jim777 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ναι μάλλον δε το έθεσα σωστά αν και δε μιλούσα τόσο για το δικό σου τρόπο ανάπτυξης που λόγω ικανότητας είναι πολύπλευρος. Να στο θέσω έτσι. Εγώ θα έπαιζα και με Ideye και με Finbogason μέσα ή έστω έναν από τους δύο γιατί προτιμώ αυτούς τους παίκτες που ακουμπάω τη μπάλα και παίζω με πλάτη και δύναμη. Bayern παίρνω για παράδειγμα λόγω lewandowski και όχι λόγω robben . Θέλω πολύ να σε δω πάντως πως παίζεις χωρίς Ρεαλ. Είμαι σίγουρος ότι είσαι εξίσου καλός απλά θέλω να δω πως αναπτύσσεσαι μην έχοντας την εύκολη λύση Ρονάλντο Μπειλ. Αν και λογικά παρόμοια πράγματα κάνεις με Ερνανί που έχει απίστευτο χειρισμό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχα μπορω και με "βαρυ" παιχτη να παιξω αρκει να εχει λιγο καλες αντιδρασεις. Πχ μπορω και με λεβα και με μπεντεκε. Αα να θα παιξουμε ζενιτ εσυ λιβερπουλ εγω :Ρ μαρεσει και αυτη επειδη ειμαι φαν της. Βασικα αυτο μαρεσει εμενα να παιρνω τις ομαδες που υποστηριζω. Ολες αυτες που εχω πει τις υποστηριζω εκτος ζενιτ που απλα εκει μαρεσει ο χουλκ. Η πες μου εσυ τι να παρω χαχαχαχα Μη ξεχνας ομως οτι ουτε εσυ θα εχεις το γερμανο ματ ντειμον κατω απο τα δοκαρια. Οποτε το σουτ θα παει γονατο. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Θα σου δώσω τα γόνατα στα χέρια. Τσο και λο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alangreek Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ανεβηκε το 2o επεισοδιο...Enjoy! https://www.youtube.com/watch?v=VhLOMZxNDVk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ανεβηκε το 2o επεισοδιο...Enjoy! https://www.youtube.com/watch?v=VhLOMZxNDVk Μεγάλε παιχταρα αν είναι να μιλάς σαν βόθρος κράτα τα βιντεακια για την πάρτι σου, αν τα ανεβάζεις σε φόρουμ πρόσεξε και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μεγάλε παιχταρα αν είναι να μιλάς σαν βόθρος κράτα τα βιντεακια για την πάρτι σου, αν τα ανεβάζεις σε φόρουμ πρόσεξε και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς. Γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 +1 για τον Χαρρυ Κλυνν και ο Τσουκαλας βεβαια κολλαει, ειδικα εκει με το κουραστηκες ? Μαλλον πλακα κανει ο φιλος panoskatos....ολοι βριζουμε μωρε οταν παιζουμε και βλεπουμε ποδοσφαιρο, κι οι youtubers... ολο fucking cunt λενε και πολλα αλλα γαλλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλα δε φαντάζεστε πόσα script κυκλοφορούν στο Internet. Ψάχνοντας κάτι άσχετο έπεσα σε ένα φόρουμ που είναι γεμάτο scriptakia που περιλαμβάνουν από αυτοματοποιημένα free kicks και τρίπλες με μια κίνηση μέχρι η δύναμη στο σουτ να μη ξεπερνάει το 70% και φεύγει στα πουλιά. Γελάει ο κόσμος. Πάντως εξηγεί εν μέρη τουλάχιστον πως κάποιοι (όχι όλοι) κάνουν channeling 5 skill moves στη σειρά ενώ εγώ ζορίζομαι να βγάλω μία στο σωστό timing. Θεωρούσα ότι απλά τα χέρια τους ήταν καλύτερα σε combo στυλ tekken αλλά τελικά υπάρχει και άλλη απάντηση και μάλιστα free.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλα δε φαντάζεστε πόσα script κυκλοφορούν στο Internet. Ψάχνοντας κάτι άσχετο έπεσα σε ένα φόρουμ που είναι γεμάτο scriptakia που περιλαμβάνουν από αυτοματοποιημένα free kicks και τρίπλες με μια κίνηση μέχρι η δύναμη στο σουτ να μη ξεπερνάει το 70% και φεύγει στα πουλιά. Γελάει ο κόσμος. Πάντως εξηγεί εν μέρη τουλάχιστον πως κάποιοι (όχι όλοι) κάνουν channeling 5 skill moves στη σειρά ενώ εγώ ζορίζομαι να βγάλω μία στο σωστό timing. Θεωρούσα ότι απλά τα χέρια τους ήταν καλύτερα σε combo στυλ tekken αλλά τελικά υπάρχει και άλλη απάντηση και μάλιστα free.... Οπα τι εννοεις φιλε; Οτι χρησιμοποιούν αυτά τα scripts σαν cheat στα online ματς του fifa 16? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Οπα τι εννοεις φιλε; Οτι χρησιμοποιούν αυτά τα scripts σαν cheat στα online ματς του fifa 16? Eδώ χρησιμοποιούν macros μερικοί στο Street Fighter IV για να κάνουν combos, Κλπ, στο FIFA θα κολλήσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Για δωστε κανα λινκ απο που μπορω να κατεβασω αυτα τα scripts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλά μη το χέσουμε. Δεν είναι ούτε καμιά σοβαρή βοήθεια ούτε και πολύ διαδεδομένο πιστεύω. Δε χάνετε από αυτό οπότε μη προσθέσουμε έναν ακόμη εξωαγωνιστικό λόγο για όποτε χάνει κάποιος. Αν δείτε κάποιον να κάνει combo από roulette σε sobrero και μετά σε elastico παίζει να χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εχεις δίκιο.Ασε που υπάρχει κινδυνος ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 http://controllermax.com/forums/showthread.php?t=147533αν θέλετε ρίξτε μια ματιά. - Δεν είναι bannable γιατί επεμβαίνει στο input και όχι στο παιχνίδι. - Δε ξέρω αν δουλεύει και πόσο καλά δουλεύει. Αν έχεις για παράδειγμα lag λογικά μπουρδέλο τα κάνει. - Δε το θεωρώ καν cheat. Το σημαντικό στις τρίπλες είναι το timing. Δε παίζουμε tekken. Τέλος πάντων. Δε προτρέπω κανένα να το χρησιμοποιήσει αλλά το έβαλα για να το ρίξουμε όλοι μια ματιά. Μπορεί και ιός να είναι ούτε ξέρω. Όταν και αν βρω όρεξη θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 το κατεβασα το προγραμματακι αλλα δε μου ανοιγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα