jim777 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 αφού δε λένε τα username τους..να κάνουμε add ο ένας τον άλλον.. καθήστε να μάθουμε το παιχνίδι και θα κάνουμε τουρνουά όπως το 2012. Σ έκανα add και περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ναι πηρα στην αρχι ατλετικο αλλα με εβαζε να παιζω με μπαρτσα κ ρεαλ α λεω ετσιδεν παει. Λογικο να σε βαζει με μπαρτσα, ρεαλ, μπαγερν, απο φέτος η ατλέτικο είναι 5 αστέρων ομάδα και σε βάζει με 5 αστέρων ομάδες. scripting ,handicap (πες το οπως θές.) που επηρεάζει την εξέλιξη/αποτέλεσμα του παιχνιδιού αφύσικα σε σχέση με τις πραγματικές δυνατότητες του παίκτη. Εγώ να ρωτήσω κάτι όλους αυτούς που υποστηρίζουν οτι υπάρχει τόσο μεγάλο scripting και μη αντιμετοπίσιμο; Στο online είτε fut -γιατί κ εκεί θα υπάρχουν- είτε seasons γιατί υπάρχουν κάτι παίχτες με σκορ 84-5-8 (παράδειγμα) αυτοί όλοι δεν αντιμετοπίζουν script; γιατί δε χάνουν πιο συχνά; Μήπως τελικά γιατί είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν; Γιατί μου έχει τύχει να νιώθω script όπως λέτε κατά μου να συγκεντρωθώ και να κάνω μια καλή συγκεντρωμένη ενέργεια και να το βάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Το παιχνίδι συνεχίζει να έχει τα εξής προβλήματα: 1) Στο Online πολλές φορές συμβαίνει να παίζουν οι ίδιες ομάδες. Μπορεί εύκολα να σου τύχει Barcelonas vs Barcelona. Η αποθέωση του Arcade. 2) Όταν γίνεται πλάγιο πατάς το κουμπί για να φύγει το Video, αλλά κάποιες φορές δεν έχει Video με αποτέλεσμα να το εκτελεί. Έχουν δηλαδή ίδιο κουμπί για την διακοπή του Video και για την εκτέλεση του πλαγίου. 3) Στο Online ο αντίπαλος μπορεί να πατάει παύση όποτε έχει την μπάλα και εσύ να περιμένεις. Η χαρά του τρόλερ. Αυτά στα γρήγορα. Συνεχίζω με τα προβλήματα... 4) Ποιος τους είπε εκεί στην EA ότι στο ποδόσφαιρο έχουν καταργηθεί οι οριζόντιες πάσες; Μιλάμε αυτό με την πίεση των αντιπάλων στο κέντρο (και όχι μόνο) σε συνδιασμό με την κίνηση των συμπαιχτών σου μπροστά κάνει το FIFA 16 σαν να είναι άλλο άθλημα και όχι ποδόσφαιρο. Έχουν κάνει δικό τους κανόνα. 5) Όσο πιο μακριά είναι το ελεύθερο από την περιοχή του αντιπάλου, τόσο πιο εύκολο είναι να γίνει λάθος. Πολλές φορές εύχομαι να μην μου είχαν κάνει φάουλ ή καλύτερα να μην το είχε δώσει. Σε κάποια φάση έχει τύχει να επιλέξω μακρινό συμπαίκτη μου πατώντας "Ο" για να δώσω ψηλή μπαλιά, και να το εκτελεί με χαμηλή συρτή. Πήρε ο αντίπαλος την μπάλα και έβαλε γκολ. 6) Κάποιος μίλησε για Script. Επειδή παλιότερα σε κάποιο FIFA (Αν δεν κάνω λάθος το 2006), υπήρχε σίγουρα Script, το οποίο έκανε τη μία ομάδα να παίζει καλά στο πρώτο και τη άλλη να παίζει καλά στο δεύτερο, μάλλον κάτι συμβαίνει και 10 χρόνια μετά τόσο έντονα. Αυτό συνέβαινε 100%. Μάλιστα τότε παίζαμε Pro με τον αδελφό μου και κάναμε πλάκα όταν δεν τα πήγαινε καλά ένας από τους δύο, λέγοντας ότι μπήκε το "Fifa Mode". Όταν η ομάδα χάνει οι ομάδα σέρνεται. Εκτός από αυτό σαν να υπάρχει τρομερή κακοτυχία, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τύχη, είναι Script. Νικάω και κάνω κάτι φάσεις από το πουθενά και βάζω γκολ. Χάνω και έχω 3-4 δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες, κλπ. Σαν δηλαδή το παιχνίδι μέσω Scripted διαδικασίας να θέλει να φτιάξει ατμόσφαιρα. Φαίνεται όμως. 7) Αν παίξεις με αντίπαλο την Bayern, είναι σαν να παίζεις με θεούς. Πολλές φορές λέω ότι είναι άσκοπο να πάρω την μπάλα. Με το που την κλέβω γίνεται πάντα μια τρομερή κόντρα και την παίρνει ο αντίπαλος. Σαν Tanks όλοι. Δεν νιώθουν. Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Εγώ να ρωτήσω κάτι όλους αυτούς που υποστηρίζουν οτι υπάρχει τόσο μεγάλο scripting και μη αντιμετοπίσιμο; Στο online είτε fut -γιατί κ εκεί θα υπάρχουν- είτε seasons γιατί υπάρχουν κάτι παίχτες με σκορ 84-5-8 (παράδειγμα) αυτοί όλοι δεν αντιμετοπίζουν script; γιατί δε χάνουν πιο συχνά; Μήπως τελικά γιατί είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν; Γιατί μου έχει τύχει να νιώθω script όπως λέτε κατά μου να συγκεντρωθώ και να κάνω μια καλή συγκεντρωμένη ενέργεια και να το βάλω. Δεν ειπα πουθενα οτι δεν είναι αντιμετωπίσημο αλλά αν διαβάσεις ποιο πάνω λέω ακριβως το αντίθετο:μακροπρόθεσμα ο καλός παίκτης θα προχωρήσει-ο κακός θα μείνει στάσιμος. Σαφως και μια ελιτ παικτών δεν θα την ακουμπήσει κάν το σκριπτάρισμα. Το θεμα ειναι οτι δεν θα πρεπε να υπάρχει καν κ οχι αν ειναι αντιμετωπίσημο. Ειναι απλά απαράδεκτο. Το αν συγκεντρωθείς επιπλέον στο παιχνίδι σου ή όχι θα επρεπε αποκλειστικά να εξαρτάται απο την ικανότητα κ την ομάδα του αντιπάλου σου και όχι επειδή θα στο επιβάλλει το παιχνίδι μοιράζοντας πλεονεκτηματα και μειονεκτήματα κατα βουληση. Εν τω μεταξυ εχω την εντύπωση οτι αναφερόμαστε σε διαφορετικά modes:ισως στο seasons η κατασταση να είναι καλύτερη. Στο FUT που είναι το mode που στην ουσία κόβει χρήμα η ΕΑ η κατασταση είναι απροκάλυπτη με το σκριπτινγκ. Προφανεις οι λογοι καθως αν ενας παίκτης χασει το ενδιαφέρων του νωρίς ,ειτε γιατι εκπλήρωσε τους στοχους του συμφωνα με τις δυνατότητες του,ειτε γιατι οι ικανότητες του είναι περιορισμένες, στην ουσία το mode θα είναι "νεκρό" και κάτι τετοιο θα ηταν καταστροφικό για τα εσοδα της εταιρίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ρε συ alet απλά αναρωτιέμαι πως αποφασίζει το game ποιον θα "σπρώξει" ? Βρισκόμαστε αντίπαλοι εγώ και εσύ. Ποιον βοηθάει και με τι κριτήριο? Αν καταλάβεις ότι αυτό δεν έχει απάντηση θα δεις ότι καταλήγεις σε άτοπο. Στο FUT χωρίς να έχω καεί είμαι 40-5-15 περίπου, 4-5 ήττες ήταν από μαλακία του ρούτερ, div 2 και ανεβαίνω. Δεν είμαι ούτε καμιά ταλεντάρα απλά παίζω 15 χρόνια ποδοσφαιράκια. Επίσης, αν η ΕΑ έσπρωχνε τα ματς στα Χ δε θα ήταν το λιγότερο πιθανό αποτέλεσμά μου και φέτος και πέρυσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχω απαντηση ποιον αποφασίζει το game να σπρώξει μονο υποθέσεις μπορουν να γίνουν.Fυσικά κατι τετοιο δεν μπορεί να αποτελεί αντεπιχειρημα ,αν υπάρχει ή οχι κάτι που η υπαρξή του βασίζεται στην παρατήρηση ενος τεραστιου δειγματος αγωνων μεσω του community.Με την ιδια λογική δεν θα πρεπε να παίζει ρόλο και το chemistry στην ομάδα,καθως κανένας δεν εχει απάντηση αν και κατα πόσο βοηθάει ,παρά μόνο γενικές παρατηρήσεις στο πώς αποδιδει μια ομαδα με υψηλό/χαμηλό chem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχω απαντηση ποιον αποφασίζει το game να σπρώξει μονο υποθέσεις μπορουν να γίνουν. Fυσικά κατι τετοιο δεν μπορεί να αποτελεί αντεπιχειρημα ,αν υπάρχει ή οχι κάτι που η υπαρξή του βασίζεται στην παρατήρηση ενος τεραστιου δειγματος αγωνων μεσω του community. Με την ιδια λογική δεν θα πρεπε να παίζει ρόλο και το chemistry στην ομάδα,καθως κανένας δεν εχει απάντηση αν και κατα πόσο βοηθάει ,παρά μόνο γενικές παρατηρήσεις στο πώς αποδιδει μια ομαδα με υψηλό/χαμηλό chem Το οποίο community λέει τι? Ότι κερδίζουν/χάνουν όταν......... Πρέπει να υπάρχει μια πιστευτή αιτία για να σταθεί το όλο θέμα αλλιώς είναι απλά συνωμοσιολογία. Για να καθίσει η ΕΑ να μπει σε μια διαδικασία να γράψει κώδικα ώστε να συμβαίνει όλο αυτό που λες πρέπει ή να κερδίζει κάτι ή να βελτιώνει με κάποιο τρόπο το game της αλλά αυτό δε προκύπτει από κάπου. Είναι σαν τους Παοκτσήδες που θα είχαν 40 πρωταθλήματα αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός ενώ δεν έχουν διεκδικήσει καν ούτε ένα. Επίσης μη ξεχνάς ότι πάντα σε ένα φόρουμ θα διαβάζεις για το περίεργο ματς με τα 20-2 σουτ που έληξε 0-2. Δε θα διαβάσεις ΠΟΤΕ για το αντίστοιχο ματς που έληξε 4-0. Πάντα θα διαβάζεις για τα τσαφ στις άμυνες και ποτέ για τις επιτυχημένες. Το chemistry έχει συγκεκριμένο effect. Αν δεις σε full chemistry παίρνεις +1 σε όλα τα stats ή αυτά που έχεις βάλει σε chemistry style (+3 σε 2 stats ή +2 σε 3 stats). Δεν υπάρχει κάποιος μύθος γύρω από αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 για το 15 https://www.youtube.com/watch?v=SSo9HgRtN4Q για το 16 (δειτε τα στατιστικα του) https://www.youtube.com/watch?v=Dw_i8m9_5RI Ουσιαστικα σου λεει ο τυπος που εχει καλα στατιστικα (φαινονται στο 2ο βιντεο πανω αριστερα) οτι ΥΠΑΡΧΕΙ κατι και κοιτα τι μπορεις να κανεις ωστε να το αντιμετωπισεις. Δεν σου λεει οτι δεν θα ξαναχασεις, η ηττα συνεχιζει να ειναι ενα πιθανο αποτελεσμα. Για τη χημεια τουλαχιστον στο 15 δεν επαιζε τοσο μεγαλο ρολο...εχω χασει απο αντιπαλο με χημεια γυρω στο 60% δεν μπορουσα να κανω τπτ απολυτως. Ειχε βαλει πχ CDM να παιζει σαν LB Εγω πιστευω οτι εχει να κανει με το rating, τι παιχτες εχεις πχ η ΕΑ αβανταρει οσους παιζουν με ψαγμενες ομαδες κι οχι απλα με τους πρωτοκλασσατους GOLD. Καλο ειναι να χρησιμοποιεις non rare, silver & bronze. Επισης θεωρω οτι το παιχνιδι δινει περισσοτερα σε οσους παιζουν πολυ το παιχνιδι (λεβελ-ποντοι XP). Ειναι κατι σαν καταταξη, πρεπει να εχει καποια σημασια και γι αυτο μεταφερεται απο τιτλο σε τιτλο καθε χρονο. Σιγουρα ολοι χανουν καποια στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πλατινί καταλαβαίνεις τι ποστάρεις? - Mιλάμε για scripting και postάρεις ντεμέκ βίντεος για handicap. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ακριβώς? - Tο 1ο βίντεο δε δείχνει κάτι καν για το handicap. Απλά ονόμασε την ομάδα του handicap τάδε, ήταν εμφανώς καλύτερος από τον αντίπαλο, έχασε πολλές ευκαιρίες γιατί είχε τον Καραμήτρο επίθεση και ο άλλος Νοιερ τέρμα, έφαγε εύκολα γκολ γιατί ο άλλος επίθεση ΔΕΝ είχε τον Καραμήτρο, κέρδισε επειδή ήταν καλύτερος. Τι σκατά συμπέρασμα πρέπει να βγάλουμε από αυτό? Τι να δούμε? Ότι αν βάλεις ένα μαύρο μπροστά με 95 pace θα βγάλεις εύκολα φάσεις στο Fifa 15? - Tο 2ο βίντεο απλά σου δείχνει έναν τρόπο ανάπτυξης σαν guide. To ότι στην αρχή χρησιμοποιεί bronze πάγκο ίσως και να έχει κάποιο αποτέλεσμα αλλά και πάλι είναι 10 φορές καλύτερος από τον άλλο που δεν έχει ιδέα να παίζει και τελικά κερδίζει. Φοβερό βίντεο. Γιατί δε πόσταρες ζουζούνια? Πιο σχετικό θα ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Το οποίο community λέει τι? Ότι κερδίζουν/χάνουν όταν......... Πρέπει να υπάρχει μια πιστευτή αιτία για να σταθεί το όλο θέμα αλλιώς είναι απλά συνωμοσιολογία. Για να καθίσει η ΕΑ να μπει σε μια διαδικασία να γράψει κώδικα ώστε να συμβαίνει όλο αυτό που λες πρέπει ή να κερδίζει κάτι ή να βελτιώνει με κάποιο τρόπο το game της αλλά αυτό δε προκύπτει από κάπου. Είναι σαν τους Παοκτσήδες που θα είχαν 40 πρωταθλήματα αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός ενώ δεν έχουν διεκδικήσει καν ούτε ένα. Επίσης μη ξεχνάς ότι πάντα σε ένα φόρουμ θα διαβάζεις για το περίεργο ματς με τα 20-2 σουτ που έληξε 0-2. Δε θα διαβάσεις ΠΟΤΕ για το αντίστοιχο ματς που έληξε 4-0. Πάντα θα διαβάζεις για τα τσαφ στις άμυνες και ποτέ για τις επιτυχημένες. Το chemistry έχει συγκεκριμένο effect. Αν δεις σε full chemistry παίρνεις +1 σε όλα τα stats ή αυτά που έχεις βάλει σε chemistry style (+3 σε 2 stats ή +2 σε 3 stats). Δεν υπάρχει κάποιος μύθος γύρω από αυτό. H αιτια και πιστευω αρκετα βάσιμη όσο αφορά το fut,είναι η συνεχιση ενασχόλησης της πελατειακής βάσης με το mode ,ωστε να κρατιεται ζωντανό και αρα να υπάρχει και ροη εσόδων,αλλά και ενα διαμορφωμένο περιβάλλον για την είσοδο καινουργιων παικτών κατα την διαρκεια του ετους. Το chemistry δεν εχει συγκεκριμένο effect και κανείς δεν ξέρει το καθε chevron τι boost δίνει. Mπορει να είναι +1,μπορει να ειναι +2,μπορει να είναι +5. Δεν θα βρείς πουθενα καποιο λινκ απο την εταιρία που να εξηγεί αριθμητικά τα όποια boosts,παρα μόνο γενικότητες του στυλ :"μια ομάδα με καλο chem αποδιδει καλύτερα ,σε σχέση με κάποια ομάδα με κακό chem με την βαση να είναι το 4 ,για να μην υπάρχει πέναλτυ στα στατιστικά". Ολα στηρίζονται σε παρατηρήσεις της κοινότητας (με μια μερίδα να αμφιβάλει και να θεωρεό οτι η chem δεν παίζει κανενα ρόλο) ,πως όντως μια ομάδα με υψηλο chem αποδιδει καλύτερα,σε σχέση με μια ομάδα με χαμηλό chem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω πάντως ότι σε σχέση με το chem σου δείχνει με βελάκια τι ανεβαίνει και πόσο αναλόγως με το chemistry card και το basic συμπεριλαμβανομένου. Τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβανόμουν και μου εξηγεί και γιατί το chem καλό είναι αλλά όχι και τόσο σημαντικό εφόσον έχεις καλούς παίκτες. Σε σχέση με το scripting να δώσω λίγο μια μαθηματική οπτική που πιστεύω είναι και πολύ κοντά στη πραγματικότητα. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Έχεις Ρονάλντο και σουτάρεις εκτός περιοχής ελεύθερος απέναντι σε Ρομπέρτο. Οι σταθερές που υπάρχουν είναι: 1) Προϋποθέσεις. Όσο καλύτερες προϋποθέσεις (ελεύθερος χωρίς πίεση, με καλή στάση σώματος, εντος περιοχής και σε καλή γωνία για παραδειγμα) τόσο καλύτερα 2) Σημάδι. Αναλόγως που σημαδεύεις κατά το σουτ. 3) Δύναμη. 4) Σταθερά σουτ Ρονάλντο 5) Σταθερά επέμβασης Ρομπέρτο Για λόγους RNG ώστε να μην έχει κάθε σουτ την ίδια κατάληξη ας πούμε ότι ο κάθε παίκτης σε κάθε ενέργεια ρίχνει ένα ζάρι με εύρος 0,01-0,2 Χ για τον χειριστή Ρονάλντο Υ για το χειριστή του Ρομπέρτο. και Ζ είναι το παραγόμενο αποτέλεσμα της υποτιθέμενης εξίσωσης. (Προϋποθέσεις*Σημάδι*Δύναμη*Σουτ Ρονάλντο + Χ)- (Επέμβαση Ρομπέρτο + Υ)=Ζ Βάζουμε τα πάντα από 0-100%. Προϋποθέσεις=0,9 (είναι σχετικά καλές προϋποθέσεις) Σημάδι= 0,9 (σημαδέψαμε καλή γωνία με βάση και τη στάση του σώματος) Δύναμη= 1 (βάλαμε τέλειο power στο σουτ) Σουτ Ροναλντο= 95 Σταθερά βάση στατιστικών Επέμβαση Ρομπέρτο= 80 Σταθερά βάση στατιστικών Οπότε έχουμε (0,9*0,9*1*0,95 + Χ) - (0,8 + Υ) = Ζ ==> (0,77 + Χ) - (0,8 + Υ) = Ζ ==> Χ - Υ - 0,03 = Ζ Και ανάλογα με τις τιμές RNG του Χ και Υ προκύπτει η τιμή του Ζ που οδηγεί σε άουτ, επέμβαση,μπλοκάρισμα, δοκάρι, γκολ. Τώρα αυτή την εξίσωση βάλτε τη σε κάθε μία ενέργεια μέσα στο παιχνίδι από πάσα και τρίπλα μέχρι σέντρα και άμυνα και προκύπτει αυτό που βλέπετε. Δε ξέρω αν όλοι καταλαβαίνετε αυτό που γράφω αλλά αν το καταλαβαίνετε ίσως θα σας απαντήσει σε πολλά ερωτήματα του στυλ: -Γιατί τη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ενώ ο δικός μου τη στέλνει έτοιμη για rebound -Γιατί το σουτ μου πήγε δοκάρι και το δικό του έγραψε -Γιατί η δικιά του κάθετη πέρασε ενώ η δικιά μου κόπηκε. -κτλ Οι πιθανές απαντήσεις είναι: 1) Γιατί έκανε κάτι καλύτερα από σένα αφού υπάρχουν τόσες μεταβλητές που εξαρτώνται από σενα 2) Γιατί ο παίκτης του έχει καλύτερη "σταθερά" από σενα 3) Γιατί είναι πιο τυχερός από σένα όταν "πέταξε το ζάρι" και το Χ του ήταν καλύτερο από το Υ σου. Η εξίσωση είναι υπεραπλουστευμένη αλλά και πάλι αμφιβάλλω ότι η ΕΑ πρόσθεσε και άλλες παραμέτρους για να σας τη σπάσει ή επίτηδες κάνει το Χ του ενός καλύτερο από το Υ του άλλου και πάλι για να σας τη σπάσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δεν ειπα πουθενα οτι δεν είναι αντιμετωπίσημο αλλά αν διαβάσεις ποιο πάνω λέω ακριβως το αντίθετο:μακροπρόθεσμα ο καλός παίκτης θα προχωρήσει-ο κακός θα μείνει στάσιμος. Σαφως και μια ελιτ παικτών δεν θα την ακουμπήσει κάν το σκριπτάρισμα. Το θεμα ειναι οτι δεν θα πρεπε να υπάρχει καν κ οχι αν ειναι αντιμετωπίσημο. Ειναι απλά απαράδεκτο. Το αν συγκεντρωθείς επιπλέον στο παιχνίδι σου ή όχι θα επρεπε αποκλειστικά να εξαρτάται απο την ικανότητα κ την ομάδα του αντιπάλου σου και όχι επειδή θα στο επιβάλλει το παιχνίδι μοιράζοντας πλεονεκτηματα και μειονεκτήματα κατα βουληση. Εν τω μεταξυ εχω την εντύπωση οτι αναφερόμαστε σε διαφορετικά modes:ισως στο seasons η κατασταση να είναι καλύτερη. Στο FUT που είναι το mode που στην ουσία κόβει χρήμα η ΕΑ η κατασταση είναι απροκάλυπτη με το σκριπτινγκ. Προφανεις οι λογοι καθως αν ενας παίκτης χασει το ενδιαφέρων του νωρίς ,ειτε γιατι εκπλήρωσε τους στοχους του συμφωνα με τις δυνατότητες του,ειτε γιατι οι ικανότητες του είναι περιορισμένες, στην ουσία το mode θα είναι "νεκρό" και κάτι τετοιο θα ηταν καταστροφικό για τα εσοδα της εταιρίας Μα στα τοσα παραδείγματα παιχτών που υπάρχουν με πολύ χαμηλές ήττες δεν ειναι μακροπρόθεσμο. Αυτός απλά δε χάνει. Το script-handicap που λέτε. Είναι λες και δε κερδίζεις με τίποτα οταν "ενεργοποιηθεί" . για το 15 https://www.youtube.com/watch?v=SSo9HgRtN4Q για το 16 (δειτε τα στατιστικα του) https://www.youtube.com/watch?v=Dw_i8m9_5RI Ουσιαστικα σου λεει ο τυπος που εχει καλα στατιστικα (φαινονται στο 2ο βιντεο πανω αριστερα) οτι ΥΠΑΡΧΕΙ κατι και κοιτα τι μπορεις να κανεις ωστε να το αντιμετωπισεις. Δεν σου λεει οτι δεν θα ξαναχασεις, η ηττα συνεχιζει να ειναι ενα πιθανο αποτελεσμα. Για τη χημεια τουλαχιστον στο 15 δεν επαιζε τοσο μεγαλο ρολο...εχω χασει απο αντιπαλο με χημεια γυρω στο 60% δεν μπορουσα να κανω τπτ απολυτως. Ειχε βαλει πχ CDM να παιζει σαν LB Εγω πιστευω οτι εχει να κανει με το rating, τι παιχτες εχεις πχ η ΕΑ αβανταρει οσους παιζουν με ψαγμενες ομαδες κι οχι απλα με τους πρωτοκλασσατους GOLD. Καλο ειναι να χρησιμοποιεις non rare, silver & bronze. Επισης θεωρω οτι το παιχνιδι δινει περισσοτερα σε οσους παιζουν πολυ το παιχνιδι (λεβελ-ποντοι XP). Ειναι κατι σαν καταταξη, πρεπει να εχει καποια σημασια και γι αυτο μεταφερεται απο τιτλο σε τιτλο καθε χρονο. Σιγουρα ολοι χανουν καποια στιγμη. Στο ξανα είπα αυτό platini είμαι λεβελ 86 (νομίζω οτι είμαι αρκετά ψηλά) και δε βλέπω κάποιο σπρώξιμο προς εμένα οτι και να παίξω. Είτε seasons είτε online friendlies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σε σχέση με το scripting να δώσω λίγο μια μαθηματική οπτική που πιστεύω είναι και πολύ κοντά στη πραγματικότητα. Α πιστευεις κι εσυ ...για μια στιγμη νομιζα οτι εισαι προγραμματιστης της ΕΑ! ειδα εκει τα νουμερα και μπορω να πω οτι με ξεγελασες. Ασε τις εξισωσεις στο φιφα και κοιταξε λιγο το προβληματακι σου στα ποστ που κανεις οταν απαντας...εισαι λιγο αγενης . Και να μην το κοιταξεις ομως προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου, εκφρασου ελευθερα (το διασκεδαζω μαλιστα γιατι μου βγαζουν κομπλεξ οι απαντησεις σου). Σαν επισημανση απλα. Διαφωνησε οσο θες, δημοκρατια εχουμε αλλωστε, ο καθενας λεει την γνωμη του. Ευγενικα παντα εκτος αν εχεις κατι να μου προσαψεις. Χαντικαπ, σκριπτινγκ, μηχανισμοι του παιχνιδιου σου πα μου πες κι @@ Μαριτσα μου. Ολα αυτα ΝΑΙ χαλανε το παιχνιδι ΕΑΝ πιστευεις σε αυτα ακομα χειροτερα γιατι σου σπανε τα νευρα ΚΑΙ δεν παιρνεις και την αποφαση να σταματησεις να παιζεις, να τα παρατησεις δλδ. Αν δεν πιστευεις τωρα ή αν δεν σε νοιαζει που υπαρχουν (ΑΝ υπαρχουν) ακομα καλυτερα. Το οτι δεν πιστευεις εσυ κι οι θαυμαστες σου δεν λεει κατι ουτε αποτελει επιχειρημα... Στα διαφορα ξενα φορουμ σε ολα τα φιφα που κυκλοφορουν γραφονται διαφορα περι χαντικαπ, σκριπτινγκ και ΓΕΝΙΚΑ και σε αλλα παιχνιδια της ΕΑ, οχι μονο στο φιφα. Η ΕΑ το αρνειται φυσικα. Εικασιες ειναι λοιπον ολα οσα γραφετε & γραφουμε αφου δεν υπαρχουν αποδειξεις για το ενα ή το αλλο. Ζουζουνια που να χτυπιεσαι δεν σου βαζω, θα ειμαστε οφτοπικ αλλωστε. υγ απο τη στιγμη που ακομα κι εγω πηρα την devision 1 (ειμαι μετριος παιχτης και κακιστος χειριστης του gamepad) στο seasons στο φιφα 15 θα ελεγα οτι εκει που γινεται ο ΧΑΜΟΣ ειναι το UT. Φιλοι φοβεροι παιχτες που εχουν παρει την dev 1 στο UT μου εχουν πει για το χαλι στο UT. Kι εγω εχω φτασει μεχρι 18 βαθμους στην dev 1 στο 15. Πιστευω μια γνωμη για το παιχνιδι την εχω.(ασχετα αν εδω μιλαμε για το 16 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, κάπου χάθηκε η μπάλα εδώ μέσα, σε λίγο θα καθόμαστε να λύνουμε ολοκληρώματα για να αποδείξουμε ότι το FIFA δεν είναι scripted ή θα επικαλούμαστε τις προφητείες του γέροντα Παΐσιου για να αποδείξουμε ότι είναι scripted. Το πάθος σας και μόνο για το όλο ζήτημα δείχνει ότι αν μη τι άλλο, το παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο. Τώρα από εκεί και πέρα, από ό,τι αντιλαμβάνομαι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις απόψεις που εκφράζονται ένθεν και ένθεν, απλά οι μεν θεωρούν ότι το λεγόμενο scripting χρησιμοποιείται για να ενισχύσει το randomness και άρα το ρεαλισμό του παιχνιδιού, ενώ οι δε λένε ότι μόνο τυχαίο δεν είναι και ότι καθορίζει αποτελέσματα. Το μόνο επιχείρημα που έχετε δεν είναι ούτε οι εξισώσεις, ούτε κάποιο τυχαίο βίντεο στο YouTube, αλλά μόνο οι εμπειρίες σας. Προσωπικά τείνω να συμφωνήσω με τον Πλατινί (όχι τον κανονικό, αυτός είναι για κλωτσιές όπως προκύπτει από τις πρόσφατες αποκαλύψεις), αλλά μόνο γιατί προφανώς έχουμε παρόμοιες εμπειρίες με το παιχνίδι. Η θλιβερή αλήθεια, όμως, είναι ότι ενώ εσείς πλακώνεστε, ένας χαιρέκακος τυπάκος στην ΕΑ γελάει και με τους δυο σας, με τον jim για το τσάμπα shilling και με τον πλατινί γιατί όσο και να γκρινιάζει, πάλι τα έσκασε για να το αγοράσει και φέτος. Τσιλ λοιπόν και μόλις το τσιμπήσω κι εγώ με το καλό θα σας κάνω add να σας μάθω μπαλίτσα ;-) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Στο ξανα είπα αυτό platini είμαι λεβελ 86 (νομίζω οτι είμαι αρκετά ψηλά) και δε βλέπω κάποιο σπρώξιμο προς εμένα οτι και να παίξω. Είτε seasons είτε online friendlies. Aν διαβασεις το προ προ τελευταιο μου ποστ εχω γραψει αυτο: Καταληξαμε λοιπον οτι κατι βρωμαει. Ενα σεναριο ειναι η διαφορα στο λεβελ μας (εγω 81 εκεινος 40+) το οποιο προσωπικα εχω αρχισει να εγκαταλειπω. ΟΜΩΣ οπως εχω ξαναγραψει το παιχνιδι ειναι χαοτικο (προσωπικη αποψη) και μπορει να ειναι ΠΟΛΛΑ μαζι, συνδυσαμος. Ενα απο αυτα στην ζυγαρια μπορει να ειναι και το λεβελ. ενώ εσείς πλακώνεστε Εγω δεν εχω την αισθηση οτι πλακωνομαι με κανεναν απο εδω μεσα καθως ουτε στοχος μου ειναι να μειωσω τις νικες και τα στατιστικα των μελων του φορουμ στο φιφα. Οτι γραφω αφορα τους δικους μου ονλαιν αγωνες (UT κυριως και friendly seasons) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα