Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα από εκεί και πέρα, από ό,τι αντιλαμβάνομαι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις απόψεις που εκφράζονται ένθεν και ένθεν, απλά οι μεν θεωρούν ότι το λεγόμενο scripting χρησιμοποιείται για να ενισχύσει το randomness και άρα το ρεαλισμό του παιχνιδιού, ενώ οι δε λένε ότι μόνο τυχαίο δεν είναι και ότι καθορίζει αποτελέσματα. Το μόνο επιχείρημα που έχετε δεν είναι ούτε οι εξισώσεις, ούτε κάποιο τυχαίο βίντεο στο YouTube, αλλά μόνο οι εμπειρίες σας. Προσωπικά τείνω να συμφωνήσω με τον Πλατινί 

Όχι. Το επιχείρημά μου είναι η λογική. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι σε ΚΑΘΕ παιχνίδι όταν πατάς ένα ρημαδοκουμπί τρέχει από πίσω μια εξίσωση (προφανώς όχι η δική μου που έγραψα σαν τυχαίο παράδειγμα) και παράγει ένα αποτέλεσμα βάση παραμέτρων. Αν υπάρχουν αμφιβολίες και γι'αυτό τότε πραγματικά δεν έχουμε βάση να συζητήσουμε.

Το μόνο που ήθελα να δείξω με αυτό το παράδειγμα είναι ότι πιστεύω πως το randomness σε ό,τι κάνουμε ingame που δεν έχει πάντα το ίδιο αποτέλεσμα έχει να κάνει με κάποια RNG παράμετρο που έχει μέσα η εξίσωση και οδηγεί το ίδιο σουτ ή παρόμοιο σε ΜΙΚΡΟ βαθμό άλλες φορές να πηγαίνει δοκάρι άλλες γκολ άλλες άουτ κτλ.

Το ότι είναι σε ΜΙΚΡΟ βαθμό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των κατεξοχήν καλών παικτών που συνήθως κερδίζουν.

Τώρα αν φαίνεται σε κάποιον λογικό ότι η ΕΑ έκανε κάποιον αλγόριθμο από πίσω από κάθε σουτ πάσα τρίπλα άμυνα που λέει κάτι του στυλ:

If X=Platini

Then shoot=Out

If X=Ektelion

Then shoot=Dokari

If X=Jim

Then shoot=goal

Τότε πάω πάσο. 

Δηλαδή πως θα σας φαινόταν αν σε ένα RPG κάποιος έκανε ένα crit ? RNG ή scripting?

Και το ότι στα ξένα forums λένε ένα κάρο μπούρδες δε μου λέει κάτι. Δεν είναι και φουλ στους νομπελίστες. 99 στα 100 ποστ πάντα είναι κάποιος που άξιζε να είναι τοπ 3 world αλλά το game δε τον αφήνει. Ανεξαρτήτως game και το forum (Δε μιλάω για το insomnia)

Edit: Ρε κερατά Πλατινί! Άντε αντί να μαλακιζόμαστε να μαζευτούμε σιγά σιγά να κάνουμε κανά μινι τουρνουά (να σε παρταλιάσω και σένα :P). Σοβαρά τώρα τι καθόμαστε σαν τα χαζά τη μισή μέρα "looking for opponent" και lag και disconnects και ιστορίες και δε κάνουμε ένα σοβαρό clan/guild/community/κάτι να παίζουμε μεταξύ μας? 

Προσφέρομαι όσο μπορώ (λόγω δουλειάς) και να το οργανώσω να κρατάω online αποτελέσματα σε κανά cloud κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα δεν κατάλαβες, εγώ δεν επιρρίπτω δόλο στην εταιρεία. Λέω απλά ότι they fucked up. Πράγμα που συνηθίζουν άλλωστε, δεν είναι τυχαίες οι δύο σερί χρυσές κουράδες. Έχει γίνει και στο παρελθόν όταν πρωτοεισήχθη η impact engine που είναι γεμάτο το YouTube με ξεκαρδιστικά fails κλπ. Handicap υπήρχε και στο Pro, αλλά περιοριζόταν σε φυσιολογικά πλαίσια. Για εμένα είναι απαράδεκτο να χάνω αν είμαι καλύτερος από τον άλλο και όποια δικαιολογία περί του αντιθέτου απορρίπτεται αυτόματα, ακόμη και αυτή του - και καλά - ρεαλισμού (εδώ έχουν αποτύχει να εξομοιώσουν πολύ πιο βασικά πράγματα, το handicap τούς μάρανε). Πες με παλιομοδίτη, αλλά είναι πάγια θέση μου ότι στα βιντεοπαιχνίδια, ο καλύτερος πρέπει να κερδίσει. Πριν λίγη ώρα έπαιξα Μπορούσια - Ρεάλ κι έχασα 2 - 0 (εγώ είχα τη Ρεάλ). Και τα δύο γκολ που έφαγα τα θεωρώ άδικα (στο ένα ο Μαρσέλο αποφάσισε να πέσει σαν καμικάζι πάνω στον Πέπε και να αλληλοεξουδετερωθούν, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στον επιθετικό και στο δεύτερο ο τύπος πέρασε μέσα από τρεις αμυντικούς μου ταυτόχρονα, έβγαλε κάθετη πάσα στο ύψος της μεγάλης περιοχής η οποία πήγε σε μαρκαρισμένο επιθετικό, αλλά ο στόπερ μου αποφάσισε να αγνοήσει πλήρως την μπάλα, προβολή και γκολ). Δεν γκρινιάζω, όμως, γιατί ο τύπος ήταν φανερά καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και άλλωστε κι εγώ τα περισσότερα γκολ που θα βάλω μούφες θα είναι. Κάτι τέτοια όμως, δεν μπορώ να τα δεχτώ. Και αν μου πεις "έλα τώρα, πόσο συχνά γίνονται αυτά" θα σου απαντήσω πολύ απλά, "πολύ συχνότερα από όσο θεωρώ αποδεκτό". Οπότε όλο τον απειροστικό λογισμό να ποστάρεις, δεν πρόκειται να με πείσεις, αυτή είναι η εμπειρία μου με το παιχνίδι, αυτά τα συμπεράσματα θα παραθέσω. Όπως αντίστοιχα σέβομαι ότι εσύ με βάση τη δική σου εμπειρία και προτιμήσεις, αυτό που εγώ το λέω απαράδεκτο, το λες ρεαλιστικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια μανία να πείσουμε ο ένας τον άλλο για κάτι που τελικά είναι υποκειμενικό.

• Like 2

Επιτέλους ένα παράδειγμα για να καταλάβω τουλάχιστον εσύ τι εννοείς scripting και εδώ δεν έχει ούτε να σε πείσω ούτε τίποτα. Απλά συμφωνώ. Εγώ μιλούσα για κάτι τελείως διαφορετικό.

Αν και τα υπόλοιπα παιδιά αυτό εννοούν με τη λέξη scripting τότε κακώς διαφωνούμε τόσες σελίδες. Scripting εγώ καταλάβαινα (και νομίζω αυτό είναι) ένα "σενάριο" (το λέει και η λέξη) που επίτηδες ευνοεί κάποιον για να κερδίσει και επειδή ακριβώς τρέχει αυτό το σενάριο ο ένας 30 σουτ όλα δοκάρι και ο άλλος ένα και γκολ.

Πάνω σ'αυτό που λες απλά συμφωνώ. Είχε το παιχνίδι ΑΠΕΙΡΕΣ κακές αμυντικές συμπεριφορές σε βαθμό αηδίας. Πολύ απλά οι αμυντικοί κινούνταν στο χώρο αγνοώντας το περιβάλλον δηλαδή συμπαίκτες και επιθετικούς και πολύ συχνά ΚΑΙ τη μπάλα. Τι κουτουλούσαν μεταξύ τους, τι άφηναν τι μπάλα να περάσει από δίπλα τους κτλ κτλ που σε συνδιασμό με την ignite γινόταν ένα μπάχαλο.

Είναι απαράδεκτο, δεν είναι ρεαλιστικό, είναι εκνευριστικό και game breaking. Δεν είχε να κάνει με το αν ήσουν αυτός με τα 20 σουτ ή αυτός με τα 2. Συνέβαινε και στους δύο απλά όταν έχεις εσύ τα 20 όσο να πεις χτυπάει περισσότερο όπως στο pic που πόσταρες.

Τώρα στο ερώτημα αν το βελτίωσαν αυτό στο 16...Η ειλικρινής απάντηση είναι όχι. Ακόμη συμβαίνουν παπαριές στην άμυνα, ακόμη κουτουλάν αμυντικοί και μερικές φορές αγνοούν τη μπάλα, ακόμη θα δεις τερματοφύλακες να πνίγουν τα άπνιχτα.

ΑΛΛΑ επειδή βελτίωσαν τη γενικότερη αμυντική συμπεριφορά σε συνδιασμό με το ότι δεν υπάρχουν Ντουμπια να φεύγουν 20μέτρα μπροστά στη πρώτη μαλακία είναι λίγο περισσότερο forgiving αυτές οι παπαριές αν και συμβαίνουν ακόμη.

Περί handicap που είναι μια έννοια στην οποία επίσης δε πιστεύω δε θα πω τίποτα γιατί μπορεί να ανοίξω ολόκληρη κουβέντα χωρίς να καταλαβαίνω πάλι τι εννοεί ο καθένας με αυτό. 

Προσωπικά θα προτιμούσα να - αν μη τι άλλο - να ελαττωθούν αυτοί οι αυτοματισμοί. Επαναλαμβάνω, εν προκειμένω πιστεύω στο ξυράφι του Όκαμ (η απλούστερη λύση είναι και η πιο πιθανή), οπότε πιστεύω ότι εισήχθησαν σε μία (αποτυχημένη κατ' εμέ) προσπάθεια της ΕΑ να υλοποιήσει κάπως την ανωτερότητα ορισμένων παικτών έναντι άλλων. Ούτε κι εγώ μπορώ να φανταστώ κάποιον απώτερο σκοπό, αν και την εξήγηση που έδωσε ένας φίλος νωρίτερα, δηλαδή να "καλοπιάσουν" τους άμπαλους του FUT για να συνεχίζουν να τα σκάνε, προσωπικά τη βρίσκω αρκετά λογική, αλλά από την άλλη εγώ παίζω αυστηρά και μόνο Seasons, όπου δεν έχουν κανένα λόγο να με σπρώξουν/αδικίσουν. Δεν το παίζω δα και σε ουφάδικο για να μου τρώνε τα πενηντάρικα. Αλλά ακόμη κι αν δεν εκλείψουν, η ψαλίδα άμυνας - επίθεσης πρέπει να κλείσει, οπότε αν όντως ισχύει αυτό στο '16 όπως λες, είναι σίγουρα καλοδεχούμενο, κι ας μπαίνει στον "αυτόματο πιλότο" μια στο τόσο το παιχνίδι. Διασκεδαστικό είναι ούτως ή άλλως το ρημάδι, αρκεί να το ισορροπήσουν κάπως για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στην εξίσωση το skill του πραγματικού παίκτη κι όχι του ψηφιακού.

• Like 1

Aν μου επιτρεπετε να παραθεσω και εγω μια φωτογραφια....

Η αληθεια ειναι οτι οπως γκρινιαζω εγω αντιστοιχα μου εχουν τυχει αγωνες (ονλαιν παντα και βεβαια πιο σπανια αφου τις περισσοτερες φορες χανω) κοντρα σε αντιπαλους που βγαινουν ολα...ΟΛΑ ΟΜΩΣ! ο αντιπαλος απλα ειναι κομπαρσος!...σκατα πεταω (σορρυ για τη λεξη) και μπαινουν! :-D

Κριμα να το ειχα σωσει-γραψει σε βιντεακι, τελευταια ειχα φτιαξει μια ομαδα απο Λιγκ 1 με Ιμπρα μεσα, σε ενα ματς στο 25λεπτο κερδιζα 5-0!!!

Προσπαθουσα να φτιαξω μια ομαδα με οτι παιχτες ειχα απο την Ligue 1. Βασικα δεν ηξερα 100% τι εκανα.Τοτε...

Χωρις καρτες boost κ TOTS, IF κλπ παιχτες ...βεβαια θυμαμαι οτι ειχα bronze (τον Τολιζο) και καποιους σιλβερ μεσα....Λιγο πριν κουιταρει ο αντιπαλος ειχα βαλει μια μακρινη γκολαρα με τον Ιμπρα...η μπαλα ειχε παρει κατι φαλτσα απιστευτα.

Τεσπα...το gaming συνεχιζεται, με ή χωρις χαντικαπ, μομεντουμ, σκριπτινγκ.

Σορρυ για το οφτοπικ.

υγ Jim 777 δεν εχει νοημα να παιξουμε μαζι. Δεν ειμαι ανταγωνιστικος παιχτης ειδικα στο 16 που δεν κατεχω και τον χειρισμο (το τρεξιμο δε με το δεξι αναλογικο μου φαινεται βουνο) . Θα  ναι σαν να παιζεις πιανο με τα 2 χερια και εγω στο μικρο αρμονιο διπλα να παταω ενα ενα τα πληκτρα με το δαχτυλο :P

post-342864-0-45873400-1444688066_thumb.jpg

Πφφ, τι να μας πεις κι εσύ γατάκι. Για δες κι εδώ:

post-230216-0-85041400-1444689271_thumb.jpg

Σκορ ημιχρόνου παρακαλώ. Φυσικά ο τύπος δεν κάθισε να παίξει και το δεύτερο. Όχι ότι τον αδικώ. Από ένα σημείο και μετά προσπαθούσα απλά να βγάλω γκολ με όσο πιο εξωφρενικούς τρόπους μπορούσα (από FIFA 14 το στιγμιότυπο).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιαου!!! :P

Με εσκισες!

Το δικο μου στο 15 και UT.

Για να μην γραψει καποιος κατι τον προλαβαινω, εννοειται οτι το ποσταρα ειρωνικα για να δειξω ακριβως το γελοιο του πραγματος (ασχετα με το αν με πηγε στο συγκεκριμενο παιχνιδι τρελα) και οσα εγραψα και ισχυριζομαι στα προηγουμενα ποστ μου. 

παραθετω και αλλες 3 φωτο  επειδη εχουν σχεση με τα βιντεακια που ανεβασα (και σταματαω το ΠΕΡΙΠΟΥ οφτοπικ)

πριν απο λιγο επαιξα. UT team seasons dev 3.

Δεν ξερω τελικα τι ισχυει...

ο τυπος φαινοταν ισαξιος με μενα παιχτικα...ειχε πανακριβους παιχτες. Τους καλυτερους.

To σκορ μπορουσε να ειναι μεγαλυτερο. Εχασε κι αυτος κατι αχαστα.

Σιγουρα θα κερδιζα παντως χωρις να ειμαι τοσο καλος στο ματς.

Φανταστειτε οτι πριν απο αυτον επαιξα με εναν (ομολογω ειχε αψογο χειρισμο) που ειχε ομαδα με rating 81 και χημεια....56!!!!!!! 

Επαιζε με τον Βερτονχεν RB....και αλλες αλχημειες. Πολυεθνικη η ομαδα του.

Εγω με την ιδια ομαδα που βλεπετε στην φωτο, τελικο 3-3. Ημουν παντα μπροστα στο σκορ. Με ισοφαρισε στο τελος. Νομιζω οτι αδικηθηκα σε αυτο το ματς. Αξιζα τη νικη.

Αντε βγαλε ακρη  <_<

post-342864-0-80115100-1444701798_thumb.jpg

post-342864-0-98458000-1444701801_thumb.jpg

post-342864-0-44580700-1444701804_thumb.jpg

Επεξ/σία από Platini_Athens

Μη δίνεται τόσο μεγάλη βαρύτητα στο pre-game και στο post-game pic. 

Στο FUT πχ άσχετα με το πόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας υπάρχει στους παίκτες το matchmaking θεωρητικά σε βάζει να παίξεις με παίκτη ίδιας κατηγορίας με σένα. Ειδικά δε αυτός που παίζει με Τολίζο στα μάτια μου είναι καλύτερος από αυτόν που παίζει με Ρονάλντο και επειδή λογικά έχει συνηθίζει ο μεν να παίζει εναντίον Ρονάλντο ενώ ο δε όχι εναντίον Τολίζο δε θα μου έκανε καθόλου αίσθηση μια νίκη του 1ου.

Τώρα σε σχέση με τα σουτ και εκεί είναι λίγο διφορούμενα τα πράγματα. Αν παίζεις κάποιον μονότερμα και έχει 9 παίκτες μες τη περιοχή λογικά δε θα κάνεις 20 σουτ με βέλτιστες προϋποθέσεις. Αν είσαι λοιπόν και λίγο άτυχος και δε σκοράρεις και βγει αυτός σε μια κόντρα με Ιμπάρμπο Ντούμπια και ένας από τους δύο σουτάρει σε άδειο τέρμα άνετα χάνεις.

Το 2ο που αποτελεί όντως θεματάκι έχει να κάνει και πάλι με το κακό ΑΙ των παικτών. Δε καταλαβαίνω γιατί χωρίς εντολές ανεβαίνει όλη η ομάδα πάνω από το κέντρο (είτε η δική μου ή του αντιπάλου) και όλη η αντίπαλη μπαίνει μέσα στην περιοχή. Οι γραμμές των δύο ομάδων είναι όπου να'ναι και σε συνδυασμό με το πρόβλημα που έχουν οι αμυντικοί όχι να κόψουν αλλά να πάρουν τη *** τη μπάλα η μπάλα κολλάει έξω από την περιοχή μέχρι να γίνει τελική προσπάθεια.

Με κάνει να νιώθω ότι το παιχνίδι χωρίζεται σε 20λεπτα πίεσης είτε από τη μεν ή από τη δε ομάδα (δεν είναι απαραίτητο ότι θα καταλήξει σε μονότερμα 90').

• Like 1

Τώρα αν φαίνεται σε κάποιον λογικό ότι η ΕΑ έκανε κάποιον αλγόριθμο από πίσω από κάθε σουτ πάσα τρίπλα άμυνα που λέει κάτι του στυλ:

If X=Platini

Then shoot=Out

If X=Ektelion

Then shoot=Dokari

If X=Jim

Then shoot=goal

Τότε πάω πάσο. 

Δηλαδή πως θα σας φαινόταν αν σε ένα RPG κάποιος έκανε ένα crit ? RNG ή scripting?

Μπορεί όμως αν ο jim777 εχει 5 σερι νικες και αν το επόμενο ματς ,κρίνει τον τίτλο τότε επιλεγμένα attribute των παικτων του jim777 -1 και αντίστοιχα +1 τα attribute του αντιπάλου του.

Ετσι βρίσκεται ο jim777 με 85 παίκτες που συμπεριφερονται σαν 77 και αντίθετα ο αντίπαλος με παίκτες 77 που συμπεριφέρονται σαν παικτες με 85 .

Μπορεί να κερδίσει ο jim777 και με αυτες τις συνθήκες?

Μπορεί.

Είναι gamebreaking?

Οχι.

Ειναι απλά εκνευριστικό και δεν θα επρεπε να υπάρχει καν,πόσο μάλλον στο βαθμό που υπάρχει φέτος.

Για να το κλείσω εδω το θέμα γιατι θεωρω οτι ισως το κουράζω.

Το φίφα 16 για μένα είναι εξαιρετικό συνολικά σαν παιχνίδι και κατα την γνώμη μου το gameplay του βαδίζει στο σωστό δρόμο και σε  σχέση με την περσινή αστειότητα δεν υπάρχει καμμία συγκριση.

Το career φετος είναι ενα βήμα μπροστά,για οσους ενδιαφέρονται για offline και προσωπικά το διασκεδάζω αρκετά .

Το UT είναι αρκετα σκριπταρισμενο σε ματς-κλειδιά,αλλα εν τέλη οι παικτης προχωράει συμφωνα με τις δυνατότητές του.

Η κυρίως ενσταση μου για το παιχνίδι είναι οτι μετα το update φαινεται ποιο γρήγορο και οι πάσες-φασεις-σουτ μου δίνουν την εντύπωση οτι βγαίνουν ποιο ευκολα.

Απο την αλλη μπορεί απλά να ειναι placebo effect και να εχω μαθει το game καλύτερα τόσο εγω,όσο και οι αντίπαλοι μου,οποτε να μου φαίνεται πως πλέον παίζω κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις πρώτες μέρες. 

Α και αν κατι κάνει gamebreaking το παιχνίδι είναι οι διαιτητες που πιστευω να διορθωθούν σε κάποιο μελλοντικό πατς

• Like 1

Κοίτα δε μπορώ και δεν υπάρχει και λόγος να αποδείξω ότι αυτό που λες ισχύει ή όχι.

Οι ενστάσεις μου και ο λόγος που κακώς προσπαθούσα να αποδείξω κάτι που δε μπορώ είναι:

1) Αυτά που αναφέρεις βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες και συνήθως σε αρνητικές. Αυτές είναι που σου μένουν. Το ματς που ήσουν πολύ καλύτερος αλλά έχασες.

Δε νομίζω ότι έχει γίνει κάποια έρευνα σε 10000 ματς που να αποδεικνύει ότι λόγω handicap ή scripting υπάρχει διαφορετική συμπεριφορά σε άμυνα/επίθεση υπό τις τάδε συνθήκες και διαφορετική υπό τις δείνα.

2) Για να δεχτώ ότι μια ομάδα προγραμματιστών μπήκε σε διαδικασία να γράψει κώδικα ώστε επίτηδες να συμβαίνουν όλα αυτά θα πρέπει να βρω και το λόγο. Εμπορικά δε μου κάθεται. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ευνοώντας ή αδικώντας τον jim777 θα βγάλει παραπάνω χρήματα. Αν μου σπάει συνεχώς τα νεύρα βλέπω πιο πιθανό το uninstall από το να αγοράσω FUT points προσωπικά τουλάχιστον.

ΥΓ. Και μετά από όλη αυτή τη διαφωνία για scripting μου έτυχε ένα από τα χειρότερα ματς μου ever. Στο mode όπου όλοι οι παίκτες είναι 85άρηδες, 1-0 μέχρι το 86' με τον άλλο να μην έχει περάσει το κέντρο.

Κόρνερ στο 86' κεφαλιά (πρώτο σουτ στο ματς) 1-1.

Αντεπίθεση στο 90 περνάει κανά δυο παίκτες (μαλακίστηκα από το tilt) κόβει μέσα στη περιοχή από τα δεξιά και έχει και επιθετικό να περιμένει στο πέναλτι.

Καλύπτω τη πάσα με τον Ελαμπτελαουι και όντως κάνει πάσα στο πέναλτι ακριβώς πάνω στον παίκτη μου.

Ο παίκτης μου κοκκαλώνει, χτυπάει η μπάλα στο ένα πόδι του και περνάει μέσα από τα πόδια του, αλλάζει πορεία 90 μοίρες και καταλήγει με 2χλμ/ώρα στη γωνία μου.

1-2 λήξη.

Προφανώς και εκνευρίστηκα και έκλεισα το παιχνίδι αλλά αν το δούμε ρεαλιστικά αυτό που έκανε ο Ελαμπτελαουι και αυτή η απάθεια του αμυντικού προς τη μπάλα πρέπει να έγινε άλλες 10 φορές μέσα στο ματς απλά αυτή επειδή μπήκε γκολ μου έμεινε.

Έχει να κάνει με κακό ΑΙ των αμυντικών το οποίο όμως μη ξεχνάμε ότι το αντιμετωπίζουμε εδώ και 20 χρόνια σε κάθε ποδοσφαιράκι. Δε θα ξεχάσω στα "καλά" Pro κατά την αλλαγή αμυντικού κατά τη διάρκεια κάθετης το βηματάκι που έκανε μπροστά με αποτέλεσμα να περνάει η κάθετη. Δε δικαιολογεί τα "λάθη" του Fifa 16 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ λιγότερα από τότε που λόγω νοσταλγίας τα ξεχνάμε.

Περηφάνεια λέμε. Έχασα στα πέναλτυ με Ολυμπιακό (εγώ) vs Μπάρτσα (pc). :-D Έριξα πρώτα λίγο διάβασμα γιατί έχω μείνει πολύ πίσω στο fifa, προσπάθησα να αμύνομαι μόνο με αμυντικό χαφ ή επιθετικούς και ποτέ με αμυντικό για να μη χαλάω την αμυντική γραμμή (it works), να μην κυνηγάω τους επιθετικούς στη γραμμή του πλαγίου αφού εκεί μόνο σέντρα μπορούν να βγάλουν κλπ, αφού πρώτα έχτισα ένα συμπαγές σύστημα με 5-3-1-1 που οι ακραίοι αμυντικοί οργώνουν τις γραμμές πάνω-κάτω και μετατρέπουν το σύστημα όταν βγαίνω μπροστά σε 3-5-1-1. Ίσως έχω μείνει πίσω, γιατί ακόμα θεωρώ ότι το πραγματικό skill αφορά στην ικανότητα να στήνεις σωστά μια ομάδα και λιγότερο οι φαντεζί ντρίπλες. Για την ώρα, προσπαθώ να μάθω να κάνω σωστές πάσες και όχι στο γάμο του καραγκιόζη. Δυστυχώς, δεν έχω παρέα να παίξω στο σπίτι διπλό και στο online, ακόμα και με Έλληνες, υπάρχει ένα μικρό lag που με βάζει στη διαδικασία να πρέπει να πατάω τα κουμπιά λίγο νωρίτερα, αυτό το σιχαίνομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...