BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Οι έλληνες απ το ινσομνια ειδικά είναι οι πιο μαχητικοι δυστυχως και στο fifa μπορεί στην πραγματική μπάλα να είμαστε τελείως άμπαλοι αλλά στα videogames είναι απ τους καλύτερους παγκοσμίως.Παίζουνε σκυλιασμένοι έξυπνα και με ψυχή αφού όλα τα άλλα τα χει έτοιμα το παιχνίδι του Fifa Εγω μόνο και μόνο για αυτό εγώ αποχωρώ απ τουρνουά.Σορρυ δε θα πάρω .byeeee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elmoglis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ωραίες αυτές οι απόψεις για τα συστήματα. Βοηθάνε πραγματικά. Αυτό που τυχαίνει όμως μερικές φορές στο seasons και στο cup δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Παίχτες που είναι σε παρόμοιο division και ranking με εμένα, με ομάδες υποδεέστερες( πρόσφατα με μια ομάδα της β Αγγλίας εναντίον Bayern Leverkusen ) φαίνεται σαν να έχουν boosted ομάδα. Δεν μιλάω για ultimate team κανονικό seasons. Αν έχει τύχει και σε εσάς ποια είναι η άποψη σας; cheat ή καλύτερα στημένη ομάδα με tactics instructions κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Jim777 μην ανοιγεσαι θα εκτεθεις χαχαχα. Σαββατοκυριακο λογω παρεας στοιχηματος μπαλας και κοινωνικοποιησης-καταναλωσης αλκοολ δε προλαβαινω οποτε θα σου στειλω καποια στιγμη. Επισης να πω οτι αν καποιοι μου στελνετε κ δεν απανταω ειναι επειδη το προφιλ μου το χρησιμοποιει κ ο αδερφος μου και ενας φιλος μου. Ektelion να ξανα παιξουμε και μαζι οποτε θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Πότε θθα αρχίσει το τουρνουά; τελικά θα παιξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα έλεγα αν βρεθεί άλλος ένας για να κλείσει η οκτάδα, ας ξεκινήσουμε. Ήλπιζα για 12, αλλά μάλλον θα πρέπει να αρκεστούμε στους οκτώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Παρακαλώ αν μπορείς διαχειριστη του τουρνουα αλλαξε το ονομα μου απο MaGiC_ChEeTaH σε PAOKAEK1980 γιατί αλλαξα ονομα στο origin και είμαι σαν PAOKAEK1980 τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Πότε θα αρχίσει το τουρνουα ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Είμαστε εφτά, αν δεν μπει άλλος ένας δεν γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μπήκαι κ γω στο τουρνουά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Θα το ξεκινήσουμε με 8 λοιπόν? Αν ναι πατάω ένα shuffle και αρχίζουμε οργανώνουμε ο καθένας τα ματς του να το τελειώσουμε εντός 2 βδομάδων (αν είναι μονοί οι γύροι είναι 6 μάτς σύνολο ο καθένας). Αν πάει καλά θα μπορούσε αυτή η 8άδα συν όποιος θέλει να κάνει ενα πρωταθληματάκι σιγά σιγά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εγώ συμφωνώ να μην το πολυψειρίζουμε. Ας ξεκινήσουμε κι αν πάει καλά βλέπουμε πώς θα γίνει να το διευρύνουμε/εμπλουτίσουμε. Θα πρότεινα να ανοιχτεί καινούργιο νήμα για το πρωτάθλημα, ώστε να μην σπαμάρουμε όσους μπαίνουν στο παρόν νήμα για να διαβάζουν για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δεν δήλωσα συμμετοχή γιατί μέχρι 15/11 έχω πολύ δουλειά. Στο επόμενο μάλλον θα σας έρθω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Πάτησα μια φορά shuffle και έβγαλε τα group που θα χρησιμοποιήσουμε. Αν σε κάποιον "δεν αρέσει" για κάποιο περίεργο λόγο η κλήρωση και είναι να μου σπάσει τα αρχίδια προτιμώ να βάλω password στο account μου "12345678" και να μπει να το ξαναστήσει μόνος του. Πατώντας το "matches" στο group σας μπορείτε να δείτε το πρόγραμμά σας και να έρθετε σε επαφή με τους αντιπάλους σας. Θα ήταν καλό τα 3 ματς του group να τα τελειώσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα γιατί το άλλο ΣΚ θα λείπω εξωτερικό για 5 ημέρες. Μεγάλα παιδιά είμαστε ας συνεννοηθούμε. Πάνω έχει επιλογή "Report your score" με τον εκάστοτε αντίπαλό σας και αν δεν έχω κάνει καμιά μαλακία στις ρυθμίσεις μπορείτε να το βάζετε μόνοι σας. Δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο περιορισμός σε ομάδες. Μελλοντικά μπορεί να κάνουμε κάτι γι'αυτό. Παίξτε Real vs Real αν θέλετε. Είναι δική σας επιλογή. Νήμα νέο ας κάνουμε στο "πρωτάθλημα" που θα έχει και μεγαλύτερο νόημα λόγω όγκου αγώνων. http://challonge.com/insomniafifatest Kick Off! Edit: Mitsos = Prospa777 το Origin μου. Σορρυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 και πως θα ερχομαστε σε επαφη, μεσω οριτζιν?? και που θα παιζουμε σε online-friendly?? παντως το δικο μου origin id=patric24 SpirosRonto μπορω να παιξω και σημερα 1130-1200 το βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα πρέπει ο SpirosRonto αφού βλέπει και το insomnia id σου και το origin σου να σου στείλει inbox στο insomnia και να σε κάνει add στο Origin να συνεννοηθείτε. Αντίστοιχα και γω θα βρεθώ με τον ektelion και το ίδιο να κάνει και το group A. Αν θέλετε για να ζοριστούμε λιγότερο στείλτε μου ΟΛΟΙ inbox με το origin id σας και το όνομα που βάλατε στο τουρνουά και θα τα συγκεντρώσω και θα ποστάρω εδώ να διευκολυνθούμε όλοι. ΥΓ. Σε περίπτωση d/c που είναι κάτι που συμβαίνει για 1002 λόγους ας είμαστε όλοι κύριοι και ξεκινάμε νέο παιχνίδι από το σημείο και το σκορ που σταμάτησε το προηγούμενο έστω στο περίπου. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2015 από jim777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα