Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά ζητώ ειλικρινά συγγνώμη γιατί δεν είχα τεστάρει το capturing software και γράφει τελικά μόνο 10' στη free version.

Ήταν χορταστικό ματς οπότε τουλάχιστον ανεβάζω τώρα που γράφω τα highlights. Συγγνωμη και πάλι για τη noobia μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Platini τη division 1 αργά η γρήγορα θα τη πάρεις όπως και να έχει τη παίρνει κ ο κακός παίχτης. Πλέον το φίφα seasons είτε είναι UT είτε το απλό seasons έχει "τρύπες". Τι εννοω, όταν πήρανε οι πρώτοι 100 το παιχνίδι στη division 1 ήταν 3 παίχτες οι οποίοι ήταν κ οι καλύτεροι τους. Οταν το παιχνίδι πήγε στους 1000 στη div1 ήταν 30 παίχτες που μέσα στους 30 είναι και οι πρώτοι 3 οπότε τι έχουμε στη div1; 3 παιχταράδες και 27 πολύ καλούς. Οταν το παιχνίδι πήγε στους 10000 στη div1 έιχε 300 παίχτες τί έχουμε εκεί; Βαριέμαι να το γράφω.

Μπορείς να καταλάβεις τι λέω σιγά σιγα με το σύστημα που έχουν βάλει όλοι μαζεύονται προς τα πάνω σκέψου το. Οταν εγώ πήγα div1 φέτος έιχε μέσα 80 άτομα για να πάρω νίκη ήμουν οχι απλα συγκεντρωμένος έκανα κ διάλειμμα μετά απο κάθε παιχνίδι div 1 πήρα πριν απο 20 ματς περίπου κ έχω 205 παιχνίδια.

Οπότε καταλαβαίνεις οτι για να τη πήρα δεν έπαιξα με τους 30 παιχταράδες (απο το παράδειγμα) αλλα με άλλους που ειναι μεν καλοί αλλα όχι τόσο.

Οσο για τις κούρσες ο καλός παίχτης ξέρει και να κάνει κούρσες και να παίζει μπαλίτσα. Δεν έχουν ούτε 10 douglas costa στη bayern ούτε 10 iniesta στη μπαρτσελόνα. Πειραματίσου και με τα 2 και τελειοποιήσε τα. :) 

Αρχίδια παίδες. Αν είσαι noobas είσαι noobas. Buggαρε και το αρχείο με τα highlights και δε μπορώ καν να το ανοίξω

3-2 κέρδισε ο Παντελής

Προηγήθηκε με 2 σουτ έξω από τη περιόχη στο 15 και στο 20 περίπου και γύρω στο 30 έκανε το 3-0 με ένα από τα καλύτερα τσαφ αμυντικού που έχω δει.

Πλήρωσα μέρος από αυτά που έλεγα παραπάνω.

Μπήκα με μια ποδοσφαιρική αφέλεια και έβαλα τη γραμμή άμυνας μου στο κέντρο και full pressure. Αυτό λειτουργεί συνήθως αλλά όταν έχεις απέναντι σου ένα και γαμώ τους παίκτες σε συνδιασμό με την ύπαρξη bale/ronaldo σε κενό χώρο τότε ζητάς για προβλήματα.

Όταν το διόρθωσα το σκορ ήταν ήδη 3-0 και ο Παντελής που είναι παίκτης ψυχολογίας είχε σοβαρό προβάδισμα.

Μείωσα από κόρνερ σε 3-1 γύρω στο 60' και γύρω στο 67' μείωσα σε 3-2 με σέντρα και κεφαλιά.

Μετά του κόπηκαν τα πόδια λίγο και θα μπορούσα να ισοφαρίσω στο 90' με σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά το έβγαλε το τέρμα του σε κόρνερ.

.

Πέρα από τα γκολ δε γίναν πολλά πράγματα στο παιχνίδι. 2-3 επεμβάσεις ο Νόιερ και 1-2 ο Μπράβο. Πολύ σφιχτό ματς και από τους δύο με λίγο καλύτερη κυκλοφορία από τον Παντελή αλλά και αυτός πολύ αγχωμένος.

Γενικά κέρδισε ο καλύτερος

GG σε όλα τα παιδιά και πάλι συγγνώμη για το upload. Το mp4 που παρήγαγε η παπαριά δε μου ανοίγει και δε ξέρω αν είναι λόγω codecs και φορμάτ που έκανα χθες. Δοκίμασα να το ανεβάσω αλλά δε το κόβω να το παίζει το youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=Tpp1brDpAzQ&feature=youtu.be

Μπραβο στους 2 καλυτερους λοιπον και σε οσους πηραν μερος! Μπραβο στον νικητη Παντελη.

Κατεμε καλυτερα να παιζατε με μικρες ομαδες. Απο 4 αστερια και κατω...θα ηταν καλυτερα και πιο αληθινα τα πραγματα.

(Ισως και με την ιδια ομαδα και οι 2 φιναλιστ...8α ηταν καθαρα θεμα formation και gameplay, διαχειριση των ιδιων στατς δλδ)

Εγώ θα πρότεινα το επόμενο να γίνει με 4.5αστέρια που και μπάλα μπορείς να παίξεις και δεν υπάρχει και κάποια πολύ OP ομάδα (η καλύτερη είναι ας πούμε η Dortmund?)

Κοιτα να μπεις στο επόμενο.

• Moderators

We're processing this video. Check back later.

Αυτο βγάζει όταν πάω να δω το βίντεο.Γιατί;

Μεγάλο βίντεο και το κάνει process όπως λέει. Εκτός αν έγινε κανένα πρόβλημα στο upload, αλλά ελπίζω όχι.:P

• Like 1

Εγω την κάνω την δουλειά με το pinnacle studio και απο 4 gb βίντεο που είναι το αρχείο μου το κάνει 100mb και βγαίνει σε πάρα πολύ καλή ποιότητα

Οριστε μια δουλειά μου με pinnacle studio

Μεγάλο βίντεο και το κάνει process όπως λέει. Εκτός αν έγινε κανένα πρόβλημα στο upload, αλλά ελπίζω όχι. :P

Δυστυχώς δε σώθηκε σωστά.

Εγώ φταίω γιατί δε το δοκίμασα σε full διάρκεια πριν το ματς με κάποιον άλλο και απλά θεώρησα ότι όλα θα λειτουργήσουν σωστά. Ζητώ ξανά συγγνώμη γιατί το είχα υποσχεθεί αλλά σε πρώτη ευκαιρία θα γράψω ένα ματς με Παντελή γιατί πραγματικά έχουν πολύ ενδιαφέρον συνήθως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...