ektelion Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Για αυτό που λες δεν χρειάζεται δεύτερο account. Αρκεί να φτιάξεις δεύτερο προφίλ στο FIFA. Επίσης, μπορείς να παίζετε ως teammates online με τον αδελφό σου (ο ένας θα είναι guest). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πώς μπορώ να κάνω δεύτερο προφίλ ; Αναφέρομαι στην έκδοση του παιχνιδιου για υπολογιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 wait....οχι δεν παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον δεν υπαρχει αλλος τροπος να αμυνθω εκτος απο λιμπερο ενεργος παικτης να κλεινει χωρους και Player Contain στον παικτη που εχει τη μπαλα. Αν κατσει κανα καλο ταιμινγκ να αλλαξω παικτη σε αυτον που πιεζει και κλεψω καλως αν οχι συνεχιζουμε ταμπουρι. Οταν προσπαθω να μαρκαρω με τον ενεργο μου παικτη ειτε χωρους ειτε αντιπαλο χωρις βοηθειες με διαλυουν. Counter φιλοσοφια και ειδα ασπρη μερα, κλεινομαι πισω και φευγω στην κοντρα με Banega δεκαρι και Iturbe - Correa - Gaitan μπροστα. Και οταν προηγηθω Park the Bus και πιο αργες με καλη ψυχολογια χτισμενες αντεπιθεσεις Τι παιχνιδαρα ειναι αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πώς μπορώ να κάνω δεύτερο προφίλ ; Αναφέρομαι στην έκδοση του παιχνιδιου για υπολογιστη. Όντως, από ό,τι βλέπω φέτος έχει μόνο επιλογή "delete" στο προφίλ και όχι δημιουργία νέου. WTF, αν δεν κάνω τραγικό λάθος μέχρι και στο 15 είχε επιλογή για δημιουργία νέου προφίλ (αν και προσωπικά δεν είχε χρειαστεί να το κάνω ποτέ). Σόρι για την παραπληροφόρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alangreek Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ανέβηκε το 5ο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς career με την Everton για το Fifa 16! Καλύτερες φάσεις, γκολ, κύπελλο, απόλυση και παρεμβάσεις Τσουκαλά και Ψωμιάδη(Μητσικώστας). Τα πάντα όλα! Enjoy! https://www.youtube.com/watch?v=cdRHSNYUnkQ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manu Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Όντως, από ό,τι βλέπω φέτος έχει μόνο επιλογή "delete" στο προφίλ και όχι δημιουργία νέου. WTF, αν δεν κάνω τραγικό λάθος μέχρι και στο 15 είχε επιλογή για δημιουργία νέου προφίλ (αν και προσωπικά δεν είχε χρειαστεί να το κάνω ποτέ). Σόρι για την παραπληροφόρηση. Δεν υπάρχει επιλογή όντως , οπότε αναγκαστικά παίζω με τον ίδιο λογαριασμό αλλιώς αγοράζω νέο cd key Τι σόρυ ρε , εγω ευχαριστώ για το χρονο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά αξίζει να αγοράσω το παιχνίδι έχω να παίξω από το 14;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Οι πιο πολλοί εδώ μέσα επιμένουν ότι αξίζει. Χειρότερο από το Fifa 14 δεν είναι. Χειρότερο από το φετινό Pro δεν είναι (αν και αυτό δεν είναι είδηση, αφού το Fifa υπερέχει από το 2007). Χειρότερο από το εκτρωματικό NBA 2k16 δεν είναι. Άρα λογικά δεν θα το μετανιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά αξίζει να αγοράσω το παιχνίδι έχω να παίξω από το 14;; Η μεγάλη διαφορά που θα δεις με το 14 είναι η ελάττωση του pressure pace. Κι εδώ οι παίκτες είναι βαριοί κι ασήκωτοι, αλλά κι οι αμυντικοί δεν είναι σαν λιοντάρια με την αραχνοαίσθηση του Σπάιντερμαν και την αντοχή Κενυάτη μαραθωνοδρόμου. Για εμένα προσωπικά τουλάχιστον, στο 14 το κέντρο του γηπέδου δεν είχε λόγο ύπαρξης, απλά πέταγες την μπάλα μπροστά κι έκανες το σταυρό σου. Στο 15 βελτιώθηκε αυτό και στο 16 δεν θα πω ότι τελειοποιήθηκε, αλλά σίγουρα βελτιώθηκε αρκετά ώστε το τελευταίο να είναι - μέχρι στιγμής - το αγαπημένο μου ποδοσφαιράκι έβερ. In other news, Division 3 bitches! Χρειαζόμουν μόλις μία νίκη σε τρεις αγώνες για να ανέβω, αλλά επειδή το έχω ξαναδεί το έργο κράταγα μικρό καλάθι. Έχοντας υπομείνει μία εκνευριστική ήττα από την εθνική Πολωνίας, αποφάσισα να αλλάξω τα matchmaking settings ώστε να μου βρίσκει αποκλειστικά αντιπάλους που παίζουν με συλλόγους και όχι εθνικές. Αυτό βέβαια δεν βοήθησε γιατί στην όγδοη αγωνιστική άρπαξα τέσσερα από τη Βέρντερ Βρέμης (βέβαια είχε προηγηθεί ο θρίαμβος με 4-0 επί της Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ). Ακολούθησε ένα ταξιδάκι σε μια άλλη επίσης γαλλόφωνη (κατά πλειοψηφία) πόλη, η οποία όμως βρίσκεται σε άλλη ήπειρο: Το Μοντρεάλ του Καναδά, όπου αντιμετωπίσαμε την τοπική Ίμπακτ. Το ότι τη συγκεκριμένη ομάδα επέλεξε ο ιβοριανός γίγαντας Ντιντιέ Ντρογκμπά για να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα είμαι βέβαιος ότι αποτελεί καθαρή σύμπτωση και ότι ο αντίπαλός μου την επέλεξε γιατί είναι οπαδός της και στην πραγματικότητα. Δυστυχώς για αυτόν, ούτε ο ζωντανός αυτός θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δεν κατάφερε να αποσοβήσει τη διαφαινόμενη ήττα η οποία ήρθε με το πλασματικό 1-2 που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά δυναμικότητάς μας. Έτσι η ομάδα της καρδιάς μας απέδρασε από το (τώρα αν χαρακτηρίσω "καυτό" γήπεδο ποδοσφαίρου του Καναδά θα με πάρουν με τις πέτρες) ξενέρωτο Σαπουτό με τη νίκη και την άνοδο στην τρίτη κατηγορία. Το kicker, όμως, ήταν η τελευταία αγωνιστική, στην οποία κρινόταν και ο τίτλος της κατηγορίας. Φυσικά, ένας παίκτης του βεληνεκούς μου δεν ενδιαφέρεται για τα ποταπά πρωταθλήματα οποιασδήποτε κατηγορίας πέρα από την πρώτη (χμμ, ρε λες να είμαι ΑΕΚ τελικά και να μην το ξέρω; ), οπότε για εμένα το παιχνίδι ήταν αδιάφορο. Πείσμωσα, όμως, όταν το FIFA αποφάσισε ότι για κάποιο λόγο απαγορευόταν να κερδίσω έστω μία κεφαλιά ή κόντρα, καθώς και να κάνω έστω μία στοιχειώδη πάσα. Ως αποτέλεσμα αυτού, βρισκόμουν να χάνω από έναν άμπαλο ο οποίος έπαιζε με τη Νυρεμβέργη με 2-1 στο 88', με τις όποιες ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου να έχουν εξανεμιστεί (μόνο με νίκη θα τον έπαιρνα). Ειδικά στο δεύτερο γκολ, πραγματικά λυπάμαι που δεν είχα την έμπνευση να καταγράψω τον αγώνα, αφού η λυσσασμένη προσπάθεια της Ignite να εξισορροπήσει την αμπαλοσύνη του αντιπάλου μου ώστε να το φάω θα μου χάριζε ένα αδιαμφισβήτητο βίντεο που θα έτριβα στα μούτρα οποιουδήποτε επιμένει να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν προαποφασισμένα αποτελέσματα/απαράδεκτη εφαρμογή του momentum (δεν έχω καταλήξει ακόμη στο τι από τα δύο ισχύει). Τώρα βέβαια πώς γίνεται να τρίψεις ένα βίντεο στα μούτρα κάποιου, είναι ένα ενδιαφέρον ζήτημα. Τέλος πάντων, στο σημείο αυτό του αγώνα (θυμίζω, στο 88'), η Ignite άλλαξε γνώμη (πιθανά σοκαρισμένη από τις γραφικές περιγραφές μου στις οποίες συνδύαζα τα πλέον ευφάνταστα και φρικτά μεσαιωνικά βασανιστήρια με τις οικογένειες των devs και guest star συνουσία με δημοφιλείς θρησκευτικές φιγούρες), γύρισε το πηδάλιο κατά 180 μοίρες με αποτέλεσμα α) να αποβληθεί ένας αντίπαλος εξτρέμ για αστείο φάουλ σε εντελώς ανύποπτη φάση κοντά στο κέντρο και β) οι παικταράδες μου, εκεί που συναγωνίζονταν σε πάθος και ικανότητα τετραπληγικές χελώνες με αλτσχάιμερ και πάρκινσον, να γίνουν ξαφνικά όλοι τους μικροί (πόσο πιο μικροί πια) Μέσσι, σκορπίζοντας την αντίπαλη άμυνα στους πέντε ανέμους με passing game που ο Γκουαρδιόλα δεν βλέπει ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Αποτέλεσμα; Ένα τεμάχιο στο 90' κι άλλο ένα στο 93'. Να πω ότι ο τύπος έκανε rage quit και είμαι σίγουρος ότι γράφει κι αυτός τώρα σε ένα γερμανικό φόρουμ τα καλύτερα για το φίφα και τους ντεβς του ή είναι αυτονόητο; Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2015 από ektelion 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά αξίζει να αγοράσω το παιχνίδι έχω να παίξω από το 14;; Το παιχνίδι είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγει μακράν του 2ου. Έχει μεγάλη σημασία το τι περιμένεις. Δεν είναι το ποδοσφαιράκι που βυθίζεσαι στην καρέκλα/καναπέ με μισόκλειστα μάτια και πατάς μια κάθετη και τέλος. Πάσα δε μπορείς να αλλάξεις αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και αυτό είναι κυριολεκτικό όχι τρόπος του λέγειν. Επίσης έχει μεγάλο learning curve. Θα φας πολλά γκολ μέχρι να μάθεις το παιχνίδι και θα κατηγορείς την τύχη, το scripting, το Μαρινάκη, το Τσίπρα, το Χίτλερ τα πάντα όπως κάνουν κάποιοι συμφορουμίτες (χαβαλέ κάνω ). Αν έχεις υπομονή πάρτο χωρίς σκέψη.Αν θες κάτι να χαλαρώνεις μετά τη δουλειά πάρε κάτι άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Θα φας πολλά γκολ μέχρι να μάθεις το παιχνίδι και θα κατηγορείς την τύχη, το scripting, το Μαρινάκη, το Τσίπρα, το Χίτλερ τα πάντα όπως κάνουν κάποιοι συμφορουμίτες (χαβαλέ κάνω ). Καλά το κατάλαβες, στα δικά σου μούτρα αναφερόμουν όταν έγραφα για εκείνο το βίντεο που δεν κατέγραψα τελικά :-Ρ Πάντως ο αδελφός μου που παίζει PES16 γιατί ο υπολογιστής του δεν σηκώνει το FIFA (με όλο το σεβασμό στους φίλους του πάλαι ποτέ αγαπημένου franchise, δεν νομίζω ότι υπάρχει κι άλλος λόγος να το προτιμήσεις επί του FIFA) μου λέει ότι είναι εντελώς arcade, αλλά και αρκετά αξιοπρεπές και με καλό online φέτος, οπότε διάλεξε αυτό αν θες κάτι πιο χαλαρωτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλά το κατάλαβες, στα δικά σου μούτρα αναφερόμουν όταν έγραφα για εκείνο το βίντεο που δεν κατέγραψα τελικά :-Ρ Πάντως ο αδελφός μου που παίζει PES16 γιατί ο υπολογιστής του δεν σηκώνει το FIFA (με όλο το σεβασμό στους φίλους του πάλαι ποτέ αγαπημένου franchise, δεν νομίζω ότι υπάρχει κι άλλος λόγος να το προτιμήσεις επί του FIFA) μου λέει ότι είναι εντελώς arcade, αλλά και αρκετά αξιοπρεπές και με καλό online φέτος, οπότε διάλεξε αυτό αν θες κάτι πιο χαλαρωτικό. Έχεις αρχίσει κρύβεσαι τελευταία και παίζεις κάτι κουφές ώρες. Τρέχω σερί 15-1-0. Έλα να σου scriptάρω τον αδόξαστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αφού με το που σου μιλήσω στο Origin θα κάνεις και δεύτερη ήττα :-Ρ Και η τρίτη φυσικά όταν παίξουμε ;-) Δεν το λυπάσαι το σερί σου; Θα μπω το βράδυ αν είσαι μέσα ;-) Γενικά λιώνω Seasons τώρα για να ανέβω πρώτη μια ώρα αρχύτερα, αν και αυτό το Σ/Κ ίσως κάνω διάλειμμα να πάρω κάνα κύπελλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Έχω μια βδομάδα να χάσω. Μίλα μου να γίνει ενδιαφέρον . Ναι φίλε λογικά και γω θα είμαι τριγύρω οπότε κάτι θα κάνουμε. Για 1000στή φορά. Είμαστε πάνω από 15 αυτοί που παίζουμε. Πότε θα ασχοληθούμε να φτιάξουμε μια μινι-λίγκα ή κανά τουρνουά? Έχω τη διάθεση να αφιερώσω χρόνο για να το οργανώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα