jim777 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάλι παρατήρησα ότι αν παίζεις συγκεντρωμένος και σωστά χωρίς να ασχολείσαι με όλα αυτά που λες πας 13-1-0 σε μια μέρα. Τουλάχιστον εγώ σε μια καλή μέρα. On another note θα χαιρόμουν πολύ να βρω κάποιον να με κάνει μπάλα και να μάθω από αυτόν παίζοντας 3-4 παιχνίδια. Πως να διασπάσω την άμυνα κάποιου καλύτερου από μένα, πώς να αμυνθώ στα skill moves ή να μάθω να κάνω κάποια από αυτά κτλ κτλ. Κερδίζοντας δε μαθαίνεις. Χάνοντας και κατηγορώντας το game δε μαθαίνεις. Χάνοντας και κλεινοντας το game δε μαθαίνεις. Πάνω απ όλα αγαπήστε το γαμημένο game και μάθετε τις δυνάμεις και αδυναμίες σας. Βρείτε κάποιον να σας ξεκωλιάζει μπας και μάθετε να παίζετε. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Panteli ή οποιοσδήποτε άλλος σε περιμένω να με "ξεκωλιάσεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ragequit δεν εχω κανει-ακομα-. Εχω ομως κανει εντιμη παραδοχη της ηττας (κ αντιστοιχα το εχω αποδεχτει οταν κερδιζω εγω με διαφορα),αφηνοντας την μπαλα στον ακινητο αμυντικο μου ,οταν εκει γυρω στο 70-75 μπει ενα γκολ που κανει το σκορ 4-0 η 5-1 κτλ κ πλεον ειναι μη αναστρεψιμο. Αντιστοιχα αν το στυλ παιχνιδιου του αντιπαλου μου ειναι εντος εισαγωγικων τιμιο(συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα) εχω ριξει επιτηδες αουτ και 3-4 πεναλτι μαιμου,αν κ θα μπορουσα να ειχα παρει αποτελεσμα. Γενικα το παιχνιδι θα μπορουσε να ηταν ποιο ομορφο αν υπηρχε μια στοιχειωδη εξωαγωνιστικη ετικετα μεταξυ των παικτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δε θα χρησιμοποιήσω ονόματα αλλά όταν με καλεί κάποιος για να παίξουμε, τυχαίνει κερδίζω στο ημίχρονο 3-0 και το κλείνει, υποθέτω το βρήκε ανούσιο να παίξουμε το 2ο ημίχρονο και πάμε για καινούριο, προσπαθώ μετά το ματς να του δώσω καμια συμβουλή σε φιλική διάθεση για συστήματα/παίκτες στο FUT και την ώρα που μιλάω μπαίνει να παίξει online solo.... Μόνο Έλληνας θα το έκανε αυτό. Συνέλθετε ζώα. Στο ίδιο community είμαστε και δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Ελα φίλε εντάξει.απλως είχα εκνευριστεί πάρα πολύ που έχασα πάλι απο σένα παρόλο που εφτιαξα πολύ καλή ομάδα.απλώς εσύ δε παίζεσαι ,εισαι παιχταρας απο τους top επιπέδου. Ειχα εκνευριστεί πολύ γι αυτό δε μιλούσα. Τελοσπαντον ζητω συγγνωμη και αν θες κανε με παλι add στο fifa Δε θα ξανακανω rage quit εξάλλου χάνω coins ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδια πλακα κανει... ειναι δυνατον να υπαρχει τετοια δυνατοτητα στο παιχνιδι; Μα το παιχνίδι έχει περισσότερους συνδυασμούς και από το Mortal Kombat. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Συνεχιζω να εχω θεμα στον χειρισμο ρε φουστη μου, ενω πασες εχω 85% στο τρεξιμο ειμαι αχρηστος! δεν κανω και σκιλλς...πακετο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εγω ξεκίνησα στο fut πάρα πολύ καλά , όσο καλύτερους παίχτες αγοράζω τόσο χειρότερη μπάλα παίζω. Για το script που κάποιοι εχουν αναφέρει οτι εχει το παιχνίδι αρχίζω να πιστεύω οτι υπάρχει. Εχω κερδίσει άδικα κάποια παιχνίδια και άδικα εχω χάσει πολύ περισσότερα. Πραγματικά θα ηθελά να είχα κάνει capture ενα παιχνίδι που ο αντιπαλος έχανε κλασικές ευκαιρίες κ εγω βρέθηκα στο 75 να κερδίζω 3-0 ανοίγοντας το σκορ με μια μουφα πέναλτι, απο κόρνερ που πηδάνε οι παίχτες για την κεφαλιά !! Μετά το και το τρίτο γκολ ο αντίπαλος απηύδησε κ εβαλε στην συνέχεια αυτογκόλ.Το σκορ παει 4-0 και στην συνέχεια μου έδινε την μπάλα για να βάλω γκολ.Φυσικά δεν του έβαλα άλλο γκολ γιατι είχα δει την πραγματική αδικία του παιχνιδιού. Σε γενικές γραμμές σε αυτο το fifa οι κλασικές ευκαιρίες δεν αποφέρουν γκολ , σε αυτο το fifa εχω χάσει τα πιο σίγουρα γκολ κ εχω βάλει τα πιο δύσκολα και θεαματικά και αυτο αρχίζει να με ξενερώνει αφου το παιχνίδι "θελει" να ειναι θεαματικό με το ζόρι ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δε θα χρησιμοποιήσω ονόματα αλλά όταν με καλεί κάποιος για να παίξουμε, τυχαίνει κερδίζω στο ημίχρονο 3-0 και το κλείνει, υποθέτω το βρήκε ανούσιο να παίξουμε το 2ο ημίχρονο και πάμε για καινούριο, προσπαθώ μετά το ματς να του δώσω καμια συμβουλή σε φιλική διάθεση για συστήματα/παίκτες στο FUT και την ώρα που μιλάω μπαίνει να παίξει online solo.... Μόνο Έλληνας θα το έκανε αυτό. Συνέλθετε ζώα. Στο ίδιο community είμαστε και δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. χαχαχαχαχα...τραγικό! παιδάκια.....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εγω ξεκίνησα στο fut πάρα πολύ καλά , όσο καλύτερους παίχτες αγοράζω τόσο χειρότερη μπάλα παίζω. Για το script που κάποιοι εχουν αναφέρει οτι εχει το παιχνίδι αρχίζω να πιστεύω οτι υπάρχει. Εχω κερδίσει άδικα κάποια παιχνίδια και άδικα εχω χάσει πολύ περισσότερα. Πραγματικά θα ηθελά να είχα κάνει capture ενα παιχνίδι που ο αντιπαλος έχανε κλασικές ευκαιρίες κ εγω βρέθηκα στο 75 να κερδίζω 3-0 ανοίγοντας το σκορ με μια μουφα πέναλτι, απο κόρνερ που πηδάνε οι παίχτες για την κεφαλιά !! Μετά το και το τρίτο γκολ ο αντίπαλος απηύδησε κ εβαλε στην συνέχεια αυτογκόλ.Το σκορ παει 4-0 και στην συνέχεια μου έδινε την μπάλα για να βάλω γκολ.Φυσικά δεν του έβαλα άλλο γκολ γιατι είχα δει την πραγματική αδικία του παιχνιδιού. Σε γενικές γραμμές σε αυτο το fifa οι κλασικές ευκαιρίες δεν αποφέρουν γκολ , σε αυτο το fifa εχω χάσει τα πιο σίγουρα γκολ κ εχω βάλει τα πιο δύσκολα και θεαματικά και αυτο αρχίζει να με ξενερώνει αφου το παιχνίδι "θελει" να ειναι θεαματικό με το ζόρι ! Δε θέλω να περιαυτολογίσω απλά χθές πήγα 13-1-0. Στο μοναδικό ματς που έφερα Χ ήταν ένα 3-3 που ο αντίπαλο είχε Νόιερ, και τα σουτ ήταν 14-3 (όλα εντός εστίας). Το 3ο δικό του γκολ μάλιστα μπήκε στο 90 φεύγα με πέναλτι που δε μπορούσα να αποφύγω αφού είχα κλείσει το διάδρομο σωστά και έφαγε ο αμυντικός ποδιά (αν έχει κάποιος τρόπο αντιμετώπισης σε αυτό θα μ'ενδιέφερε να το μάθω). Θα μπορούσα να κατεβάσω παναγίες στη ΕΑ κτλ όπως και έκανα αλλά μαζί με αυτό ένιωθα ότι έφταιγα κιολας γιατί λόγω χαλαρότητας: 1) Έκανα παπαριές στην επίθεση. Το ότι έπιασε κάτι κουφά ο Νόιερ δεν αλλάζει το ότι εγώ τον περνούσα όποτε ήθελα και μαλακίστηκα. 2) Και στις φορές που πέρασε το κέντρο δεν έπαιξα σωστή άμυνα και τον υποτίμησα. Ναι σε ένα στα τόσα παιχνίδια θα γίνουν περίεργα πράγματα και η τύχη δε θα είναι με το μέρος σου. Δε σημαίνει όμως ότι δε μπορούσες να κερδίσεις έναν υποδεέστερο αντίπαλο επειδή ήσουν άτυχος. ΙΣΩΣ και να μπορούσες και συ και γω και όλοι αν αλλάζαμε 1-2 πραγματάκια σε άμυνα/επίθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Πεπεισμένος για την υπαρξη του scripting στα divisions του FUT:Ποντάρω οτι το 13-1-0 δεν εγινε αποκλειστικά στα divisions του FUTΠοντάρω οτι το 3-3 με τον τρόπο που περιγραφεις έγινε σε divisions του FUT .Πες μου τι πέτυχα απο τα 2... Προχτες μετα απο ενα σερί 4 -0-0 που είχα ,τυπος με πανισχυρη BPL squad (αλλά ψιλομυρωδιας στο παιχνίδι) με ισοφάρισε με 2 γκολ απο κορνερ στο 85 κ στο 90.Στο πρωτο ο Lucas(!) κερδίζει κεφαλιά νικώντας στον αερα Μπονουτσι-ΚασερεςΣτο δευτερο μετα απο διωξιμο με κεφαλιά μετα την εκτελεση του κορνερ ,σκοραρε με Τερυ του 33 long shot ,με το κακο του αριστερο σουτ 25-30 μετρων στο Γ.Αυτό το random μάλλον έχει κάποιο pattern και δεν είναι τόσο random στα divisions του FUT.Συμβαινει συνεχως ειτε ξελασπώνοντας τον παικτη μετα απο ενα κακό σερι,ειτε τερματίζοντας ενα καλό του σερι .Πλέον ειναι τόσο προφανές που θεωρω οτι είναι κομματι του συγκεκριμένου mode και βοηθαει να μην εκτοξευθεί το χειριστηριο στην οθόνηΑκομα και σε reddit/ea forums τα πόστ για το συγκεκριμένο ζήτημα έχουν ελλατωθεί/εξαφανιστεί ,καθως θεωρείται λιγο πολύ δεδομένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Στο 1ο έπεσες μέσα. Στο 2ο όχι. Ξεκίνησα να παίζω seasons γιατί φαίνεται λόγω ranking να είναι πιο competitive και το πήγα 10-0-0. Τα υπόλοιπα ματς στο FUT έγιναν. Τι να σου πω ρε συ alet. Δε νομίζω ότι έχει άλλο κώδικα το παιχνίδι αναλόγως mode για αρχή. Γιατί να μη μου σταματήσει το σερί στο seasons με την ίδια λόγικη είτε νικών ή ηττών? Ισοπίθανο θα ήταν να φύγει χειριστήριο σε οθόνη. Πάνω στο παράδειγμά σου πάντως τα κόρνερ μεν πάντα ήταν random σε όλα τα ποδοσφαιράκια και δεν υπάρχει συγκεκριμένος και ούτε καν βέλτιστος τρόπος άμυνας. Στο Fifa δε λόγω της ignite έχει θέμα με το "μπούγιο" παικτών που υπάρχει σε κάθε κόρνερ και γίνεται το έλα να δεις. Τώρα για τη "τσουρουπιά" του Τέρι....Δε θυμάμαι να μου έχει συμβεί αντίστοιχο με αμυντικό να το παστελώνει έτσι αν και υποθέτω θα γίνεται. Να πω μόνο ότι ας πούμε ο Νόιερ δε θα το έτρωγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δε θέλω να περιαυτολογίσω απλά χθές πήγα 13-1-0. Στο μοναδικό ματς που έφερα Χ ήταν ένα 3-3 που ο αντίπαλο είχε Νόιερ, και τα σουτ ήταν 14-3 (όλα εντός εστίας). Το 3ο δικό του γκολ μάλιστα μπήκε στο 90 φεύγα με πέναλτι που δε μπορούσα να αποφύγω αφού είχα κλείσει το διάδρομο σωστά και έφαγε ο αμυντικός ποδιά (αν έχει κάποιος τρόπο αντιμετώπισης σε αυτό θα μ'ενδιέφερε να το μάθω). Θα μπορούσα να κατεβάσω παναγίες στη ΕΑ κτλ όπως και έκανα αλλά μαζί με αυτό ένιωθα ότι έφταιγα κιολας γιατί λόγω χαλαρότητας: 1) Έκανα παπαριές στην επίθεση. Το ότι έπιασε κάτι κουφά ο Νόιερ δεν αλλάζει το ότι εγώ τον περνούσα όποτε ήθελα και μαλακίστηκα. 2) Και στις φορές που πέρασε το κέντρο δεν έπαιξα σωστή άμυνα και τον υποτίμησα. Ναι σε ένα στα τόσα παιχνίδια θα γίνουν περίεργα πράγματα και η τύχη δε θα είναι με το μέρος σου. Δε σημαίνει όμως ότι δε μπορούσες να κερδίσεις έναν υποδεέστερο αντίπαλο επειδή ήσουν άτυχος. ΙΣΩΣ και να μπορούσες και συ και γω και όλοι αν αλλάζαμε 1-2 πραγματάκια σε άμυνα/επίθεση. ξέρω τι φταίει με τον Νόιερ http://www.tokoulouri.com/sports/reboot/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Αλλαξε το meta του παιχνιδιου στο FUT.Εκτος περιοχης σπαμαρετε τακλιν αφοβα.Κοκκινη δεν βγαινει πλέον ουτε με το δικανο υγ:τελος και τα πεναλτυ-τζατζαρισματα εντος περιοχης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αλλαξε το meta του παιχνιδιου στο FUT. Εκτος περιοχης σπαμαρετε τακλιν αφοβα. Κοκκινη δεν βγαινει πλέον ουτε με το δικανο υγ:τελος και τα πεναλτυ-τζατζαρισματα εντος περιοχης Τι αλλαξε? πως γινεν αυτο? (με φωνη Πατρικ) βγηκε update???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τι αλλαξε? πως γινεν αυτο? (με φωνη Πατρικ) βγηκε update???? Κ εγω θα ηθελα να ξέρω πως άλλαξε αυτο. Εδω δίνει πέναλντι απο αμυντικό που δεν ελέγχεις. Τζατζαρισμα ή διεκδίκηση σε αυτο το παιχνίδ δεν υπάρχει, το 90% της επαφης παιχτη με παιχτη είναι φαουλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αναφέρομαι αποκλειστικά στο FUTTα τακλιν μετα το first touch του αντιπάλου δεν τιμωρουνται με την ίδια αυστηρότητα,ακόμα και απο πίσω .Ποιο πριν η τελευταία περίπτωση ηταν γκαραντι κόκκινη.Το βλέπεις πλέον και στους αντιπάλους ,που σπαμάρουν πλέον τακλιν,ενω ποιο πρίν υπήρχε μια ποιο συντιριτική προσεγγιση.Οι διαιτητες πλέον εντός περιοχής σφυρίζουν την επαφη που είναι πέναλτυ (και το σπρωξιμο φυσικά οταν εχεις τερματίσει το agression) και οχι π.χ απλη επαφη με jockey χωρίς standing tackle ή push.Στο FUT η διαφορά είναι πλέον εμφανέστατη.Καποιο επίσημο update δεν υπήρξε απο οτι ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα