kamasoutra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Το 15 ήταν πάρα πολύ καλό σε πολλούς τομείς αν εξαιρέσουμε την άμυνα κ μερικά λάθη στους τερματοφύλακες..έχουν πεί πώς στο 16 θα υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις στους τομείς αυτούς.Επιπλέον μου άρεσαν πολύ οι λεπτομέρειες που είχε κ όπως φαίνεται θα έχει ακόμα περισσότερες στο καινούριο!Βέβαια σε ένα βίντεο της gamescom παρατήρησα ότι όταν έπαιζαν με βροχή δεν φαινόταν στο γρασίδι να βλέπεις τα εφέ της βροχής απο εδώ κ απο εκεί όπως στο προηγούμενο,τι φάση?Μήπως τους ήταν ενοχλητικό κ το χαλαρώσανε σε λιγότερες φάσεις ξέρω γώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Κατεβάζω το demo τώρα για ps4 .58 λεπτά ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 4.6GB λένε. Για PC δεν ξέρω τι παίζει ακόμα. https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/3jyus2/fifa_16_demo_megathread/ Και μερικά θετικά σχόλια: Couple of games in and it feels like a slower version of FIFA 15 so far, shooting is one thing that seems noticably different. There's a wide selection of players in FUT Draft too, just in case that was something you were worried about. Tried the sweeping low crosses into the box as well, not as overpowered as it's made out to be. The CPU sure loves right-sticking it too. EDIT: Sprinting through CPU has been made very difficult, so you can expect for it to be even harder to sprint through a human opponent. Tucking the ball along the floor at the front post has toned down too, the keeper saves them more often now. The focus is a lot more on built up, passing seems more pin-point and very efficient, using RB/R1 during a ground pass turns it into a very useful powerful low pass. The ground through ball was very poor in FIFA 15 in my opinion, playing it overhead was always a better option because the ground ball wasn't effective at all. It looks to me as if they've slightly tuned down the overhead and tuned up the ground ball, striking a nice balance. EA have addressed one of my biggest annoyances in the last few years too. I would class myself as a good player but there's only so much I can do. In some positions, I would be annoyed for my players for not sticking a leg out to get to an easy interception or block, despite me busting a bollock to get them there. Having played a few more games, I think they've introduced it nicely, but obviously has to be very subtle without it being easily overpowered. Early doors yet but I like this feature a lot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 4.6GB λένε. Για PC δεν ξέρω τι παίζει ακόμα. https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/3jyus2/fifa_16_demo_megathread/ Και μερικά θετικά σχόλια: Για pc θα αργίσει μάλλον.Εγω εφτιαξα λογαριασμό Νεας ζηλανδίας στο Playstation 4 για να βρω το demo γιατί με το ελληνικό account δεν υπήρχε πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, σε Ελλάδα απ' ότι κατάλαβα θα ενεργοποιηθεί αύριο-μεθαύριο. Να δούμε μπας και βγει και σε Xbox One αύριο, να του ρίξω μια ματιά. Καλύτερα όμως σε PC για να έχουμε και τα σχετικά καλούδια με όσο χρόνο θέλουμε κλπ. Τεσπά, περιμένουμε εντυπώσεις. Για PC οι φετινές τιμές είναι μέχρι στιγμής σχετικά αυξημένες, αφού ξεκινάνε στα 35-36 ευρώ. Που είναι οι εποχές που το παίρναμε στα 16-18 ευρώ τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας. Να δούμε μπας και κάτσει πάλι καμια καλή με κανά μεξικάνικο Origin. Αν και φέτος το έχω τάξε πως αν δεν διαβάσω πρώτα αναλυτικές κριτικές από άτομα που ΔΕΝ τους άρεσε το '15, τότε δεν αγοράζω και προφανώς δεν προπαραγγέλνω. Για τα reviews των "επαγγελματιών" έχω εκφράσει πολλάκις τη γνώμη μου. Και μια υπενθύμιση, μαθημένη με το δύσκολο τρόπο μέσα από τα βάσανα τούτης της πικρής ζωής: ένα Fifa όσο ωραίο και να φαίνεται στην αρχή, μετά από λίγα παιχνίδια αρχίζει να δείχνει τα κουσούρια του οπότε καλό θα είναι ο όποιος αρχικός ενθουσιασμός να μετριαστεί. Τα λέω πρώτα απ' όλα για να τα ακούσω εγώ ο ίδιος. Να μην την πατήσουμε όπως κάθε χρονιά που έχουμε διθυράμβους το Σεπτέμβρη και φτάνουμε στο Νοέμβρη ρίχνοντας άφθονες κατάρες στην ΕΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 μπλε πανθηρα@ post-αρε οταν μπορεις εαν εφτιαξε η αμυντικη αηδια του 15 που ηταν για παιδακια.πες μας κ για τα υπολοιπα...ειδα κατι ψιλα στο νετ αλλα αναμενουμε απο σενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 δυστυχως δε μπορώ να γράψω πολλά γιατί χθές έπεσα με το ποδήλατο και χτύπησα το χέρι μου. ευτυχως δε το σπασα.Βάζω βολταρεν να μου περάσει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Άντε περαστικά! Με ρέγουλο το demo τότε και να αποφεύγεις τα διπλά εναντίον ανθρώπου γιατί εκεί που πέφτουν τα πολλά μπινελίκια και κοπανιόνται χειριστήρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanofski Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το 15 δεν το άγγιξα καν....Ούτε το 14 βασικα....ααα και το 13 Ούτε καν....Κάθε χρόνο μισή ντομάτα μέσα 2 ελιές έξω.... πάλι χωριάτικη δεν είναι; τουλάχιστον άλλαξε το λάδι...να δούμε διαφορά.... Άντε να δούμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια για προπαραγελιες και για αγορα cd key δεν χρησημοποιουσατε prepaid card?τωρα με τα capital πως θα το παρετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 δυστυχως δε μπορώ να γράψω πολλά γιατί χθές έπεσα με το ποδήλατο και χτύπησα το χέρι μου. ευτυχως δε το σπασα.Βάζω βολταρεν να μου περάσει τώρα. περαστικα!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια για προπαραγελιες και για αγορα cd key δεν χρησημοποιουσατε prepaid card? τωρα με τα capital πως θα το παρετε? Ελπίζουμε να δουλέψει το Paypal (έστω και με το γνωστό τρόπο βάζοντας λεφτά από άλλο account) αλλιώς... ίδωμεν. Ας αξίζει πρώτα το παιχνίδι και θα βρούμε τρόπο εμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια ξερουμε ποτε βγαινει; ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 22 Σεπτεμβρίου. Λογικά σήμερα το μεσημέρι θα βγει και το PC demo στο Origin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ένα Fifa όσο ωραίο και να φαίνεται στην αρχή, μετά από λίγα παιχνίδια αρχίζει να δείχνει τα κουσούρια του οπότε καλό θα είναι ο όποιος αρχικός ενθουσιασμός να μετριαστεί. Αυτό ακριβώς. Με το '14 το έπιασα από νωρίς το νόημα και έπεσε το σχετικό κραξίδι. Με το '15 παρασύρθηκα κι εγώ από τον ενθουσιασμό μέχρι να αντιληφθώ ότι ο παράγων σκατίλα απλά μετατοπίστηκε - δεν εξαλείφθηκε. Ούτως ή άλλως το έχω ψιλοπαρατήσει το άθλημα και παίζω πολύ πιο casually από ό,τι στο παρελθόν. Μια χαρά τη βγάζω και με το Volgarr the Viking μέχρι να βγει η λαϊκή ετυμηγορία. Εκτός κι αν μου ανατεθεί το ριβιού, οπότε θα αναγκαστώ να δώσω νωρίτερα τις δύο μνες μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα