Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όποιοι γραφτούν καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν το insomnia username τους για να μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους.

Θα ξαναγίνει προφανώς μετά κλήρωση γιατί αν μπει κ ο παντελής στο ίδιο group γάμησέ τα :)

Θα ποστάρω το link διαρκώς για να μη το ψάχνει κάποιος http://challonge.com/insomniafifatest

Γραφτηκα αλλα δε με εμφανιζει.γιατί?

ακυρο οκ τώρα με εμφάνισε

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να σε δούμε τώρα και στο πρωτάθλημα θα "κάνει πάλι disconnect το ρούτερ" όταν τα βρεις μπαστούνια; ;-)

Θα σε κάνω ρε κερατά να γυρίσεις πίσω στην Amiga (το οποίο δεν ακούγεται βέβαια και τόσο κακό σαν σενάριο).

Νομίζω το μοναδικό legit είναι το η μία ισοπαλία σου! 6 πέτσινοι βαθμοί. Θύμισε πρωτάθλημα Νικόλα Πατέρα.

xtrmsnpr σ'εκανα add πριν καιρό και ποτέ δε δέχτηκες. Το username μου το βλέπεις στην από πάνω εικόνα.

να λέτε ποιοι κάνετε,γιατί έχω 6-7 pending και δε ξέρω ποιός είναι ποιός.σε κάνω γω,έκανα κ τον εκτελιον.

ωραια στο challonge είχαμε στήσει και το 2012 το τουρνουά..

Δε θα πάρω μέρος όμως,θα λείπω καμιά βδομάδα

γραφτηκα και εγω, δεν με εμφανιζει, ελπιζω να με εμφανισει αργοτερα

Δε σε βλέπω αδερφέ σαν admin. Θες να ξαναδοκιμάσεις μία? 

prospa777 στο Origin κάνε με add για να το δούμε αν θες.

Μπορώ να σε βάλω και χειροκίνητα με αυτό το nick αλλά δοκίμασε άλλη μία

έχει 5€ σημετοχή,την έδωσες;

Μη τα λες αυτά ρε γιατί εδώ το forum με το σαρκασμό δε το έχει. Θα μου ζητάει ο 1ος κανά blackwidow χωρίς λόγο :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλαξα nikname "PAOKAEK1980" είμαι πλέον στο origin εγώ κάντε με add ελεύθερα...

οντοπικ.

πωωω ζω σε πελάγη ευτυχίας ...4 σερί νίκες στο fut online χθες και σήμερα

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR

Πρώτη κούπα χθες (EA Shield νομίζω) με Άρσεναλ (το πάλεψα με ΠΑΟ, μέχρι και νερό στο κρασί μου έριξα, δεχόμενος να παίξω και με εθνικές αν μου έβρισκε, αλλά δεν...). Νίκησα διαδοχικά Ρεάλ - Μπάρτσα - Εθνική Πορτογαλίας - Μπάρτσα. Αυτό, απλά, θα ήταν αδιανόητο πέρσι, εκτός κι αν οι αντίπαλοι ήταν τίποτα οχτάχρονα που έπαιζαν για πρώτη φορά ποδοσφαιράκι. Για εμένα, άλλη μία ένδειξη ότι στην ΕΑ το είδαν σωστά φέτος το πράγμα. Και πάλι φυσικά δεν μπορείς να νικήσεις Μπάρτσα με Ολυμπιακό, όπως γινόταν στα παλιά PES, αλλά τουλάχιστον πλέον skill matters.

• Like 2

Οριστε 2 γκολ μου και σε 60fps  1080p

Απο ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος μου έβγαλε την ψυχη.Μιλάμε δηλαδη μεχρι το 93' με πίεζε για να μου βάλει γκολ και να με ισοφαρίσει.Να μου κλέψει το ματς ουσιαστικά ...με 4 τελικές αυτός και γω 17 τελικες....Αμ δε του πέρασε όμως του μπαγασάκου.2-1 τελικό σκορ.Νίκη για μένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...