Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μαγκες η τριφυλοφανελα μπορει να σπερνει τρομο μονο στο φιφα, στο πραγματικο γηπεδο είναι αλλιως....

οσο για το φιφα μην κοιτατε που δεν είμαι καλος,  για παιξτε κανενα παιχνιδακι με τον παντελη και θα σας πω εγω....

ΥΓ βρε ektelion πως τα εβαζες ετσι τις κεφαλιες από τα κορνερ??? εγω δεν εχω βαλει ουτε ένα φετος

Έκανα αυτό που κάνω και στο 15: Επιλέγω "crowd the keeper" από τα setpieces και μετά πατάω τον δεξί αναλογικό ώστε να ελέγχω τον ψηλότερο παίκτη. Προσπαθώ να τον πάω κάπου που να μην έχει πολυκοσμία και μετά πατάω τη σέντρα ελπίζοντας να τον βρει ο εκτελεστής. Και πάλι η τύχη είναι που καθορίζει περισσότερο το αν θα μπει το γκολ, αλλά αν το παλέψεις νομίζω έχεις περισσότερες ελπίδες.

Παναθηναϊκός είσαι; :P

Ναι φιλαράκι, γιατί, έχουμε πρόβλημα; Ποιανού τη μέση έσπασες ρε; :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Ναι φιλαράκι, γιατί, έχουμε πρόβλημα; Ποιανού τη μέση έσπασες ρε; :P

Κάποιου στο Blood Bowl. :P

Αν είχαμε πρόβλημα θα έλεγα "πωπω, βαζελάκι είσαι;" ;)

Παιδιά μιας και εχω φτασει στη μεταγραφικη σεζον του ιανουαριου, με τι τροπο μου προτινετε να παρω παιχτες? Εννοω οτι οι scouters μου εχουν βρει τους καλυτερους πχ στην αγγλια αλλα το κοστος του καθε παιχτη ειναι αρκετα μεγαλο. Δευτερον αυτοι που ειναι tranfer listed ειναι φτηνοι αλλα πολυ μετριοι παιχτες. Και τριτον παρατηρω οτι αν ψαξω μονος μου με το search (πρεπει να κανω scouting για οσους με ενδιαφερουν για να αποκαλυφθει το overall) και κανω προτασεις, δεν ερχονται ευκολα. Any suggestions λοιπον?

εγω προσωπικα κανω scout αρκετους παιχτες χωρις overall πριν τη μεταγραφικη περιοδο ωστε να ξερω πανω κατω ποιον θελω οταν ερθει η ωρα...πριν κανεις προταση σε καλους παιχτες δες ποσα ζηταει η ομαδα πρωτα και αναλογως κανεις την προταση....επισης παιζει ρολο και τι ομαδα εχεις...αν π.χ εχεις West Ham και θελεις να παρεις τον Higuain(πουλεν μου!)δεν θα ερθει ευκολα....τουλαχιστον την πρωτη χρονια....επισης τσεκαρω και αντιπαλους παιχτες που παιζω κι αν μου αρεσει καποιος του κανω προταση!!

εγω προσωπικα κανω scout αρκετους παιχτες χωρις overall πριν τη μεταγραφικη περιοδο ωστε να ξερω πανω κατω ποιον θελω οταν ερθει η ωρα...πριν κανεις προταση σε καλους παιχτες δες ποσα ζηταει η ομαδα πρωτα και αναλογως κανεις την προταση....επισης παιζει ρολο και τι ομαδα εχεις...αν π.χ εχεις West Ham και θελεις να παρεις τον Higuain(πουλεν μου!)δεν θα ερθει ευκολα....τουλαχιστον την πρωτη χρονια....επισης τσεκαρω και αντιπαλους παιχτες που παιζω κι αν μου αρεσει καποιος του κανω προταση!!

Thanks mate

Έκανα αυτό που κάνω και στο 15: Επιλέγω "crowd the keeper" από τα setpieces και μετά πατάω τον δεξί αναλογικό ώστε να ελέγχω τον ψηλότερο παίκτη. Προσπαθώ να τον πάω κάπου που να μην έχει πολυκοσμία και μετά πατάω τη σέντρα ελπίζοντας να τον βρει ο εκτελεστής. Και πάλι η τύχη είναι που καθορίζει περισσότερο το αν θα μπει το γκολ, αλλά αν το παλέψεις νομίζω έχεις περισσότερες ελπίδες.

σε ευχαριστω πολύ για την εξηγηση

χτες στο παιχνιδι που με ειχες λιανισει ημουν στο τσακ να κανω quit, αλλα λεω ΟΧΙ δεν θα κανω τη χαρη στο βαζελακι να ικανοποιηθεί διπλά 

χαιρετω

• Like 1

Εχω παιξει καμμια 50αρια ματς και δεν ξερω πως να κανω αμυνα ακομα.πως κανουμε αμυνα ρε παιδες;

Από βίντεο που είδα:

Βασική συμβουλή είναι να μην ελέγχεις ποτέ εσύ κάποιον αμυντικό, αλλά να παίρνεις (σχεδόν) πάντα το αμυντικό χαφ ή επιθετικό και να αμύνεσαι με αυτούς. Να αφήνεις, δηλαδή, τους αμυντικούς στο αυτόματο για να μη διασπάται η αμυντική γραμμή. Εκτός και αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πχ πάει να βγει μια μπαλιά στο πλάι, το καταλαβαίνεις και παίρνεις εσύ τον ακραίο μπακ για να τρέξεις και να προλάβεις τον επιθετικό ή την μπάλα. Το ίδιο ισχύει όταν ο αντίπαλος είναι πολύ πλάγια, έξω από την περιοχή σου, από όπου μπορεί να βγάλει μόνο σέντρα ή να επιχειρήσει διείσδυση, και εκεί δεν παίρνεις ποτέ τον ακραίο μπακ αλλά αφήνεις το pc να τον χειρίζεται. Εσύ εξακολουθείς να ελέγχεις το αμυντικό χαφ ή κάποιο χαφ. Για να το κάνεις σωστά όλο αυτό, πρέπει να αλλάζεις παίχτες με το δεξί αναλογικό και όχι με το LB/L1 γιατί σου δίνει τον πιο κοντινό στην μπάλα (που δεν το θες), ενώ θα πρέπει τουλάχιστον να έχεις ορίσει στις επιλογές το auto switching στο air ball και το επόμενο στο low, πάντως όχι στο αυτόματο.

Επίσης, άλλες μικρές συμβουλές είναι να πατάς επαναλαμβανόμενα το Χ όταν τρέχεις παράλληλα με τον αντίπαλο (θα του την πάρει αν το κάνεις καλά και το επιτρέπουν τα χαρακτηριστικά του παίχτη σε σχέση με αυτά του αντιπάλου) και όταν κάνεις τάκλιν, να πατάς δυο φορές το Α γρήγορα και όχι μία, γιατί έτσι ξανασηκώνεται αμέσως.

Αυτά λένε οι ειδικοί του FIFA, δοκίμασέ τα.

• Like 1

Βασική αρχή της άμυνας είναι να προβλέπεις έστω στο περίπου που θα πάει ο επιθετικός. Αυτό δε μπορεί να στο μάθει κάποιος αλλά αποκτιέται με εμπειρία και ΠΟΛΛΕΣ ήττες. 

Μια καλή αρχή υποθέτω είναι να κάνεις πισοπεταλιά τουλάχιστον όταν ελέγχεις την τετράδα της άμυνας και να μαρκάρεις χώρο αντί για παίκτη αντί να βγαίνεις γιούργια πάνω στον επιθετικό σαν το Γιώργαρο τον Ανατολάκη. Όταν και πάλι αποκτήσεις την απαραίτητη εμπειρία θα μπορείς να παρατηρείς τα "tap" της μπάλας από τον επιθετικο (τις επαφές) και να βγαίνεις και στο κατάλληλο timing.

Για αρχή πισωπεταλιά και προσευχή να μη ξέρει και σε κάνει πουτάνα.

• Like 2

Δε θα χρησιμοποιήσω ονόματα αλλά όταν με καλεί κάποιος για να παίξουμε, τυχαίνει κερδίζω στο ημίχρονο 3-0 και το κλείνει, υποθέτω το βρήκε ανούσιο να παίξουμε το 2ο ημίχρονο και πάμε για καινούριο, προσπαθώ μετά το ματς να του δώσω καμια συμβουλή σε φιλική διάθεση για συστήματα/παίκτες στο FUT και την ώρα που μιλάω μπαίνει να παίξει online solo.... 

Μόνο Έλληνας θα το έκανε αυτό. Συνέλθετε ζώα. Στο ίδιο community είμαστε και δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. 

• Like 2

Exω διαπιστωσει οτι φταιει ο τροπος που παιζει καποιος ή το χαντικαπ που προκαλει το quitrage.

Εχω ριξει 4αρες ο αλλος χανει φασεις (οχι αχαστες) ΚΑΙ ΔΕΝ κουιταρει. 

Εχω παιξει καλη αμυνα ο αλλος χανει ΤΑ ΑΧΑΣΤΑ, σκοραρω στο 90 και κουιταρει πριν δω εγω τη μπαλα να μπαινει στο διχτυωτο.

Εχω παιξει ματς, κανω φασεις, κανει φασεις ο αντιπαλος, τα δικα μου μπαινουν, του αλλου οχι. QUIT!(το ιδιο εχω κανει κι εγω).

Καλα ειδικα αν παιζεις μανιασμενα-σπαστικα το πιο πιθανο ειναι να μη δεις ΠΟΤΕ 90λεπτο να τελειωνει. :mrgreen:

Η καταρα του φιφα απο το 11 που παιζω.

Οι παραπανω παρατηρησεις μου απο friendly και seasons/UT.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...