ektelion Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τι να πω παιδιά, μακάρι να είναι όπως τα λέτε τα πράγματα. Βέβαια στο συγκεκριμένο thread βλέπω διαμετρικά αντίθετες απόψεις, οπότε θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω τελικά να το τσιμπήσω για PS4 στο τσαμπέ και να μην κλαίω τα λεφτά μου στην απέλπιδα περίπτωση που δεν μου αρέσει τελικά. Άλλωστε έχω την εντύπωση ότι από πέρσι οι δύο εκδόσεις είναι ίδιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ektelion και nzeppos γιατί...δε το κατεβάζετε από το θείο (αν υπάρχει) να το δοκιμάσετε offline ή με κανά φιλαράκι ακόμη καλύτερα και να δείτε αν σας κάνει ή όχι. Γενικά είμαι κατά σε αυτό αλλά για ένα παιχνίδι που βγαίνει κάθε χρόνο με μικροδιαφορές νομίζω είναι αρκετά τίμιο να το δοκιμάσεις και αν σου κάνει να το αγοράσεις. Ακόμη και το origin νομίζω δίνει τη δυνατότητα να το αγοράσεις και να το επιστρέψεις εντός κάποιων ημερών (βέβαια σε τιμή origin υποθέτω και όχι κλειδάδικου) Το λέω επειδή και οι δύο φαίνεστε παθιασμένοι και απαιτητικοί gamers και βάση αυτών που γράφεται νομίζω θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Να σημειώσω και εγώ κάτι μαζί με τον jim777 που συμφωνώ στα περισσότερα που γράφει. Για τα τακλιν που είπες ektelion και αυτά έχουν αλλάξει πλέον τους σηκώνεις για πλάκα και είναι πολύ δυνατά. @xtrmnspr το ψαχνα αυτό το site με το profile μας πάλι φέτος (αν είναι αυτό που νομίζω) εγώ ψάχνω εκείνο που λέει τους αγώνες μας στο online τις κατατάξεις και διάφορα στατιστικά μας. Edit: αυτο που ψάχνεις πρέπει να είναι στο game data και μετα media. ναι παντέλα τα χει τα stats εκεί από τα online..πχ εμένα είναι όλα 0 div10 αφού δεν έχω τολμήσει να παίξω ακόμα online!!! Ωραιά από κει μέσα,μπορώ να σώσω κάπως τα γκολς; ή πρέπει να τα κάνω capture με δικό μου πρόγραμμα;; επίσης κάτι πρέπει να γίνει με το preorder με κλάνουν άγρια στο support,σα να μιλάω με στόκους είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Λογικά η έκδοση του θείου θα αργήσει πολλούς μήνες, οπότε δεν ελπίζω σε αυτή. Πέρσι (νομίζω και πρόπερσι) βγήκε μετά το Πάσχα, άρα μέχρι τότε το πιθανότερο είναι να το έχουμε αγοράσει από κλειδάδικο ούτως ή άλλως. Αν μη τι άλλο για να παίξουμε άλλη μια σεζόν στη Γ' Αγγλίας. Και κανα 11vs11 online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Λογικά η έκδοση του θείου θα αργήσει πολλούς μήνες, οπότε δεν ελπίζω σε αυτή. Πέρσι (νομίζω και πρόπερσι) βγήκε μετά το Πάσχα, άρα μέχρι τότε το πιθανότερο είναι να το έχουμε αγοράσει από κλειδάδικο ούτως ή άλλως. Αν μη τι άλλο για να παίξουμε άλλη μια σεζόν στη Γ' Αγγλίας. Και κανα 11vs11 online. Εγώ πάντως βρίσκω κάτι που λέει βγήκε πριν 22 μέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Λογικά η έκδοση του θείου θα αργήσει πολλούς μήνες, οπότε δεν ελπίζω σε αυτή. Πέρσι (νομίζω και πρόπερσι) βγήκε μετά το Πάσχα, άρα μέχρι τότε το πιθανότερο είναι να το έχουμε αγοράσει από κλειδάδικο ούτως ή άλλως. Αν μη τι άλλο για να παίξουμε άλλη μια σεζόν στη Γ' Αγγλίας. Και κανα 11vs11 online. αχ ωραιά,δε παίζω μόνο γω σε μικρές κατηγορίες..φέτος όμως διάλεξα Β' Ισπανίας,να γλυτώσω κανά παιχνίδι,αλλά την 3η αγωνιστική κιόλας,με ήθελε η παραγουάη για προπονητή και πήγα και κει ...δώσε παιχνίδια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως βρίσκω κάτι που λέει βγήκε πριν 22 μέρες... Ναι αλλά δεν υπάρχει κρακ. Όπως είπα και προηγουμένως, δεν νομίζω να βγει κάτι πριν την άνοιξη (και βάλε), ακριβώς όπως έγινε και τα τελευταία 2 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά πραγματικά γιατί το θέλετε από τον θείο..?Μετά έχει άδικο η κάθε εταιρία που μας έχουν γραμμένους!Δεν σας στην λέω αλλα demo υπάρχουν το κατεβαζετε παίζετε και βγάζετε συμπεράσματα..Εκανα υπομονή ένα μήνα και το πήρα στα 33 ευρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά πραγματικά γιατί το θέλετε από τον θείο..?Μετά έχει άδικο η κάθε εταιρία που μας έχουν γραμμένους!Δεν σας στην λέω αλλα demo υπάρχουν το κατεβαζετε παίζετε και βγάζετε συμπεράσματα..Εκανα υπομονή ένα μήνα και το πήρα στα 33 ευρώ.. Ποιος το πήρε από το θείο? Εμ δε διαβάζεις εμ απαντάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δεν είπα ότι το έχετε πάρει αλλά μην μου πείτε πως αν υπήρχε το κρακ για το οποίο γίνεται συζήτηση από πάνω κάποιοι δεν θα το επερναν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ειδικά τέτοια παιχνίδια δεν αξίζει να κατεβαστούν από το θείο, όχι μόνο για το online αλλά και για τα διάφορα απαραίτητα updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 γιατι τα updates δεν βγαινουν στον θειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αντε αφήστε τα χαζά με τους θείους. Ποιοι θα είναι online σήμερα μήπως οργανώσουμε κανά τουρνούα ή μινι πρωτάθλημα 4-5 ομάδων μεταξύ μας? Γραφουμε γραφουμε γραφουμε και δε παίζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εγώ το βράδυ θα μπορώ να μπω μετά τις 11...Αν κανονίσετε κάτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ε μετά τις 11 τι τουρνουα να παίξουμε. Κατα τις 4-6 αν μπορούσε κόσμος να είναι online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα