ektelion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Στο πρώτο γκολ φταις στη πρώτη πάσα που δε την έκοψες μετά απο αυτό χάθηκε ο μπούσουλας. Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, δεν ήταν σκοπός μου να μην κοπεί αυτή η πάσα. Την κίνηση που βλέπεις προς τα αριστερά, ίσα ίσα για να αποφύγει ο Σάντσεζ την μπάλα, την έκανε η ΑΙ, όχι εγώ. Επίσης έχε υπ' όψη ότι βλέπεις το βίντεο σε αργή κίνηση. Σε κάθε περίπτωση, δεν ήταν στο χέρι μου, όπως και όλα όσα ακολούθησαν. Για αυτό άλλωστε συμπεριέλαβα και αυτή τη φάση στο βίντεο, αφού από εκεί ξεκίνησε το κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το contain τι ειναι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ααααα..έχω χάσει πολλά ματσ για αυτο το λόγο πάντως..:/ Όποιος παίζει σε pc ας με κάνει add αν θέλει..Darap21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το contain τι ειναι??? Μεταξεταστεος, με τον κηδεμονα σου αυριο για να συζητησουμε για το μελλον σου στο fifa 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ααααα..έχω χάσει πολλά ματσ για αυτο το λόγο πάντως..:/ Όποιος παίζει σε pc ας με κάνει add αν θέλει..Darap21 Σου στειλα αιτημα.Ο MagiC_ChEeTaH είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το PRO CLUBS ειναι μόνο 11vs11? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το PRO CLUBS ειναι μόνο 11vs11? είμαστε τόσοι να φτιάξουμε μια ομάδα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εγω παντως το ψηνω, αν και δεν πολυπαιζω online για μια insomnia team.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ecthelion παιζεις με νεο account στο οριτζιν έχω ενα ecthelion79 αν έχεις άλλο κάνε add Padelis7GR και οποιος άλλος θέλει για κανα ματς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 No m8, απλά έλειπα μία εβδομάδα και γύρισα το Σάββατο. Και από το post σου συνειδητοποίησα ότι το έχω αφήσει στο αόρατο στο Origin ;-) Να παίξουμε κάνα ματσάκι το βράδυ αν είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ε αει σιχτιρι...4 συνεχομενες ηττες 3 ισοπαλιες και τελευταιο ματς για σημερα πηρα την νίκη με 5-0 στο online fifa ultimate team ολα αυτα .η πλακα ειναι οτι οταν βαζω στους παίχτες μου boosts οι αντιπαλοι μολις το βλεπουνε και τσιτωνουν νευριαζουν λυσσανε και με ξεσκιζουν και χανω φυσικα.πως το εξηγηται αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μία ερώτηση : Έχω αγοράσει το φιφα16 , μπορούν δύο άτομα να παίζουν online (όχι μεταξύ τους) με διαφορετικά προφίλ στο ίδιο pc ή πρέπει να αγοράσουμε δεύτερο cd key? Ευχαριστώω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Το κάθε κλειδί του Fifa συνδέεται με ένα μοναδικό λογαριασμό Origin. Αν μιλάς για διαφορετικά προφίλ στο Origin, τότε δεν γίνεται. Αν μιλάς για προφίλ χρηστών στα Windows, τότε θα πρέπει να συνδέεστε στον ίδιο λογαριασμό Origin. Προφανώς δεν μπορείτε να παίξετε και οι δύο ταυτόχρονα. Άρα χρειάζεστε δεύτερο κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω nzeppos. Μιλάω για προφίλ χρηστών στο φίφα, για παράδειγμα ενώ ο αδερφός μου έχει παίξει κάποια ματσάκια και έχει αποκτήσει κάποιο experience , εγώ θέλω να ξεκινήσω να παίζω (προφανώς οχι ταυτόχρονα) αλλα από μηδενική βάση, με μηδενικό xp, χωρίς ιστορικό αγώνων, με άλλο nickname κτλ. δηλαδή με ανεξάρτητο προφιλ.Να κάνω δεύτερο origin account με το ίδιο email δεν παίζει ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα