fearwhatnow Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αυτο με την cpu που οταν νικαει η ειναι ισοπαλια παει και καθεται στο σημαιακι του κορνερ με την μπαλα πως μπορω να το σταματησω? Ο μονος τροπος να το σταματησεις ειναι να παιξεις με legacy defending, το οποιο offline ειναι και ο μοναδικος ρεαλιστικος τροπος να παιξεις αμυνα και να μην κοιτανε σαν χανοι οι αμυντικοι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αυτο με την cpu που οταν νικαει η ειναι ισοπαλια παει και καθεται στο σημαιακι του κορνερ με την μπαλα πως μπορω να το σταματησω? High pressure στα custom tactics σε συνδυασμο με attacking/ultra αλλάζοντας με το δεξι αναλογικο καταλληλα τους παικτες ωστε να παγιδεψεις την πάσα. Εναλλακτικά κατέβασε δυσκολία ή παίξε με τους sliders. Προσωπικά εχω καταλήξει σε Legendary με first touch error /passing error στο 53 για τον cpu. Eιχα αρχικά το pass error στο 60 αλλά με τετοια ρυθμιση η cpu μονο ανταγωνιστική δεν ήταν Ο μονος τροπος να το σταματησεις ειναι να παιξεις με legacy defending, το οποιο offline ειναι και ο μοναδικος ρεαλιστικος τροπος να παιξεις αμυνα και να μην κοιτανε σαν χανοι οι αμυντικοι σου. στο tactical με teamate contain είναι περισσότερο αποτελεσματικό,καθως το ζητουμενο ειναι να κόψεις τα passing lanes. Με legacy και secondary press απλά η cpu θα σε "κοροιδευει" αλλάζοντας πάσες με τον ελευθερο παίκτη,καθως ο 2ος παικτης σου δεν θα κάνει contain αλλά θα πέφτει και αυτός πάνω στον αντιπαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 High pressure στα custom tactics σε συνδυασμο με attacking/ultra αλλάζοντας με το δεξι αναλογικο καταλληλα τους παικτες ωστε να παγιδεψεις την πάσα. Εναλλακτικά κατέβασε δυσκολία ή παίξε με τους sliders. Προσωπικά εχω καταλήξει σε Legendary με first touch error /passing error στο 53 για τον cpu. Eιχα αρχικά το pass error στο 60 αλλά με τετοια ρυθμιση η cpu μονο ανταγωνιστική δεν ήταν στο tactical με teamate contain είναι περισσότερο αποτελεσματικό,καθως το ζητουμενο ειναι να κόψεις τα passing lanes. Με legacy και secondary press απλά η cpu θα σε "κοροιδευει" αλλάζοντας πάσες με τον ελευθερο παίκτη,καθως ο 2ος παικτης σου δεν θα κάνει contain αλλά θα πέφτει και αυτός πάνω στον αντιπαλο. Ναι αν δεν ξερεις απο ποδοσφαιρο φυσικα και θα σε κοροιδευει. Το legacy εχει ολα τα κουμπια που θα επρεπε να ειχε το tactical. Οταν δεν πατας pressure συμπαικτη κανουν αυτοματα contain. Μπορεις μαλιστα να πατησεις οσο θελεις το pressure και αφηνοντας το να υπαναχωρει ο συμπαικτης που ειναι σουπερ τακτικη και ακρως ρεαλιστικη. Το tactical εχει τους λογους του μονο για online. Για το offline ειναι για γελια διοτι οι συμπαικτες σου δεν πανε ποτε πανω στην μπαλα και απλα κανουν contain. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 για όποιον ψάχνει χρήματα στο FUT,το παρακάτω site είναι legit μαγαζί που πουλάει παιχνίδια και μπορείτε να βρείτε fifa coins σχετικά φθηνά. https://www.mmoga.com/FIFA-Coins/FUT-Coins-PC,FIFA-16,Player-auction/?currency=EUR προσοχή fifa coins όχι fifa points! εσείς κάνετε listed έναν παίχτη,και μπαίνουν αυτοί και σας τον αγοράζουν για τα φράγκα που έχετε αγοράσει,και μετά από λιγο γίνεται η πληρωμή,για 1η φορά εμένα πέρσι είχε κάνει 15ώρες περίπου να γίνει η αγορά ξερεις αν μπορω να πληρωσω με paysafe η οχι λογω cc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ξερεις αν μπορω να πληρωσω με paysafe η οχι λογω cc? έχουμε πει,δε λειτουργεί η paysafe εκτός χώρας.. --- έκανα το εξής γαμάτο..πήρα τελικά 2200 fifa points από το origin,αυτά(20€) και αν ήταν πεταμένα λεφτά,μόνο τα consumables αξίζουν.. Για να πάρεις fifa coins σήμερα έμαθα το καλύτερο,πρέπει να χεις παίχτης που να κάνει ξέρω γω max buyout 300k για να πάρεις 300k...Δε μπορείς να βάλεις όποιον παίχτη έτσι να τον πουλήσεις 300k... Οπότε το όνειρο μπορεί να περιμένει ή άντε αν βρω 6 παίχτες που κάνουν 50k.. Τουλάχιστον με τον πιο ασφαλές τρόπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 έχουμε πει,δε λειτουργεί η paysafe εκτός χώρας.. --- έκανα το εξής γαμάτο..πήρα τελικά 2200 fifa points από το origin,αυτά(20€) και αν ήταν πεταμένα λεφτά,μόνο τα consumables αξίζουν.. Πως τα αγόρασες τα fifa points?γιατί δοκίμασα εγώ με χρεωστική visa πειραιώς και έφαγα άκυρο Ρε παιδιά κάτι ρώτησα .δεν ξέρει κανείς άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Πως τα αγόρασες τα fifa points?γιατί δοκίμασα εγώ με χρεωστική visa πειραιώς και έφαγα άκυρο Ρε παιδιά κάτι ρώτησα .δεν ξέρει κανείς άλλος? με paypal balance τα πήρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μετά από ένα κάκιστο ξεκίνημα στην Division 5 (δύο ήττες σερί), η ομάδα έκανε τρομερό comeback και πλέον χρειάζομαι μόνο μία ισοπαλία στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να ανέβω στην 4. Κατόπιν μεγαλύτερης ενασχόλησής μου με το παιχνίδι, πέρα από αυτά που έγραψα στο review παρατηρώ τα εξής: - Τεράστια η ποικιλία ομάδων στα τρεισίμισι αστέρια (ΠΑΟ). Μιλάμε πρέπει να έχω παίξει με πάνω από 15 διαφορετικές ομάδες σε 4-5 σεζόν. Δεν ξέρω αν ίσχυε και στο 15 αυτό σε αυτό το επίπεδο, στο 14 πάντως είχα βαρεθεί να παίζω με τη Λέγκια Βαρσοβίας που φέτος την έχω πετύχει μόνο μια φορά. Στο 15 με Ρεάλ προφανώς το 95% των αγώνων ήταν κόντρα σε Ρεάλ και Μπάρτσα. - Δεν έχω καταλήξει ακόμη στα περί σκρίπτινγκ. Τίποτα οφθαλμοφανές δεν μου έχει τύχει ακόμη, αλλά υποψιάζομαι ότι μπορεί να παίζουν κάποια mismatches (το τίμημα του matchmaking, αλλιώς σιγά μη μου έβρισκε αντιπάλους τόσο εύκολα με ΠΑΟ). Ένας κερατάς που παίρνει το Ανόβερο με έχει κάνει πελάτη (τρεις ήττες σερί, κάποιος blackstar2k). Αλλά δεν μπορώ να πω ότι ένιωθα ανήμπορος, ενώ και οι ήττες δεν ήταν τόσο ευρείες (ούτε σε διαφορά τερμάτων, ούτε σε διαφορά ικανότητας). Μερικές φορές νιώθω ότι μου βγαίνουν πιο εύκολα κάποιες πάσες, ενώ αντίστοιχα ορισμένες φορές έχω την εντύπωση ότι οι αντίπαλοι αμυντικοί βγαίνουν με κάποιο μαγικό τρόπο πάντα πιο γρήγορα στην μπάλα από τους δικούς μου. Αλλά και πάλι, τίποτα το τρανταχτό. Το momentum (ψυχολογία) επηρεάζει σίγουρα την απόδοση των παικτών, αλλά χρειάζομαι περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου για να αποφανθώ αν αυτό φτάνει σε σημείο να επισκιάζει το skill του παίκτη. Πάντως, ακόμη απολαμβάνω το παιχνίδι χωρίς πολλούς εκνευρισμούς και - επαναλαμβάνω - χωρίς να μου έχουν τύχει εξόφθαλμες περιπτώσεις scripting. - Η ΑΙ παραμένει ηλίθια φυσικά, όπως έγραψα και στο review μόνο το πιο αργό gameplay είναι που σώζει τα προσχήματα. Ορίστε για παράδειγμα ένα υπέροχο γκολάκι που μου έκανε τη χάρη να βάλει ο αντίπαλος τερματοφύλακας μετά από επιστροφή της μπάλα από συμπαίκτη του. Εννοείται ότι ο αντίπαλός μου έκανε quit στα καπάκια (και δεν τον αδικώ)... - Έχω την εντύπωση ότι η "δυνατή" πάσα (με πατημένο το R1) παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο φέτος από ό,τι νομίζουν μερικοί. Καλό θα ήταν να μην την υποτιμήσετε. Πάω να δω αν θα μου κάνει τη χάρη τώρα να με αφήσει να πάρω εκείνη τη ρημάδα την ισοπαλία... Update: Δυστυχώς, το scripting ζει και βασιλεύει. Όπως είπα, ήθελα μία ισοπαλία σε δύο παιχνίδια. Στο πρώτο με βγάζει με τη Γαλατά. Χάνω 0-1 με κεφαλιά από κόρνερ (undefendable) σε σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι. Τα πρώτα σημάδια scripting ήταν εμφανή, αλλά είπα να δείξω καλοπιστία και να τα αποδώσω σε σύμπτωση. Στο δεύτερο, όμως, το παιχνίδι άνοιξε διάπλατα τις προθέσεις του. Δεν είναι τόσο τα στατιστικά, όσο η γενικότερη εικόνα του αγώνα. Πριν ανέφερα ότι μερικές φορές οι αντίπαλοι αμυντικοί βγαίνουν πρώτοι σε μαρκαρίσματα. Ε στον συγκεκριμένο αγώνα αυτό το βίωσα σε overdrive. Επειδή, όμως, κατάφερα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, έβγαλα πολλές φάσεις τις οποίες το παιχνίδι φρόντισε να μου εξουδετερώσει στέλνοντας τα σουτ μου στο δοκάρι ή άουτ. Στον συγκεκριμένο αγώνα είχα επτά δοκάρια εκ των οποίων τα τρία σε αυτή τη φάση. Πιστεύω μετά από αυτό το βίντεο, τα επιχειρήματα περιττεύουν. Θυμίζω ότι τα δοκάρια προσμετρώνται στα εκτός εστίας σουτ, οπότε με βάση τα στατιστικά, πέρα από τα - θυμίζω - επτά δοκάρια, είχα και άλλα 8 σουτ - τα περισσότερα υπό πολύ καλές προϋποθέσεις - που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, με αποκορύφωμα μία κεφαλία - κεραυνό από το ενάμιση μέτρο που ούτε ο Σπάιντερμαν δεν θα προλάβαινε να πιάσει. Για εμένα τα παραπάνω δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στο μυαλό μου για το κατά πόσο το παιχνίδι είναι scripted ή όχι. Απλά, επειδή όταν δεν τρέχει από πίσω κάποιο script, το παιχνίδι είναι μακράν το πιο διασκεδαστικό FIFA που έχω παίξει, θα προσπαθήσω να καταπνίξω τα όποια ανταγωνιστικά μου ένστικτα και να απολαμβάνω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά (κλασική ατάκα προπονητή), αγνοώντας την κατάταξή μου στο Seasons. Ξέρω, next to impossible, αλλά μετά από όλα αυτά, ποιο το νόημα; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2015 από ektelion 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sazerac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 αυτό το αστειάκι με τα πέναλντι πρέπει να σταματήσει όμως... εε δεν γίνεται σε κάθε ματς να δίνει και μούφα πέναλντι, ακόμα και σε παίχτες που δεν ελέγχουμε. Να βλέπεις το ριπλέι και γελάς με αυτό που έδωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 αυτό το αστειάκι με τα πέναλντι πρέπει να σταματήσει όμως... εε δεν γίνεται σε κάθε ματς να δίνει και μούφα πέναλντι, ακόμα και σε παίχτες που δεν ελέγχουμε. Να βλέπεις το ριπλέι και γελάς με αυτό που έδωσε Καλά αυτό με τα πέναλτι άστο... Το παιχνίδι για εμένα σχεδόν δεν παίζεται. Μεγάλο πρόβλημα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) αυτό το αστειάκι με τα πέναλντι πρέπει να σταματήσει όμως... εε δεν γίνεται σε κάθε ματς να δίνει και μούφα πέναλντι, ακόμα και σε παίχτες που δεν ελέγχουμε. Να βλέπεις το ριπλέι και γελάς με αυτό που έδωσε Θα διορθωθει με κανενα update πιστεύω Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2015 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στον συγκεκριμένο αγώνα είχα επτά δοκάρια εκ των οποίων τα τρία σε αυτή τη φάση. Πιστεύω μετά από αυτό το βίντεο, τα επιχειρήματα περιττεύουν. χα χα χα οτι ναναι! μας εχει τυχει και μας φαση με 3 δοκαρια αλλα τα δικα σου ηταν και στο ιδιο δοκαρι-ιδιο σημειο!νταξ.... Μολις ειδα ενα βιντεακι με τον W2S ο οποιος παιζει UT (xbox one) με μια 11αδα στην οποια εχει 3 κλασσικους παιχτες και εναν τερματα ΙΦ νομιζω...Ο συγκεκριμενος τερματας τα πιανει ΟΛΑ ομως!!!!!! Τον συγκεκριμενο youtuber δεν τον εχω για καλο παιχτη τεσπα...στο βιντεο κερδιζει 3-0 ενω ο αντιπαλος του χανει τα αχαστα! Στην θεση του θα ειχα κανει quit στις μισες ευκαιριες που εχασε.... Αυτο που με ξενερωνει στο φιφα ειναι ακριβως αυτο....το παιχνιδι προστατευει παντα τον εναν. Ποιοι ειναι οι μηχανισμοι πισω απο αυτη την γελοιοτητα πια.....? Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2015 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παρότι είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι το παιχνίδι ήθελε να χάσω εκείνον τον αγώνα, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο λόγο για τον οποίο θα έκαναν κάτι τέτοιο επίτηδες. Κάποιος ίσως πει ότι δεν ήθελαν να ανέβω Division 4 με τη μία. Για ποιο λόγο όμως; Υποτίθεται ότι το challenge του παιχνιδιού είναι το skill του αντιπάλου. Ποδοσφαιράκι παίζουμε FFS, όχι Dark Souls. Στο FUT μπορώ να φανταστώ ότι δεν θέλουν να ξενερώσει η πελατεία, αλλά στο Seasons, για ποιο λόγο; Επιμένω, λοιπόν, ότι νομίζω πως αυτό το "momentum" ή όπως θέλουν να το αποκαλούν, έχει απλά εφαρμοστεί αποτυχημένα από την ΕΑ Sports. Κι είναι κρίμα, γιατί σε όλα τα στοιχεία που πραγματικά έχουν σημασία, το παιχνιδάκι τα σπάει. Οι τύποι βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 ΠΣτο FUT μπορώ να φανταστώ ότι δεν θέλουν να ξενερώσει η πελατεία, αλλά στο Seasons, για ποιο λόγο; Ο λόγος ειναι ο ιδιος με το FUT υποθέτω: να υπάρχει κόσμος στο mode για περισσότερο καιρο και άρα να κρατιεται "ζωντανό". Και στις 2 περιπτωσεις με "πελατεία" εχουμε να κάνουμε ετσι και αλλιως. Ενα 1000αρι ατομα βλεπω στο seasons ολο και ολο βραδυνές ωρες,με τις prime μερες να φτάνει 1500-1700. Νομίζω είναι σχετικά χαμηλό νουμερο για φιφα που εκανε launch πριν κανενα μήνα. Αν ο παίκτης εκπληρώσει νωρίς τους στοχους του και χωρίς κάποιο εμπόδιο ,στοιχημα οτι δεν θα υπήρχανε συνδεδεμένα ουτε τα μισα,με οτι συνεπάγεται για το matchmaking,την ευκολία να βρείς παιχνίδι κτλ ισον δυσαρεστημένος πελατης που αγοράζει το φιφα αποκλειστικά για τον ονλαιν. Μια προσωπικη αποψη:Με το κυρίως mode μου στο ονλαιν να είναι το FUT και κάνοντας μια συγκριση με καμμιά 20ρια παιχνίδια στο seasons που επαιξα μπορω να πώ οτι σε σχέση με αυτά που γίνονται στο FUT,το seasons ειναι ασκριπτάριστο. Εχω βιώσει και στο seasons στιγμες ατυχίας-τυχης,20 λεπτων στον αγωνα που η μια ομάδα ή άλλη να "καθεται" ανεξήγητα,αλλά σε γενικές γραμμές οι παίκτες στην αγωνιστική τους συμπεριφορά είναι σταθεροι στις σειρές των αγωνων. Το πανηγύρι που γίνεται στο FUT ,δεν μου εχει τυχει στο seasons αν και απο την αλλη ενδεχομενως να είναι μικρο το δειγμα των ματς που εχω παιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ενταξει και εγω το κραζω αλλα οχι δεν παιζεται.Μια χαρα παιχνιδι ειναι,απλα οντως εχει μερικα θεματακια,αλλα μην λεμε και οτι δεν παιζεται.Θελει να το μαθεις καλα για να αρχισεις να ευχαριστιεσαι παιχνιδια,το script ktl ειναι αλλο θεμα και βεβαια σπαει μπαλες αλλα γενικα το παιχνιδι ειναι καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα