Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα

παω να παιξω ονλαιν και μου βγαζει "there was a problem with the online squad check"

παω να κανω download  updates και η μπαρα δεν γεμιζει με τιποτα.

εσβησα squadς αλλα παλι τιποτα

εχει κανεις καμια ιδεα??

ακυρο

όλα οκ τωρα 

Επεξ/σία από g6519
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι. Δεν έχει σπάει το παιχνίδι και αν πάρουμε παράδειγμα από τις προηγούμενες 2 εκδόσεις, δεν πρόκειται να σπάσει τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα. Μην περιμένετε από το θείο, αν το θέλετε αγοράστε το.

για να το δοκιμασω θελω δεν θελω να παιξω για το demo υπαρχει λινκ? επισης για το football manager το σπανε μετα απο καιρο? θα το αγορασω γιαυτο ρωταω ευχαριστω πολυ

κατεβασε το οριτζιν και κατεβαζεις το ντεμο του φιφα16 δωρεαν. Επισης υπαρχει πατς νομιζω οπου βαζεις πολλες ομαδες στο ντεμο αν δεν σε ενδιαφερει να το αγορασεις.

Εχουν αλλαξει τον τροπο τρεξιματος και εχουν δυσκολεψει τις πασες οποτε μπορει να μην σου κανει.

Αν και παιζοντας πιστευω θα το μαθεις. Απλα μπορει να μην σε τραβαει να ασχοληθεις μαζι του.

Παιδιά όποιος παίζει σε pc μπορεί να μου γράψει το ονομα να τον κάνω add???

Επίσης δείτε ενα βίντεο απο μένα..

Σε τι επίπεδο δυσκολίας το παίζεις ?

Αμύνεσαι με λάθος τρόπος.

Φιλικά πάντα.

Η αναλυτική άποψή μου για το παιχνίδι για όποιον ενδιαφέρεται...

Θα συμφωνήσω στα περισσότερα.

Γενικώς στο φετινό φιφα ευτυχώς δεν παίζει ρόλο στο μεγαλύτερο βάθμο τι παιχτες εχει μια ομάδα αλλά πως παίζει ο χειριστής του, οπως θα έπρεπε να ειναι δλδ.

Εχτες έπαιξα με εναν τύπο που είχε την σουπερ ντουπερ ενισχυμένη κάρτα του μποατεκ , μόνο αυτον πρόσεξα απο την εντεκάδα στο ξεκίνημα του αγώνα γιατι εστριβα τσιγάρο εκεινη την ώρα.Το παιχνίδι εχει παει στα μέτρα μου, εχω την κατοχή ,τις ευκαιρίες αλλά γκολ δεν εχω καταφέρει να βάλω, ο αντιπαλος το μόνο που έκανε ηταν τυφλές μακρινές σεντρες αλλά αυτα επιαναν τόπο στο 15! Σε κάποια φάση εχει την μπάλα εξω απο την μεγάλη μου περιοχη και κάνει ενα άκυρο σουτ με την πλάτη σχεδον στο τερμα, φυσικά η μπάλα πήγε Βουδα , εκεινη την στιγμή ακουω το όνομα ΜΕΣΙ !!! λεω δεν μπορεί δεν θα άκουσα καλά !!! Και ομως ο τυπος ειχε τον Μεσι , σε γενικές γραμμές ειχε μια ομάδα μπάχαλο αλλά με πολύ καλά ονοματα .

Μολις έφαγε και το πρώτο του γκολ έκανε και rage quit .

Ευτυχώς  ενα φιφα που εχει δώσει βάση στο πως παίζει μπάλα αυτος που χειρίζεται τους παίχτες.

Το μόνο μελανό σημείο του παιχνιδιου είναι σημάδια scripting που πολλές φορές ειναι δύσκολο να πας κόντρα σε κάτι τέτοιο !

Μια κακή A.I. απο κάποιον αμυντικό ή τερματοφύλακά δεν με ενοχλεί και τόσο γιατι αν κρίνεται η επίτευξη γκολ απο κάποια κακή στιγμή ενος και μόνο παίχτη για μια στιγμή τότε κάπου εχω κάνει κ εγω κάποιο λαθος κ εχω βγει εκτεθειμένος.

• Like 1

Εγω δεν πολυπαιζω...σημερα πχ επαιξα ενα ματς με τον Παναθηναικο κοντρα στην αμερικανικη ομαδα του Πιρλο.

Seasons ονλαιν.

Μου βρηκε αντιπαλο με τη 2η (προσπαθεια). Τον αγωνα τον κερδισα 2-0.

Ο αντιπαλος εκανε φασεις, περισσοτερες απο μενα, ειχε και δοκαρι.

Το παιχνιδι του εδωσε τα @@ του.

Κλασσικο φιφα.

Παρολο που εχω προβλημα στον χειρισμο (οχι τοσο στις πασες οσο στην κινηση- τρεξιμο) παραυτα ημουν  αποτελεσματικος.

Επαιξα counter attack με instructions στον καθε παιχτη.

Σιγουρα δεν ηταν αυτος ο ξεφρενος, αφυσικος ρυθμος που χαρακτηριζει το 15 ωστοσο στο τελος του αγωνα το εκλεισα.

Δεν επαιξα αλλο.

Παιδιά όποιος παίζει σε pc μπορεί να μου γράψει το ονομα να τον κάνω add???

Επίσης δείτε ενα βίντεο απο μένα..

xtrmsnpr

θα μπορούσες βέβαια να το έκοβες και να το έραβες το βίντεο να γινόταν πιο μικρό..Με ποιό πρόγραμμα κάνεις capture;

Το πηρα κι εγω, σε πισι φετος (πσ4 περισυ). 

Δεν εβγαζα ακρη με capital control και το πηρα 48.50 απο game explorers. 

LETAROS13 οποιος θελει κανει αντ.

Και εγώ παιδεύτηκα.

Για κάποιον λόγο από το Instant Gaming με Visa έκανα κανονικά την αγορά. Από άλλα καταστήματα δεν με άφηνε.

Λοιπον ασχοληθηκα μονο με Ultimate, αφου θα παιζω που θα παιζω ας παιρνω coins να φτιαξω καλη ομαδα.

7 ματς, δυο αποσυνδεσεις (δεν υπηρξε αποτελεσμα) 5 ηττες. 5 ματς 5 ηττες στην ουσια.

Με rating 75 chemistry 89 δεν μπορω να σταυρωσω βαθμο. 

Mια χαρά πάντως η ΕΑ μεχρι στιγμής στο θέμα market στο UT.
Εδω και καμιά 10ρια μερες με τα συνεχη promo packs στο store εχει ριξει αρκετά τις τιμές,
Συν απο οτι διαβασα στο forum της μοιρασε μπαναρίσματα σε coin farmers κτλ.

@giovinco ειναι αρκετά δυσκολο το παιχνίδι φετος στο ut και έχει εξαιρετικους παίκτες.
Για μενα το seasons που ειναι ποιο casual ειναι οτι πρέπει για να αρχισεις το φετινο φιφα+ενα career mode τουλαχιστον σε world class (αν σε εκνευρίσει η ΑΙ με την ανουσια κατοχη αλλαξε to slider toy pass error στο 60).

καλησπερα παιδια αγορασα πριν καμια βδομαδα το παιχνιδι απο το origin του mexico και σημερα το παιχνιδι δεν μου ανοιγει και μου γραφει activation required τι εχει παιχτει?update μολις μου ηρθε email με refund τι εχει γινει ρε παιδια?

Για μενα το seasons που ειναι ποιο casual ειναι οτι πρέπει για να αρχισεις το φετινο φιφα+ενα career mode τουλαχιστον σε world class (αν σε εκνευρίσει η ΑΙ με την ανουσια κατοχη αλλαξε to slider toy pass error στο 60).

Το FUT είναι το casual και το seasons το competitive :)

Ένα tip για όλους. Πειράξτε τις custom tactics κατά το δοκούν και θα δείτε άλλο παιχνίδι ειδικά αν τις φέρετε στα μέτρα σας. 

Ανεβηκε και το 4ο επεισοδιο...χειμερινες μεταγραφες, καλυτερες φασεις και γκολ και παρεμβασεις Τσουκαλα σε καποια ματς...

https://www.youtube.com/watch?v=iQwXoqPy9Sc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...