nzeppos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ε ναι, μιας και το νήμα έχει "καταντήσει" το καφενείο της λίγκας σας, τουλάχιστον ας δούμε κι εμείς κανα highlight ή ακόμα και ολόκληρο παιχνίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αν γίνει κανάς ημιτελικός/τελικός μέσα στο ΣΚ που θα έχω κουράγιο/διάθεση να ασχοληθώ με το πως μπορώ να το κάνω αυτό θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάτι. 2 ερωτήσεις: 1) Καλύτερο/πιο ελαφρύ πρόγραμμα για capturing? Θέλω να κάνει capture εκτός από εικόνα και τη συνομιλία μέσω skype 2) Πόσο input lag θα δημιουργήσει σε ένα μηχάνημα i5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 θέλω μια νίκη και μια ισοπαλία για division 1 !! Θα τα καταφέρω άραγε ? Στο FUT 2 ερωτήσεις: 1) Καλύτερο/πιο ελαφρύ πρόγραμμα για capturing? Θέλω να κάνει capture εκτός από εικόνα και τη συνομιλία μέσω skype 2) Πόσο input lag θα δημιουργήσει σε ένα μηχάνημα i5? Αν εχεις κάρτα της nvidia με το πρόγραμμα της Shadow Play , κάνεις capture και πραγματικά δεν πέφτει ούτε ενα frame. Αν δεν εχεις nvidia μετά το πιο ελαφρύ είναι το MSI After Burner , με το fraps κλάνει ! Για την εγγραφή ηχου που λες θα πας recording devices και θα βάλεις την επιλογή What U Hear για να γράψει τον ηχο του παιχνιδιού , το skype και τα ρεμπέτικα που μπορεί να ακους εκεινη την ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εγώ ανακάλυψα πρόσφατα το Open Broadcast. Τα βιντεάκια που ανέβασα τις προάλλες τα κατέγραψα μέσω αυτού, αλλά ήταν ριπλέι. Δεν ξέρω πόσο/αν επιβαρύνει το frame rate όταν γράφει ζωντανά, αλλά είναι φτιαγμένο και για streaming, οπότε there is hope. Επίσης, όπως όλα τα open source, δεν είναι καθόλου self explanatory. Έχει πάρα πολλά features και ρυθμίσεις, αλλά θέλει και ψάξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά τελικά αν αγοράσω fifa ultimate team coins μπορεί να φαω ban? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά τελικά αν αγοράσω fifa ultimate team coins μπορεί να φαω ban? ...γιατι να αγορασεις μωρε? με λιγο ψαξιμο μεσω futhead μπορεις να φτιαξεις πολυ καλη ομαδα. Αλλωστε (πιστευω) αυτη ειναι η ομορφια του UT. Κανε οικονομια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Κανείς άλλος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά τελικά αν αγοράσω fifa ultimate team coins μπορεί να φαω ban? Να φας μπαν από ποιόν? Δεν χρειάζεται να αγοράσεις FIFA coins. Ανέβα σιγά σιγά παίζοντας μπάλα,πολυ γρήγορα θα έχεις coins να πάρεις πολύ καλούς παίχτες σε πολύ καλή τιμή. Όπως πολύ σωστά σου έγραψε και το παλικάρι πιο πάνω αυτή είναι η μαγεία του fut. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι καθολου μαγεια να πρεπει να παίξεις 200 ματς για να μαζεψεις 1000 coins που λεει ο λογος...Εγω θελω να αγορασω γρήγορα και ομορφα παιχτες οπως ο benzema o aguero κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Τι τον θες τον Μπενζεμά, για το πρωτάθλημα της φυλακής; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι καθολου μαγεια να πρεπει να παίξεις 200 ματς για να μαζεψεις 1000 coins που λεει ο λογος...Εγω θελω να αγορασω γρήγορα και ομορφα παιχτες οπως ο benzema o aguero κτλ. Δεν είναι 200 ματς και δεν είναι ανάγκη να έχεις τον benzema για να παίξεις καλή μπάλα! Αλλά αφού ψήνεσαι τόσο αγόρασε το coins pack και μετά πες μας τι παίχτες έχεις και σε ποια division εφτασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ξέρω οτι δε παίζουν ρόλο οι σουπερσταρ παίχτες γιατί αναλογα τι παίχτες έχεις εσύ σου βγάζει ίσης δυναμικότητας παίχτες και στον αντίπαλο.Και ξέρω οτι και με σουπερσταρ παιχτες να χεις δύσκολα παίρνεις πρωταθλημα 1ηςdiv.Αλλά εγω θέλω να το κάνω για την πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ξέρω οτι δε παίζουν ρόλο οι σουπερσταρ παίχτες γιατί αναλογα τι παίχτες έχεις εσύ σου βγάζει ίσης δυναμικότητας παίχτες και στον αντίπαλο.Και ξέρω οτι και με σουπερσταρ παιχτες να χεις δύσκολα παίρνεις πρωταθλημα 1ηςdiv.Αλλά εγω θέλω να το κάνω για την πλάκα. Εγω φιλικα στο εγραψα το πιο πανω, εννοειται δικαιωμα σου ειναι και το σεβομαι. Απλα θα ελεγα να ξεψαχνισεις το παιχνιδακι μεσω πχ futhead, να βρεις καλα παιχτακια και να κανεις ...πλακα κοντρα σε 11αδες με Μπενζεμαδες, Αγουερους κλπ κλπ . Εγω πχ χθες βραδυ, στο 15 ομως, επαιξα με ομαδα απο ENG 2 κοντρα σε εναν που ειχε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Ροις, Σταριτζ, Ντουμπια, Σουρλε κλπ κλπ (εδω βεβαια φταιει η ΕΑ με το matchmaking ή απλα δεν υπαρχουν πολλοι παιχτες like me - ειναι οπως με το manual που δεν πανε κοντα). Λογικα στο 16 θα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα στο matchmaking. Εχασα στην παραταση 4-3. Κι αυτο γιατι την ειχα φτιαξει προχειρα την ομαδιτσα που επαιξα...1-2 παιχτες να ειχα συμπεριλαβει θα σου λεγα εγω Aλλα το ευχαριστηθηκα το ματσακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 καλημερα μολις σημερα ανακαλυψα ότι ημουν αορατος στο οριτζιν και το εφτιαξα ερωτηση υπαρχει τροπος στο online να βλεπεις με ποιον παιζεις προτου όμως ληξει το ματς?? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Επιτελους νίκη στο τουρνουά .2-1 ΕΕΟΟΟΕΕ ΕΕΟΟΕ Πηρα την νικη μεσα στο Γεντι κουλέ! Ωραία.Αποκλείστηκα βέβαια απ την συνέχεια καθώς είχα μόνο 1 νίκη και είχα 2 ήττες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα