jim777 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Άλλαξαν κάτι στους τερματοφύλακες τη τελευταία βδομάδα? Βλέπω κάτι ατσούμπαλα animation κυρίες σε μακρινά σουτ λες και τρομάζουν που έρχεται η μπάλα. Έπαιξα 10 ματς χθες και τους ένιωθα λίγο περίεργα. Χωρίς ράδιο αρβύλα και συνομοσιολογία έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι τέτοιο? Επίσης, υπάρχει διάθεση να κάνουμε ένα πρωτάθλημα? Αν ναι στο μυαλο μου έχω: - Excel file με πρόσβαση σε 3-4 άτομα να το οργανώνουν (κυρίως να περνάν αποτελέσματα) - 4-4,5άστερες ομάδες που προεπιλέγουν οι συμμετέχοντες και δε μπορούν να αλλάξουν (πχ. αν πάρεις Σεβίλη δε μπορείς να αλλάξεις και δε μπορεί να τη πάρει άλλος συμμετέχοντας) - Ενδεχομένως να επιλέξουν οι παίκτες μία 4άστερη για τα "εκτός έδρας" και μία 4,5άστερη για τα "εντός έδρας" για να εξομοιώσουμε τη...δύναμη της έδρας - 2 ή 4 γύρους ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων - Δε θα υπάρχει πρόγραμμα αγώνων αλλά θα βρίσκεις κάποιον, θα παίζετε τα ματσάκια σας και μετά θα κανονίζεις με τον επόμενο μέχρι να παίξεις με όλους (είναι αδύνατο να έχουμε πρόγραμμα αγώνων) - Οτιδήποτε άλλο έχετε να προτείνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ έπαιξα αρκετά αυτή την εβδομάδα σε όλα τα επίπεδα δυναμικότητας (ΠΑΟ, Άρσεναλ, Μπάγερν, Μπάρτσα) και δεν παρατήρησα κάτι διαφορετικό. Μιας και το ανέφερες, όμως, έχω μια γενική παρατήρηση: Έχει σημασία η δύναμη των χεριών του τερματοφύλακα. Π.χ. με τον Τσεχ μπορείς να στείλεις την μπάλα μέχρι το κέντρο του γηπέδου με τρομερή ακρίβεια και να βγάλεις τρελή αντεπίθεση. Ενώ με τον Στιλ αν πας να επιχειρήσεις κάτι τέτοιο, πιθανά θα δώσεις πάσα στον αντίπαλο. Νομίζω δεν ήταν τόσο σημαντικό αυτό πέρσι ή τέλος πάντων δεν το είχα προσέξει. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, δυστυχώς I'll pass γιατί λόγω εντελώς αλλοπρόσαλλου προγράμματος στη δουλειά, συν μωρά, σκυλιά, γατιά, υποχρεώσεις κλπ, δεν νομίζω να μπορέσω να είμαι συνεπής. Εύχομαι, όμως, να ευοδωθούν οι προσπάθειές σου και να γίνει ένα καλό και ενδιαφέρον πρωταθληματάκι. Οι όροι που θέτεις είναι σίγουρα προς τη σωστή κατεύθυνση Κατά τα άλλα χθες έπαιξα το πρώτο μου πρωτάθλημα στην Div. 1. Σε γενικές γραμμές, τους κόντραρα όλους στα ίσια. Δεν παρατήρησα τρομερά έντονο σκρίπτινγκ, αν και σε δύο αγώνες παρατήρησα έντονο μομέντουμ υπέρ του αντιπάλου και υπέρ εμού αντίστοιχα. Καμία σχέση με τα περσινά χάλια όμως. That said, για να πετύχω το 8-0-2 ή το 7-2-1 που απαιτείται για το πρωτάθλημα, θέλω πολλή δουλειά ακόμη. Πλέον χρησιμοποιώ κατά κόρον το exploit με την παράλληλη εφόρμηση από τα πλάγια, χάρη στο οποίο βάζω τουλάχιστον ένα γκολ/κερδίζω ένα πέναλτι ανά αγώνα. Το θέμα τώρα είναι α) να το ραφινάρω ώστε να μπορώ να βγάζω πιο συχνά την μπάλα στα εξτρέμ και να μάθω να ντριπλάρω καλύτερα και β) να μάθω πώς θα μπορώ να αμύνομαι καλύτερα σε αυτό αφού το έχουν πάρει όλοι πρέφα και παίζουν όλοι έτσι. Προφανώς άλλες χρονιές θα έκραζα ανελέητα για την ύπαρξη τόσο τρανταχτού exploit, αλλά φέτος είπα να αποδεχτώ τη μοίρα μου και να προσπαθήσω να το εκμεταλλευτώ/αντιμετωπίσω όσο καλύτερα μπορώ, αφού το παιχνίδι με ικανοποιεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό στους υπόλοιπους τομείς. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2015 από ektelion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εγώ έπαιξα αρκετά αυτή την εβδομάδα σε όλα τα επίπεδα δυναμικότητας (ΠΑΟ, ektelion δωσε καμια συμβουλη για 11αδα, σκευτομαι να αρχισω seasons με ΠΑΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εχθές έπαιξα 4 ματς div 1 και περιέργως και τα 4 ήταν vs Juventus (είχα bayern) με διαφορετικούς αντιπάλους. Τα κέρδισα και τα 4 αλλά μου έκανε αίσθηση. Γιατί τόσο δημοφιλής η Juventus? Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Αναγκάστηκα γύρισα το παιχνίδι μου σε 4-3-3 γιατί με 4-4-2 με ρόμβο ολόκληρος Γιώργος Δώνης δε βρήκε χαϊρι. Καλώς ή κακώς οι ταρζανιές μου και η αντρίλα με 5 επιθετικούς ουσιαστικά μπροστά αρχίζει να μη λειτουργεί τέλεια σε υψηλό επίπεδο οπότε αναγκαστικά πάμε για πιο σφιχτό κέντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 πρωτο ματς νικηφορο με τριφιλι κοντρα στην FC Köln me 2-1 ...τωρα δεν βρισκει αντιπαλο. ΟΚ αρκετα για σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ektelion δωσε καμια συμβουλη για 11αδα, σκευτομαι να αρχισω seasons με ΠΑΟ. Ξεκίνησα κι εγώ με το ίδιο ακριβώς σύστημα, δηλαδή 4-4-2 με ρόμβο. Στη συνέχεια, όμως, είδα ότι δεν γινόταν δουλειά έτσι. Μου έβγαινε η πίστη να κάνω φάσεις. Βέβαια τότε δεν είχα την εμπειρία που έχω τώρα, οπότε ίσως επιστρέψω σε αυτό στο μέλλον γιατί είναι το αγαπημένο μου. Στο δια ταύτα, όμως, αυτή τη στιγμή παίζω 4-3-3 με την εξής σύνθεση: O Κλωναρίδης κανονικά είναι CM, αλλά είναι γρήγορος κι έχει καλή ντρίπλα. Οπότε δεδομένου του exploit που προανέφερα, είναι ιδανικός ως εξτρέμ (δεδομένου πάντα του ρόστερ του ΠΑΟ). Τον Πέτριτς τον βάζω αλλαγή στη θέση του (τον Μπεργκ δεν τον βγάζω γιατί παραείναι καλός για αυτό το επίπεδο). Παίζω ultra attacking για να ανεβαίνει ψηλά η ομάδα, αλλιώς θέλει πολλή υπομονή να την ανεβάσεις με τσούκου τσούκου φούτμπολ, το οποίο επιπλέον είναι και ρίσκο γιατί δεν ξέρεις ποτέ πότε θα αποφασίσει η ΑΙ να στείλει την πάσα σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που θες. Τα CM (Νίνης, Ζέκα) κατά κανόνα κουράζονται πιο πολύ από τους άλλους, αφού συμμετέχουν εξίσου σε άμυνα και επίθεση. Ο δε Εσιέν είναι πτώμα στο τέλος του αγώνα, αλλά τι να κάνεις, ο Λαγός που είναι η αμέσως επόμενη επιλογή είναι πολύ κατώτερος. Προτιμώ τον ημιθανή Εσιέν από τον ξεκούραστο Λαγό. Οπότε 'κει γύρω στο 70' βάζω απλά τον Πράνιτς στη θέση του Νίνη και τον Ατζαγκούν στη θέση του Ζέκα και τέλος. Ο Ατζαγκούν είναι απίστευτα γρήγορος, και η λογική του θέση θα ήταν το εξτρέμ, αλλά μιλάμε ο τύπος είναι απίστευτα άμπαλος κατά τ' άλλα, όσο τον έχω βάλει δεν έχει κερδίσει ούτε μία κόντρα. Όσο για γκολ, ούτε σε κενό τέρμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Βλέπω πάντως ρε συ ektelion τους παίκτες του βάζελου και τι να πω...Μπράβο! Εργατιά πραγματική. Νομίζω θα προτιμούσα να σπάω πέτρες στον ελεύθερό μου χρόνο απ'το να παλεύω να βγάλω επίθεση μ'αυτούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Για εμένα πάντως κει γύρω στα 3,5 αστέρια είναι που "λάμπει" το παιχνίδι, γιατί ελαχιστοποιούνται οι αυτοματισμοί και τα exploits. Από την άλλη θα μου πεις where is the fun in that. Ε, απλά ορισμένοι εντοπίζουν εκεί το fun, και άλλοι αλλού. Π.χ. ο ενθουσιασμός που νιώθω πετυχαίνοντας γκολ μετά από μία μαεστρική επίθεση με τον ΠΑΟ είναι απείρως μεγαλύτερος από το να βάλω ένα γκολ - φλιπεράκι με την Μπάρτσα που καλά - καλά δεν καταλαβαίνω πώς μπήκε. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2015 από ektelion 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει κάποια διαφωνία. Προσωπικά νιώθω ότι ομάδες ενδιάμεσα σε ΠΑΟ και Μπαρτσα είναι που διασκεδάζω παραπάνω γιατί ούτε Μέσσι Ρονάλντο έχει αλλά ούτε και Κλωναρίδη. Οπότε ναι μεν παίζεις "ποδόσφαιρο" και όχι "μπάλα" αλλά και ενώ δεν έχεις παίκτες να σου "φτιάξουν φάσεις" μόνοι τους αντίστοιχα δε στις χαλάνε κιόλας με τσαφ, κακά κοντρόλ, αβίαστες λάθος πάσες και γενικά πράγματα που δεν εξαρτώνται από σενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ξεκίνησα κι εγώ ... Λοιπον Αμπειντ και Ζεκα τους εχω μεσα γιατι πασαρουν καλυτερα. Νινης αντι Ατζαγκουν λογω agility και οχι μονο. Νομιζω εχει και weak foot 2 o Ατζα...παγκο λοιπον. Θα δοκιμαστει ομως κι αυτος...μου τα χαλαει στην κοντινη πασα. Ισως διπλα στον Μπεργκ να ειναι καλυτερος. Εσσιεν σκυλος! Κριμα να μην εχουμε αντικαταστατη του ισαξιο στον παγκο. Κλωναριδης οντως σφαιρα/acceleration ΑΛΛΑ ο Καρελης ειναι ο Ελληνας Χουλκ! Μπεργκ εγγυηση στο finishing. Το συστημα νομιζω μου ταιριαζει γιατι οι γραμμες ειναι κοντα+2 επιθετικοι, δεν το χω τοσο με ντριμπλες και γουινγκερς. Η αμυνα στηριζεται στην δυναμη και στο στατικο τακλιν! Πω πω τι ειπα! ιδεα: Ατζαγκουν και Κλωναριδης μαζι επιθεση!χμμμμμμμμμμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αρχίζω και καταλαβαίνω τι τράβαγε ο Αναστασίου Μ αρέσει πάντως η ποδοσφαιρική ανάλυση. Keep it up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alangreek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Σας έλειψα? Πρώτο επεισόδιο με τη Hoffenheim για να γουστάρετε... https://www.youtube.com/watch?v=6X0CQlB4YMs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Θα συμφωνήσω κ εγώ ότι με 3,5 - 4 αστέρια ομάδες παίζεται το καλύτερο ποδόσφαιρο. Η απουσία scripting σε αυτά τα επίπεδα ομάδων το κάνει το παιχνίδι απόλυτα δίκαιο. Επίσης το χαμηλότερο pace των παιχτών δίνει αναγκαστικό passing game όπου το κάνει πιο πολύ αληθοφανή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το "αναγκαστικό" passing game δεν είναι καλό. Όπως και οτιδήποτε "αναγκαστικό". Είναι εξίσου κακό με το παίρνω το Ρονάλντο και τρέχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 το παιρνω τον Ροναλντο και τρεχω σημαινει οτι αν παιξω με μικροτερη ομαδα εκει δεν θα υπαρχει Ροναλντο να τρεξω ΑΡΑ θα πρεπει να βρω αλλες λυσεις...το καλο πασινγκ game σημαινει πολλα για τον ιδιο τον παιχτη ανεξαρτητα με ποια ομαδα παιζει. Το να ειμαι καλος στα σκιλλς (εξαιρω την ντριμπλα με το τρεξιμο και το LT/L2) δειχνει σιγουρα δεξιοτεχνια στον χειρισμο...αλλα απο μια στιγμη και μετα ειδικα αν και οι 2 αντιπαλοι ειναι skillers το παιχνιδι ψευτιζει. Το να σουταρω και να βαλω γκολ απο μεγαλη αποσταση επισης δεν εξαρταται απο μενα 100%. Οι σεντρουλες επισης ....βαζω τα κορνερ και τα φαουλ μεσα ως συνταγη (που σιγουρα δεν πιανει παντα). Dev 6 με το τριφιλι! ΕΦΟΡΜΟΥΜΕ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα