Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Padeli  σε έχω στο Origin   , o Islazandeh είμαι οπότε μπορούμε να συννενοηθούμε απο εκεί οταν σε πετύχω Online. Aν θες βέβαια στείλε μου και πμ εδώ πότε σε βολεύει .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα που έχουμε όλα τα ονόματα ας το προχωρήσουμε να το τελειώνουμε το τουρνουά μέχρι το ΣΚ και μετά μαζί με άλλα παιδιά να κάνουμε κάτι πιο ωραίο και σοβαρό.

Για να ξεκινήσω και μετά κάνω edit και προσθέτω και τους υπόλοιπους

Τουρνουά-Insomnia Name-Origin Name

Group A

Giouria- Zeda - Islazandeh

PAOKAEK1980 - BLuE_PaNtHeR - PAOKAEK1980

elmoglis - elmoglis - moglis2k7 

Padelis7GR - padelis71992 - padelis7GR

Group B

Ektelion - ektelion - ecthelion79

g6519 - g6519 - patric24 

SpirosRonto - DoomWrath21 - SpirosRonto

Prospa777(Mitsos) - Jim777 - prospa777

Τα ερωτηματικά ας βοηθήσουν λίγο και επίσης αν έχω κάνει κάποιο λάθος διορθώστε με.

Ε φίλε Prospa777 σου χα ζητησει συγγνωμη ρε φίλε για τότε .θα με κάνεις add friend στο origin? PAOKAEK1980 είμαι

καλσησπερα

επαιξα τα 2 ματς με τον  SpirosRonto

στο 1ο κερδισα 1-0 κ στο 2ο εχασα 6-0

προσπαθησα να τα βαλω στο σαιτ http://challonge.com/insomniafifatest , αλλα δεν μπορω (ισως κανω καποια λαλακια)

εβαλα το 1ο ματς , δειχνει όμως 1 βαθμο εγω και εκεινος 0 βαθμους 

το 2ο ματς δεν μπορω να το βαλω 

μπορει καποιος να τα βαλει σωστα???

ευχαριστω

ευχαριστω

2 ματς γιατί παίξατε αδερφέ? 1 ματς παίζει ο καθένας με τον άλλο και έχετε κάνει register το 1-0.

Αγνόησε τους βαθμούς στο τέλος γιατί η βαθμολογία βγαίνει βάση W-D-L και οι πόντοι στο τέλος είναι μια μαλακία.

Τώρα έτσι όπως το κάνατε τι να πώ. Βρείτε τα μεταξύ σας και ή κρατάμε το 1-0 που βάλατε ή συνεννοηθείτε τι θα βάλουμε στο σκορ.

Blue_Panther έχει ξεκινήσει. Έρχεσαι σε επαφή με τα παιδιά από το group A και παίζετε.

ΥΓ. Εκανα reset το σκορ σας, κανονίστε το παιδιά και βάλτε το σωστό σκορ αυτή τη φορά.

• Like 1

2 ματς γιατί παίξατε αδερφέ? 1 ματς παίζει ο καθένας με τον άλλο και έχετε κάνει register το 1-0.

Αγνόησε τους βαθμούς στο τέλος γιατί η βαθμολογία βγαίνει βάση W-D-L και οι πόντοι στο τέλος είναι μια μαλακία.

Τώρα έτσι όπως το κάνατε τι να πώ. Βρείτε τα μεταξύ σας και ή κρατάμε το 1-0 που βάλατε ή συνεννοηθείτε τι θα βάλουμε στο σκορ.

Blue_Panther έχει ξεκινήσει. Έρχεσαι σε επαφή με τα παιδιά από το group A και παίζετε.

ΥΓ. Εκανα reset το σκορ σας, κανονίστε το παιδιά και βάλτε το σωστό σκορ αυτή τη φορά.

καλημέρα

δεν το ηξερα ότι θα επρεπε να παιξουμε 1 μονο ματς, οκ τοτε

θα συννενοηθω με τον φιλο για να παιξουμε 1 3ο ματς και τα προηγουμενα να μην ισχυουν

Αν βρούμε χρόνο μετά θα παίξω και γω με σας τους 2 και μετα θα μένουν μόνο τα ματς σας με τον ektelion για να κλείσει το group. (Συνήθως τον βρίσκετε μετά τις 11 το βράδυ).

Όχι, αφού οι συναλλαγές paysafecard από Ελλάδα λειτουργούν μόνο για αγορές από άθλια στοιχηματικά και web hosting sites. Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι τις τελευταίες μέρες, που πολύ αμφιβάλλω. Η καλύτερη λύση παραμένει η virtual prepaid που εκδίδεται μέσω ebanking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...