ektelion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εγώ δηλώνω συμμετοχή. Ίσως να έβρισκες μία online πλατφόρμα που να δηλώναμε "επίσημα" συμμετοχή (αφού έκανες outline τους κανόνες πρώτα φυσικά για να ξέρουμε αν είναι δυνατό, π.χ. εγώ μπορώ μόνο μετά τις έντεκα το βράδυ. Να υπάρχει μία λάσκα δλδ, όπως τα είχαμε συζητήσει στο Origin). Είχε ξαναγίνει μία καλή προσπάθεια στο παρελθόν, βέβαια ορισμένοι γκρινιάρηδες μας την έσπασαν, αλλά τεσπά... Ελπίζω να πάει καλύτερα τώρα (αν γίνει τελικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δε ξέρω ακριβώς πώς λειτουργεί αλλά δοκιμάστε όσοι ενδιαφέρεστε να κάνετε sign up εδώ http://challonge.com/insomniafifatestκαι θα το μοντάρω εγώ. Ας δούμε μια ενδιαφέρον και μετά συζητάμε όλοι μαζί για κανόνες. Στο μυαλό μου είχα να δημιουργήσω ένα [email protected] όπου όλοι θα είχαν πρόσβαση ώστε να μπορούν να περνούν τα αποτελέσματά τους. Αρχικά ένα τουρνουά στυλ World Cup όσο τραβήξει με κανόνες του στυλ παιδιά έχετε μέχρι 3 μέρες να συννενοηθείτε να παίξετε διαφορετικά χάνει ο τάδε που δε μπορούσε 0-3. Απαιτεί λίγη σοβαρότητα και ωριμότητα για να μπορούμε να κανονίσουμε αλλά αν πάει καλά μπορούμε σε κάποια παρόμοια πλατφόρμα να κάνουμε και κανονικό πρωτάθλημα με περιορισμένα φαινόμενα Ολυμπιακού Βόλου που όλα τα ματς θα είναι 0-3 στα χαρτιά επειδή ο άλλος δήλωσε συμμετοχή και απλά έφυγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Γράφτηκα Από ό,τι βλέπω το τελευταίο τουρνουά το είχε διοργανώσει ο xtrmsnpr για το FIFA12. Είχε κάνει πολύ καλή δουλειά. Ελπίζω να πάει καλά κι αυτό (αν μαζευτούμε αρκετοί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Όποιοι γραφτούν καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν το insomnia username τους για να μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους. Θα ξαναγίνει προφανώς μετά κλήρωση γιατί αν μπει κ ο παντελής στο ίδιο group γάμησέ τα Θα ποστάρω το link διαρκώς για να μη το ψάχνει κάποιος http://challonge.com/insomniafifatest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά αξίζει να αγοράσω το παιχνίδι έχω να παίξω από το 14;; Kατεβασε το ντεμο (ειναι ιδιο ακριβως) πρωτα και βλεπεις....προσωπικα ειναι το καλυτερο φιφα εβερ. Διαφορετικα ψηφιζω φιφα 15 και φιφα 13 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Θέλω βίντεο από αγώνα Ektelion vs Jim777. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Έτσι θα ξεκινάει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Όποιοι γραφτούν καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν το insomnia username τους για να μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους. Θα ξαναγίνει προφανώς μετά κλήρωση γιατί αν μπει κ ο παντελής στο ίδιο group γάμησέ τα Θα ποστάρω το link διαρκώς για να μη το ψάχνει κάποιος http://challonge.com/insomniafifatest θα γραφτω και εγω με ποιο nick γραφόμαστε?? με του οριτζιν η του ινσομνια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Σε λιγότερο απο 3 ωρες ξεκινάει το Monster’s Ball τουρνουα της ΕΑ με επαθλο 7.500 coinsΘα υπάρχει και σε singleplayer με 3.500 σε επιπεδο professional Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 θα γραφτω και εγω με ποιο nick γραφόμαστε?? με του οριτζιν η του ινσομνια?? Θα ήταν ευκολότερο με του insomnia ώστε να μπορεί όποιος θέλει να σου στείλει μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να είσαι online. http://challonge.com/insomniafifatest Alet/Platini γραφτείτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Γραφτηκα και εγώ.Πάρτε και ενα γκολ μου έτσι για τρομοκρατία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Alet/Platini γραφτείτε. Τhanks για την προσκληση ,αλλά με career mode,FUT k Seasons μάλλον no time... Εξάλλου δεν ειμαι ακριβώς και το πρότυπο της παρέας και προτιμώ τον μοναχικό δρόμο της ανωνυμίας μου στην περσόνα του οριτζιν. Thanks και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Έτσι θα ξεκινάει Μια εικόνα, χίλιες λέξεις :-Ρ ΟΚ, μπορεί να φταίει που έκανε τρία - τέσσερα disconnect το ρούτερ σου, αλλά εδώ άλλοι κι άλλοι έχουν πάρει ολόκληρα πρωταθλήματα στα χαρτιά ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Έχω μια βδομάδα να χάσω. Μίλα μου να γίνει ενδιαφέρον . Ναι φίλε λογικά και γω θα είμαι τριγύρω οπότε κάτι θα κάνουμε. Για 1000στή φορά. Είμαστε πάνω από 15 αυτοί που παίζουμε. Πότε θα ασχοληθούμε να φτιάξουμε μια μινι-λίγκα ή κανά τουρνουά? Έχω τη διάθεση να αφιερώσω χρόνο για να το οργανώσω. Xmas που θα έχουμε χρόνο.Βαλτε κ μας ρε ektelion να σας έχουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μια εικόνα, χίλιες λέξεις :-Ρ ΟΚ, μπορεί να φταίει που έκανε τρία - τέσσερα disconnect το ρούτερ σου, αλλά εδώ άλλοι κι άλλοι έχουν πάρει ολόκληρα πρωταθλήματα στα χαρτιά ;-) Νομίζω το μοναδικό legit είναι το η μία ισοπαλία σου! 6 πέτσινοι βαθμοί. Θύμισε πρωτάθλημα Νικόλα Πατέρα. xtrmsnpr σ'εκανα add πριν καιρό και ποτέ δε δέχτηκες. Το username μου το βλέπεις στην από πάνω εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα