panoskatos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Εγω κατάφερα τελικά να φτάσω division 1 στο Ultimate Team. Οι πιο πολλοί παιχτες που είχα ηταν του χιλιάρικου με ST τον Cerci που τον είχα πάρει 950 coins και τον Jovetic που τον είχα πάρει 850 coins ! Ατομα που εχουν κάτι Aquero ,Messi κτλ εχουν φαει τα τρίμπαλα.Μπαλίτσα στο παιχνίδι θα μάθεις ξεκινώντας απο χαμηλά. Divison 2 έσπρωξα λεφτά γιατι είχα μαζέψει πολύ πράγμα απο coins και δεν είχα τι να τα κάνω. Φέτος το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι μακράν το καλύτερο και στην συνέχεια είναι το αγγλικό. Ενώ πέρυσι στο 15 το γερμανικό είχε τρομερές επιλογές και έπαιρνες παιχτάρες σαν το aubameyang που τον είχα πάρει στα 3500 coins φέτος είναι για κλάματα και όσοι αξίζουν είναι πανάκριβοι. Τώρα θα αφήσω λίγο το Ultimate Team αφου έφτασα κορυφή και θα ασχοληθώ λίγο με συλλόγους που το είχα αφήσει Division 9 ! Θα ηθελα να μπω και εγω στο πρωτάθλημα που διοργανώνετε , πότε ξεκινάτε νεο ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αν γίνει κανάς ημιτελικός/τελικός μέσα στο ΣΚ που θα έχω κουράγιο/διάθεση να ασχοληθώ με το πως μπορώ να το κάνω αυτό θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάτι. 2 ερωτήσεις: 1) Καλύτερο/πιο ελαφρύ πρόγραμμα για capturing? Θέλω να κάνει capture εκτός από εικόνα και τη συνομιλία μέσω skype 2) Πόσο input lag θα δημιουργήσει σε ένα μηχάνημα i5? MSI Afterburner (το οποίο είναι για tweaking καρτών γραφικών κανονικά) έχει και recording function και αυτό χρησιμοποιώ εγώ. Αν και τα σώζει σε AVI σχετικά μεγάλου μεγέθους, οπότε θέλει rendering σε mp4 μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elmoglis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Παίξαμε και το τελευταίο ματς του ομίλου με τον Παντελή. Καλή επιτυχία στους ημιτελικούς!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Να ρωτησω κατι (ΑΝ γινεται και εφοσον ειναι νομιμο επισης δεν ξερω) ΑΝ θελει καποιος να πουλησει τα coins που εχει κερδισει στο παιχνιδι, που απευθυνεται και τι χρειαζεται γενικα? το εχει κανει καποιος φιλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πολυ τακλιν πεφτει στο γ...παιχνιδο ...ειχα δει τις προαλλες ενα βιντεακι που ανεβασε ενα παλικαρι (Ελληνας) στο προ16 ομως οπου επαιζε ασφυκτικη αμυνα με πολλα τακλιν, πριν απο λιγο επαιξα ενα ματσακι seasons (2-2, ο τυπος εφαγε ΜΟΝΟ μια κοκκινη ωστοσο η ομαδα του κιτρινισε ολοκληρη) και τον θυμηθηκα. Με τρελανε στο τακλιν. Συνεχιζει αυτο το ΚΑΤΙ που δεν μου αρεσει στο gameplay....μπορει να ειναι το τρεξιμο, μπορει να μην ειναι και τπτ απλα να μην μου ταιριαζει πλεον σαν παιχνιδι. Ξερουμε αν θα συνεχισει σε αυτο το νεο μοτιβο η σειρα φιφα ή θα γινουν αλλαγες ξανα στο gameplay? Τι ακουγεται γενικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Με κίνδυνο να γκρινιάξει ο jim777 μετα το τελευταίο update αν και ανακοίνωσαν οτι δεν υπήρξαν αλλαγές στο gameplay,o offline AI είναι τρομερά βελτιωμένος όσο αφορά την βλακωδη συμπεριφορά του με το ανουσιο possesion στο δικό του μισο και το time wasting.Στο career mode που παίζω αν και ήμουν 0-0 με την Κιεβο στο Ολυμπικο,στα 15 τελευταία λεπτά δεν υπηρξε η γνωστή συμπεριφορά της ΑΙ με το διαρκες possesion με σκοπο την ισοπαλία.Οχι μόνο παίξανε την μπάλα μπροστά,αλλά οταν τους δόθηκε η ευκαιρία για καθυστερήσεις στην γωνία του κόρνερ μου,βγάλανε σέντρα,Επίσης βλέπω αυξημένο first touch error και pass error στην ΑΙ ανάλογα με την ποιοτητα της ομάδας που αντιμετωπίζω πράγμα που με εξέπληξε ευχάριστα.Επίσης το συνολικο possesion απο 65-35 που μου εβγαζε για πλάκα στο Legendary εχει μειωθει στο 60-40 με 55-45 .Αν και πάλι το ποσοστο σωστής πάσας της ΑΙ είναι αρκετα μεγάλο 93+ % ,ωστόσο αυτή η πτωση στην κατοχή δειχνει οτι πλέον παίρνει περισσότερα ρισκα στο παιχνίδι του.Ολα αυτά σε 6-7 ματς που έπαιξα.Σκεφτομαι πλέον να αφήσω στο default τους sliders για να δω πως θα πάει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Άντε να βελτιωθεί το AI, να πέσει κι η τιμή και να το πάρουμε να παίζουμε career γάμα Αγγλίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Aφου εγραψα οτι εγραψα πιο πανω (υστερα απο 1 ηττα και ενα χιναρι) ξαναβαλα να παιξω... Αργεντινη εγω vs Germany (seasons H2H) Mε το καλημερα παστελι...την κατσαμε. Κανω παυση και αλλαζω την καμερα. Δεν σας λεω σε ποια quiz Ισοφαριζω σχετικα γρηγορα. Τελικο σκορ: http://postimg.org/image/i7o3533l7/ πασες, μακρινα σοτ, πλασεδακια μεσα στην περιοχη, συνδυασμοι 1-2....εβγαιναν ΟΛΑ - ΟΛΑ ΜΕΣΑ!!!!! Τετοια ποσοστα πασας και φασεις για γκολ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 15 δεν εχω. ρε λες???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Αν σου βγει το παιχνίδι και πάρεις ψυχολογία μετά είναι όλα υπέρ σου! Εγώ εχτές season τα έχω πάρει κρανίο γιατί ήρθα με έναν αμπαλο 2-2 που κλασικά είχε μπαρτσελονα όπου και οι 11 παίχτες έχουν 95 defence και ο τερματοφύλακας γονίδια του Spiderman . Επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Milan ,έχω χάσει κλασικές ευκαιρίες, έχω κατοχή αλλά η ριμάδα δεν μπαίνει στο πλεκτό! Έχουμε φτάσει στο 55' και ο άλλος έχει κάνει μόνο ένα σουτ. Επειδή ήμουν παρμένος από το προηγούμενο παιχνίδι μέσα σε 5 λεπτά τρώω πραγματικά άδικα τρεις κόκκινες κάρτες και μένω ξαφνικά από το 60' με 8 παίχτες! Όλο το κέντρο μου εξαφανίζεται. Από το 60' ζούσα πολύ δύσκολες στιγμές. Στο 90' κάνω το απίστευτο και σκοράρω! Πραγματικά είχα λιώσει μετά στο γέλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Επικη νίκη πηρα πριν λίγο απο αντίπαλο που είχε 13 σερί νικες.του χαλασα το σερι γιεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Κανω παυση και αλλαζω την καμερα. Δεν σας λεω σε ποια quiz Λεγε Εγω στη 42αρα που παιζω στα 2-2.5 μετρα δεν μπορω να παιξω καλα το ενας με εναν στην αμυνα (εχω λιγο μυωπια και τα γυαλια εχω να τα αλλαξω 4-5 χρονια ), απο την αλλη ευχαριστιεμαι πολυ περισσοτερο το παιχνιδι, στο pc monitor ομως παιζω ΠΟΛΥ καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μόνο Co-Op κάμερα, για να μπορούμε να οργανώνουμε το παιχνίδι μας σαν τον Ναπολέοντα. Κρίμα που δεν έχει και κάμερα Supreme Commander για να βλέπουμε τους παίκτες σαν κουκκίδες από το δορυφόρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδες! εγω χθες ειχα ΤΗΝ φαεινη ιδεα μετα απο 2 ματσακια (μια ηττα και ενα Χναρι) να αλλαξω την καμερα. Εδω να πω οτι επαιξα με Αργεντινη και τις 3 φορες μου εβγαλε αντιπαλο την Γερμανια. Στο 3ο ματς ειδα το φως το αληθινο. Περιεργο, ο αντιπαλος δεν εκανε quit, ηταν κι η ωρα περασμενη οποτε σιγουρα δεν επαιζα με νιανιαρο. Ισως να ηταν αμπαλος....αλλα κι εγω ειμαι μετριος παιχτης οποτε... Η αληθεια ειναι οτι επαιξα μπαλαρα και δεν ηταν θεμα ψυχολογιας. Απλα μπορουσα να παιξω πλεον. Λοιπον, η καμερα τωρα... Σκευτηκα οτι ΑΦΟΥ αλλαξαν - δυσκολεψαν τις πασες τοσο ωστε να παιζει ρολο το βελακι στον trainer (που σημαδευεις δλδ) ΚΑΙ απο τη στιγμη που ΚΑΤΙ δεν μου κολλουσε στο gameplay ( οχι τοσο στις πασες οσο στο σπριντ) + ενας φιλος στο αλλο φορουμ εγραψε οτι το σπριντ σε ενα ματς δεν το πατησε πανω απο 5 φορες.......ΠΡΕΠΕΙ να αλλαξω ΚΑΤΙ και πρωτα απ ολα την αντιληψη του χωρου. broadcast camera και εγενετο! Βεβαια για να μη λεω κ λαλακιες θα παιξω κι αλλα ματς. υγ λιγο ζοομ αουτ θελει αυτη η καμερα και θα ειναι τελεια...δεν ξερω ομως αν ειναι εφικτο. υγ2 εννοειται πως ειναι τι σου ταιριαζει....εγω ειμαι και περιεργος οποτε μη δινετε σημασια. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2015 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Με κίνδυνο να γκρινιάξει ο jim777 μετα το τελευταίο update αν και ανακοίνωσαν οτι δεν υπήρξαν αλλαγές στο gameplay,o offline AI είναι τρομερά βελτιωμένος όσο αφορά την βλακωδη συμπεριφορά του με το ανουσιο possesion στο δικό του μισο και το time wasting. Στο career mode που παίζω αν και ήμουν 0-0 με την Κιεβο στο Ολυμπικο,στα 15 τελευταία λεπτά δεν υπηρξε η γνωστή συμπεριφορά της ΑΙ με το διαρκες possesion με σκοπο την ισοπαλία.Οχι μόνο παίξανε την μπάλα μπροστά,αλλά οταν τους δόθηκε η ευκαιρία για καθυστερήσεις στην γωνία του κόρνερ μου,βγάλανε σέντρα, Επίσης βλέπω αυξημένο first touch error και pass error στην ΑΙ ανάλογα με την ποιοτητα της ομάδας που αντιμετωπίζω πράγμα που με εξέπληξε ευχάριστα. Επίσης το συνολικο possesion απο 65-35 που μου εβγαζε για πλάκα στο Legendary εχει μειωθει στο 60-40 με 55-45 . Αν και πάλι το ποσοστο σωστής πάσας της ΑΙ είναι αρκετα μεγάλο 93+ % ,ωστόσο αυτή η πτωση στην κατοχή δειχνει οτι πλέον παίρνει περισσότερα ρισκα στο παιχνίδι του. Ολα αυτά σε 6-7 ματς που έπαιξα. Σκεφτομαι πλέον να αφήσω στο default τους sliders για να δω πως θα πάει Γιατί να γκρινιάξω αδερφέ? Μακάρι το vs CPU mode να ήταν ή να γίνει ευχάριστο και όχι σπαζαρχίδικο γιατί πραγματικά το career mode είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι για μένα. Θυμάμαι πριν 10αριά χρόνια στο PES το vs CPU mode ήταν εξαιρετικό και έμοιαζε πάρα πόλύ με το να παίζεις με άνθρωπο αντίπαλο. Από τον τρόπο ανάπτυξης της CPU μέχρι το ποιες τρίπλες πιάναν κτλ. Στο fifa μέχρι στιγμής νιώθω ότι είναι άλλο παιχνίδι και δε με καλύπτει. Μακάρι να ισχύουν αυτά που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Σαν να εχει μειωθει αισθητα το lag μετα το τελευταιο update μπορει να ναι και ιδεα μου βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα