Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο πρώτο γκολ φταις στη πρώτη πάσα που δε την έκοψες μετά απο αυτό χάθηκε ο μπούσουλας. 

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, δεν ήταν σκοπός μου να μην κοπεί αυτή η πάσα. Την κίνηση που βλέπεις προς τα αριστερά, ίσα ίσα για να αποφύγει ο Σάντσεζ την μπάλα, την έκανε η ΑΙ, όχι εγώ. Επίσης έχε υπ' όψη ότι βλέπεις το βίντεο σε αργή κίνηση. Σε κάθε περίπτωση, δεν ήταν στο χέρι μου, όπως και όλα όσα ακολούθησαν. Για αυτό άλλωστε συμπεριέλαβα και αυτή τη φάση στο βίντεο, αφού από εκεί ξεκίνησε το κακό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

No m8, απλά έλειπα μία εβδομάδα και γύρισα το Σάββατο. Και από το post σου συνειδητοποίησα ότι το έχω αφήσει στο αόρατο στο Origin ;-) Να παίξουμε κάνα ματσάκι το βράδυ αν είναι :-)

Ε αει σιχτιρι...4 συνεχομενες ηττες 3 ισοπαλιες και τελευταιο ματς για σημερα πηρα την νίκη με 5-0 στο online fifa ultimate team ολα αυτα .η πλακα ειναι οτι οταν βαζω στους παίχτες μου boosts οι αντιπαλοι μολις το βλεπουνε και τσιτωνουν νευριαζουν λυσσανε και με ξεσκιζουν και χανω φυσικα.πως το εξηγηται αυτο;

Μία ερώτηση : Έχω αγοράσει το φιφα16 , μπορούν δύο άτομα να παίζουν online (όχι μεταξύ τους) με διαφορετικά προφίλ στο ίδιο pc ή πρέπει να αγοράσουμε δεύτερο cd key? Ευχαριστώω 

Το κάθε κλειδί του Fifa συνδέεται με ένα μοναδικό λογαριασμό Origin. Αν μιλάς για διαφορετικά προφίλ στο Origin, τότε δεν γίνεται. Αν μιλάς για προφίλ χρηστών στα Windows, τότε θα πρέπει να συνδέεστε στον ίδιο λογαριασμό Origin. Προφανώς δεν μπορείτε να παίξετε και οι δύο ταυτόχρονα.

Άρα χρειάζεστε δεύτερο κλειδί.

Ευχαριστω nzeppos. Μιλάω για προφίλ χρηστών στο φίφα, για παράδειγμα ενώ ο αδερφός μου έχει παίξει κάποια ματσάκια και έχει αποκτήσει κάποιο experience , εγώ θέλω να ξεκινήσω να παίζω (προφανώς οχι ταυτόχρονα) αλλα από μηδενική βάση, με μηδενικό xp, χωρίς ιστορικό αγώνων, με άλλο nickname κτλ. δηλαδή με ανεξάρτητο προφιλ.
Να κάνω δεύτερο origin account με το ίδιο email δεν παίζει ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...