newlynx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Βέβαια στο συγκεκριμένο thread βλέπω διαμετρικά αντίθετες απόψεις, οπότε θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, γιατί ο καθένας θέλει διαφορετικό ποδοσφαιράκι. Μετά από τις πρώτες μέρες παιχνιδιού να κάνω και εγώ την ανάλυσή μου. Είμαι παίκτης (μέχρι το fifa 15) κατηγορίας div2 ή 3 (κυρίως το 2ο) σε fut και seasons με μερικές εκλάμψεις div1. Φέτος έχω πραγματικά φάει τα μούτρα μου και βρίσκομαι ακόμα σε div6-7 γιατί το παιχνίδι άλλαξε σε κάποια σημεία και απαιτεί εκμάθηση. Πήγα να παίξω με τον τρόπο που έπαιζα τόσα χρόνια αλλά απέτυχα. Σε επίπεδο gameplay η μεγάλη αλλαγή είναι οι πάσες που, με την προσθήκη της driven pass, αλλάζουν τον τρόπο ανάπτυξης. Η απλή και η through (μαζί και η lob through) είναι διαφορετικές και χρησιμοποιούνται με άλλο τρόπο. Πλέον η through θέλει χώρο για να την κάνεις και είναι δύσκολη. Επίσης δεν γίνεται πάσα με περίεργη κατεύθυνση σε επίπεδο τοποθέτησης σώματος ή γωνίας (τέρμα οι αφύσικες πάσες χωρίς να βλέπεις). Οι άμυνες φαίνονται πιο συμπαγείς και τις απλές ή through πάσες τις κόβουν με ευκολία. To τίτι τάκα θέλει υπομονή για να χτιστεί. Το παλιό σύστημα με μια πάσα να αδειάζεις το μισό γήπεδο δεν υπάρχει. Και ειδικά οι αμυντικοί καλύπτουν εξαιρετικά τις lob through. Το pace έχει μειωθεί αλλά κάποιος που κάνει κοφτές κινήσεις και απλές ντρίμπλες μπορεί να αδειάσει μια άμυνα. Επομένως έχουν εξαλειφθεί τα γκολ που κάποιος ξεκινά από τη σέντρα, αν και μπορεί να δεις μερικούς που τα καταφέρνουν (έχω φάει ένα γκολ). Το team contain έχει αλλάξει με τον 2ο αμυντικό να ακολουθεί και να καλύπτει τον επιθετικό ΑΛΛΑ χωρίς να τον κόβει. Προσωπικά βλέπω τις σέντρες υποβαθμισμένες αν και πολλοί λένε το αντίθετο. Βάζω γκολ με κεφαλιά με το σταγονόμετρο (αν και τρώω πολλά περισσότερα σε αντίστοιχες φάσεις). Ας πάμε όμως και στις αγκυλώσεις. Το high pressure συνεχίζει να υπάρχει ως επιλογή αλλά δεν συνοδεύεται με μείωση του stamina. Αγαπητή ΕΑ επιτέλους κάνε και αυτή την αλλαγή. Δεν παλεύεται να μην μπορείς να βγάλεις τη μπάλα έξω από την περιοχή και οι αντίπαλοι να τρέχουν σαν δαιμονισμένοι. Επίσης τα πέναλτι δίνονται με το φύσημα του αέρα. Λίγο να κόψει ο αμυντικός κοντά στον επιθετικό και μπορείς εύκολα να κερδίσεις πέναλτι. Οι συνηθισμένοι τρόποι για γκολ φέτος είναι 2 (προσωπική άποψη). Στον πρώτο κατεβαίνεις από αριστερά ή δεξιά από τη μεγάλη περιοχή και μπαίνεις κάθετα με ένα παίκτη που μπορεί να κάνει (απλές) ντρίμπλες . Εκεί, αν δεν κοπεί επιτυχώς ή θα συνεχίσει ή θα του κάνουν πέναλτι. Δηλ. οι πιθανότητες για γκολ είναι πολλές. Ο δεύτερος τρόπος για γκολ είναι από το ύψος του μικρού ημικυκλίου με έναν καλό σουτέρ. Ο τερματοφύλακας κάθεται λίγο πιο έξω από ότι χρειάζεται από την εστία και το τρώει σχετικά εύκολα. Εντυπωσιακά τα γκολ αλλά μπαίνουν αρκετά έτσι. Καταλήγοντας, να τονίσω πως θεωρώ ότι το FIFA 16 είναι μεγάλη βελτίωση σε επίπεδο gameplay από το 15 αλλά κουβαλά θέματα που αναιρούν μέρος της καλής εικόνας. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 newlynx, αν και καθεσαι ...μιλησες (εγραψες) ορθα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Να πω κ εγω λιγα πραγματα για το ονλινε μετα απο 100 περιπου ματσ παιζω μονο bayern munc.ειμαι div.2 και τελευταιο αγονα χρειαζομαι μονο νικη για να παω div1 παιζω με εναν barcelonakia στο ημιχρ. χανω 4-0 χωρις να κανει κατι το σπουδαιο ο αντιπαλος εγω ουτε ευκαιρια στο ματς ξεκιναει το 2ημχ. και η ομαδα μου αρχιζει να πεταει φωτιες το ματς με τα πολα το γυρναω 5-4 οτι βαραγα εγραφε, div1 λεω εδω ειμαστε,παιζω και τι βλεπω αμυνες δεν βγενουν με τπτ παμε σε μεγαλα σκορ ενταξη εχει κ κανα σουπα ματς,αλλα τα ματς μου εχουν αρκετα μεγαλα σκορ κ δεν ειναι οτι τα τρωι μονο ο ενας user αλλα κ δυο.η ανατροπες στο σκορ πανε κ ερχονται 8α νικας 1-0 μεχρι το 80 χαλαρα κ το σκορ για πλακα γυρναει τουμπα και το περιεγο ειναι οτι δεν μπορεις να αντιδρασεις με τπτ οταν πιεζη ο αντιπαλος εξω απο την περιοχη σου,και το αλλο ο αντιπαλος ειναι εντελος ακινδυνος και ξαφνικα σου πετα 2 γκολακια στο τελος σου ερχεται στο μιαλο ο τιτανομεγιστος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 το παιχνίδι στο fut είναι σκριπταρισμένο του κερατα.Οκ και πέρισυ ηταν,αλλα φετος το χει παρακάνει η εταιρία.Καταλαβαίνω το σκριπταρισμα στο career αλλά στο online είναι μια γελοιοτητα και μιση .Σε μεγάλο αριθμο παιχνιδιων αυτά που τα κερδίζω ,νοιωθω οτι μου τα "δίνει" το παιχνίδι ,ενω αυτά που χάνω νοιωθω οτι τα "δινει" το παιχνίδι στον αντιπαλο.Γενικά φέτος είναι πολύ απροκάλυπτο το όλο πράγμα . Το offline παραμένει πάντως εξαιρετικό ,αν και ωρες ωρες η ΑΙ το παρακάνει με το possesion,αλλά γενικά ειναι μια τρομερή εμπειρία.Για όσους γουσταρουν career στο φιφα ,οπως εγω ,το προτεινω ανεπιφύλακτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 delpetro αν παίζεις με Bayern μη περιμένεις να δεις σοβαρά ματς. Απορώ πως ευχαριστιέστε και παίζετε όλη μέρα με Real Barca Bayern. Δε λέω να πάρεις Παναθηναϊκό ή αλλά πάρε μια Βαλένθια πάρε μια Τότεναμ πάρε κάτι ανθρώπινο να πέσεις και με ανθρώπινο αντίπαλο. Alet βαρέθηκα να ακούω για το scripting χωρίς κανείς να εξηγεί τι ακριβώς εννοεί. Το ότι υπάρχει RNG το δέχομαι αλλά για το scripting απλά δε καταλαβαίνω τι εννοείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Alet βαρέθηκα να ακούω για το scripting χωρίς κανείς να εξηγεί τι ακριβώς εννοεί. Το ότι υπάρχει RNG το δέχομαι αλλά για το scripting απλά δε καταλαβαίνω τι εννοείτε. scripting ,handicap (πες το οπως θές.) που επηρεάζει την εξέλιξη/αποτέλεσμα του παιχνιδιού αφύσικα σε σχέση με τις πραγματικές δυνατότητες του παίκτη. Προσοχή δεν λέω οτι αυτός ο μηχανισμός είναι τετοιος ώστε εν τελη σε ικανό αριθμό ματς ο καλός παικτης δεν θα επιβραβευτεί και αντίθετα ο κακός θα μεινει στασιμος ή και να υποβιβαστεί,αλλά π.χ εκεί που θα έπρεπε ο καλός παίκτης να ανεβει απο την Α στην Β κατηγορία σε Χ ματς ,αυτό γινεται σε 3Χ και το αντίθετο συμβαίνει σε κακους παίκτες. Δεκτό οτι απο το Ultimate team κονομάει η ΕΑ και ετσι θέλει και τις 2 κατηγορίες παικτων να τις κανει να μην χανουν το ενδιαφέρον για το mode μεσα σε λίγο καιρό ,αλλά δεν κατι τετοιο δεν θα πρεπε καν να υφίσταται. Οταν π.χ ο παικταρας που αντιμετωπιζω χανει 10 τετ α τετ με τον Αγκουερο ,εχει διπλο-τριπλα δοκάρια στην ιδια φάση,για να λυτρωθεί τελικά στο 88' , έτσι για να εχουμε να λέμε "για το γεμάτο ενταση ματς" ,οχι ευχαριστω δεν θα πάρω. Προτιμώ να χάνω με 10-0 οταν δεν το αξίζω και το παιχνίδι να είναι 100% καθαρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 delpetro αν παίζεις με Bayern μη περιμένεις να δεις σοβαρά ματς. Απορώ πως ευχαριστιέστε και παίζετε όλη μέρα με Real Barca Bayern. Δε λέω να πάρεις Παναθηναϊκό ή αλλά πάρε μια Βαλένθια πάρε μια Τότεναμ πάρε κάτι ανθρώπινο να πέσεις και με ανθρώπινο αντίπαλο. Alet βαρέθηκα να ακούω για το scripting χωρίς κανείς να εξηγεί τι ακριβώς εννοεί. Το ότι υπάρχει RNG το δέχομαι αλλά για το scripting απλά δε καταλαβαίνω τι εννοείτε. Ναι πηρα στην αρχι ατλετικο αλλα με εβαζε να παιζω με μπαρτσα κ ρεαλ α λεω ετσιδεν παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 scripting ,handicap (πες το οπως θές.) που επηρεάζει την εξέλιξη/αποτέλεσμα του παιχνιδιού αφύσικα σε σχέση με τις πραγματικές δυνατότητες του παίκτη. Προσοχή δεν λέω οτι αυτός ο μηχανισμός είναι τετοιος ώστε εν τελη σε ικανό αριθμό ματς ο καλός παικτης δεν θα επιβραβευτεί και αντίθετα ο κακός θα μεινει στασιμος ή και να υποβιβαστεί,αλλά π.χ εκεί που θα έπρεπε ο καλός παίκτης να ανεβει απο την Α στην Β κατηγορία σε Χ ματς ,αυτό γινεται σε 3Χ και το αντίθετο συμβαίνει σε κακους παίκτες. Δεκτό οτι απο το Ultimate team κονομάει η ΕΑ και ετσι θέλει και τις 2 κατηγορίες παικτων να τις κανει να μην χανουν το ενδιαφέρον για το mode μεσα σε λίγο καιρό ,αλλά δεν κατι τετοιο δεν θα πρεπε καν να υφίσταται. Οταν π.χ ο παικταρας που αντιμετωπιζω χανει 10 τετ α τετ με τον Αγκουερο ,εχει διπλο-τριπλα δοκάρια στην ιδια φάση,για να λυτρωθεί τελικά στο 88' , έτσι για να εχουμε να λέμε "για το γεμάτο ενταση ματς" ,οχι ευχαριστω δεν θα πάρω. Προτιμώ να χάνω με 10-0 οταν δεν το αξίζω και το παιχνίδι να είναι 100% καθαρό. Παίζω Fifa 15 τελευταία και το scripting στο career είναι ανελέητο απλά. Σε φάση 20 φάσεις εσύ 1 γκολ 2 ο άλλος 2 γκολ (τραβηγμένο αλλά μου έχει συμβεί). Πιστεύω τα ίδια θα ισχύουν και στο 16 χωρίς να έχω εμπειρία. Πάντα στα Fifa απο το 10 και μετά που ασχολούμαι καταλάβαινα πως κάτι πάει στραβά, αλλά καταντάει πολύ εκνευριστικό όσο βλέπω πως το συνεχίζουν και σε μεγαλύτερο βαθμό. Απορώ αν το scripting γίνεται apply ακόμα και σε μια πάσα manual πχ. Έχεις ασχοληθεί αρκετά με το career στο 16 ώστε να έχεις πλήρη άποψη περι scripting; Ελπίζω να είναι έστω και λιιιγο καλύτερα τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 ας πω και εγω την γνωμη μου,ειχα να παιξω φιφα απο το 13 στο ps3 παιζοντας το ντεμο ενθουσιαστηκα και το προπαραγγειλα,τις πρωτες μερες παιζοντας λιγο οφλαιν fut ειπα ωραιο ειναι μετα ξεκινησα τα ονλαιν και ετρωγα μεγαλες ηττες και δεν μπορουσα να αλλαξω πασα,εδω και αρκετες μερες εχοντας ομαδα κοντα στο 80 rating μπορω να πω οτι μου αρεσει παρα πολυ ειμαι division 6 και ανεβηκα σχετικα σερι και ευκολα το παιχνιδι ειναι παρα πολυ ωραιο εχει βεβαια καποια μικρα θεματακια αλλα 9/10 αγωνες που παιζω χωρις lag ευχαριστιεμαι ακομα και αν χανω σχετικα ευκολα,δεν μετανιωνω την αγορα μου ισα ισα μπορω να πω οτι μετα απο αρκετα χρονια κολλαω με καποιο ποδοσφαιρακι περα απο το football manager περιτο να πω οτι παιζω προ απο το 98 και μακαρι να φτασει η κοναμι τα παλια μεγαλεια να ανεβει ο ανταγωνισμος να επωφεληθούμε εμεις υγ βλεπω για disconnect και κλεψιμο βαθμων κλπ ενω στο 13 γινοταν συνεχως μετα απο 50+ αγωνες δεν εχει γινει ουτε μια φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Career παιζω κυρίως και ναι το scripting ζει και βασιλεύει,αλλά εκει να το δικαιολογήσω ως ενα βαθμό,καθως μιλάμε για ΑΙ και είναι ίσως ο μονος τρόπος να υπάρξει κάποιο αυξημένο challenge κτλ στην πορεία της καριέρας.Ο ΑΙ είναι ποιο εκνευριστικός φετος με την κατοχή,αλλά αν αμυνθείς σωστά δεν θα έχεις θέμα γενικότερα.Αλλά στο onine του ultimate team που δεν υπάρχει ΑΙ για αντίπαλος,αλλά πραγματικός ανθρωπος,να είναι τόσο απροκάλυπτο φέτος το scripting που καταντάει κοροιδία..Αισθάνομαι οτι το παιχνίδι αποφασίζει για μένα υπερνικωντας stats,ικανοτητες των παικτών που παίζουν αντίπαλοι,chemistry...Οταν ο αντίπαλός μου εχει 2-3 σερί δοκάρια ανενόχλητος μεσα απο την περιοχή ξερω οτι το μάτς ειναι δικό μου ..Αρχίζω πάσες -φλιπερακι με την μία απο την μια ακρη στην αλλη,όλα τα σκιλλς μου πετυχαίνουν ,κερδίζω ευκολα τις κόντρες ,οι αμυντικοί μου και οι μέσοι ρίχνονται σαν λιοντάρια στην μπάλα,τα workrates τους πάνε περίπατο και βρίσκονται παντού μέσα στο γήπεδο.Φυσικά το αντίθετο,οταν το παιχνίδι είναι εναντίον μου.Πάντως αν δεν ασχολείσαι με ultimate team ,το gameplay ειναι πολύ καλό και στην καριέρα πιστευω οτι θα το ευχαριστηθείς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Οταν π.χ ο παικταρας που αντιμετωπιζω χανει 10 τετ α τετ με τον Αγκουερο ,εχει διπλο-τριπλα δοκάρια στην ιδια φάση,για να λυτρωθεί τελικά στο 88' , έτσι για να εχουμε να λέμε "για το γεμάτο ενταση ματς" ,οχι ευχαριστω δεν θα πάρω. Προτιμώ να χάνω με 10-0 οταν δεν το αξίζω και το παιχνίδι να είναι 100% καθαρό. χαχαχα επιτελους! περιγραφεις ακριβως αυτο που βιωνουμε με εναν φιλο στις φιλικες μονομαχιες μας ονλαιν στο 15 και στο 16. Μαλιστα καναμε το εξης πειραμα. Επαιρνε μπαλα και τον αφηνα να περασει ωστε να βγει τετ α τετ με τον τερματα μου. Ε λοιπον ΝΤΑΝ! στο δοκαρι. Μετα ξανα. ΝΤΑΝ! στο δοκαρι ή αουτ ή το πιανε. Η αληθεια ειναι οτι καποια σουτ δεν τα επιανε καλα αλλα το βλεπαμε και το δικαιολογουσαμε οταν γινοταν. Οταν ηρθε η σειρα μου σκοραρα με την 1η με φαινες. Και η 2η προσπαθεια μεσα ...εχασα κι εγω βεβαια. Το θεμα ειναι οτι εγω σκοραρα πιο ανετα σε σχεση με τον φιλο μου ο οποιος και στους μεταξυ μας αγωνες πασχιζει καθε φορα βαλει γκολ. Ο Μπενζεμα εχει φαει πολυ βρισιδι αλλα και με τον Ροναλντο εχει χασει τα αχαστα. Με τον Μπειλ καπως καλυτερα τα πραγματα. Καταληξαμε λοιπον οτι κατι βρωμαει. Ενα σεναριο ειναι η διαφορα στο λεβελ μας (εγω 81 εκεινος 40+) το οποιο προσωπικα εχω αρχισει να εγκαταλειπω. Αλλο σεναριο ειναι το περιβοητο ΧΑΝΤΙΚΑΠ. Καποιοι μαλιστα youtubers το προκαλουν υπερ τους στους αγωνες στο UT.. Πιστευω το εκανε ετσι η ΚΟΝΑΜΙ ωστε να υπαρχει ανταγωνισμος ακομα και απο παιχτες με low budget teams. Να ανοιγονται πακετα και να αξιοποιουνται ολοι οι παιχτες (silver, bronze, NON rare) οχι μονο οι GOLD. Σιγουρα βεβαια γινονται και πολλα ανεξηγητα κουλα στο παιχνιδι. Oπως εχω ξαναγραψει το παιχνιδι ειναι χαοτικο. υγ. τελικα ισως δεν θελει τοση προπονηση για να το μαθεις. Πρεπει να καταλαβεις οτι απλα αλλαξαν λιγο το gameplay δλδ το δεξι αναλογικο πλεον κανει οτι εκανες με το LB/L1 οταν ετρεχες σαν αλογο στο φιφα15 και το κοντρολ της σουπερ ντουπερ πασας στεκιας το οποιο το εκανες σε καποιες κανονικες πασες στο 15 με το LB/L1 τωρα το κανεις με το LT/L2. Τα instructions ειναι MUST οπως και στο 15 αλλωστε κατα τη γνωμη μου. υγ δεν ειναι οτι με δυσκολευει και δεν πολυπαιζω το 16, ειναι οτι δεν βρισκω ΤΟΣΗ μεγαλη διαφορα αναμεσα στο 15 και σε αυτο + εχω στο UT στο 15 που παιζω αρκετους παιχτες και βαριεμαι να ξεκινησω απο την αρχη. Ισως αργοτερα ξεκινησω να παιζω seasons online στο 16. υγ Ψιλομετανιωσα που το αγορασα. Εαν πειραξεις λιγο τα sliders στο 15 νομιζω γινεται 16, στην τελικη παιζεις semi or manual.....or πας για μουντιαλιτο! κριμα κι ηλπιζα οτι θα χουν κατι με το σταμινα. Αυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redmanftw Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 καλήμερα παιδιά link υπάρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά είστε λάθος. Δεν έχει κανένα μα κανένα νόημα για την EA να έχει scripting στο online. Το μοναδικό νόημα που θα είχε ήταν να "βοηθάει" μόνιμα αυτόν που είναι πίσω στο σκορ ώστε να έχει σασπένς το ματς αλλά αυτό αυτόματα θα οδηγούσε σε πολλές ισοπαλίες. Σε μένα προσωπικά η ισοπαλία είναι το λιγότερο πιθανό αποτέλεσμα από τα 3. Αν το δεχτούμε αυτό που λέω πάλι καταλήγουμε σε άτοπο γιατί δεν εξηγεί τα 3-0 5-1 4-0 κτλ κτλ. που είναι αρκετά συχνά σκορ. Δηλαδή αυτός που νικάει με αυτά είναι τόσο καλύτερος από τον αντίπαλο που νικάει και handicap και την ΕΑ και τους διαιτητές και το Μαρινάκη? Κάντε ένα τέστ και στα επόμενα 10 ματς σας απλά γράψτε σε ένα τετράδιο το σκορ και πείτε μας τα αποτελέσματα. Γιατί αν υπάρχει scripting θα φαίνεται ΣΕ ΚΑΘΕ ματς και δε θα είναι επιλεκτικό Δική μου αίσθηση είναι ότι μπερδεύετε το RNG με το scripting. Το ότι υπάρχει RNG είναι δεδομένο από τη στιγμή που πχ όλα τα σουτ δεν έχουν την ίδια έκβαση. Το ότι είναι εκνευριστικό είναι. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι'αυτό. Αλλά σε ένα ματς που πχ λήγει 3-2 στο 90' όλοι έχουμε την τάση να θυμόμαστε το τελευταίο γκολ αγνοώντας τα άλλα 4 και αν το δείτε λίγο πιο αντικειμενικά και το γκολ που μπήκε στο 90' δεν είναι πια τόσο εκτός παιχνιδιού. Μπορεί να έκανε τσαφ ο αμυντικος, να το έπνιξε ο τερματοφύλακας, να έγινε κόντρα ή οτιδήποτε άλλο κωλόφαρδο αλλά είναι κάτι που απλά συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι. Και να πω μια ακόμη φορά. Το μόνο ανεξήγητο που έχω δει στο παιχνίδι και προσεγγίζει αυτό που λέτε scripting είναι κάποια δεκάλεπτα-εικοσάλεπτα ανεξήγητου καθίσματος της μιας ομάδας και ανεξήγητου ανεβάσματος της άλλης μέσα στο γήπεδο χωρίς να έχει δωθεί κάποια εντολή για μαζική άμυνα ή επίθεση. Αυτό είναι δεδομένο ότι υπάρχει αλλά είναι και αρκετά ρεαλιστικό να πω την αλήθεια οπότε έμαθα να ζω με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αν οργανώσετε τουρνουά υπολογίστε και μένα .islazandeh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αν οργανώσετε τουρνουά υπολογίστε και μένα .islazandeh αφού δε λένε τα username τους..να κάνουμε add ο ένας τον άλλον.. καθήστε να μάθουμε το παιχνίδι και θα κάνουμε τουρνουά όπως το 2012. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα