BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Το FUT είναι το casual και το seasons το competitive Ένα tip για όλους. Πειράξτε τις custom tactics κατά το δοκούν και θα δείτε άλλο παιχνίδι ειδικά αν τις φέρετε στα μέτρα σας. Ποια custom tactics προτεινεις τοτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δε το έχω ψάξει και γω πάρα πολύ αλλά αυτά τα generic φαίνονται καλά. Σε κάποιον άλλο μπορεί για παράδειγμα να τον βολεύει το Defence Pressure 100 και να γίνεται αυτό που ρωτούσε το άλλο το παιδί "πώς γίνεται να έρχονται 6 άτομα πάνω μου?". Έχει μεγάλη σημασία και με τον αντίπαλο. Αν κάποιος παίζει με πολύ τρίπλα το Pressure βολεύει να είναι high ενώ αν κάνει build up plays με τικι τακα βολεύει το 0 και αστον να ψάχνει κενό χώρο. Δεν είμαι ειδικός και δε νομίζω ότι υπάρχουν τα "καλύτερα" custom tactics αλλά καλό θα ήταν ο καθένας να χρησιμοποιεί αυτό που του ταιριάζει και να μάθει να παίζει γύρω από τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του tactic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Το FUT είναι το casual και το seasons το competitive Οχι δα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Στο FUT δεν υπάρχει matchmaking σωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Σε τι επίπεδο δυσκολίας το παίζεις ? Αμύνεσαι με λάθος τρόπος. Φιλικά πάντα. Το βιντεο αυτο ειναι σε professional επίπεδο..Τώρα ξεκίνησα να παίζω στο world.. Ακόμα μαθαίνω..Μου είπε ένας φίλος που γνώρισα και παίξαμε πως να μαρκάρω..αλλα και πάλι έχει τα θέματα του.. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που εχω δει ειναι : 1) Η πάσες ειναι ότι να νε..δίνει στον ποιο άκυρο παίχτη.. 2) Η σέντρες του ειναι για τα ανάθεμα..ποτέ δεν μου έκανε μια σέντρα στο πέναλντι..ολες πάνε 2 δοκάρι.. 3) Σου κλέβουν πολύ εύκολα την μπάλα.. xtrmsnpr θα μπορούσες βέβαια να το έκοβες και να το έραβες το βίντεο να γινόταν πιο μικρό..Με ποιό πρόγραμμα κάνεις capture; Ε βαριόμουνα.. Με το πρόγραμμα της AMD το Plays.TV κάνω record.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Για τα δύο πρώτα, η λύση είναι manual controls. Άπαξ και τα μάθεις, εκεί που σημαδεύεις εκεί πάει η μπάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Φέτος την πάτησα. Όσο παίζω τόσο δεν μου αρέσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 ερώτηση για το fut.. για να δέσουν καλά οι παίχτες,πέρα από την ίδια εθνικότητα,και την θέση,τί πρέπει να κάνω για να αποκτήσουν πράσινη αλυσίδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Στο 16 παιζω (που και που) οπως στο 15, τα instructions peirazw...στο UT μαλιστα αν κοιταζεις τα work rates στους παιχτες που αγοραζεις ακομα καλυτερα. Αλλα και στο seasons που παιζω με το τριφιλι μια απο τα ιδια. Την ωρα που ξεκιναει το ματς επιλεγω defence και counter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 ερώτηση για το fut.. για να δέσουν καλά οι παίχτες,πέρα από την ίδια εθνικότητα,και την θέση,τί πρέπει να κάνω για να αποκτήσουν πράσινη αλυσίδα; Πράσινο είναι εφόσον τον βάλεις στη σωστή θέση: 1) Ιδια εθνικότητα των παικτών και ιδιο πρωταθλημα στο οποιο αγωνίζονται 2) Παιζουν στην ιδια ομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Η θεση δεν παιζει ρολο για το λινκ μεταξυ των παικτων ,αν και σιγουρα θα μειωσει το Chem.Γενικα θα εχεις πρασινο λινκ αν οι προυποθεσεις που γραφει ο Jim ποιο πανω (εθνικοτητα,λιγκα,κλαμπ) ικανοποιουνται τουλαχιστον οι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ναι η θέση απλά επηρρεάζει το chem του ίδιου παίκτη όχι το λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 αχα! καλώς! θα προσπαθήσω να φτιάξω την ίδια ομάδα με πέρσι,σχεδόν όλη η αργεντινή έπαιζε σε μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το FUT είναι το casual και το seasons το competitive Ένα tip για όλους. Πειράξτε τις custom tactics κατά το δοκούν και θα δείτε άλλο παιχνίδι ειδικά αν τις φέρετε στα μέτρα σας. Ποιος στα έμαθε αυτά τα κόλπα βρε σύ; χαχαχαχα. Σε πειράζω. Πάνθηρα custom tactics δεν υπάρχουν τι προτείνει άλλος. Σκέψου πως θα σάρεσε να παίζει η ομάδα σου. Όταν το σκεφτείς και καταλήξεις πηγαινε δες την επεξήγηση του καθένα και βάλτα πάνω στη σκέψη σου. Πχ το passing στο section του built up play είναι κατα πόσο θα είναι κοντά σου οι παίχτες οταν ξεκινάς μια επίθεση απο πίσω (teammate support) το speed στο ίδιο section είναι κατα πόσο θα κινούνται γρήγορα δίπλα σου και θα ανεβαίνουν μπροστά. Αν έχεις γρήγορα αντανακλαστικά και θές να παίξεις γρήγορα και μπορείς να το κάνεις ειδικά στο φετινό φιφα που είναι δύσκολο βάλτο ψηλά αυτό . Κ.Ο.Κ. Δες τι λέει το καθένα και αναλόγως βάλτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αυτοι οι 100 πρώτοι στην καταταξη του FUT που έχουν 2000 νικες -0 ισοπαλιες- 0 ηττες ,τί είναι αυτοι βρε παίδες, cheaters? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα