Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετα απο καμια 20αρια παιχνιδια σαν να μπηκα λιγο στο κλιμα. Το παιχνιδι νιωθω εγω τουλαχιστον οτι εχει δυσκολεψει παρα πολυ. 

Ειμαι Division 9 με ομαδα 77-100 και εχω 5 νικες 3 ισσοπαλιες 10 ηττες.

Φτυνω αιμα να παρω καλο αποτελεσμα. 

Πασες :

Πολυ πιο δυσκολες, ουτε το training session με τις πασες στα μικρα τερματα δεν μπορω να βγαλω ευκολα, ή δεν εχω σκιλλ καθολου ή το αριστερο αναλογικο μου τα χει φτυσει

Αμυνα :

Στην αρχη επαιζα με manual αλλαγη παικτη γιατι με ειχε βολεψει απο περισυ. Φετος δεν μπορουσα να συγχρονιστω και η αμυνα μου ηταν μπαχαλο. Το γυρισα στο auto και σε συνδιασμο με Defensive φιλοσοφια εδεσα.

Επιθεση 

Μεχρι περισυ ντριπλαρα σε φαση προ. Δε χρησιμοποιουσα ποτε δεξι αναλογικο. Απο φετος αναγκαστικα πρεπει να το μαθω. Δεν περνιουνται οι αντιπαλοι μονο με αριστερο αναλογικο και ταχυτητα.

ΥΓ, Εκει που παλευα με τα κοινς, πηρα χαμπαρι τα δωρακια με τα xp coins. Με τους δανεικους τα coin bonus boost και τα συμβολαια για 99 ματς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πασες :

Πολυ πιο δυσκολες, ουτε το training session με τις πασες στα μικρα τερματα δεν μπορω να βγαλω ευκολα, ή δεν εχω σκιλλ καθολου ή το αριστερο αναλογικο μου τα χει φτυσει

Εγω εχω καλο ποσοστο πασας σε αυτο (ισως καλυτερο απο το 15!!!) αν και ειμαι μετριος παιχτης κυριως λογω gamepad (επαιζα μια ζωη με keyboard ποδοσφαιρακια) 

Παιζω με τον οδηγο ομως (τον κυκλο με το βελακι) με βοηθαει πολυ.

Λοιπον στα seasons στανταρ παιζει script.Παιζω παιχνιδι εχθες ,απλα η μπλαλα δεν εμπαινε.Κοντρα ο αμυντικος μου και 0-1.Ρε λεω δεν παιζε,κατεβασια ο αντιπαλος,οι αμυντικοι που δεν εχουν στουκαρει ποτε μεταξυ τους το κανουν και 0-2.   0-3 γιατι μετα παικτης με 90 pass δεν καταφερε ολομοναχος να κανει καλη πασα στο κεντρο,κοντρα και γκολ.Δεν με νοιαζει ομως λεω,μπαινω στο δευτερο,και πραγματικα οτι κοντρα δεν μου εδωσε στο Α μερος,μου τα εδωσε ολα στο δευτερο,και οτι σουτ δεν εμπαινε ,μπηκε στο δευτερο.7-3 τελικο σκορ,εβαλα 7 γκολ σε 30 λεπτα .

Στο επομενο παιχνιδι χανω 0-4.Εγω δεν κανω ποτε quit οποτε παιζω.Στο 44 κανω το 4-1.Και στο δευτερο απλα κατηφορησε το γηπεδο,ο τυπος εκει που λεω οτι ειναι παικταρας ,ηταν σαν div 10[λαθος πασσες ,αργος προβλεψιμος,πηρα ολες τις κοντρες].Στο 90 κανω το 4-4 και στο 93 5-4.

Δεν λεω για script μονο οταν χανω,αλλα και οταν κερδιζω,το βλεπω απο μονος μου οτι το παιχνιδι μου δινει ενα τρομακτικο boost.

Div 4 και οσο ανεβαινω κατηγοριες τοσο πιο πολλα γκολ μπαινουν.Και ξαναλεω ,δεν το λεω στις ηττες μου αλλ α στις νικες μου.Τρενο παω για div 1 , καπου 28 νικες 9 ηττες εχω.

• Like 1

Λοιπον στα seasons στανταρ παιζει script.Παιζω παιχνιδι εχθες ,απλα η μπλαλα δεν εμπαινε.Κοντρα ο αμυντικος μου και 0-1.Ρε λεω δεν παιζε,κατεβασια ο αντιπαλος,οι αμυντικοι που δεν εχουν στουκαρει ποτε μεταξυ τους το κανουν και 0-2.   0-3 γιατι μετα παικτης με 90 pass δεν καταφερε ολομοναχος να κανει καλη πασα στο κεντρο,κοντρα και γκολ.Δεν με νοιαζει ομως λεω,μπαινω στο δευτερο,και πραγματικα οτι κοντρα δεν μου εδωσε στο Α μερος,μου τα εδωσε ολα στο δευτερο,και οτι σουτ δεν εμπαινε ,μπηκε στο δευτερο.7-3 τελικο σκορ,εβαλα 7 γκολ σε 30 λεπτα .

Στο επομενο παιχνιδι χανω 0-4.Εγω δεν κανω ποτε quit οποτε παιζω.Στο 44 κανω το 4-1.Και στο δευτερο απλα κατηφορησε το γηπεδο,ο τυπος εκει που λεω οτι ειναι παικταρας ,ηταν σαν div 10[λαθος πασσες ,αργος προβλεψιμος,πηρα ολες τις κοντρες].Στο 90 κανω το 4-4 και στο 93 5-4.

Δεν λεω για script μονο οταν χανω,αλλα και οταν κερδιζω,το βλεπω απο μονος μου οτι το παιχνιδι μου δινει ενα τρομακτικο boost.

Div 4 και οσο ανεβαινω κατηγοριες τοσο πιο πολλα γκολ μπαινουν.Και ξαναλεω ,δεν το λεω στις ηττες μου αλλ α στις νικες μου.Τρενο παω για div 1 , καπου 28 νικες 9 ηττες εχω.

εδώ στο single player,όταν παίζω manager να δεις τί κάνει το παιχνίδι..

Επίτηδες να χάσω ότι και αν κάνω,αλλα του την έφερα..ένιωθα περίφανος μετά..

Σε έναν αγώνα,που πάντα αυτό είχε σχεδιάσει στο '70 να τρώω γκολ,πάντα όμως!!Και το κατάλαβα,γιατί λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι έγινε διακόπη ρεύματος,και όταν ξαναμπήκα,πάλι στο ΄70 έγινε το 1-0,και λέω κάτσε να δοκιμάσω κάτι.. Έπαιξα τον αγώνα κοντά 10 φορές,χωρίς πλάκα,όταν κατάλαβα τί γίνεται..Οπότε έκανα aft f4 και πάμε από την αρχή,κάθε φορά που στο 70 κοντά γινόταν το 1-0,μέχρι που με τα χίλια ζόρια κέρδισα πέναλτι του το έβαλα κάπου στο 50..To θέμα ήταν να το κρατήσω κιόλας,ίδρωσα σα δαιμονισμένο έπαιζε το ΑΙ..Και μιλάμε ήταν ομάδα που και στην κατάταξη ήταν στον πάτο κοντά,αλλά και η δυναμικότητα της ήταν πιο χάλια..

για όποιον ψάχνει χρήματα στο FUT,το παρακάτω site είναι legit μαγαζί που πουλάει παιχνίδια και μπορείτε να βρείτε fifa coins σχετικά φθηνά.

https://www.mmoga.com/FIFA-Coins/FUT-Coins-PC,FIFA-16,Player-auction/?currency=EUR

προσοχή fifa coins όχι fifa points!

εσείς κάνετε listed έναν παίχτη,και μπαίνουν αυτοί και σας τον αγοράζουν για τα φράγκα που έχετε αγοράσει,και μετά από λιγο γίνεται η πληρωμή,για 1η φορά εμένα πέρσι είχε κάνει 15ώρες περίπου να γίνει η αγορά

για όποιον ψάχνει χρήματα στο FUT,το παρακάτω site είναι legit μαγαζί που πουλάει παιχνίδια και μπορείτε να βρείτε fifa coins σχετικά φθηνά.

https://www.mmoga.com/FIFA-Coins/FUT-Coins-PC,FIFA-16,Player-auction/?currency=EUR

προσοχή fifa coins όχι fifa points!

εσείς κάνετε listed έναν παίχτη,και μπαίνουν αυτοί και σας τον αγοράζουν για τα φράγκα που έχετε αγοράσει,και μετά από λιγο γίνεται η πληρωμή,για 1η φορά εμένα πέρσι είχε κάνει 15ώρες περίπου να γίνει η αγορά

bannable είναι.

Αρνουμαι να δώσω εστω κ μισω ευρώ για coins-points κτλ καθως θεωρώ απαράδεκτο αυτο το μοντελο της ΕΑ 
Κατανοώ οτι κάποιος δεν θέλει/δεν εχει χρόνο κτλ για να πάρει  coins in game στο FUT και να κάνει μια ισχυρη ομάδα,αλλά για μένα  καλύτερα σε τετοια περίπτωση η ενασχόληση με το seasons

bannable είναι.

μπα..

έχω έναν παίχτη,τον βάζω 150k και έρχεσαι συ και τον αγοράζεις..που ναι η παράβαση;

2 φορές περσυ πήρα,μια με 150k και άλλη μια με 30k,δε με ακούμπησαν..

Risks of Buying Coins

Some gamers choose to buy coins in order to gain an upper hand in FUT. However, buying coins diminishes the enjoyment of FUT for all players, creates an unfair advantage, and impacts the balance of the game.

ενώ αν αγοράσεις fifa coins..οοοοοχι δεν παίρνεις το πάνω χέρι :P

Όπως και έχω αγοράσει gold σε diablo3..

Αρνουμαι να δώσω εστω κ μισω ευρώ για coins-points κτλ καθως θεωρώ απαράδεκτο αυτο το μοντελο της ΕΑ 

Κατανοώ οτι κάποιος δεν θέλει/δεν εχει χρόνο κτλ για να πάρει  coins in game στο FUT και να κάνει μια ισχυρη ομάδα,αλλά για μένα  καλύτερα σε τετοια περίπτωση η ενασχόληση με το seasons

σωστό!

πάντως πέρσι για μένα ήταν τρελή βοήθεια,να μπορέσω να στήσω την ομάδα όπως ήθελα και μετά πήρα τον δρόμο μου παίζοντας..

-----

αφήστε που ο λόγος που το κάνω είναι να παίξω και γω έτσι με την δικιά μου

:D :P

• Like 1

Και γω πήρα warning πέρυσι .Είχα αγοράσει 1 εκατομμύριο coins.Φέτος λέει ακόμα και με το πρώτο warning σου σκουπίζουν και όλα τα coins που χες αγοράσει

εμένα πάντως δε μου στείλανε τίποτα..

Είπαμε να αγοράσουμε,όχι να πάρουμε μια περιουσία..άκου 1m..προσωπικά τα 150k μου φτάνουν για να ξεκινήσω και μου περισεύουν..

Άσε που από το mmoga να σπάσεις την αγορά σε διάφορους παίχτες..τί θα κάνει η ΕΑ;Θα πει,αααα γιατί πούλησες τους παίχτες τόσο,και γιατί βρέθηκε ένα κορόιδο να τους αγοράσει;

Και στα MMOs λένε είναι banable και παίρνουν και δίνουν αυτού του τύπου οι συναλαγές..

Δε βλέπουν να περιορίσουν τα hax

Και με το 1M βάζεις ένα παίκτη 1Μ και κάποιο "κορόιδο" τον αγοράζει.

Ρε αδερφέ δεν είπαμε ότι θα φας ban. Απλά είναι bannable αν σε πιάσουν. Και στα ΜΜΟ είναι bannable και παντού. Τι θα πει η ΕΑ και τι θα πεις εσύ και ιστορίες για αγρίους. Λες και θα το συζητήσετε να μάθει τις απόψεις σου. Και προφανώς δε στέλνουν ούτε τους πιάνουν όλους. Ούτε το 5% φαντάζομαι. Αλλά κάποιοι την τρώνε.

Δεν είπε κανείς ότι θα σε πιάσουν απλά μη το παρουσιάζεις σαν legit γιατί μπορεί κάποιος κακομοίρης να φάει όντως ban και να μη το ξέρει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...