padelis71992 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Elo system είναι και εδώ απλά παίρνεις περισσότερους βαθμούς αν κερδίσεις κάποιον πολύ απο πάνω σου λιγότερους αν κερδίσεις κάποιον λίγο πάνω σου και παει λέγοντας για τους απο κάτω σου. Για αυτό ίσως εσύ πήρες πολλούς στον τελευταίο αγώνα ίσως να κέρδισες κάποιον πολύ πάνω απο εσένα. Επίσης να διευκρινίσω το λάθος που κάνουν πολύ η κατάταξη σου για το πόσο καλός είσαι είναι στο TOP 100 όχι στο seasons. Δηλαδή αφού μπείς στο Leaderboards βάλε πάνω αριστερά TOP 100. Το seasons που λέει έχει κριτήριο τον αριθμό στα ματς τα πόσα πρωταθλήματα/κύπελα έχεις πάρει και ποιά.
jim777 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ναι Παντελή αλλά είναι "μούφα elo system". Προμοτάρει την κατάκτηση πρωταθλημάτων και κυπέλων που είναι μια random παπαριά αντί για το win-ratio που έχει πραγματική αξία. Μπορείς να κάνει 14 νίκες σερί και να μη πάρεις για παράδειγμα πρωτάθλημα στο div 1. Τώρα πάλι θα δώ και αυτό το ranking system που λές για TOP 100 μήπως κοιτούσα μπούρδες αλλά το seasons ranking για την ώρα είναι ένας no-life μετρητής που δείχνει ποιος έπαιξε τα περισσότερα. Γενικά έχω παράπονα από το competitive. Παράδειγμα δε σου δείχνει τα στατιστικά έστω μετά το ματς με ποιον έπαιξες τι win-ratio είχε. Το ranking το σοβαρό αν ισχύει αυτό που λες το έχουν κάπου κρυμμένο κτλ κτλ.
newlynx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Τα στατιστικά τα βλέπεις από εδώ https://www.easports.com/uk/fifa/game-data/stats/ORIGIN_NAME/fifa16-pc/fifaSeasons Θα ήταν βέβαια καλό να τα βλέπεις και μέσα από το παιχνίδι αυτά. Γενικά το κομμάτι των στατιστικών θέλει ακόμα πολύ δουλειά.
padelis71992 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ναι Παντελή αλλά είναι "μούφα elo system". Προμοτάρει την κατάκτηση πρωταθλημάτων και κυπέλων που είναι μια random παπαριά αντί για το win-ratio που έχει πραγματική αξία. Μπορείς να κάνει 14 νίκες σερί και να μη πάρεις για παράδειγμα πρωτάθλημα στο div 1. Τώρα πάλι θα δώ και αυτό το ranking system που λές για TOP 100 μήπως κοιτούσα μπούρδες αλλά το seasons ranking για την ώρα είναι ένας no-life μετρητής που δείχνει ποιος έπαιξε τα περισσότερα. Γενικά έχω παράπονα από το competitive. Παράδειγμα δε σου δείχνει τα στατιστικά έστω μετά το ματς με ποιον έπαιξες τι win-ratio είχε. Το ranking το σοβαρό αν ισχύει αυτό που λες το έχουν κάπου κρυμμένο κτλ κτλ. Αν κάνεις 14 σερι νίκες και είσαι div 1 θα τη πάρεις αν δεν είσαι οχι δε θα τη πάρεις. Ισχύει για το seasons το τοπ 100 είναι το θέμα. Να ξέρεις πολλά έχει κρυμμένα που δίνει πλεονέκτημα σε κάποιον. Πχ αν κάποιος παίζει manual και δε βάζει να παίξει με αντιπάλους manual αλλα με any αν κερδίσει του δίνει πολύ παρα πάνω βαθμούς απο σένα που θα παίξεις με assisted. Για μένα είναι σωστό. Τα στατιστικά μπορείς να τα δείς στο seasons menu στο history σου αν πατήσεις έχει τα προηγούμενα ματς αν πατήσεις πάνω στο ματς που θες βγάζει του αντιπάλου τα στατς και το δικο του history. Εγώ ειμαι ικανοποιημένος με αυτό αν και θα έπρεπε να μπορείς να μπείς σε όλων τα προφιλ όποια στιγμή το θές θα το πω σαν ένα browser μέσα στο φιφα αλλα μόνο για τα προφιλ. Υπάρχει ωστόσο το προφιλ σου online αν και είναι πεσμένο αυτή τη στιγμή το σαιτ. Και εμένα ενα παιδί απο δώ μου το βρήκε φέτος γιατί δε το βρισκα με τίποτα. https://www.easports.com/uk/fifa/game-data/stats/Prospa777/fifa16-pc/fifaSeasons έχει τα πάντα νομίζω και αλλάζοντας στο λινκ απο prospa777 σε Padelis7GR πχ θα σου βγάλει το δικό μου κ.ο.κ.
Platini_Athens Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ...κλαση μεγαλου παιχτου! (δεν το λεω ειρωνικα) επαιξα φιλικο ονλαιν κοντρα στην ρεαλ με Leicester και το τρελο αυτο αγορι εκανε φοβερο παιχνιδι (και οχι μονο σε ενα ματς).
Platini_Athens Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Exω γραψει κατα καιρους διαφορα (παντα μεσα απο παρατηρησεις) περι χαντικαπ, λεβελ κλπ κλπ Οκ εχω κουρασει καποιους φιλους... Ας γραψω και κατι διαφορετικο. Αποψε επαιξα ενα (μονο) ματς UT. Η ομαδα μου (ομαδιτσα) 4 αστερια. Πεφτω σε εναν που ειχε ομαδα με 4μισι αστερια και καλυτερα παιχτακια. Ειχε πχ τον Ζερβινιο θυμαμαι. 4 3 3 αυτος, 5 2 1 2 εγω. Στην αρχη εκανε απανωτα 2 pause (το 2ο ακριβως πριν το 1ο γκολ που πετυχε) στο καπακι εκανε αλλο ενα pause (3ο). Τι διαολο λεω, με σνομπαρει ωστε να κανω quit. Aμ δε. Συνεχιζω να παιζω τρωω κι αλλο παστελι. 2-0 Παρατηρησα οτι ειχε λιγο καλυτερο χειρισμο απο μενα και τα γκολ που πετυχε ηταν υστερα απο ατομικες ενεργειες (περισσοτερο). Στην πρωτη ευκαιρια (αχαστο) που εκανα το παιχνιδι ΔΕΝ μου το εδωσε. Α καλα λεω...νταξ.... Καπου στο ημιχρονο μειωσα και στο 75 εκανα το 2-2. Στο 80' κανω το 2-3 και στην σεντρα ο τυπος μου δινει την μπαλα....περιεργο? Τα γκολ μου ολα υστερα απο πασιννκ γκειμ + εβγαλα και μια ωραια τσιπ λομπα πασα στο 3ο γκολ. Γιατι τα γραφω ολα αυτα ομως...λοιπον ΔΕΝ εκανα καμια αλλαγη (δεν ειχα αλλωστε, στον παγκο ΜΟΝΟ μπρονζε παιχτακια), ΔΕΝ αλλαξα συστημα (και καλα για να γυρισει το χαντικαπ), ΔΕΝ εβαλα καποιο custom tactic (balance επαιζα). Το μονο που ειχα κανει πριν αρχισει ο αγωνας ηταν να δωσω οδηγιες στους παιχτες μου. Να κατι τετοια συμβαινουν επισης στο γαμωπαιχνιδο και σε μπερδευει, εκει που νομιζεις οτι εχεις καταληξει καπου ..... Αμ δε. Χαος.
giannisag17 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια πως μπορειτε στα replay στα 30 fps...?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πήρα πρωτάθλημα 1ης division στο Fifa ultimate team online seasons!! Yeah. 2
Platini_Athens Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πεταει η ομαδα Dev 5 με το τριφιλι! (και κατακτηση της 6) Ενα ματσακι μονο, βρηκε αντιπαλο με την 3η. Πολυ λαγκ ομως, γιατι ετσι? Το 1-1 στο 80' ο Μπεργκ, αψογο πλασε με φαλτσακι in the box, το 1-2 ο Καρελης (beast) στο 90' μπουκα με παραμαζωμα ολη την αντιπαλη αμυνα (γι αυτο και το quit). Ο αλλος (Oλιμπικ Μαρσειγ) quitare ΑΜΕΣΩΣ..ΝΑΙ μεγαλε! μη χασεις! Αν ακους... με την Παναθα επαιζες, την οποια χειριζομουνα ΕΓΩ Ασε που δεν μπορουσα να παιξω απο το λαγκ. Πωωω πονοκεφαλιασα κι ολας! Αρκετα για σημερα
Platini_Athens Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον ξανα πειραματα αφου φτασαμε σε σημειο να νικαω το φιλαρακι (αυτος με ρεαλ) με το τριφυλλι. Ναι ναι επιστροφη στην θεωρια του λεβελ! δυστυχως.... Ο φιλος 40 κατι εγω 80 κατι...διπλασια διαφορα, σημαντικη θα λεγα. Σημαντικη ειναι κι η διαφορα μας στους τιτλους. Στο 15 πχ εχουμε 100 τιτλους διαφορα! εδω εχουμε παιξει πολυ λιγοτερο και πρεπει να ειναι γυρω στις 10 κουπες. Αλλαξαμε λοιπον accounts και παιξαμε 3 ματς. εκεινος - εγω ρεαλ - τριφυλλι 3-0 (εγω με 10 παιχτες απο πολυ νωρις, δεν ειχα αλλαξει το τακλιν μεσα απο τα settings και τον τσεκουρωσα!). μπαγερν - ρεαλ 1-1 (στο τελος με το ζορι πηρα το χιναρι) ρεαλ - μπαρτσα 2-3 (τα 2 απο τα 3 γκολ τα εβαλα απο το σημειο του πεναλτυ) Παρατηρησεις πριν την αλλαγη στα μεταξυ μας φιλικα: Στα μεταξυ μας παιχνιδια συνεβαιναν τα εξης: 1. o φιλος εχανε πολλα αχαστα με Ροναλντο. 2. Εβαζα σε καθε ματς στανταρ 1 ή 2 μακρινα σουτ. 3. ειχα κατοχη 4. ειχα καλυτερες πασες κοντινες και μακρινες. Παρατηρησεις μετα την αλλαγη acount: 1. εχασα με Ροναλτνο ΤΟ ΑΧΑΣΤΟ! (τερματοφυλακας ο Νοιερ, βεβαια δεν το πιασε απλα το σουτ πηγε αουτ) καθως και στον αγωνα ρεαλ μπαρτσελονα αρκετα κοντινα. Υπηρχε η αισθηση οτι τα σουτ μου ειναι σεμι assisted.... 2. ο φιλος (εχοντας το account μου) εβαλε μακρινα σουτ (1 απο φαουλ και 1 εξω απο το κουτι) ...ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ο φουρνος της γειτονιας πρεπει σιγουρα να γκρεμιστηκε! 3. Ειχα κατοχη (ΠΑΛΙ) 4. Ειχα σχετικα καλες πασες ωστοσο πχ στο ματς με τον Παναθηναικο ενιωθα οτι το τριφυλλι ηταν αρκετα αδυναμο (κι οχι ''Μπαρτσελονα'' με το κανονικο μου account ). Θα ελεγα μετα την αλλαγη των accounts τα παιχνιδια ηταν παρα πολυ ισορροπημενα. Πριν η διαφορα δυναμικοτητας και αποτελεσματικοτητας ειχε καταντησει ....αστεια Γενικα θα παιξουμε κι αλλα ματς ωστε να βγει πορισμα ωστοσο αρχιζω να πιστευω οτι το παιχνιδι τελικα σε αναγκαζει να παιζεις. Η διαφορα λεβελ θα σου δωσει πραγματα στον αγωνα ή δεν θα σου δωσει. Σαν να προστατευει το παιχνιδι εκεινον που ασχολειται περισσοτερο χωρις να σημαινει αυτο ομως οτι δεν μπορει να χασει στο τελος. Επειδη κερδισα το 3ο ματς (στο οποιο ομολογω δεν ξερω τι θα γινοταν χωρις τα γκολ πεναλτυ - καθαρα και τα 2 - και αν υπηρχε περισσοτερος χρονος - λογω μομεντουμ η ρεαλ ειχε παρει φορα στο τελος μετα τα 2 γκολ που πετυχε) θα βαλω μια τελεια. Τα πειραματα (ματσακια) θα συνεχιστουν.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ΟΛΕΕΕ!!! ΟΛΕΕΕΕ! Πρωτάθλημα 1ης division στα κανονικά online seasons! Και κύπελλο continental cup! Και απο τα 97.843 άτομα που συμμετέχουν στο online season έφτασα στην θέση 2506! Και επίσης ΟΛΕ!!! ΟΛΕΕ!!!! Πρωτάθλημα 1ης division σε Ultimate Team Online Seasons! 2
Platini_Athens Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τα ματς με αλλαγη στα accounts συνεχιζονται Το 4ο ματς στη σειρα: dortmund τριφυλλι 2-3 Φυσικα αλλη μια ηττα για μενα με το account του φιλου μου...εκει που κερδιζα αβερτα και ευκολα τη Ρεαλ με την Παναθα τωρα...χανω και μαλιστα σε ισορροπημενα παιχνιδια. Περα απο το ονλαιν εχουμε παιξει ΚΑΙ οφλαιν οπου ΚΑΙ εκει τα παιχνιδια ηταν αρκετα ισορροπημενα Στο ονλαιν τωρα, ενω κανω το παιχνιδι μου, τα στατς δειχνουν να εφαρμοζονται. Η Ρεαλ οντως φανταζει σαν Ρεαλ (ταχυτητα και δυναμη) κι ο Παναθηναικος ομαδιτσα μπροστα της. Πριν, τα πραγματα ηταν εντελως διαφορετικα. Θα ελεγα οτι το γκολ πλεον ερχεται πιο ευκολα στον αντιπαλο μου με το account μου...πχ κερδιζει καποιες κοντρες, καλυτερες πασες, ντριμπλες κλπ κλπ Επιστρεφω με νεα αποτελεσματα. Διασυρμος Γιουβε και Ρεαλ με τριφυλλι (με ΤΟ αντιπαλο account - low level). Φερε πισω το account μου ρεεεεεεεεεεε!!!! Οπως καταλαβατε o αντιπαλος μου με ειχε ζαλισει...πειραματα τελος! MYTH BUSTED Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2015 από Platini_Athens
padelis71992 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Platini εντάξει ηρέμησες με τα πειράματα Edit Είχα γράψει άλλο αλλα μετά είδα το myth busted. 1
Platini_Athens Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Nα σου πω την αληθεια με ειχε ζαλισει περισσοτερο ο κολλητος...με ειχε βαλει στο τρυπακι....μπας και... Βεβαια ΙΣΩΣ ενα αβανταρισμα (οχι οτι μπορει να παιξει καθοριστικο ρολο) παιζει να ισχυει...μπορει.... Αν ο αλλος ειναι μπαλαδοφατσα τελειωσε! Αφου εφτασε στο σημειο, περα απο το quit (πολλα νευρα χα χα χα), να μου πει στο μικροφωνο ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ (σε σχεση με εκεινον, γενικα ειμαι μετριος) τελειωσε...βγαλαμε ακρη δλδ!!!!! (τελος και τα πειραματα) Το ερωτημα ειναι ΑΝ θα ξαναπαιξει μαζι μου....τον βλεπω να τα παραταει....
Platini_Athens Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Yπαρχει δυνατοτητα να παιξεις καπως ΜΟΝΟ με το βελακι (χωρις τις οδηγιες που βγαζει) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα