Platini_Athens Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 O τροπος αυτος απο τον ασβεστη ειναι απο τον καιρο του προ13 (και πιο πριν θα λεγα) ... Εχω παιξει εγω με κουνελια και ξερω αφου εγινα ΑΡΧΙκουνελος κι εγω στο παιχνιδι μου Πλεον τα sweety goals δινουν και παιρνουν, οχι οτι δεν μπορεις να σκοραρεις με αλλους τροπους. Κατεμε πρεπει να αφαιρεσουν αυτη την ηλιθια πασα με το R1. Επισης το no touch dribbling δεν ξερω....το βρισκω υπερβολικο αλλα ΟΚ I can live with that (δεν το χρησιμοποιω αλλωστε, καμια φορα βεβαια το ξεχναω γιατι ειχα συνηθισει με το control στο L1/LB). Λαλακιες....βαριεται να κουνησει η ΕΑ...περισσοτερο τα αλλαζει και ΛΙΓΟ το φτιαχνει το παιχνιδι της θα λεγα. To stamina δεν θα το φτιαξουν ποτε (να μειωνεται) ...και γι αυτο ο λογος ειναι το UT. Oλοι αγοραζουν τους παιχτες εκεινους με τους οποιους μπορουν και κανουν τις υπερανθρωπες κουρσες, που περνανε 6 παιχτες στην σειρα και χαιρονται. Τα μικρα και τα μεγαλα παιδια δλδ, οι πιο καλοι πελατες της ΕΑ. Σιγα μην τους στενοχωρησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά όταν αλλάζω (σπάνια ομολογουμένως) κάποιον παίκτη στο 70' (κυρίως για λόγους τακτικής) παρατηρώ μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που μπαίνει που είναι full stamina σε σχέση με τους υπόλοιπους και τους δικούς μου και του αντιπάλου που είναι στο 25-35% stamina. Μπορεί να είναι τελείως η ιδέα μου (όπως άλλωστε και τα μισά που αναφέρετε) αλλά τους "νιώθω" πιο φρέσκους. Μήπως υπάρχει κάποια "αναλογική" μείωση των στατιστικών λόγω stamina? (Όχι ότι με απασχολεί γιατί όσο δε κουράζονται αυτοί που μαρκάρουν άλλο τόσο δε κουράζονται αυτοί που επιτίθενται οπότε όλα fair and square και σίγουρα πολύ καλύτερο από το να σερνόντουσαν όλοι στο 75' οπότε να τελείωνε το ματς για αυτόν που ήταν πίσω στο σκορ.) Αναρωτιέμαι αν κάποιος παρατήρησε κάτι τέτοιο ή έχει διαβάσει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Jim ισχύει αυτό απο παλαιότερα φίφα μιας που είσαι και καινούριος (καλός όμως ) στο παιχνίδι. Απλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Οταν παίζεις θα έχεις παρατηρήσει οτι η μπάρα της κούρασης είναι σα 2. Η μία που μένει συνέχεια είναι η stamina (γκριζοπή), θα την πούμε "μόνιμη κόπωση", η άλλη που είναι πάνω στη προηγούμενη (άσπρη) είναι το fatigue θα τη πούμε "προσωρινή κόπωση". Όσο πιο πολύ τρέχεις το fatigue πέφτει γρήγορα και αν τελειώσει ο παίχτης κάνει πιο εύκολα το λάθος. Στην ουσία τώρα επειδή η μια μπάρα είναι πάνω στην άλλη όσο πιο πολύ stamina έχεις τόσο πιο πολύ fatigue έχεις. Οπότε αν η stamina είναι λίγη θα τελειώσει και γρηγορότερα και το fatigue άρα και πιο εύκολα το λάθος.Αυτά ελπίζω να τα εξήγησα καλά γιατί μ ήταν δύσκολο η αλήθεια είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Κάποιοι πειραματισμοί που έκανα με γκρέμισαν από την πρώτη στην τέταρτη κατηγορία. Μιλάμε δεν μπορούσα να σταυρώσω νίκη. Αποφάσισα να επιστρέψω στην ομάδα (ΠΑΟ) και στο σύστημα (4-3-3) με τα οποία ανέβηκα στην πρώτη και μέχρι στιγμής πάει τρένο η ομάδα (βέβαια έκανα και δύο κρίσιμες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού μου, μία στην άμυνα και μία στην επίθεση). Συγκεκριμένα ξεκίνησα με ένα σερί 12 νικών που νομίζω ότι είναι οι περισσότερες σερί νίκες που έχω κάνει σε FIFA. Βέβαια παίζω από το 2009 οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά έτσι νομίζω. Η πιο γλυκιά ήταν η 11η επί της Μπεσίκτας. Το @ με κέρδιζε 2-0 και άφηνε και τα ριπλέι για να μου κάνει κάζο. Απορώ πώς κράτησα την ψυχραιμία μου κι έκανα την επική ανατροπή: 2-5 και quit στο 65 ο τύπος. Το 13 παρότι το θεωρώ τυχερό μου αριθμό εν προκειμένω απεδείχθη γκαντέμικο αφού τότε ήταν που έσπασε το σερί μου. Βέβαια παρέμεινα αήττητος, αφού ήρθα ισόπαλος 2-2 με τη Ζενίτ. Πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά έμεινε με 10 από νωρίς και μπόρεσα να κάνω την ανατροπή από το 2-0. Αν είχα λίγο χρόνο ακόμη θα έκανα και το 13 στα 13. Με τρεις αγώνες να απομένουν στη σεζόν της Γ' κατηγορίας, μου έλειπε μόλις ένας βαθμός για να ανέβω στη Β'. Υπό άλλες συνθήκες θα είχα χεστεί απάνω μου, αλλά το σερί μου καθώς και η σχετική ευκολία με την οποία καθάριζα τα παιχνίδια μου είχαν δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Κακώς, γιατί στον 15ο αγώνα η μισητή Λέστερ με κέρασε τρία παστέλια σπάζοντας το αήττητό μου. Βέβαια την είχα νικήσει δύο φορές νωρίτερα με σκορ 2-1 και 4-1, οπότε πλέον έχω ξορκίσει το κακό και δεν τρέμω όποτε μου κάθεται. Ευτυχώς, η ισοπαλία-άνοδος-λύτρωση ήρθε στον αμέσως επόμενο αγώνα με τη Λενς. Ήμουν σαφώς ανώτερος, αλλά δεν μου κάθισε το γκολ. Λευκή ισοπαλία και περίσσευε κι ένας αγώνα για το πρωτάθλημα της Div. 3. Αυτό το πήρα ξεφτιλίζοντας τη New York FC με 5-0 και quit λίγο μετά το ημίχρονο. Άντε να δούμε τώρα αύριο αν θα επιστρέψω στα μεγάλα σαλόνια ή αν το νικηφόρο σερί μου δεν οφείλεται στη βελτίωσή μου και στις όποιες αλλαγές τεχνικής φύσεως έκανα στο παιχνίδι μου, αλλά στο ότι το παιχνίδι απλά με λυπήθηκε και είπε να μου δώσει λίγο momentum 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Jim ισχύει αυτό απο παλαιότερα φίφα μιας που είσαι και καινούριος (καλός όμως ) στο παιχνίδι. Απλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Οταν παίζεις θα έχεις παρατηρήσει οτι η μπάρα της κούρασης είναι σα 2. Η μία που μένει συνέχεια είναι η stamina (γκριζοπή), θα την πούμε "μόνιμη κόπωση", η άλλη που είναι πάνω στη προηγούμενη (άσπρη) είναι το fatigue θα τη πούμε "προσωρινή κόπωση". Όσο πιο πολύ τρέχεις το fatigue πέφτει γρήγορα και αν τελειώσει ο παίχτης κάνει πιο εύκολα το λάθος. Στην ουσία τώρα επειδή η μια μπάρα είναι πάνω στην άλλη όσο πιο πολύ stamina έχεις τόσο πιο πολύ fatigue έχεις. Οπότε αν η stamina είναι λίγη θα τελειώσει και γρηγορότερα και το fatigue άρα και πιο εύκολα το λάθος. Αυτά ελπίζω να τα εξήγησα καλά γιατί μ ήταν δύσκολο η αλήθεια είναι Μάλιστα. Ενδιαφέρον. Δίνει πολλές απαντήσεις σε σχέση με κάποιες λάθος πάσες,σουτ,σέντρες που γίνονται κατά τη διάρκεια του ματς. Κοίτα να δεις που ακόμη μαθαίνουμε. Thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Φέτος είναι χρήσιμο που το fatigue (παλιά το λέγαμε τούρμπο, π.χ. "μου τελείωσε το τούρμπο") φαίνεται και στο βελάκι πάνω από το κεφάλι του παίχτη που ελέγχουμε. Ή τέλος πάντων θα ήταν χρήσιμο αν είχε την οποιαδήποτε σημασία, αφού προσωπικά έχω κάνει κάτι κούρσες με Καρέλη από την περιοχή μου μέχρι τη μικρή περιοχή του αντιπάλου με το βελάκι να έχει "αδειάσει" λίγο μετά τη σέντρα, που θα τις ζήλευε κι ο Μπέιλ :Ρ Τώρα δύο τινά παίζουν. Είτε όντως δεν έχει γίνει καλή υλοποίηση/εξομοίωση του stamina depletion, είτε απλά αυτό γίνεται σταδιακά για όλους, οπότε στο τέλος η αναλογία παραμένει ίδια και δεν καταλαβαίνουμε τη διαφορά. Προσωπικά πιστεύω ότι συμβαίνει λίγο κι από τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Φέτος είναι χρήσιμο που το fatigue (παλιά το λέγαμε τούρμπο, π.χ. "μου τελείωσε το τούρμπο") φαίνεται και στο βελάκι πάνω από το κεφάλι του παίχτη που ελέγχουμε. Ή τέλος πάντων θα ήταν χρήσιμο αν είχε την οποιαδήποτε σημασία, αφού προσωπικά έχω κάνει κάτι κούρσες με Καρέλη από την περιοχή μου μέχρι τη μικρή περιοχή του αντιπάλου με το βελάκι να έχει "αδειάσει" λίγο μετά τη σέντρα, που θα τις ζήλευε κι ο Μπέιλ :Ρ Τώρα δύο τινά παίζουν. Είτε όντως δεν έχει γίνει καλή υλοποίηση/εξομοίωση του stamina depletion, είτε απλά αυτό γίνεται σταδιακά για όλους, οπότε στο τέλος η αναλογία παραμένει ίδια και δεν καταλαβαίνουμε τη διαφορά. Προσωπικά πιστεύω ότι συμβαίνει λίγο κι από τα δύο. Υποπτεύομαι ότι το stamina/fatique depletion φέρνει αναλογικό/ποσοστιαίο stat depletion. Για παράδειγμα το pace/acceleration του Καρέλη μπορεί να παίζει ανάμεσα σε 75-79 ανάλογα με το stamina. Αυτό θα εξηγούσε και το ότι ακόμη και χωρίς stamina μπορεί να κάνει κάποιες προσπάθειες απλά με λιγότερο ποσοστό επιτυχίας. Γενικά δε μου φαίνεται και πολύ μεγάλη η διακύμανση στη συμπεριφορά του παίκτη βάση stamina αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει. Θα το έβρισκα να σου πω την αλήθεια και πολύ anti-fun να μη μπορεί να πάρει τα πόδια του ο Καρέλης μετά το 75' έχοντας προλάβει πιο πριν να πάρει βαρια βαρια 4-5 προσπάθειες σύνολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ναι, συμφωνώ κι εγώ σε αυτό. Στο PES ξενέρωνα όταν τα έφτυναν οι παίκτες μου, όσο "ρεαλιστικό" κι αν ήταν αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Θα ήθελα την άποψή σας σε ένα θεματάκι που έχω σε σχέση με επιλογή ομάδας. -Όπως είχα αναφέρει παλαιότερα έπαιζα 41212 wide με γραμμή άμυνας στο κέντρο και κέρδιζα άνετα ανεξαρτήτως division μέχρι div 1. Γενικά, έβγαζα πολλές φάσεις, έπαιζα με το τρόπο που γούσταρα αλλά ο Παντελής μου δημιούργησε...ψυχολογικά! Παρατήρησα γενικότερα ότι το σύστημα αν και μου άρεσε ήταν αφελές και είχε πολλά κενά που φαίνοταν όταν έπαιζες κυρίως με Real Barca λόγω pace. -Το άλλαξα λοιπόν σε 4-3-3 με Cam και γραμμή άμυνας 20μέτρα πίσω από το κέντρο. Στη πρώτη σεζόν Div 1 έχασα το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος. Πολύ σφιχτά ματς, δε δεχόμουν φάσεις αλλά έβγαζα και λίγες και κέρδιζα κυρίως λόγω εμπειρίας και επειδή ξέρω τα mechanics για να μπαίνουν τα goal. Αποδοτικό αλλά δε το ευχαριστιομουν να πω την αλήθεια. Με φθείρουν ψυχολογικά τα πολύ κλειστά ματς που δε μπορώ να βγάλω φάσεις. Όταν βγάζω φάσεις ακόμη και όταν τρώω μετά φάσεις βρίσκω ρυθμό για τα επόμενα ματς. Οπότε τώρα έχω 2 επιλογές: - Ξαναγυρνάω στο σύστημά μου και συνεχίζω να παίζω με Bayern ενάντια σε Real και Barca με τις όποιες δυσκολίες. - Αρχίζω και παίζω με ομάδες με 4,5 αστέρια όπου τα κενά του συστήματος θεωρητικά δε θα φαίνονται αφού δε θα υπάρχει Ronaldo/bale/neymar/messi. Θα μείνει μόνο η δυσκολία που έχει το σύστημά μου ενάντια σε τίκι τάκα που γενικά όλα τα συστήματα το έχουν anyway. Η ερώτηση είναι πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα να πάρω για παράδειγμα Tottenham και να με κάνει matchmaking με Real? Πόσο συχνό είναι αυτό σε div1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Παιχτε στις μικρες κατηγοριες με 5αστερες και οταν φτασετε Dev 2 αλλαζετε σε 4 αστερια μεχρι και την 1(κουπα). Το σταμινα οσο μειωνεται το ιδιο ισχυει και για τον αντιπαλο. Οποτε ακομα και αν εισαι πισω στο σκορ μπορεις να γυρισεις το ματς αρκει να κανεις καλη διαχειρηση (αλλαγες, συστημα,τακτικη). Βασικα καλη διαχειρηση θελει απο την αρχη. Τουλαχιστον καπως ετσι θα επρεπε να συμβαινει. Εαν ομως τρεχεις,πιεζεις 90 λεπτα σαν τρελος με τους ιδιους παιχτες ...τοτε το παιχνιδακι ειναι broken. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Σε νιώθω απόλυτα γιατί για τον ίδιο ακριβώς λόγο έκανα τα προαναφερθέντα πειράματα που με έστειλαν τελικά στα τάρταρα της Δ' Εθνικής. Το μισό μηδέν δεν μου φτάνει, θέλω να κάνω φάσεις. Τελικά με το 4-3-3 και κάπως πιο υπομονετικό build-up play τα πάω πλέον περίφημα και στο σερί των 12 νικών που ανέφερα έριξα αρκετές τεσσάρες. Όσον αφορά στο matchmaking, εγώ τουλάχιστον όσο είχα την Μπάγερν σπάνια με έβγαζε με άλλη πλην των big three. (Ρεάλ, Μπάρτσα, Μπάγερν). Οπότε εικάζω ότι αντίστοιχα αν πάρεις Τότεναμ, δεν θα σε βάζει συχνά να παίζεις με την Μπάγερν... Απλά καταντά και λίγο κουραστικό, χώρια του randomness που υπεισέρχεται λόγω των παικτών που αναφέρεις. Στα 3,5 αστέρια που παίζω εγώ είναι τεράστια η ποικιλία (με εξαίρεση τη γαμω-Λέστερ που πετυχαίνω αρκετά πιο συχνά επειδή θεωρείται τσιτέλι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Συνεπώς, θέλω να πιστεύω ότι παίρνοντας κάποια 4,5αστέρια δε θα έχω θέμα να βρω ομάδα 4.5 αστέρια από τη στιγμή που η μισή Αγγλία-Γερμανία-Ιταλία-Ισπανία είναι 4.5 αστέρια. Σήμερα θα ψάξω να βρω τη νέα μου ομάδα στα 4-4,5αστέρια λοιπόν αν και πιστεύω 9 στους 10 Dortmund παίζουν σ'αυτή τη κατηγορία ομάδων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Η dortmund είναι 5αστερη. Jim το προβλημά σου ίσως είναι αλλού. Οταν παίζεις 4-3-3 λες οτι δε βγάζεις φάσεις, εγω θα σου προτείνω αυτό που κάνω.Πήγαινε και βάλε το 4-3-3 που θα βρείς 2ο στην αριστερή στήλη των συστημάτων (γράφει απλά 4-3-3). Είναι ενα απλο 4-3-3 που η γραμμή του κέντρου και η γραμμή της επίθεσης είναι στην ίδια ευθεία. Μόλις το βάλεις πήγαινε εκεί που κάνεις τις αλλαγές πάτα το τετράγωνο (Χ για το xbox) στον αριστερό εξτρεμ και κουνα τον 1 θεση τη φορα προς τα πανω και βλέπε αν στις θέσεις που σου βγάζει να επιλέξεις βγάζει LW μολις βγάλει βάλτον να παίζει εκεί. Κάνε το ίδιο και στον RW. Και μετά εμένα αυτό που με βολεύει είναι να κινούντε οι παίχτες μου γρήγορα αλλα κοντά μου το κοντά έχει μεγαλύτερη σημασία απο το γρήγορα. Λοιπον όταν παίζω με ρεαλ βάζω στα tactics 60 speed και 40 passing, εκεί έχω βρεί τη σωστή τομή. Όταν τώρα παίζω με ολυμπιακό η με κάποια άλλη ομάδα που δεν είναι τόσο γρήγορη βάζω το speed στο 55 εκει γύρω γιατί οι παίχτες θα κινούνται ασύγχρονα με τη μπάλα αλλα το πασσινκ δε πέφτει άντε να πέσει στο 38. Πως αποτυπώνωνται τώρα στο γήπεδο αυτά, το πρώτο με τους wingers ενώ σα θέση πάνω στο γήπεδο είναι μπροστά στην επίθεση το winger τους κάνει να "παίρνουν" τη πλευρά άρα γυρνάνε προς τα πίσω μέχρι τη σέντρα. Σε συνδυασμό αυτού και του 38-40 πασσινκ τους κάνει να είναι και κοντά στον άξονα οπότε έχω πάντα επιλογές για πάσα οπότε θα αναπτυχθώ όπως θέλω. Συν οτι εμένα με βολεύει αυτό γιατί παίζω απο τον άξονα χωρίς καθόλου σέντρες (πάντα έτσι έπαιζα ακόμα και στο 14 που η σέντρα ήταν οτι πιο op έχει υπάρξει).Αν τελικά παίξεις με 4μιση αστέρια ομάδα έλα να σε παίξω με τη θρυλάρα να δείς τι πάει να πεί seba και pardo Οσο για αυτούς που θα πουν οτι παίζω μονο με ρεαλ να πώ φιλικά πάντα οτι σε κάθε φιφα βρίσκω 3 ομάδες να μου ταιριάζουν μια 4αστερη (παντα είναι ο ολυμπιακός) μια 4μιση φέτος είναι η ζενιτ και μια 5αστερη φετος και τα τελευταία 2 χρόνια είναι η ρεαλ. Απο 4 και κάτω θα βρώ μια εκείνη τη στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Παντελή thx για τις συμβουλές σου και θα τα δω αυτά που λες για τα custom tactics. Δεν έχω άσχημα αποτελέσματα με 4-3-3 αν και προτιμώ αυτό με CAM γιατί απλά δε μπορώ να παίξω χωρίς CAM ούτε αμάν πια δε βγάζω φάσεις. Πώς θα κέρδιζα 4 στα 5 μάτς ανεξαρτήτως division άλλωστε χωρίς φάσεις. Σίγουρα με τα sliders που λες εδώ ίσως θα μπορούσα να το βελτιστοποιήσω ακόμη παραπάνω. Το θέμα είναι ότι νιώθω την ανάπτυξή μου πολύ μονόπατη. Η μπάλα στους RW/LW, κόψιμο προς τα μέσα σαν τα video του ektelion και άγιος ο Θεος. Το πρόβλημα είναι ότι για παράδειγμα αυτός ο τρόπος ανάπτυξης επειδή είναι ΤΟΣΟ προβλέψιμος δε πιάνει σε καλούς αμυντικούς. Σε μένα για παράδειγμα θα πιάσει σπάνια και αυτό μόνο με κάποιους "cheat" παίκτες. Κατ' επέκταση δε θα πιάνει και σε άλλους οπότε όπως δεν έχω θέμα να αμυνθώ σε αυτό έτσι δε θα έχω και θέμα να επιτεθώ. Ξέρω ότι δεν είναι ο μόνος τρόπος ανάπτυξης με αυτό το σύστημα και υπάρχει και το τικι τακα στο κέντρο με τα 3 χαφ αλλά είναι από τους βασικούς τρόπους ανάπτυξης. Πατάει ρε παιδί μου πολύ σε LW και RW. Εγώ από την άλλη γουστάρω να παίζω με τον Striker και δη με Striker παλαιάς κοπής στυλ Μιχάλη Κωνσταντίνου και να βασίζομαι σε αυτούς και όχι στα καχεκτικά στα πλάγια. Οπότε πραγματικά σχεδόν μονόδρομος είναι τα συστήματα με 2 επιθετικούς. Μ' αρέσει να βγάζω πολλούς τρόπους ανάπτυξης συμπεριλαμβανομένης και της σέντρας από τα πλάγια σε πρώτο ή 2ο δοκάρι που βελτιστοποιείται με 2 επιθετικούς (για να διαλέγεις άλλωστε και σε ποιο δοκάρι θες να στείλεις τη μπάλα). Με αυτό το σύστημα 4-1-2-1-2 όπως έχεις δει και στα μεταξύ μας ματς επιθετικά δεν έχω θέμα. Έχει ουσιαστικά 5 επιθετικούς οπότε αυτό το τουρλουμπούκι έχει άπειρες επιλογές. Επίσης, με την άμυνα στο κέντρο έχει τόση πίεση που άπαξ και κάνω μια σωστή επίθεση ο αντίπαλος δε μπορεί να βγάλει τη μπάλα σωστά για τα επόμενα 10'. Δε το περνάει το κέντρο εύκολα. Το πρόβλημα είναι ότι στα 5 αστέρια εκμεταλλεύεται την ταχύτητα Real Barca και βγαίνει εύκολα μπροστά. Και πάλι μπορώ να αμυνθώ χωρίς θέμα απλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι κ το πιο εύκολο να έχεις ενα Bale ή ένα Ronaldo στη πλάτη της άμυνας. Οπότε σκεφτόμουν ότι πηγαίνοντας στα 4.5αστέρια, θα μπορώ και πάλι να αξιοποιήσω τον τρόπο παιχνιδιού μου στο μέγιστο με μια ομάδα όπως η Ζενίτ (αυτή σκεφτόμουν και γω ) χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίζω αυτό που αντιμετώπιζε η Real προχθές με την άμυνά της στο κέντρο. Σφαίρες δηλαδή στη πλάτη της άμυνας. Άντε σε περιμένω να κάνουμε κανά ματς. Γενικά ζορίζομαι να βρω κάποιον να παίξουμε από insomnia. Ή παραείμαι αντιπαθής ή όλοι έχουν κολλήσει με τα κωλοseason και fut και δε ξεκολλάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Παντελή thx για τις συμβουλές σου και θα τα δω αυτά που λες για τα custom tactics. Δεν έχω άσχημα αποτελέσματα με 4-3-3 αν και προτιμώ αυτό με CAM γιατί απλά δε μπορώ να παίξω χωρίς CAM ούτε αμάν πια δε βγάζω φάσεις. Πώς θα κέρδιζα 4 στα 5 μάτς ανεξαρτήτως division άλλωστε χωρίς φάσεις. Σίγουρα με τα sliders που λες εδώ ίσως θα μπορούσα να το βελτιστοποιήσω ακόμη παραπάνω. Το θέμα είναι ότι νιώθω την ανάπτυξή μου πολύ μονόπατη. Η μπάλα στους RW/LW, κόψιμο προς τα μέσα σαν τα video του ektelion και άγιος ο Θεος. Το πρόβλημα είναι ότι για παράδειγμα αυτός ο τρόπος ανάπτυξης επειδή είναι ΤΟΣΟ προβλέψιμος δε πιάνει σε καλούς αμυντικούς. Σε μένα για παράδειγμα θα πιάσει σπάνια και αυτό μόνο με κάποιους "cheat" παίκτες. Κατ' επέκταση δε θα πιάνει και σε άλλους οπότε όπως δεν έχω θέμα να αμυνθώ σε αυτό έτσι δε θα έχω και θέμα να επιτεθώ. Ξέρω ότι δεν είναι ο μόνος τρόπος ανάπτυξης με αυτό το σύστημα και υπάρχει και το τικι τακα στο κέντρο με τα 3 χαφ αλλά είναι από τους βασικούς τρόπους ανάπτυξης. Πατάει ρε παιδί μου πολύ σε LW και RW. Εγώ από την άλλη γουστάρω να παίζω με τον Striker και δη με Striker παλαιάς κοπής στυλ Μιχάλη Κωνσταντίνου και να βασίζομαι σε αυτούς και όχι στα καχεκτικά στα πλάγια. Οπότε πραγματικά σχεδόν μονόδρομος είναι τα συστήματα με 2 επιθετικούς. Μ' αρέσει να βγάζω πολλούς τρόπους ανάπτυξης συμπεριλαμβανομένης και της σέντρας από τα πλάγια σε πρώτο ή 2ο δοκάρι που βελτιστοποιείται με 2 επιθετικούς (για να διαλέγεις άλλωστε και σε ποιο δοκάρι θες να στείλεις τη μπάλα). Με αυτό το σύστημα 4-1-2-1-2 όπως έχεις δει και στα μεταξύ μας ματς επιθετικά δεν έχω θέμα. Έχει ουσιαστικά 5 επιθετικούς οπότε αυτό το τουρλουμπούκι έχει άπειρες επιλογές. Επίσης, με την άμυνα στο κέντρο έχει τόση πίεση που άπαξ και κάνω μια σωστή επίθεση ο αντίπαλος δε μπορεί να βγάλει τη μπάλα σωστά για τα επόμενα 10'. Δε το περνάει το κέντρο εύκολα. Το πρόβλημα είναι ότι στα 5 αστέρια εκμεταλλεύεται την ταχύτητα Real Barca και βγαίνει εύκολα μπροστά. Και πάλι μπορώ να αμυνθώ χωρίς θέμα απλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι κ το πιο εύκολο να έχεις ενα Bale ή ένα Ronaldo στη πλάτη της άμυνας. Οπότε σκεφτόμουν ότι πηγαίνοντας στα 4.5αστέρια, θα μπορώ και πάλι να αξιοποιήσω τον τρόπο παιχνιδιού μου στο μέγιστο με μια ομάδα όπως η Ζενίτ (αυτή σκεφτόμουν και γω ) χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίζω αυτό που αντιμετώπιζε η Real προχθές με την άμυνά της στο κέντρο. Σφαίρες δηλαδή στη πλάτη της άμυνας. Άντε σε περιμένω να κάνουμε κανά ματς. Γενικά ζορίζομαι να βρω κάποιον να παίξουμε από insomnia. Ή παραείμαι αντιπαθής ή όλοι έχουν κολλήσει με τα κωλοseason και fut και δε ξεκολλάνε. Μα εγώ αυτό σου είπα οτι δεν παίζω απο πλάγια αλλά η μπάλα αλλάζει ανάμεσα σε Ronaldo, benzema, bale αντιστοιχα hernani, seba, pardo (ναι δεν παίζω με ideye) και στο κέντρο με τους άλλους 3. Ούτε χρησιμοποιώ σε μεγάλο βαθμό το πλαγιοκόπημα στη γραμμή του άουτ το κάνω οταν χάσω κάθε άλλη ελπίδα επίθεσης. Θυμάσαι ένα γκολ που σου είχα βάλει με κάθετη στο μπενζεμα και μου κάνεις οτι το κανα τη κατάλληλη στιγμή για να περάσει έτσι παίζω κυρίως. Εμένα δε με βρίσκεις λόγω οτι να ναι ωρών. Δε πολυ κάθομαι στο pc και αν κάτσω και έχει κόσμο το CoD2 θα πάω εκεί κάνα rank game. Γιατί εκει είναι πιο δύσκολο να βρεθεί κόσμος και όταν βρίσκεται το εκμεταλευόμαστε. Αν σε δώ και είναι να παίξω φιφα θα σου στείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα