BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 ΟΛΕΕΕΕ! 2ο Πρωτάθλημα 1ης division στα κανονικά online seasons! fifa16 2015-12-09 14-20-02-49.bmp
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Το πήρα και το 3ο πριν λίγο. Εχω συνηθίσει πια χεχεχεχ 1
Platini_Athens Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον επειδη εγραψα προσφατα ενα myth busted περι του λεβελ (συνωμοσιολογια κι ετσι) , γραφω τις εντυπωσεις απο οφλαιν παιχνιδια (καπου στα 6) χθες στο σπιτι του φιλου, παρτενερ στο co op και συνωμοσιολογου περι λεβελ στο φιφα. Και ναι λοιπον τα πειραματα συνεχιστηκαν, μια μικρη παραταση αν θελετε. Οπως εχω ξαναγραψει σαν παιχτες εχουμε διαφορα λεβελ καπου 40+ με 80+. Χθες λοιπον στα 3 πρωτα ματς ρεαλ παναθηναικος(εγω), ΑΚΡΙΒΩΣ οπως παιζουμε ονλαιν μεταξυ μας (settings, formation,instructions) και ο Παναθηναικος φανταζει ως αλλη Μπαρτσελονα, θα ελεγα οτι τα στατς των παιχτων ηταν ακριβως οπως θα επρεπε να ειναι. Η Ρεαλ ηταν Ρεαλ και ο Παναθηναικος μπροστα της υστερουσε οπως λογικο ειναι σε ταχυτητα, μακρινα σουτ, δυναμη κλπ Ο φιλος με κοροιδευε (που ειναι τα μακρινα γκολ με τον Μπεργκ?) και καλα εκανε αφου δεν μπηκε ουτε ενα μακρινο σουτ μου (πετυχα ωστοσο 3-4 φορες το δοκαρι) ενω εκεινος που στο ονλαιν δεν σκοραρει ουτε με αιτηση απο μακρυα πετυχε τουλαχιστον ενα μακρινο + 2 εκτελεσεις φαουλ. Υστερα απο 2 σερι ηττες, 1 Χ και μια νικη με το ζορι με 2-1 σκεφτηκα να κανω καποιες αλλαγες. Αλλαξα συστημα, επαιξα defence ενω ονλαιν παιζω balance (δεν το πειραζω καθολου στα μεταξυ μας) και ενω παλι δεν μπορουσα να σκοραρω μακρινα ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ο Παναθηναικος μεταμορφωθηκα ξανα σε Μπαρτσα και εκανα σερι 2 νικες οπου ο αντιπαλος μου δεν μπορουσε να κανει τπτ. Μαλιστα ο τελευταιος αγωνας εληξε 1-5 (τρελο πασινγκ γκειμ και πολλα κουνελιστικα sweety goals.) Γενικα συμπερασμα: Τα στατς ονλαιν πανε περιπατο. Στο παιχνιδι υπαρχει ΣΙΓΟΥΡΑ κατι (καποιο δεδομενο) που επιρεαζει την ζυγαρια καθε φορα (ονλαιν παντα). Δεν πιστευω οτι μπορει να οριστει ακριβως, ειναι χαοτικο θα ελεγα. Ωστοσο ειμαι σιγουρος πλεον οτι κατι υπαρχει στο ονλαιν κομματι που απουσιαζει στο οφ. Προφανως ειναι εκει και για ενα ακομη λογο, να αβανταρονται οι μικρες ομαδες και να υπαρχει η δυνατοτηα νικης καθως και θεαματικων γκολ ακομα και απο low teams με low stats.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 YEEEEESSSSS! Μολις κατεκτησα το Premier Cup!!
padelis71992 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 https://www.easports.com/fifa/news/2015/fifa-16-title-update?sf43152319=1 We want to make FIFA 16 a fun experience for all, so we have taken all the feedback and prioritized it in four key areas where you told us you want to see improvements: Penalties and referee decisions Passing Defensive pressure Player positioning Στο pc είναι αυτό που έκανε σε εμένα εχθές δεν έχω δει κάτι νομίζω απο δαύτα, δοκιμάστε και εσείς.
ektelion Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω στις πεντάστερες κάπως εξομαλύνθηκε η κατάσταση όσον αφορά στο pressure pace. Γενικά παραμένει φλιπεράκι σε αυτό το επίπεδο, αλλά ίσως το έκαναν ένα κλικ πιο ανθρώπινο. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να ξέρω γιατί μόνο ένα παιχνίδι έπαιξα από τότε που έγινε το update. Ειδικά όμως αυτό με τα πέναλτι επιβάλλεται να το φτιάξουν. Ουσιαστικά με το που πατήσει στην περιοχή ο αντίπαλος είσαι ανήμπορος να αντιδράσεις. Μέχρι κι εγώ που είμαι ο τελευταίος που χρησιμοποιεί exploits (γιατί δεν μπορώ, όχι γιατί δεν θέλω) το χρησιμοποιώ κατά κόρον. Έχω κερδίσει μέχρι και 7 σερί κόρνερ έτσι (!)
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τί είναι τα exploits? Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2015 από BLuE_PaNtHeR
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Σας πέρασα όλους στα τρόπαια στο fifa 16 ή μου φαίνεται? 3 League Titles στα Online Seasons 1 Continental Cup 1 Premier Cup 1 League Title στο Ultimate team online seasons Ολα αυτα έχω κατακτήσει. δλδ σύνολο 6
alet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 https://www.easports.com/fifa/news/2015/fifa-16-title-update?sf43152319=1 Στο pc είναι αυτό που έκανε σε εμένα εχθές δεν έχω δει κάτι νομίζω απο δαύτα, δοκιμάστε και εσείς. Improvements in how quickly fatigue effects occur for players using ‘Aggressive Interceptions’ and ‘Secondary Contain’. This could, in turn, have an impact on your ability to apply high pressure as the game progresses and your players become increasingly fatigued. 2ματς επαιξα και το παραπάνω είναι φανερό πλέον. Στο 60' οι μεσοι μου και ο επιθετικος ειχαν σχεδον κοκκινισει. Θετικό μεν ,αν και περίμενα ενα γενικότερο stamina patch οπου παίζει ρόλο και το διαρκες σπριντ. Στα ματς που θα παίξω ΣΚ λογικά θα αλλάξω τους μεσους και τον επιθετικο σε νορμαλ interceptions απο agressive και θα δω πως θα πάνε απο πλευρας σταμινα. Το secondary contain ετσι και αλλιως το χρησιμοποιουσα στοχευμένα. Επισης εχω την εντύπωση οτι εφαγε nerf το interception του κάθε παίχτη (οχι το tackle) και η μπάλα ειδικα στις κοντινες πάσες γυρναει ποιο απροβληματιστα. Καλο και αυτο ειδικα για οσους αντιμετώπιζανε ταμπουρο στο FUT με 5 στην αμυνα και ultra defensive,και αφηνανε τους παικτες της cpu να παιζουνε αμυνα για λογαριασμό τους αλλά και για το διαρκες high pressure στο 3ο κομματι του γηπέδου της αμυνας
Platini_Athens Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Eγω δεν παρατηρησα κατι διαφορετικο. Βεβαια 2-3 ματς φιλικα ονλαιν επαιξα μονο...
alet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 στο σταμινα δεν θα δεις διαφορα αν δεν εχεις δωσει οδηγιες στους παικτες για agressive interceptions κ δεν χρησιμοποιεις το secondary press containΓια τα interceptions to γραφουν λιγο πολυ κ ιδιοι στα notes του update Behavioral changes in ‘Secondary Contain’ and ‘Interceptions’ to help balance high-pressure situations.
Platini_Athens Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Χμ, agressive interceptions γενικα δεν εχω βαλει ποτε επειδη σκευτηκα οτι αφου δινει με τοση ευκολια πεναλτυ φαντασου τι θα γινει ΑΝ το αλλαξω. Δεν ειμαι παιχτης hardcore, πιεστικη αμυνα κι ετσι...default oλα και παιζω με ενα φιλαρακι που ειναι λιγο πιο ασχετος απο μενα Επισης οχι την εξτρα βοηθεια δεν την χρησιμοποιω πολυ.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά δε μπορεί να μου αντίπαλο τις τελευταίες 8-9 ώρες...Τι συμβαίνει ;Σε σας βρίσκει αντίπαλο τις τελευταίες ώρες;
ektelion Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Παίζεις Μπάρτσα - Τσέλσι - Όταν ο Γουίλαν σκοράρει με σέντρα από τον ασβέστη στο ύψος της μικρής περιοχής, από τη δεξιά πλευρά όπως επιτίθεται η Τσέλσι και με το δεξί πόδι, δηλαδή με ανάποδο φάλτσο - Όταν κάνεις τάκλιν, πετυχαίνεις καθαρά μπάλα, ο επιθετικός κάνει τρία βήματα πριν πέσει στα πόδια σου και ο διαιτητής σφυρίζει ότι έκανες φάουλ - Όταν οι επεμβάσεις του Κουρτουά θυμίζουν περισσότερο διασταύρωση χταποδιού με γατόπαρδο παρά άνθρωπο - Όταν ο Μέσι με finishing 94 δεν μπορεί να βάλει ένα τετ-α-τετ ή στέλνει την μπάλα στα περιστέρια με απ' ευθείας σουτ τρία μέτρα από το τέρμα - Όταν το κοντρόλ του Ινιέστα σου θυμίζει τον Λουκά Βύντρα - Όταν η ΑΙ αποφασίζει να σου πάρει στιγμιαία τον αμυντικό που μαρκάρει τον αντίπαλο CAM ίσα ίσα για να προλάβει να βγάλει αυτός την λέιζερ ασίστ - Όταν κυριαρχείς απόλυτα στον αγώνα και παίζεις κορόιδο τον αντίπαλο με 86% passing, αλλά με το που πατάς περιοχή οι MSN θυμίζουν περισσότερο το τρίο Στούτζες - Όταν τέλος πάντων η τελική εικόνα του αγώνα είναι αυτή... ...τότε ξέρεις ότι παίζεις FIFA. ΥΓ1: Και ορισμένοι εξακολουθούν να επιμένουν ότι δεν υπάρχει scripting στο παιχνίδι. ΥΓ2: Τα παραπάνω περισσότερο για πλακίτσα φυσικά, το παιχνιδάκι είναι uber fun και μετά το τελευταίο patch έγινε ακόμα καλύτερο (επιτέλους τέλος στα πέναλτι!). Απλά δεν ασχολούμαι με τίτλους πλέον. Ειδικά με το κύπελλο γυναικών που είναι ο μόνος τίτλος που δεν έχω πάρει, αλλά δεν μου βρίσκει αντίπαλο ούτε στους 16, οπότε δεν το βλέπω εφικτό... Μάλλον δεν έπιασε το gimmick της ΕΑ. Ουαί σε εμάς τους ψυχαναγκαστικούς. 1
fearwhatnow Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Χμ, agressive interceptions γενικα δεν εχω βαλει ποτε επειδη σκευτηκα οτι αφου δινει με τοση ευκολια πεναλτυ φαντασου τι θα γινει ΑΝ το αλλαξω. Δεν ειμαι παιχτης hardcore, πιεστικη αμυνα κι ετσι...default oλα και παιζω με ενα φιλαρακι που ειναι λιγο πιο ασχετος απο μενα Επισης οχι την εξτρα βοηθεια δεν την χρησιμοποιω πολυ. Η επιλογη aggressive interception δεν εχει καμια σχεση με τη δυναμη του τακλιν ή ποσο σκληρα θα πεσει στον αντιπαλο ο αμυντικος. Εχει να κανει με το ποσο γρηγορα θα επιχειρησει να βγει πανω στην μπαλα ο αμυντικος μπροστα απο τον επιθετικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα