Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μεγάλε παιχταρα αν είναι να μιλάς σαν βόθρος κράτα τα βιντεακια για την πάρτι σου, αν τα ανεβάζεις σε φόρουμ πρόσεξε και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς.

Ο,τι θελει θα κανει στο καναλι του στο YT. Δεν θα του πεις εσυ και πως θα μιλαει. Αν θελεις μην τα βλεπεις, δεν σε εβαλε με το ζορι να πατησεις play.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άκυρο παίδες δε γίνεται έτσι οπότε μη φάτε χρόνο άσκοπα σε δοκιμές.

Γίνεται αλλά ο συγκεκριμένος τρόπος θέλει και αγορά hardware.

A γι αυτο δε μου άνοιγε το προγραμματάκι...

Όχι το πρόγραμμα ανοίγει. Συγκεκριμένα θέλει 2 προγράμματα άλλο για script και άλλο για compile απλά για να το κάνεις run θέλει ένα hardware.

Σίγουρα γίνεται μπορείς να κάνεις input macro κάπως σε gamepad αλλά τώρα συγκεκριμένα βαριέμαι να το ψάξω.

Δεν είναι ακριβώς cheat Παντελή. Πιο κοντά σε key mapping είναι.

Λέγεται macro και δεν έχει να κάνει με ποιο ή τι παιχνίδι παίζεις. Ουσιαστικά απλά λες στον υπολογιστή σου (και όχι στο παιχνίδι) ότι όταν πατάω μία φορά κάτω αριστερά στο δεξί μοχλό εσύ κάνε register 2x κάτω αριστερά με διαφορά 50ms. Οπότε στη πράξη πατώντας μία φορά το κάτω αριστερά αντί για δύο κάνει το roulette μες το game.

Αντίστοιχα μπορείς να βάλεις ό,τι εντολή/ές θες σε ό,τι κουμπί θες. Να πατάς start ας πούμε και να κάνει sobrero.

5 χρονια στο κουρμπετι jim αυτο πρωτη φορα το ακουω-διαβαζω. Μεχρι τωρα το μονο cheat που μου εχει τυχει ειναι το an error occured....μπλα μπλα.

το οποιο παρεπιπτοντως μαλιστα cheat φετος δεν μου εχει συμβει..... φαινεται το εφτιαξαν

Αυτο δεν το ειχα σκεφτει.. Macros στο fifa  λες και ειναι κανα strategy ή mmo xaxax

Τι σκεφτονται οι απατεωνες ρε, αντι να κατσουν να παιξουν στα ισια.. Συνηθως απο πιτσιρικαδες τα βλεπεις..

πηγα το αγόρασα και μετά είδα ότι υποστηρίζει μονο dx11. Γαμώ την πουτάνα μου, υπάρχει κανα κόλπο να παιξει σε παλιά μηχανήματα; Δοκικασα 2-3 κολπα που βρηκα στο ιντερνετς αλλα @@..

post-202120-0-27194800-1448495796_thumb.jpg

απο λαπτοπ παιζω με core duo t9300 και 9600m gt. 

Δυστυχώς φίλε, κι ο αδελφός μου που έχει το ίδιο πρόβλημα μετά από εκτεταμένη αναζήτηση δεν βρήκε λύση. Αναγκάστηκε να στραφεί στο Pro για φέτος. Το οποίο Pro το είδα και δεν έπαθα και κάνα πολιτισμικό σοκ με τη διαφορά στα γραφικά (τουλάχιστον με μία πρώτη ματιά), οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο απαιτητικό το FIFA. Τέλος πάντων, μη σε πάρω και στο λαιμό μου, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει κάποιο κόλπο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν μπορείς και να το πουλήσεις τώρα αν έχει συνδεθεί με το λογαριασμό σου στο Origin.

Η απαίτηση για DX11 δεν είναι φετινή, το ίδιο ίσχυε και για το Fifa15. Δεν νομίζω να υπάρχει workaround, η μόνη λύση είναι νέο laptop.

https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/3u85gs/a_indepth_guide_to_custom_tactics/

Ρίξτε μια ματιά. Δε φαίνεται και διάνοια αυτός που το έγραψε αλλά νομίζω έχει κάποιες καλές πληροφορίες που μπορεί κάποιος να αξιοποιήσει.

• Like 1

https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/3u85gs/a_indepth_guide_to_custom_tactics/

Ρίξτε μια ματιά. Δε φαίνεται και διάνοια αυτός που το έγραψε αλλά νομίζω έχει κάποιες καλές πληροφορίες που μπορεί κάποιος να αξιοποιήσει.

Λέω να τον συμβουλευτώ και να μην τα βάλω όλα στο μέτριο πάλι.

Passing:Short

Positioning:Organised

Low pressure and low aggresion

CC Passing:50

CC croosing:40

CC shooting :30-35 (αν και εγώ έχω παρατηρήσει ότι έξω από την περιοχή μπαίνουν πιο εύκολα)

Πολύ passing game λίγα τρεξίματα, άμυνα ζώνης που καλύπτει τον χώρο και δεν πιέζει το CF.

Φλώρικη τακτική άλλα στο επίπεδο που είμαι , νομίζω αυτό αποδίδει αν και ίσως με δυσκολέψει στο σκοράρισμα. Με το ζόρι κρατιέμαι στην Div 3. Δεν έχω αποφασίσει στο σχήμα της ομάδας , παραδοσιακά παίζω 4-2-3-1.

Παιδιά εγώ το λέω και το ξαναλέω. Αν δε παίζουμε μεταξύ μας, να δοκιμάζουμε τακτικές, συστήματα, ομάδες και μετά τα ματς ή κατά τη διάρκεια να λέμε 2-3 πράγματα σαν feedback καλύτεροι δε γινόμαστε.

Αν δε παίζεις με κάποιον συχνά ώστε να μάθει και να μάθεις το παιχνίδι του, να δεις που πας καλά που δε πας και πώς να αντιμετωπίζεις προβλήματα που έχεις δουλειά δε γίνεται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...