jim777 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για να ξεκινήσω και μετά κάνω edit και προσθέτω και τους υπόλοιπους Τουρνουά-Insomnia Name-Origin Name Group A Giouria- Zeda - Islazandeh PAOKAEK1980 - BLuE_PaNtHeR - PAOKAEK1980 elmoglis - elmoglis - moglis2k7 Padelis7GR - padelis71992 - padelis7GR Group B Ektelion - ektelion - ecthelion79 g6519 - g6519 - patric24 SpirosRonto - DoomWrath21 - SpirosRonto Prospa777(Mitsos) - Jim777 - prospa777 Τα ερωτηματικά ας βοηθήσουν λίγο και επίσης αν έχω κάνει κάποιο λάθος διορθώστε με. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2015 από jim777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Πρεπει να γινουν με τη σειρα τα matches; γιατι αν οχι μη περιμενω τον γιουρια οταν ξανα μπω να παιξω με ενα απο τα αλλα 2 παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Όχι. Απλά σημειώστε κάπου τα σκορ γιατί νομίζω πρέπει να τα ΠΕΡΑΣΕΙΣ με τη σειρά. Παίζεις με τα άλλα 2 παιδιά και αφού παίξεις με τον giouria τα κάνεις όλα μαζί register και τα 3 σκορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Θα πρέπει ο SpirosRonto αφού βλέπει και το insomnia id σου και το origin σου να σου στείλει inbox στο insomnia και να σε κάνει add στο facebook να συνεννοηθείτε. Αντίστοιχα και γω θα βρεθώ με τον ektelion και το ίδιο να κάνει και το group A. Αν θέλετε για να ζοριστούμε λιγότερο στείλτε μου ΟΛΟΙ inbox με το origin id σας και το όνομα που βάλατε στο τουρνουά και θα τα συγκεντρώσω και θα ποστάρω εδώ να διευκολυνθούμε όλοι. ΥΓ. Σε περίπτωση d/c που είναι κάτι που συμβαίνει για 1002 λόγους ας είμαστε όλοι κύριοι και ξεκινάμε νέο παιχνίδι από το σημείο και το σκορ που σταμάτησε το προηγούμενο έστω στο περίπου. To add στο FB είναι λίγο overkill, πιστεύω ότι μέσω insomnia και origin μπορούμε να συνεννοηθούμε μια χαρά. Υπάρχουμε και ορισμένοι (μειοψηφία, I know) που στο FB προσθέτουμε μόνο άτομα που γνωρίζουμε προσωπικά. Χωρίς καμία παρεξήγηση προς τους φίλτατους συμφορουμίτες ;-) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 ΛΟΛ! Origin ήθελα ρε να γράψω και λόγω ταχύτητας έγραψα μαλακία. Τι facebook έλεος. Αφού δεν έγραψα λογαριασμό τραπέζης πάλι καλά... ΥΓ1: Ektelion πλύσου καλά... ΥΓ2: Αν περιέργως κάποιος από τους συμμετέχοντες είναι δίμετρη ξανθιά με βυζάρες και κωλάρα facebook εννοούσα όχι origin. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Πάντα πλένομαι όταν περιμένω πελάτες (BURNNNNN). Ελπίζω να παίξουμε αργότερα σήμερα την αγωνστική μας ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μια ερώτηση να κάνω για κάτι που έχω στο μυαλό μου για μελλοντικά. Αν στο δικό μου Fifa βάλω τον Ibrahimovic στον Ολυμπιακό, υπάρχει τρόπος να παίξω με τον ektelion για παράδειγμα έχοντάς τον στον Ολυμπιακό? Custom team σε online πρακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δεν νομίζω, εδώ δεν σε αφήνει να κρατήσεις ούτε τα συστήματα στα online friendlies η μ...kia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Έχει μια επιλογή όταν καλείς κάποιον για custom ή online squads. Τη προηγούμενη φορά που παίξαμε είχαμε custom γι'αυτό δεν είχα τον Ideye και άλλους στον Ολυμπιακό οπότε ίσως υπάρχει τρόπος. ΥΓ. Πάνω σε αυτό που είπε ο ektelion για τα συστήματα, επειδή πάντα είναι ένας αγώνας δρόμου για να βάλουμε σε 60" ολόκληρο το σύστημα αν δε προλάβετε πείτε το στον άλλο να το ξαναξεκινήσετε το παιχνίδι. Ανθρώπινο είναι και όλοι την έχουμε πατήσει. Αλλά ΠΡΙΝ αρχίσει το παιχνίδι. Αν το διαπιστώσετε στο 30' δε γίνεται να το ξαναξεκινήσετε οπότε το νου σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Κανένα βίντεο θα κρατήσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Θα δοκιμάσω αργότερα κανένα fraps αλλά μόνο με τη προϋπόθεση να είναι κ ο αντίπαλος skype και να κάνουμε χαβαλέ. Να ρίχνω παναγίες μόνος μου σαν το χαζό δε νομίζω ενδιαφέρει κανέναν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 @jim ναι γινεται μεσω custom squads. Επισης αυτο για τα αποτελεσματα μια φωτογραφιουλα στο τελικο σκορ θα ειναι μια χαρα. Να πω ακομα οτι αν καποιος δε προλαβει και εχει κανει τα μισα απο τις ρυθμισεις της ομαδας του και τελειωσει ο χρονος χανονται ολες και αυτες που εχει κανει οποτε προσοχη. Παιδια στημενη η κληρωση με εβαλε απεναντι του ο jim γιατι οπως ειπα εκτεθηκε χαχαχαχα. Φυσικα κ αστειευομαι περι στησιματος. @ghostrider μονο γκολ μπορω να κρατησω εγω η φασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Παντελή πολλά λόγια αλλά 3-2 είμαστε και αυτό γιατί υπερτερείς στα...rebound! Με printscreen και ctrl+v στη ζωγραφική δουλεύει αυτό με το screenshot ή αυτόματα με printscreen τα σώζει σε συγκεκριμένο φάκελο όπως πολλά παιχνίδια? ΥΓ. Τη βλέπω τη δουλειά. Θα βαράει ο αλλός 20 σουτ από το κέντρο και θα λέει ορίστε στο screenshot 21 σουτ εγώ, 8 αυτός και έχασα 4-0. Scripttttttttttttttttttttt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχα χαβαλε κανω. Θα ξανα παιξουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoomWrath21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Για να ξεκινήσω και μετά κάνω edit και προσθέτω και τους υπόλοιπους Τουρνουά-Insomnia Name-Origin Name Group A Giouria-??????-????? PAOKAEK1980 - BLuE_PaNtHeR - PAOKAEK1980 elmoglis - elmoglis - moglis2k7 Padelis7GR - padelis71992 - padelis7GR Group B Ektelion - ektelion - ecthelion79 g6519 - g6519 - patric24 SpirosRonto - ????? - ????? Prospa777(Mitsos) - Jim777 - prospa777 Τα ερωτηματικά ας βοηθήσουν λίγο και επίσης αν έχω κάνει κάποιο λάθος διορθώστε με. SpirosRonto - DoomWrath21 - SpirosRonto Καντε με αντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα