Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το δοκίμασα αλλά δεν μου πιάνει, παίζω το gamepad σε alternative ,μήπως είναι άλλος συνδυασμός εκεί?

Σοβαρά παίζω με κάποιους και μου έρχονται 5-6 λυσσαμενοι να μου την πάρουν

• Like 1
Δημοσ.

lol

Ρε παιδιά πλάκα έκανα. Ίσως ο αντίπαλός σας απλά παίζει με team pressing και high pressure και με κάποιες εσωτερικές οδηγίες σε κάθε παίκτη. 

Επίσης υπάρχει πλήκτρο για να έρθει και 2ος παίκτης να πρεσάρει εκτός από αυτόν που ελέγχει (R1/RB είναι το default). 

Σόρρυ δεν ήθελα να τρολλάρω τόσο πολύ. Μια μαλακία είπα. Αφού δεν είπα και κανά πιο δύσκολο συνδιασμό να σπάσετε κανά δάχτυλο πάλι καλά να λέμε :)

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχαχα, από ένα σημείο και μετά δεν καταλάβαινα ποιος τρόλαρε ποιον ΧD XD XD

Το τσίμπησα κι εγώ για PC τελικά. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές (και μόνο που μου βρίσκει αντίπαλο με ΠΑΟ, καλό είναι). Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη...

• Like 3
Δημοσ.

Χαχαχαχαχα, από ένα σημείο και μετά δεν καταλάβαινα ποιος τρόλαρε ποιον ΧD XD XD

Το τσίμπησα κι εγώ για PC τελικά. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές (και μόνο που μου βρίσκει αντίπαλο με ΠΑΟ, καλό είναι). Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη...

ρε συ , εσυ εισαι που μου εριξες την 5αρα με τον βαζελο

μπραβο σου εισαι πολύ καλος παικτης

Δημοσ.

ετσι ! να σπερνει τρομο η φανελα με το τριφιλι  B)

Στο 14 ειχα φτασει τελικο dev 1 seasons με την chelsea και πηρα το τριφιλι στο τελευταιο ματς. Κερδισα 2-1 και την κουπα με τον Ατζαγκουν στο νικητηριο γκολ.  :-D

Δημοσ.

μαγκες η τριφυλοφανελα μπορει να σπερνει τρομο μονο στο φιφα, στο πραγματικο γηπεδο είναι αλλιως....

οσο για το φιφα μην κοιτατε που δεν είμαι καλος,  για παιξτε κανενα παιχνιδακι με τον παντελη και θα σας πω εγω....

ΥΓ βρε ektelion πως τα εβαζες ετσι τις κεφαλιες από τα κορνερ??? εγω δεν εχω βαλει ουτε ένα φετος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...