panoskatos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ποιο κουμπί πατάνε κάποιοι και έρχεται όλη η ομάδα πάνω σου οταν έχεις την μπάλα ?
jim777 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 RT+LT+ διπλή αριστερόστροφη περιστροφή 360 μοιρών του δεξιού μοχλού. 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 RT+LT+ διπλή αριστερόστροφη περιστροφή 360 μοιρών του δεξιού μοχλού. Σοβαρα τώρα? Χαχαχ πάω να το δοκιμάσω
Heatspreader Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 RT+LT+ διπλή αριστερόστροφη περιστροφή 360 μοιρών του δεξιού μοχλού. Σοβαρά; Αν ναι, το παιχνίδι είναι για Uninstall.
alet Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδια πλακα κανει... ειναι δυνατον να υπαρχει τετοια δυνατοτητα στο παιχνιδι;
panoskatos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εγώ το δοκίμασα αλλά δεν μου πιάνει, παίζω το gamepad σε alternative ,μήπως είναι άλλος συνδυασμός εκεί? Σοβαρά παίζω με κάποιους και μου έρχονται 5-6 λυσσαμενοι να μου την πάρουν 1
jim777 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 lol Ρε παιδιά πλάκα έκανα. Ίσως ο αντίπαλός σας απλά παίζει με team pressing και high pressure και με κάποιες εσωτερικές οδηγίες σε κάθε παίκτη. Επίσης υπάρχει πλήκτρο για να έρθει και 2ος παίκτης να πρεσάρει εκτός από αυτόν που ελέγχει (R1/RB είναι το default). Σόρρυ δεν ήθελα να τρολλάρω τόσο πολύ. Μια μαλακία είπα. Αφού δεν είπα και κανά πιο δύσκολο συνδιασμό να σπάσετε κανά δάχτυλο πάλι καλά να λέμε 1
ektelion Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχαχαχα, από ένα σημείο και μετά δεν καταλάβαινα ποιος τρόλαρε ποιον ΧD XD XD Το τσίμπησα κι εγώ για PC τελικά. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές (και μόνο που μου βρίσκει αντίπαλο με ΠΑΟ, καλό είναι). Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη... 3
jim777 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Add prospa777 όποιος θέλει. Επιμένω να αρχίσουμε να κάνουμε τα ΣΚ μικροτουρνουά/ πρωταθλήματα
g6519 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχαχαχα, από ένα σημείο και μετά δεν καταλάβαινα ποιος τρόλαρε ποιον ΧD XD XD Το τσίμπησα κι εγώ για PC τελικά. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές (και μόνο που μου βρίσκει αντίπαλο με ΠΑΟ, καλό είναι). Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη... ρε συ , εσυ εισαι που μου εριξες την 5αρα με τον βαζελο μπραβο σου εισαι πολύ καλος παικτης
ektelion Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Έλα, ο patric24 είσαι; GG mate, thanks! ΒΤW, ανέβηκα κατηγορία με αυτό το παιχνίδι, χαχα
Platini_Athens Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ετσι ! να σπερνει τρομο η φανελα με το τριφιλι Χαχαχαχαχα, από ένα σημείο και μετά δεν καταλάβαινα ποιος τρόλαρε ποιον ΧD XD XD Το τσίμπησα κι εγώ για PC τελικά. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές (και μόνο που μου βρίσκει αντίπαλο με ΠΑΟ, καλό είναι). Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη... Στο 14 ειχα φτασει τελικο dev 1 seasons με την chelsea και πηρα το τριφιλι στο τελευταιο ματς. Κερδισα 2-1 και την κουπα με τον Ατζαγκουν στο νικητηριο γκολ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 και μόνο που μου βρίσκει αντίπαλο με ΠΑΟ, καλό είναι... Παναθηναϊκός είσαι;
g6519 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 μαγκες η τριφυλοφανελα μπορει να σπερνει τρομο μονο στο φιφα, στο πραγματικο γηπεδο είναι αλλιως.... οσο για το φιφα μην κοιτατε που δεν είμαι καλος, για παιξτε κανενα παιχνιδακι με τον παντελη και θα σας πω εγω.... ΥΓ βρε ektelion πως τα εβαζες ετσι τις κεφαλιες από τα κορνερ??? εγω δεν εχω βαλει ουτε ένα φετος
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εχω παιξει καμμια 50αρια ματς και δεν ξερω πως να κανω αμυνα ακομα.πως κανουμε αμυνα ρε παιδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα