DoomWrath21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Οσοι θελουν να παιξουν pro clubs μαζι με ομαδα ας γραφτουν εδω http://www.wehellas.gr/forum/topic/34470-fifa-16-pro-clubs-official-wehellas-team-pc/. 11 το βραδυ με 1 παντα εκτος σαββατου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κανα λινκ απο τον θειο υπαρχει ρε παιδια??? ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Όχι. Δεν έχει σπάει το παιχνίδι και αν πάρουμε παράδειγμα από τις προηγούμενες 2 εκδόσεις, δεν πρόκειται να σπάσει τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα. Μην περιμένετε από το θείο, αν το θέλετε αγοράστε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ή κατεβάστε το ντεμο, υπάρχει και πατς που δίνει όλες τις ομάδες στο ντεμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κ εγω θα ηθελα να ξέρω πως άλλαξε αυτο. Εδω δίνει πέναλντι απο αμυντικό που δεν ελέγχεις. πες τα ρε φιλε, εχασα το χιναρι στο 88 στο UT επειδη με κρεμασε η μαλακια. γιατι γινεται αυτο τωρα παλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Τι γκολαρες εβαλα Πωωωωω!και με 10 παιχτες απο το 30' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν σας άρεσαν τα γκολ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν σας άρεσαν τα γκολ ; τι ηλικία είπαμε έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Οσοι θελουν να παιξουν pro clubs μαζι με ομαδα ας γραφτουν εδω http://www.wehellas.gr/forum/topic/34470-fifa-16-pro-clubs-official-wehellas-team-pc/. 11 το βραδυ με 1 παντα εκτος σαββατου Ποιος εισαι?Αναφερσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 τι ηλικία είπαμε έχεις; 32 αλλα που κολλάει αυτό ρε μαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Mπλε Παν8ηρα δες εδω: Το 1ο δεν μου αρεσει. Το 2ο,3ο,5ο και 6ο κλασσικα φιφα γκολ εντυπωσιακα μεν ΑΛΛΑ κατεμε εντελως fifa street (οχι ρεαλιστικα εννοω) Ψηφιζω το 4ο επειδη ετσι προσπαθω να παιζω κι εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 32 αλλα που κολλάει αυτό ρε μαν; ε που σε καίει αν μας άρεσαν τα γκολάκια ή όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Κοίτα να δεις που κατάφερα να φτάσω division 5 στο UT και χάρηκα γαμω το script μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά όποιος παίζει σε pc μπορεί να μου γράψει το ονομα να τον κάνω add??? Επίσης δείτε ενα βίντεο απο μένα.. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2015 από Dimi Arap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ωραιο το βιντεο, τι μαρκα ειναι? JVC? humor, δεν ειχε ανεβει πριν το βιντεακι... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2015 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα