Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...ρε παιδια εφτιαξαν τις πασες?

μολις παιξαμε Μπορουσια εναντιον Μπαγερν Μοναχου (φιλικο ονλαιν) 

Ε ή η Μπαγερν εχει φοβερες πασες με τους παιχτες που εβαλα να παιξουν (το ιδιο ειπε κι ο φιλος για την Μπορουσια) ή το φτιαξαν κομματακι παρολο του οτι βγηκαν καποιες λαθος με λαθος σταση σωματος ή ηταν  πλασιμπο τρελο.

Επισης, μας προεκυψε μια μπαγκαρα - συγχυση στο 2ο ματσακι.  :-D

post-342864-0-98876100-1447542693_thumb.jpg

post-342864-0-23737500-1447542698_thumb.jpg

post-342864-0-41064000-1447542712_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μου βρίσκει αντίπαλο σήμερα ούτε με αίτηση. Παίζω ημιτελικό EA Cup, αλλά ούτε καν με Μπάρτσα που δοκίμασα δεν μου έβρισκε αντίπαλο. Νομίζω ότι το παράκαναν με τα κύπελλα. Δεν γνωρίζω τους ακριβείς κανόνες του matchmaking (δηλαδή αν μας βρίσκει αποκλειστικά αντίπαλο που να παίζει το ίδιο κύπελλο και να είναι στην ίδια φάση της διοργάνωσης), αλλά μάλλον το παράκαναν φέτος με τα πέντε κύπελλα. Μόνο σε ώρες αιχμής θα μπορείς να βρεις αντίπαλο από τον ημιτελικό και πάνω. Βέβαια ούτε στο πρωτάθλημα του Seasons μού έβρισκε, αλλά εκεί έψαχνα με Παναθηναϊκό και όσο να 'ναι η χρονική μας ζώνη είναι ένα μειονέκτημα για τόσο νωρίς που ψάχνω αντίπαλο. Βέβαια παλιότερα δεν είχα πρόβλημα να βρω, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτασα τελικό continental cup αλλά δε θα τον παίξω γιατί άμα χάσω θα γκρεμίσω όλο το δωμάτιο μου.χαχαχ

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι η πρωτη 4αρα στο UT με καλη μπαλιτσα (τεσπα κουτσα στραβα ετσι οπως το κουλαντριζουμε το ριμαδι) και χωρις αυτο το εκνευριστικο pace ειναι γεγονος!

Ωραιο ματσακι με NON RARE παιχτακια απο την BPL κοντρα σε NON RARE απο την Ισπανικη Λιγκα (ειχε μονο gold τον Νεγρεδο ο αντιπαλος ωστοσο δεν εκανε τπτ απολυτως, τον εσβησαν οι αμυντικοι μου) 

Το σπριντ το πατησα ελαχιστα. 

Ακομα devision 10 αλλα αν συνεχισω ετσι θα ανεβω σιγουρα στην 9.

post-342864-0-82444900-1447590843_thumb.jpg

Επεξ/σία από Platini_Athens

Δεν μπορείς να έχεις κάποιον ή κάτι που να σε ηρεμεί δίπλα; Γιατί φίλε εγώ έχω παίξει πααααααρα πολλά κύπελλα σήμερα και το σκρίπτινγκ πάει σύννεφο. Έχουν γίνει ΤΑ απίστευτα για να κερδίσω/χάσω. Είμαι 50-50 νίκες ήττες, αλλά εκεί που μετράει (τελικοί) δεν έχω κερδίσει μέχρι στιγμής. Για αυτό σου λέω, δεν είναι μόνο το ότι παίζει να χάσεις, αλλά και το ότι παίζει να χάσεις επειδή έτσι (ειδικά αν παίζεις με πεντάστερες). Οπότε κρίμα θα ήταν να σπάσεις καμία οθόνη αν είσαι τέτοιος τύπος ;-)

• Like 1

Την παλεύει η ΕΑ?

παίζω season division 2 με παναθηναϊκό και ενώ περιμένω να δω με τι ομάδα με έχει βγάλει βλέπω Bayern Μονάχου και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Στο 35' έχω καταφέρει να βάλω 3 γκολ που πραγματικά ήταν γκολαρες, με highlight το γκολ του Berg με ανάποδο ψαλιδάκι στο ύψος του πέναλτυ.

Τελικό αποτέλεσμα 3-1 και από την κουφαμάρα μου ξέχασα να κάνω capture τα γκολ που τόσο πολύ ήθελα!

Μόνο στο ημίχρονο έκανα ένα screenshot.

• Like 1

Αν πριν απο το παιχνίδι άργησε πάααααρα πολύ να σου βρεί αντίπαλο. Εχω την εντύπωση απο τη δική μου εμπειρία οτι ξεκινάει και ψάχνει "πολύ χειρότερο" αντίπαλο απο σένα (αυτό πιστεύω το κάνει μέσω στατιστικών-ποσότητας παιχνιδιών) ακόμα και με πολύ καλύτερη ομάδα ωστε να το ισοροπήσει μου έχει τύχει και εμένα. Και το αντίθετο βέβαια να με βάλει με πολύ χειρότερη ομάδα ενώ εγώ έχω ρεαλ και να είναι ο άλλος υπερπαίχτης. Μπήκα στα στατιστικά του και όντως ήταν υπερπαίχτης. Πήγαινε δες τα στατιστικά του μεσα στο παιχνίδι.

Αυτό απο προσωπική εμπειρία έτσι. Ίσως κάνω και λάθος.

ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΥΠΕΕΕΕΛΛΟΟΟΟΟΟ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ 1-0 ΤΗΝ BARCELONA!!! THN ΒΑYERN MONAΧΟΥ ειχα παιδια!!!Ναιιι!!! στο 67' το γκολ με λεβαντουσκι

gBgFzHH.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=jmxKuDcp0PE

• Like 1

Τα στατς του τελικού!

Ru3kZf6.png

για την ιστορία ο αντίπαλος ήταν Βρετανός

Δεν επιχείρησα να κάνω broadcasting ή να κάνω capture  τις φάσεις και τα γκολ γιατί μερικές φορές που το χα επιχειρίσει πριν λίγες μέρες έπαιζα online και πήγα να βάλω το fraps και κολλησε το fifa και μου πέταξε "the fifa 16 has stop working" και φυσικά μου χρέωσε ήττα.Γι αυτό το λόγο φοβάμαι λίγο να το επιχειρήσω...Ισως φταίει και το fraps βέβαια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...