stratigos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Εγώ ανακάλυψα πρόσφατα το Open Broadcast. Τα βιντεάκια που ανέβασα τις προάλλες τα κατέγραψα μέσω αυτού, αλλά ήταν ριπλέι. Δεν ξέρω πόσο/αν επιβαρύνει το frame rate όταν γράφει ζωντανά, αλλά είναι φτιαγμένο και για streaming, οπότε there is hope. Επίσης, όπως όλα τα open source, δεν είναι καθόλου self explanatory. Έχει πάρα πολλά features και ρυθμίσεις, αλλά θέλει και ψάξιμο. Για δείτε ρε παίδες αν μπορείτε να γράψετε τον τελικό κάποιος από τους δυο σας να τον δούμε κι εμείς οι πληβείοι. Πάντως με Open Broadcast που δοκίμασα δεν παρατήρησα slowdowns... Αν τα καταφέρετε τελικά μην κάνατε κάνα spoiler! Να δούμε το ματσάκι μόνοι μας ;-) Αν βρει κανένας τρόπο να γράφει το gameplay του fifa χωρίς lag σε φουλ ανάλυση και όλα και σε τέλεια ποιότητα, ας μου πει τί και πώς.. http://www.insomnia.gr/topic/585953-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7-fifa-gameplay-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε το bandicam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Φίλε στρατηγέ, θα δοκιμάσω να γράψω και να ανεβάσω έναν αγώνα κυπέλλου (μην χάσω και την κατηγορία για τέτοια πειράματα τώρα) το σ/κ και θα σου πω τι αποτέλεσμα είχα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε το bandicam. Με fraps, obs και amd gaming evolved με διάφορες ρυθμίσεις (όπως φαίνεται και στο θέμα μου που έβαλα λινκ) είχα πάντα κολληματάκια. Και το 15 τα ίδια. Γιατί αυτό το bandicam να είναι καλύτερο? 'Εχεις γράψει εσύ και είναι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Να πω την αλήθεια δεν ασχολήθηκα πολύ και ούτε το ψείρισα πολύ το video και έχω κάνει format χθες και δε μπορώ να το τσεκάρω. Προχθές που έγραψα μου αποθήκευσε ένα avi 1.2GB οπότε να έχει θέμα σε ποιότητα δε παίζει. Μετά μετράει πολύ το convert που θα κάνεις. Δοκίμασέ το είναι μικρό download και ωραίο πρόγραμμα αλλιώς περίμενέ με να παίξω με Παντελή που αναγκαστικά θα το χρησιμοποιήσω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πόση ώρα έγραφες και βγήκε 1.2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ένα ματς. Με υψηλή συμπίεση που έκανα μετά το έριξε στα 200mb αλλά έριξε και την ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Για FRAPS θέλεις: - Πολύ δυνατό επεξεργαστή. - Πολύ χώρο στο σκληρό (για τα retro reviews μου π.χ. που γράφω εξομοιωτή Amiga μου βγαίνουν κάτι avi της τάξεως των 5 GBs για οκτώ λεπτά βίντεο). - Ιδανικά να γράφεις σε SSD ο οποίος να μην κάνει τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή (i.e. να έχεις εγκατεστημένο το παιχνίδι σε άλλο σκληρό). Με Open Broadcast έχω δοκιμάσει να γράψω μόνο σε 1280Χ720 @60fps, χωρίς slowdowns και με πολύ καλά αποτελέσματα. Επίσης κωδικοποιεί αυτόματα σε H.264/mp4, με αποτέλεσμα να προκύπτουν ΠΟΛΥ μικρότερα αρχεία. Αλλά είπαμε, θέλει πολύ πείραγμα στις ρυθμίσεις του βίντεο για να βρεις τη χρυσή τομή. Και γενικά το interface του δεν είναι καθόλου αυτονόητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Εγώ μόνο στο fifa 15 και 16 έχω θέμα και με fraps και με obs και με όλα (φαίνεται στο θέμα που έβαλα παραπάνω). Σε ssd που κάθεται εκείνη την ώρα γράφω τα βίντεο. Και για να καταλάβετε περίπου το πρόβλημα, να ένα βίντεο μου από το 15 για τεστ: Ένα ματς. Με υψηλή συμπίεση που έκανα μετά το έριξε στα 200mb αλλά έριξε και την ανάλυση. Mικρό είναι το 1.2 για ένα ματς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Eγω παλι χωρις να ειμαι σουπερ ντουπερ παιχτης θα πω οτι πολυ το αναλυουμε (παραθετω το παρακατω βιντεο) Oσο υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στο παιχνιδι δλδ ενας αντιπαλος που εχει αψογο χειρισμο να παιρνει εναν γρηγορο και δυνατο παιχτη τυπου Ροναλντο, Μεσσι, Νταγκλας Κοστα (αυτος της Μπαγερν) κλπ (στο seasons ή στο UT - ειδικα εκει μαμησετα-) μπορει να περασει 2-3 παιχτες ΑΡΑ φαση για παστελι 99% ειναι περιττο να μιλαμε λες και το παιχνιδι ειναι εξομοιωτης ποδοσφαιρου. Καλα τα γραφουν τα παιδια δεν αντιλεγω αλλα ολα αυτα πανε περιπατο κοντρα σε ''καλους'' παιχτες - αντιπάλους- φοβερους χειριστες πχ οπου με εναν Marco Reus ή Hazard κανουν παπαδες . Τραβα διαβασε ωστε να βαλεις το φαουλ. Πες αλευρι...ο Ιτανι σε γυρευει (κι ο καθε Ιτανι) Εδω αρκετοι gamers δυσκολευονται να αλλαξουν μια πασα κι η ΕΑ εκανε το παιχνιδι παλι γρηγορο (+χαλια διαιτησια) ...να χαμε να λεγαμε. Απο τη στιγμή που έχει άψογο χειρισμό και περνάει κάποιον κατώτερο του ακομα και 10 παίχτες του ναι είναι εξομοιωτής. Αν μαζευτούμε εμείς εδώ 10 άτομα συν τέρμα (ο jim777 τέρμα λέω εγώ χαχαχαχα) ο douglas costa που τη χειρίζεται άψογα σε σχέση με εμάς και είμαστε κ "άχρηστοι" στην άμυνα οχι θα μας περάσει όλους αλλα θα κάνει 33 τρίπλες 3 για το καθένα και θα το πετάξει κιόλας. Και καλά κάνουν και πάνε περίπατο είναι καλός παίχτης οπότε κατα πάσα πιθανότητα θα χάσεις γιατί είναι απλά καλύτερος και μπορεί και το κάνει. Εγώ πλέον ανάλογα τον αντίπαλο με τον hernani μπορώ να του σπάσω όλη την άμυνα. Γιατι; Γιατι είναι κακός στην άμυνα. (για να μη πω τι γίνεται με bale) πχ αυτό σε islanadeh (μουρια) απο το πρωτάθλημα δε μπορούσα να το κάνω με τίποτα οπως δε μπορώ και στον jim777 όπως δε μπορώ και στο michalis_hellas απο διπλανό φόρουμ όπως δε μπορούσα να το κάνω και στο cartman ο οποίος δε παίζει φέτος. @Jim λογικά σήμερα θα μαι μέσα οπότε κανονίσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Και γαμώ το τέρμα είμαι να ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Απο τη στιγμή που έχει άψογο χειρισμό και περνάει κάποιον κατώτερο του ακομα και 10 παίχτες του ναι είναι εξομοιωτής. Αν μαζευτούμε εμείς εδώ 10 άτομα συν τέρμα (ο jim777 τέρμα λέω εγώ χαχαχαχα) ο douglas costa που τη χειρίζεται άψογα σε σχέση με εμάς και είμαστε κ "άχρηστοι" στην άμυνα οχι θα μας περάσει όλους αλλα θα κάνει 33 τρίπλες 3 για το καθένα και θα το πετάξει κιόλας. Και καλά κάνουν και πάνε περίπατο είναι καλός παίχτης οπότε κατα πάσα πιθανότητα θα χάσεις γιατί είναι απλά καλύτερος και μπορεί και το κάνει. Εγώ πλέον ανάλογα τον αντίπαλο με τον hernani μπορώ να του σπάσω όλη την άμυνα. Γιατι; Γιατι είναι κακός στην άμυνα. (για να μη πω τι γίνεται με bale) πχ αυτό σε islanadeh (μουρια) απο το πρωτάθλημα δε μπορούσα να το κάνω με τίποτα οπως δε μπορώ και στον jim777 όπως δε μπορώ και στο michalis_hellas απο διπλανό φόρουμ όπως δε μπορούσα να το κάνω και στο cartman ο οποίος δε παίζει φέτος. Το οτι δεν μπορεις να το κανεις κοντρα στους αντιπαλους που ανεφερες ειναι επειδη ειναι καλοι ΚΑΙ αμυντικα. Δεν αναφερομαι σε ΤΟΠ παιχτες και σκιλλερ οπως ειναι ο Μιχαλης Ελλας... αλλα στην μεγαλυτερη μαζα παιχτων (προφεσιοναλ λεβελ θνητους παιχτες) Ο Μιχαλης και χωρις κουρσες θα σε κερδισει γιατι ξερει μπαλα. Εχω παιξει με τον Μιχαλη εγω και ξερω! Αποψη μου το 16 μετα το update ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν το 15 μονο που τωρα ξεχωριζουν οσοι ειναι καλοι στον χειρισμο (οχι απαραιτητα μπαλαδοφατσες ομως) κι αυτο γιατι δυσκολεψαν τις πασες. ΑΡΑ ενας που παιρνει (ή αγοραζει στο UT) εναν καλο γρηγορο παιχτη και περναει την αντιπαλη αμυνα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισει καποιον που στηριζει το παιχνιδι του στις πασες (ειπαμε δεν αναφερομαι σε παιχτες ΤΟΠ αλλα σε μεσους παιχτες που ειναι και οι περισσοτεροι gamers). Eχω παρατηρησει στο ονλαιν ΟΛΟΙ πεφτουν με τακλιν αφου ξερουν οτι πολυ ευκολα γινεται το λαθος στις πασες ωστε να παρουν την μπαλα και να αρχισουν να τρεχουν. Αφου το παιχνιδι σε αγχωνει περισσοτερο απο ποτε, το ιδιο και οι αντιπαλοι με το ασφυκτικο πρεσινγκ... ...ή ΟΧΙ??? Με χαλια διαιτησια και με αμυντικους που ΠΑΝΤΑ θα ειναι ριγμενοι σε αντιθεση με τους επιθετικους + το δυσκολο του πραγματος πλεον με τις πασες κανει το παιχνιδι ΒΟΥΝΟ...πιστευω ειναι αδυνατο ο μεσος παιχτης να κατακτησει την Dev1 στο seasons ή την Dev 1 στο UT. Το οτι μπορει να παιζει ετσι (με κουρσες) καποιος και να χαιρεται (οπως ο Ιτανι ή ενα 16χρονο) δεν εχει καμια σχεση με εξομοιωτη ποδοσφαιρου γιατι κουρσες σαν του Μαραντονα, του Μεσσι, γινονται μια στο τοσο και παλι γινονται απο παιχτες που οχι μονο ειναι γρηγοροι αλλα εχουν φοβερα στατς πχ κοντρολ μπαλας, ντριμπλα κλπ Παιχτες φαινομενα οχι ...τον Ομπαμεγιανγκ και τον Ντουμπια τωρα....που ειναι καλοι και γρηγοροι παιχτες δεν αντιλεγω. Δεν ειναι δυνατον να γινονται 8 κουρσες σε εναν αγωνα (5 κουρσες 5 γκολ 0 αλλαγες! ) νταξ...μιλαμε για φοβερο εξομοιωτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Το Div 1 είναι εκεί για να το κατακτήσουν οι καλύτεροι παίκτες. Όχι ο μέσος παίκτες. Αυτοί έρχονται αντιμέτωποι με τους υπόλοιπους καλύτερους παίκτες που λες και όχι με τους μέσους οπότε αυτό δε συμβαίνει. Αναφέρεις αυτό το "περνάει την άμυνα" λες και είναι κάτι που συμβαίνει από μόνο του πατώντας ένα κουμπί και ο άλλος δε μπορεί να αντιδράσει. Όπως σου είπε και ο Παντελής εσένα θα σ'εκανε γιογιο ενώ εμένα δε μπορεί. Τόσο απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ποιος Ιτανι και πρασινα αλογα ...AYTOΣ!!!! Στο παραπανω βιντεο ΟΚ εχει την Μπαρτσα αλλα τον εχω δει να παιζει UT με NON rare παιχτες κοντρα σε ομαδες με πανακριβους παιχτες και διδασκει!!!!! Το Div 1 είναι εκεί για να το κατακτήσουν οι καλύτεροι παίκτες. Όχι ο μέσος παίκτες. Αυτοί έρχονται αντιμέτωποι με τους υπόλοιπους καλύτερους παίκτες που λες και όχι με τους μέσους οπότε αυτό δε συμβαίνει. Αναφέρεις αυτό το "περνάει την άμυνα" λες και είναι κάτι που συμβαίνει από μόνο του πατώντας ένα κουμπί και ο άλλος δε μπορεί να αντιδράσει. Όπως σου είπε και ο Παντελής εσένα θα σ'εκανε γιογιο ενώ εμένα δε μπορεί. Τόσο απλό. Θα αρχισω να πιστευω οτι δεν αντιλαμβανεσαι αυτα που διαβαζεις.... Το Dev 1 εννοεις αυτου του φιφα του φιφα 16 ή γενικα? Θα το δουμε αυτο...προσεχως....αν συνεχισω να ασχολουμαι θα σου πω στο τελος. Γιατι πχ το dev 1 του 15 (κυριως του UT) το κατεκτησα κι εγω που ειμαι μετριος προς καλος (σιγουρα προφεσιοναλ λεβελ) παιχτης. Στο 15 Dev1 συναντησα καλυτερους και χειροτερους απο μενα ωστοσο ο βαθμος δυσκολιας ειναι μεγαλος αφου δεν εχεις περιθωρια να χασεις βαθμους. Ειναι πολλοι οι παραγοντες αμιγκο...αν ο αντιπαλος ειναι καλος, αν δεν εχει λαγκ, χαντικαπ κλπ κλπ Ασε την ξερολιαση του τι συμβαινει και τι οχι... Λαθος συμπεραγματα βγαζεις οποτε ξαναδιαβασε τι εγραψα για εκεινους που εχουν την ικανοτητα να κανουν κουρσες. Προτιμω να με κανει γιογιο ενας παιχτης τυπου SOETIE παρα ενας αντιπαλος χωρις φαντασια που παιρνει εναν Doyglas Costa και τρεχει... Και για να στο κανω πιο λιανα επειδη δεν καταλαβαινεις ή δεν θελεις να το παραδεχτεις: ενας Ιτανι κοντρα σε εναν SOETIE θα χασει ενας μεσος παιχτης (σιγουρα οχι σκιλλερ) που παιζει πασουλες σαν τον SOETIE κοντρα σε αντιπαλο στυλ Ιτανη πιο πιθανο ειναι να χασει αφου θα κανει πολλα λαθη στις πασες + οτι δεν περναει ευκολα αντιπαλους. Αυτο ειναι το ρεζουμε οσων εγραψα πιο πανω και σιγουρα δεν ειπα οτι το να περνας 3 και 4 αντιπαλους ειναι απλο πραγμα. Για τον Παντελη και σενα...και τον Ιτανη νομιζω ειναι. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2015 από Platini_Athens 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πάρε τον Douglas Costa και τρέχα. Μετά πες μας αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα