήκα αυτό τυχαία,λέει;να μπω να βρω αντιπάλους;
delpetro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ωραίος, πάνθηρα! Εγώ δυστυχώς παρότι συνεχίζω να βρίσκω διασκεδαστικό το gameplay του παιχνιδιού, μετά από μια σειρά ατυχών αποτελεσμάτων όπου είχα υπερτριπλάσιες ευκαιρίες από τον αντίπαλο με αποκορύφωμα τον αγώνα που βλέπετε στο παρακάτω screenshot το παράτησα το παιχνιδάκι. Λιώνω Just Cause 3 τώρα, αλλά ίσως το ξαναπιάσω με πιο ανθρώπινες ομάδες. Με Ρεάλ και τα συναφή παραγίνεται ό,τι να 'ναι. Χωρις να εχω δει τον αγωνα μου κανει εντυπωση οτι τελειωσες με 0 φαουλ.Και γενικα οταν εχω απεναντι μου ρεαλ οσο πιεση κ να ασκει στης επαφες δεν το σφιριζη το φαουλ.
ektelion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Πρόσεξες τις τελικές; Ο τύπος έκανε δύο ευκαιρίες και έβαλε δύο γκολ. Εγώ έκανα 19 κι έβαλα ένα. Μόνο στις δύο αυτές ευκαιρίες πέρασε τη σέντρα. Δεν πολυχρειάστηκε να του ασκήσω πίεση στην άμυνα...
jim777 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά το παράτησα το παιχνίδι αν και εξαιρετικό για δύο λόγους (και στο 2ο θέλω τη βοήθειά σας): 1) Έλλειψη σοβαρού competitive mode. Η όλη ιστορία με τα divisions είναι ό,τι χειρότερο. ΠΧ div 1 είναι η Σάρα και η Μάρα οπότε δεν είναι πλέον και κανένα σοβαρό επίτευμα. Ρίξτε μια ματιά στο ιστορικό των φίλων σας και θα δείτε πόσο άσχετο είναι το win ratio με το div του καθενός. Ελπίζω στο 17 να βάλουν κανονικό elo ranking που να το βλέπουμε και να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης. Τώρα pantelis και panther είναι στο ίδιο division (χωρίς παρεξήγηση). 2) Έχω σοβαρό πρόβλημα με το "your connection with your opponent has been lost....μπλαμπλαμπλα". 1 στα 2-3 ματς δε λήγει ποτέ και είτε το χρεώνει ήττα/νίκη ή συνήθως δε μετράει. Έχω δοκιμάσει: - Κλείσιμο windows firewall - Κλείσιμο router firewall - Ανοιγμα windows port - Ανοιγμα router port - format - αλλαγή router από thomson σε cisco Γενικά το έψαξα αρκετά το θέμα χωρίς να έχω βρει λύση. Εχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να πάρω PS4 μόνο για αυτό το λόγο αλλά δε ξέρω αν και εκεί το αντιμετωπίζει ο κόσμος. Εχετε καμιά ιδέα?
ektelion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Πολύ περίεργο αυτό που λες. Μου έχει τύχει κι εμένα ένα κουλό που ενώ στο ιστορικό μου φαινόταν σαν νίκη, στο Seasons μού το είχε χρεώσει σαν ήττα. Με εξαίρεση αυτό, όμως, είναι πολύ στάνταρντ η φάση. Disconnect παίζει μόνο αν κερδίζω κάποιον με μεγάλο σκορ και κάνει quit ή αν πέσει η σύνδεσή μου (πράγμα πολύ σπάνιο, δυο τρεις φορές μου έχει τύχει μόνο). Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με το online του παιχνιδιού όσον αφορά σε αυτό το κομμάτι. Ακόμη και οι περιπτώσεις με lag (cheaters?) περιορίζονται στο 5% των περιπτώσεων και βγάλε. Με βάση αυτά που έχεις δοκιμάσει, πολύ φοβάμαι ότι φταίει η σύνδεσή σου. Έχεις παρατηρήσει πρόβλημα σε άλλα games ή γενικότερα; Ποιον ISP έχεις; Τώρα όσον αφορά στην ανταγωνιστικότητα του παιχνιδιού, στα πέντε αστέρια πολλά πράγματα γίνονται αυτόματα (noob friendly), με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλές undefendable καταστάσεις ένθεν κι ένθεν. Με ΠΑΟ η φάση είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, αφού αν αφήσω τα matchmaking settings στο default θα παίξουν τρελά mismatches, αν από την άλλη επιλέξω να μου βρίσκει αυστηρά αντίπαλο της ίδιας δυναμικότητας με εμένα, τότε θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία για να παίξω. Σκέφτομαι να πάρω πάλι καμία Arsenal και να επιλέξω να μου βρίσκει αντίπαλο στα δικά μου αστέρια (για να γλιτώνω Ρεάλ, Μπάρτσα, Μπάγιερν με τις οποίες μπορεί να σε νικήσει και noob αν του δώσει το momentum το παιχνίδι). Ελπίζω μόνο να έχουν αρκετοί ομάδες σε τέτοια αστέρια ώστε να βρίσκω αντίπαλο και να μην περιμένω με τις ώρες. Γενικά, έχοντας πλέον αρκετή εμπειρία με το παιχνίδι (και λίγα λέω), είμαι σίγουρος ότι το momentum παίζει καθοριστικό ρόλο. Οι τρόποι που χρησιμοποιεί το παιχνίδι για να δώσει σε κάποιον από τους δύο παίκτες την "αβάντα" όπως τη λέγαμε στο PES είναι τα κοντρόλ και οι πάσες κατά κύριο λόγο. Αυτό μου κατέστη απόλυτα σαφές προχθές που έπαιξα με έναν τύπο ο οποίος είχε τόσο lag που ουσιαστικά παίζαμε σε slow motion (έκανα request για mutual quit το οποίο απέρριψε, αλλά τελικά έχασε 2-0 - δεν τον χάλασε). Εκεί ήταν προφανές ότι δεν έβγαιναν οι πάσες, όλα τα διωξίματά μου πήγαιναν σε παίκτες του, τα κοντρόλ 85ρηδων παικτών θύμιζαν τα δεύτερα της ΑΕΚ κλπ. Αντίστοιχα ο άλλος με το first touch του άδειαζε δύο αμυντικούς μου κλπ. Αν δεν ευνοούσε το passing game μου το slow motion (και κυρίως την αμυντική μου τοποθέτηση) θα είχα χάσει σίγουρα, όπως άλλωστε συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. Πλέον έχω χάσει κάθε ελπίδα ότι η ΕΑ θα καταφέρει να εξομοιώσει σύντομα τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων με unscripted και skill-based μεθόδους.
jim777 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Forthnet χρησιμοποιώ και επειδή παίζω σχεδόν αποκλειστικά online games δεν έχω θέματα πουθενά και ποτέ. Από το 15 το έχω αυτό το θέμα σε βαθμό που "έμαθα να ζω" με αυτό. Για το θέμα της ανταγωνιστικότητας με άλλο τρόπο το εννοούσα. Ναι συμβαίνουν αυτά που λες αλλά δε με ενοχλούν. Δε με απασχολεί τόσο αν θα παίξω με τον ektelion και γίνει ό,τι να'ναι και χάσω/κερδίσω. Με απασχολεί ότι δεν έχω κίνητρο να παίξω γιατί δεν υπάρχει σοβαρή "λίγκα" και κάποιο elo system. Αυτή η μπούρδα που ανεβαίνεις divisions περπατώντας και μέσα σε 40 ματς ουσιαστικά "τερματίζεις το παιχνίδι" φτάνοντας div 1 δε με καλύπτει. Το match making έπρεπε να βασίζεται σε elo system πάνω στο win ratio και όχι σε αυτή τη χαζομάρα. Να έχεις έναν αριθμό μεγάλο και με χρυσά γράμματα να σου λέει 1500 elo και να καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι σε σχέση με κάποιον που έχει 2000 elo.
ektelion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Όντως, ο αδελφός μου που παίζει PES μού περιέγραψε το online του και είναι πολύ πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον από το Seasons... Και πιο ανταγωνιστικό, το κυριότερο.
jim777 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ektelion τι router έχεις? Εχεις κάνει τίποτα ρυθμίσεις ιδιαίτερες σ'αυτό?
ektelion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Έχω ένα TPLINK TD-W8962-ND. Δεν έχω πειράξει τίποτα απολύτως, ούτε καν πόρτες δεν έχω ανοίξει. Κι εγώ Forthnet έχω. Μερικές φορές μού ρίχνει άκυρο λέγοντάς μου ότι διακόπηκε σύνδεση και να πειράξω το ΝΑΤ μου (ό,τι κι αν είναι αυτό), αλλά γενικά βρίσκω εύκολα αντίπαλο (με Ρεάλ), οπότε δεν έχω ασχοληθεί...
padelis71992 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 jim να σου δωσω νεο κινητρο στο παιχνίδι. Λεω να ξεκινήσω 2v2 οσο εχω χρονο να παίζω αν είσαι μεσα και σε βλέπω θα σου στέλνω να πηγαίνουμε αν θες. 1
jim777 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ΣΚ έρχεται οπότε θα εχω το origin ανοιχτό να το δοκιμάσουμε.
alangreek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Κυκλοφορησε το ελληνικο πατς για το fifa 16 συνεργασια greeksuperpatch και Modding way. κατεβαζετε τα εξης 3 αρχεια απο το Moddingway 1. http://www.moddingway.com/file/188439.html 2. http://www.moddingway.com/file/188869.html 3. http://www.moddingway.com/file/189030.html Για αρχη κρατηστε ενα αντιγραφο του φακελου fifa 16 απο τα program files/origin games σε περιπτωση που θελετε να κανετε απεγκατασταση για να το αντικαταστησετε με το αρχικο. Καντε extract το πρωτο αρχειο και copy paste τα περιεχομενα του μεσα στο φακελο fifa 16 που γραφω απο πανω. Εκτελειτε απο εκει το moddingway exe και περιμενετε να κανει install. Στη συνεχεια κανετε extract το δευτερο αρχειο, copy paste τα περιεχομενα στον ιδιο φακελο και αντικατασταση ολων οσων σας ζητηθουν. ξαναεκτελειτε το νεο moddingway exe και περιμενετε να τελειωσει το install. Ιδια διαδικασια και για το τριτο αρχειο. Τελος μεσα στο φακελο fifa 16 θα υπαρχει ενα αρχειο fifa 16 MWM selector. Το ανοιγετε και εκει που λεει database επιλεγετε database 4 πατατε οκ και τελος. Οταν μπειτε στο παιχνιδι για να σας εμφανισει το ελληνικο πρωταθλημα στο kickoff πατηστε να απενεργοποιησετε τα ενημερωμενα squads στην επιλογη ομαδων. Μπορειτε να παιξετε και career ελληνικο πρωταθλημα απλα στις αρχικες επιλογες μην επιλεξετε download latest για τα squads. Καλο καψιμο!
butcher13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αγορασα και εγω το παιχνιδι. Εχω να ασχοληθω με ποδοσφαιρακι πανω απο 5 χρονια οποτε δεν το κατεχω καλα το αθλημα. Οποιος θελει να παιξουμε χαλαρα και να μου μαθει και λιγα πραγματακια ειναι ευπροσδεκτος nbutcher13. Μια ερωτηση στα online division παιζουμε ολοι με τις ιδιες ρυθμισεις στα controllers γιατι εγω τα εχω βαλει στο semi και λομπα στο manual και παιζω με κατι παικταραδες και τους χαζευω με αυτα που κανουνε. Επισης εχω προβλημα στο ενας με ενα οταν αμυνομαι, καμια συμβουλη. Ειμαι division 6 και με βλεπω να πεφτω κατηγορια. Παιζω με παναθηναικο Ευχαριστω
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά το παράτησα το παιχνίδι αν και εξαιρετικό για δύο λόγους (και στο 2ο θέλω τη βοήθειά σας): 1) Έλλειψη σοβαρού competitive mode. Η όλη ιστορία με τα divisions είναι ό,τι χειρότερο. ΠΧ div 1 είναι η Σάρα και η Μάρα οπότε δεν είναι πλέον και κανένα σοβαρό επίτευμα. Ρίξτε μια ματιά στο ιστορικό των φίλων σας και θα δείτε πόσο άσχετο είναι το win ratio με το div του καθενός. Ελπίζω στο 17 να βάλουν κανονικό elo ranking που να το βλέπουμε και να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης. Τώρα pantelis και panther είναι στο ίδιο division (χωρίς παρεξήγηση). 2) Έχω σοβαρό πρόβλημα με το "your connection with your opponent has been lost....μπλαμπλαμπλα". 1 στα 2-3 ματς δε λήγει ποτέ και είτε το χρεώνει ήττα/νίκη ή συνήθως δε μετράει. Έχω δοκιμάσει: - Κλείσιμο windows firewall - Κλείσιμο router firewall - Ανοιγμα windows port - Ανοιγμα router port - format - αλλαγή router από thomson σε cisco Γενικά το έψαξα αρκετά το θέμα χωρίς να έχω βρει λύση. Εχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να πάρω PS4 μόνο για αυτό το λόγο αλλά δε ξέρω αν και εκεί το αντιμετωπίζει ο κόσμος. Εχετε καμιά ιδέα? Γιατί παρακαλώ αναφέρεις έμενα; Επειδή δεν έπαιξα καλά εναντίων σου κ με άλλα παιδιά στο τουρνουά δε σημαίνει ότι δεν είμαι καλός παίχτης. Απλά στο Online παίζω πιο άνετα και πιο συγκεντρωμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα