Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η επιλογη aggressive interception δεν εχει καμια σχεση με τη δυναμη του τακλιν ή ποσο σκληρα θα πεσει στον αντιπαλο ο αμυντικος. Εχει να κανει με το ποσο γρηγορα θα επιχειρησει να βγει πανω στην μπαλα ο αμυντικος μπροστα απο τον επιθετικο.

δλδ το αποκλειεις να γινει πεναλτυ με αυτη την ρυθμιση?τουλαχιστον πριν το τελευταιο update...

ρωταω, δεν ξερω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δλδ το αποκλειεις να γινει πεναλτυ με αυτη την ρυθμιση?τουλαχιστον πριν το τελευταιο update...

ρωταω, δεν ξερω...

Περισσοτερες ειναι οι πιθανοτητες να υποπεσει σε πεναλτυ ο αμυντικος με normal ή passive ρυθμιση διοτι θα παραμεινει πισω απο τον επιθετικο. Απλα το aggressive εμπεριεχει ρισκο να σου φυγει ο επιθετικος.

πειραμα Νο...δεν μαμιεται εχουμε χασει τον λογαριασμο  :-D

Ρεαλ - Τριφυλλι 1-6!!!!!!!

Κοιταξτε τους επιθετικους μου!

νταξ απο μια στιγμη και μετα ο αλλος επαιζε ουλτρα ατακ. Εκανα οτι ηθελα.

Μολις σκοραρε και ο Στιλ (ή λιγο πριν δεν εχει σημασια) το παρατησε το ματς.

Ο Γιαννακοπουλος εκτος απο μεγαλος σκορερ (hat trick hero, 2 o Pranic, 1 o Steal) καποια στιγμη τραβηξε ενα πολυ μακρινο σουτ το οποιο ενω πηγε καλα εγλυψε οριζοντιο και αουτ.

Νταξ, πιο μουφα ματς ονλαιν δεν γινεται.  :mrgreen:

Εαν ειχε σκοραρει κι ο Κοτσολις (δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του) θα ειχαμε ριξει περισσοτερο γελιο!

Κατι γινεται με τα accounts online, TEΛΟΣ! η αποδειξη ειναι οτι δεν εφαρμοζονται σωστα τα στατς των παιχτων (σε φιλικα ματς αναφερομαι). 

Offline η Ρεαλ επαιζε σαν Ρεαλ.

post-342864-0-33379400-1450221633_thumb.jpg

OK, το είδαμε κι αυτό...

Παίζω Ρεάλ - Άρσεναλ (εγώ Ρεάλ). Ο τύπος βάζει ένα από τα πλέον undefendables, αφού το εξτρέμ του βγάζει τυφλή παράλληλη σέντρα ενώ μαρκάρεται από τρεις (3) αμυντικούς μου, η μπάλα καταλήγει στο αριστερό εξτρέμ του που βρισκόταν μέσα στην περιοχή και καλυπτόταν κανονικά ο οποίος κάνει κατευθείαν πάσα στον Ζιρού ο οποίος βρισκόταν αφύλακτος στο σημείο του πέναλτι και το κάρφωσε επίσης με απευθείας σουτ. Προσπαθήστε να κάνετε εικόνα το παραπάνω (αν και είναι δύσκολο, το ξέρω), και θα καταλάβετε για τι επιστημονικής φαντασίας γκολ μιλάμε.

Αλλά το θέμα μου είναι άλλο. Στο άσχετο ο τύπος πατάει παύση. Περνάνε τα 35 δευτερόλεπτα και το παιχνίδι ξαναρχίζει. Η μπάλα είναι στην κατοχή του, αλλά αυτός παραμένει ακίνητος. Ως σωστός τζέντλεμαν, παίρνω την μπάλα και πατάω κι εγώ παύση μπας και ήθελε να πάει προς νερού του ο άνθρωπος ή ίσως έτρωγε παντόφλα, δεν ξέρω. Πριν τελειώσει το countdown της δικής μου παύσης, εμφανίζεται το κλασικό μήνυμα disconnect και ότι το παιχνίδι προσπαθεί να καταλάβει σε ποιον να χρεώσει την ήττα. Όπως πάντα, τσεκάρω τη σύνδεσή μου για να βεβαιωθώ ότι δεν έχει πέσει και τη χρεωθώ εγώ, αν και υπό τις συνθήκες που περιέγραψα, αυτό αποκλειόταν. Η σύνδεσή μου ήταν κομπλέ. Έλα όμως που χρέωσε την ήττα σε εμένα! Λέω νταξ, σε τσίτερ πέσαμε (αν και δεν έβγαζε νόημα, αφού ο τύπος κέρδιζε ήδη 1-0 και δεν είχε περάσει και πολύς χρόνος για να πεις ότι τον πίεζα τόσο τρομερά και ήταν θέμα χρόνου να το φάει). Αυτό δεν μπορούσα να το δεχτώ, οπότε πάω στη λίστα να αγοράσω έναν επιπλέον αγώνα για να ρεφάρω την αδικία. Εκεί βλέπω κατά τύχη το ιστορικό μου, όπου φαίνεται το εξής μήνυμα: You just played a Season's match and disconnected. Real Madrid CF 3 - 0 Arsenal !!!!!!

Ό,τι να 'ναι...

• Like 1

Aυτες τις παυσεις την ωρα του αγωνα ΠΟΤΕ δεν τις συμπα8ησα....ΟΚ υπαρχει λογικη ωστοσο θα προτιμουσα να  μπορεις ΜΟΝΟ στο ημιχρονο να κανεις οτι θελεις (να πας για νερο, τουαλετα, να φας παντοφλα, να αλλαξεις κατι στην ομαδα σου κλπ).

Σιγουρα στο πραγματικο ποδοσφαιρο ο coach πχ δινει χαρτακια, εντολες στους παιχτες κλπ κλπ ωστοσο η ροη του αγωνα δεν σταματαει οπως γινεται απο τους αντιπαλους  στο@#%$*παιχνιδο!

...σου μαμαει την ψυχολογια, σου κοβει την φορα και την σκεψη!!!!

Ο καθωσπρέπει τρόπος για να κάνεις παύσεις (είτε για αλλαγές είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο) είναι σε νεκρό χρόνο παιχνιδιού (πριν από πλάγιο, ελεύθερο ή φάουλ) ή αν η μπάλα δεν είναι διεκδικήσιμη, για παράδειγμα όταν έχει τη μπάλα ο κεντρικός αμυντικός σου λίγο έξω από την περιοχή σου και όλοι οι αντίπαλοι είναι από τη σέντρα και πίσω. Αλλιώς είναι πολύ σπαστικό.

Να φανταστώ ότι το αυτονόητο (να επιτρέπονται παύσεις μόνο κατά στις περιπτώσεις που λες) δεν έχει περάσει καν από το μυαλό των "επιστημόνων" της ΕΑ. Σου λέει βάλε εκεί να κάνει ο άλλος παύσεις όποτε του κ**λώσει, να σπάει τα @@ του κοσμάκη.

• Like 1

Κατσε να πιασω δουλεια στην ΕΑ και θα σας δειξω εγω! θα δειτε τι θα παθετε (Χλαπατσας)! Παυσεις ΓΙΟΚ!!!

ουτε καν ημιχρονο! χαχαχαχα  :-D  :mrgreen: σερι 90 λεπτα! ουτως η αλλως αλλαγες δεν κανετε οι περισσοτεροι !!! :mrgreen:  :D

Μα οι τύποι είναι ΤΟΣΟ στόκοι που δεν σε αφήνουν να κάνεις αλλαγές (συστήματα, επίπεδο άμυνας/επίθεσης) όταν ο αντίπαλος ετοιμάζεται να εκτελέσει στημένο. Που είναι η πιο λογική φάση να κάνεις αλλαγές, αφού δεν χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος στις κινήσεις του αντιπάλου. Τέλος πάντων, ας διορθώσουν όλες τις χαζομάρες της ΑΙ γιατί έχω βαρεθεί να τρώω γκολ επειδή τρακάρουν οι αμυντικοί μου και βλέπουμε. Επίσης δεν θα με χάλαγε αν καταλάβαινε το παιχνίδι πότε να δίνει πλεονέκτημα και πότε να σφυρίζει ο διαιτητής τη λήξη ημιχρόνου/παιχνιδιού. Σε γενικές γραμμές, πάντως, η επίθεση παραμένει αδικαιολόγητα OP σε σχέση με την άμυνα, ενώ κατά βάση η δυσκολία του παιχνιδιού επηρεάζεται περισσότερο από το scripting παρά από το skill του αντιπάλου. Όπως είπαμε, φέτος μπορείς να "νικήσεις και το FIFA" πιο συχνά από ό,τι στο παρελθόν, αλλά και πάλι μου τη σπάει να ανεβαίνω μέχρι την Div 2 με τα τσαρούχια και μετά να ξαναπέφτω στην Div 3 με τις κλωτσιές, παίζοντας και στις δύο περιπτώσεις με αντιπάλους ίδιας δυναμικότητας. Α, και επίσης, κάντε επιτέλους τον Νόιερ να μπορεί να φάει γκολ. Ρίχνω τεσσάρες και πεντάρες στην Μπάρτσα και στη Ρεάλ με 10 ευκαιρίες και φέρνω λευκή ισοπαλία με την Μπάγερν με 20.

Παιδιά θέλω μια μικρή βοήθεια..

Λοιπόν στο FIFA 16 PC όταν βάλω το frame Rate στο No limits το παιχνίδι ψιλό λαγκάρει..έτσι μ φαίνεται...Έγινε κάτι με το update???

Στα ονλαιν φιλικα πως καταλαβαινουμε οτι ο αντιπαλος παιζει legacy ενω εμεις παιζουμε τακτικαλ? υπαρχει καποιος τροπος να το ελεγξουμε? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...