Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να βιντεοσκοπησω τον  αγωνα στο fifa 15 στον οποίο μου έδωσε το 4ο πρωταθλημα 1ης division στα online seasons.Απολάυστε.

Αν προσέξετε επιτηδες δεν παίζω καλά και τον αφήνω να μου βάλει γκολ για να μην πατησει quit γιατί ήθελα να δω και την απονομη

https://www.youtube.com/watch?v=tapIc16qlvY&feature=youtu.be

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση, έχει και άλλος πρόβλημα με τα online παιχνίδια; Από τα 10 παιχνίδια που παίζω τα 6 έχουν lag σε σημείο να είναι unplayable στα 2 με πετάει έξω από το παιχνίδι και τα 2 περίπου δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Το έχω για pc και είναι το μόνο παιχνίδι που αντιμετωπίζω πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν εννοείς χωρίς joystick/controller/gamepad/χειριστήριο, τότε ναι παίζεται. Μόνο όμως από σκληροπυρηνικούς του είδους που έμαθαν να παίζουν με πληκτρολόγιο στα νιάτα τους και αρνούνται να το αλλάξουν. Αυτά τα παιχνίδια όμως κανονικά είναι φτιαγμένα για να παίζονται με χειριστήριο.

Δημοσ.

παιζεται ...ειδικα εαν εισαι χταποδι! χαχαχαχα ποτε μου δεν καταλαβα (εγω που επαιζα μεχρι πριν 3 χρονια ακομα με πληκτρολογιο) πως γινεται να εχουν ΚΑΙ το δεξι αναλογικο...στα κουμπια!!!!! :eek:

Δημοσ.

Το numpad δεν αντιστοιχεί στο δεξιό μοχλό; Τώρα βέβαια ποιος μπορεί να παίξει έτσι είναι άλλη ιστορία. Γι' αυτό λέω ότι τέτοια παιχνίδια (Fifa, NBA 2k κλπ) είναι φτιαγμένα για να παίζονται με χειριστήριο, πάει και τελείωσε. Όποιος επιμένει στο πληκτρολόγιο μάλλον ταλαιπωρεί τον εαυτό του άδικα.

Δημοσ.

ε ναι απ οταν αρχισε το δεξι αναλογικο να μπαινει για τα καλα στη ζωη μας το πραγμα παραδυσκολεψε....εως αδυνατο θα λεγα.

Πλεον ως και ο τερματοφυλακας για να πεσει να πιασει πεναλτυ θελει δεξι αναλογικο...

Δημοσ.

Παιδια πως γινεται στο κορνερ (οταν επιτιθομαι η οταν αμυνομαι ) να διαλεγω εγω τους παιχτες που θελω να ειναι στην περιοχη ; Φυσικα δεν λεω οταν παιζω αλλα πριν οταν φτιαχνω το συστημα

Δημοσ.

Ωραίος, πάνθηρα! Εγώ δυστυχώς παρότι συνεχίζω να βρίσκω διασκεδαστικό το gameplay του παιχνιδιού, μετά από μια σειρά ατυχών αποτελεσμάτων όπου είχα υπερτριπλάσιες ευκαιρίες από τον αντίπαλο με αποκορύφωμα τον αγώνα που βλέπετε στο παρακάτω screenshot το παράτησα το παιχνιδάκι. Λιώνω Just Cause 3 τώρα, αλλά ίσως το ξαναπιάσω με πιο ανθρώπινες ομάδες. Με Ρεάλ και τα συναφή παραγίνεται ό,τι να 'ναι.

Screenshot%20%2821%29.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...