Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχόλιο όμως δε διάβασα για το total football μου τα πρώτα 10' :P

Από το conversion πρέπει να γαμήθηκε γιατί το μανίσιο αρχείο ήταν 300mb για 5' διάρκεια βίντεο. Το AVS με τη μετατροπή avi to flv το έριξε στα 45mb. 

Γενικά το bandicam πολύ εύχρηστο στο capturing αν δε σε ενοχλεί το παπάρι στη μέση όταν το βλέπεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To passing power assistance on ισχυει μόνο για το offline .

Για Online αυτόματα γυρνάει στο off.

Νομιζω οτι δεν ισχυει αυτο που λες...επαιξα ονλαιν εγω και ξερω ;)

To αλλαξα στο ON και εριξα 3αρα κατακεφαλα στο seasons με Ιμπρα and friends (Παρι δλδ), εκανε κουιτακι μυρωδατο ο αντιπαλος.

Την εχω καταβρει με την καμερα Broadcast. Εχει κατι γωνιες που πχ τα σουτ ειναι απολαυση.

Λιγο ζοομ αουτ θα ηθελα μονο.

Απο περιεργεια κοιταξα ΚΑΙ στο 15, εκει η επιλογη (στο ονλαιν) ειναι απενεργοποιημενη ωστοσο παιζεις σαν να ειναι στο ON. 

Νομιζω οτι δεν ισχυει αυτο που λες...επαιξα ονλαιν εγω και ξερω ;)

αν πατησες pause κατα την διαρκεια του ματς και κοιταξεις στα settings θα δεις οτι παρόλο που το επελεξες αρχικά on,εχει γυρισει αυτοματα στο off και ειναι γκριζάρισμένο για να μην μπορεις να κάνεις αλαγη στην ρυθμιση.

Τσεκαρε το

αν πατησες pause κατα την διαρκεια του ματς και κοιταξεις στα settings θα δεις οτι παρόλο που το επελεξες αρχικά on,εχει γυρισει αυτοματα στο off και ειναι γκριζάρισμένο για να μην μπορεις να κάνεις αλαγη στην ρυθμιση.

Τσεκαρε το

Αν σου πω οτι ημουν σιγουρος (με αυτο που λες) αλλα  με μπερδεψε ο Giovinco που εγραψε κατι πιο πανω....

Δεν ξερω καποια στιγμη κατι πειραξα και ειδα αλλαγη....μαλλον πλασιμπο, τι να πω...

Αν πατησεις pause δεν σε αφηνει να το αλλαξεις γιατι ειναι critical αλλαγη στο gameplay δεν ειναι απλα αλλαγη παικτη ξερω γω manual ή semi auto. Και το υποθετω αυτο ακριβως γιατι απο τοτε που το αλλαξα ειδα τεραστια διαφορα στις πασες, στο online που ετσι κι αλλιως μονο αυτο παιζω. Αν παντως οντως ισχυει το γκριζαρισμενο off τι να πω, πλασιμπο κι εγω. Αλλα αποκλειεται. Μιλαμε για τεραστια διαφορα, δοκιμαστε γιατι θα τρελαθω :P

Αν πατησεις pause δεν σε αφηνει να το αλλαξεις γιατι ειναι critical αλλαγη στο gameplay δεν ειναι απλα αλλαγη παικτη ξερω γω manual ή semi auto. Και το υποθετω αυτο ακριβως γιατι απο τοτε που το αλλαξα ειδα τεραστια διαφορα στις πασες, στο online που ετσι κι αλλιως μονο αυτο παιζω. Αν παντως οντως ισχυει το γκριζαρισμενο off τι να πω, πλασιμπο κι εγω. Αλλα αποκλειεται. Μιλαμε για τεραστια διαφορα, δοκιμαστε γιατι θα τρελαθω :P

Mα κι εγω ειδα αλλαγη και μετα εγραψα οτι εγραψα. Μαλιστα μπηκα και στο 15 επειδη οι πασες μου θυμισαν τις πασες του και εκει οντως ειναι γκριζαρισμενο στο οφ (δεν μπορεις να το αλλαξεις ονλαιν). OF που μοιαζει με ON ομως......

Κοιταξα και σε ξενα φορουμ οπου λενε οι gamers ακριβως αυτο που εγραψε ο φιλος alet.

Α ρε ΕΑ, μας εχεις τρελανει! γιατι δεν τα αφηνουν ολα ανοιχτα να παιζουμε οπως θελουμε?

Έχει πλάκα πάντως η εβδομαδιαία θεωρία συνομωσίας. :)

Σήμερα το απόγευμα μάλλον θα παιχτεί ο τελικός και μέχρι το βραδάκι θα τον έχουμε ανεβάσει αν όλα πάνε καλά.

Έπειτα θα μπορούσαμε να συζητήσουμε ΑΝ θέλουμε να γίνει κάποιου είδους πρωτάθλημα, τι μορφής, με τι κανόνες κτλ.

seasons πολλα disconnections....σε 2 ματς τωρα στο πρωτο δεν ειχε μπει γκολ μου εδωσε 3 βαθμους, στο επομενο κερδιζα 1-0 πηρα τα @@ μου. Ευχαριστω ΕΑ  :-(

Έχει πλάκα πάντως η εβδομαδιαία θεωρία συνομωσίας. :)

...νταξ λογικο ειναι ...οι θεωριες...τα κουλα που οντως συμβαινουν. 

...εδω η ΕΑ σου αλλαξε το gameplay B)

Eνα μακρινο γκολακι νικητηριο κι ολας (Cazorla βαλτο!)

Τον λυπηθηκα τον αντιπαλο. Το χαντικαπ (ορ το μομεντουμ?) ζει και βασιλευει. Το τι εχασε δεν λεγεται. Βεβαια και μενα δεν μου εδωσε το παιχνιδι ωστοσο ειναι σπαστικο να μην σου δινει τα αχαστα.

Γενικα, εχω παρατηρησει, οταν εισαι πισω στο σκορ τις 2-3 φασεις για γκολ που κανεις το παιχνιδι δεν στις δινει...

Μια αλχημεια που εκανα με τις πασες ΑΦΟΥ το passing power assistance ειναι παντα ΟFF online και μας κανει τη ζωη μας δυσκολη....

Επισης ΔΕΝ ΠΑΩ καθολου την πασα στεκια με το R1...

Αλλαξα την κοντινη πασα με την through pass στο gamepad. Σαν παει κατι να γινει  τωρα... ^_^

Άρα όλα τα μακρινά σουτ είναι handicap ή κάποια συγκεκριμένα?

Μετά από πόσες χαμένες ευκαιρίες του άλλου να αρχίσω να σουτάρω για σίγουρο γκόλ?

Να μη σουτάρω από μακριά αν κερδίζω ή αν χάνω εγώ φάσεις? 

πως ειπατε? :eek:  φιλε σε εχασα απο την αρχη. παμε παλι...

το χαντικαπ δεν πηγαινει στο βιντεακι που ανεβασα με το σουτ ΑΛΛΑ απο κει και μετα.

Το μακρινο γκολ ειναι το 2-0. Μετα αφου χανει 2-3 φασεις για γκολ κανει το 2-1 και απο εκει και επειτα ΤΟ ΧΑΟΣ! το χαντικαπ το εχω εγω με το μερος μου (το μομεντουμ φαινεται οτι το εχει αυτος βεβαια και εδω ειναι το περιεργο. Το παιχνιδι ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΠΤ)

Ο τυπος κανει φασεις για γκολ (στο 80 και στο 90 χανει απιστευτες ευκαιριες) αλλα ο Τσεχ και το δοκαρι ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...