Heatspreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Είναι φοβερό. Τρέμω ολόκληρος.Έπαιζα με έναν τύπο όπου για να να μπορέσω να πάρω την μπάλα, έπρεπε ή να τελειώσει η φάση με κάποιο σουτ του, ή να το κάνω φάουλ.Το πίεζα αρκετά. Κέρδισε πέναλτι και άνοιξε το σκορ. Στο επόμενο λεπτό έπαιξα Full επίθεση και ισοφάρισα. Πιέζαμε και οι δύο και το παιχνίδι ήταν καλό. Σε κάποια φάση ούτε αυτός μπορούσε να μου πάρει μπάλα.Περνάω μπροστά στο σκορ και ήθελα να παίξω park the bus. Πάτησα γρήγορα πολλές φορές αριστερά και το έκανα. Μετά δεν μπορούσα να αλλάξω τις στρατηγικές. Για να αλλάξεις τις στρατηγικές πρέπει η μπάλα να είναι στα πόδια σου. Τι τραγικό είναι αυτό το πράγμα; Οι στρατηγικές πρέπει να αλλάζουν ακόμα και στα Cutscenes. Αναγκάστηκα μετά την σέντρα του όταν του την έκλεψα να δώσω πίσω και να ψάχνω τα κουμπιά με το d-pad για να αλλάξω την στρατηγική. Αυτό σε φάση που πιέζει ο άλλος. Παραχώρησα Corner πετώντας την μπάλα από το κέντρο κατευθείαν έξω από το γήπεδο στην προσπάθεια μου να παλεύω με το Dpad, βάζει το Corner, βάζει άλλο ένα γκολ μετά και έχασα το παιχνίδι.Νευριάζω όταν χάνω, αλλά όταν χάνω με αξιοπρέπεια και δίκαια το δέχομαι. Όπως το προηγούμενο Match που είχα φάσεις ο αντίπαλος έδιωχνε την μπάλα στα τελευταία λεπτά και απλά δεν κατάφερα. Αλλά να χάνω έτσι το λιγότερο που μου φέρνει το παιχνίδι είναι αηδία.Ελεεινό παιδιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Όσο προχωράω πάντως divisions στο FUT τόσο τα νεύρα αυξάνονται και τόσο το νιώθω λιγότερο σαν ποδοσφαιράκι. Στα χαμηλότερα divisions και με χειρότερες αναγκαστικά ομάδες ήταν πραγματικά μια απόλαυση. Πολλά λάθη μεν αλλά και κατ'επέκταση πολλοί διαφορετικοί τρόποι ανάπτυξης. Επειδή και οι επιθετικοί και κυρίως οι αμυντικοί είχαν λιγότερα stats απλά το παιχνίδι ήταν πιο απρόβλεπτο. Όσο ανεβαίνω τόσο βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες τελικές προσπάθειες. - Overload στο κέντρο και τίκι τάκα, που απλά δε κόβεται αν δεν έχεις παραπάνω αμυντικά χαφ, μέχρι τελικά να τραβήξεις κάποιον από τους αμυντικούς πάνω στη μπάλα και να βγει η κάθετη. - Η μπάλα στο κόρνερ και το κλασσικό κόψιμο προς τα μέσα με κάποιον skilled player που το αν θα κοπεί ή αν θα περάσει με κόντρα ή αν θα προσπεράσει τον αμυντικό στο τρέξιμο ενώ κόβει χωρίς να έχει κάποια επιτάχυνση είναι απλά random. Χάνω/κερδίζω σε νορμάλ αναλογία οπότε δε κλαίγομαι γι'αυτό. Κλαίγομαι επειδή το σύστημα που θέλω να παίζω (4-1-2-1-2 wide) ώστε να έχω πολλούς διαφορετικούς τρόπους ανάπτυξης (και το 1-2 στους επιθετικους και τη κάθετη από τον cam και παιχνίδι από τα άκρα) θα αναγκαστώ να το αλλάξω γιατί το passing game είναι OP και με αυτό το σύστημα δε κόβεται και θα αναγκαστώ να παίξω κάποιο από τα γαμάτα συστήματα τύπου "μπουλούκι στο κέντρο και πατάω συνέχεια πάσα και κάθετη στη τύχη που δε κόβεται αλλά είμαι hardcoras και γαμάω κώλο". 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Επαιξα μερικα ματσακια στο πλαυ 4.ΕΙναι οντως πιο γρηγορο απο το ντεμο αλλα δεν ειναι αυτο το κακο. Η αμυνα ειναι τραγικη,κατι εχουν κανει δεν ξερω ,μαρκαρουν με τα ματια ,πατωντας πολλες φορες το R2[αυτο που τρεχει]και αλλαγη κατευθυνσης ειναι η πιο ευκολη τριοπλα να περασεις τον αντιπαλο.Πιο ευκολα κοβεις τις πασσες τακα τακα παρα εναν γρηγορο παικτη που θα σου αρχισει αυτα τα κολπακια γιατι το αμυντικο παιχνιδι ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ.Πατας Χ και δεν παει πανω τους ,πρεπει να τον πας εσυ παρα πολυ κονττα.Πατας διπλη αμυνα και να κρατησεις βαθος με εναν παικτη,η διπλη αμυνα δεν κανει τιποτα,απλα τον κοιταει [μπορει να μπει μεσα δηλαδη και ο αμυντικος απλα να κανει πισω βηματα]. Θα μου πεις ωραια ειναι αυτα ,πιο ρεαλιστικο.Οκ μαζι σου,αλλα λογο οτι ειναι ετσι,εχει απειρα κολληματα [να σου δωσει τον παικτη να πατησεις Χ κολλαει και σε περναει αερα]. Ας αφησουμε την αμυνα και ας παμε αλλου.Στο ντεμο ειχε κεντρο,σε αυτο δεν εχει κεντρο.Δεν μπορεις να κρατησεις την μπαλα αρκετη ωρα και σωστα.Το γρηγορο τακα τακα ειναι ο μονος τροπος ,να παιξεις ελενχομενο παιχνιδι με αλλαγες παιχνιδιου κτλ δεν παιζει,το τικι τακα που θα μπορουσε να το παιξει μονο η μπαρτσα ειναι ο μονος τροπος.Κινησεις των εξτρεμ εξαφανιστηκαν χωρις την μπαλα ,στο ντεμο ειχε πολλες τετοιες χωρις να χρειαζεται να τις ζητησω εγω.Κοιταζω το εξτρεμ και με κοιταζει σαν τον βλακα αντι να κανει κινησει μπροστα. Ενα παιχνιδι εχασα στα seasons με disconect 3-0.Div 9 πηγα γρηγορα και ωραια,αλλα δεν μου κανει αισθηση ,σαν να μην παιζω μπαλα αλλα πρεπει να παιξω το παιχνιδι του αντιπαλου για να κερδισω. Το μονο συστημα που βρηκα που θα μπορουσε να παιξεις πιο αληθινο ποδοσφαιρο και να κλεισεις λιγο παραπανω χωρους ειναι το 4-5-1 της chealse με 2 αμυντικους χαφ.Το μονο συστημα που δεν τρεμει το φιλοκαρδη μου οτι θα με μαμησει ο αντιπαλος με μια κατεβασια.Εφαγα γκολ ξεκινοντας ο παικτης απο την σεντρα και απλα πηγαινε ευθεια,το Χ ηταν σαν να μην εκανε τιποτα.Φουλ τρεξιμο και ολο ευθεια και εβαλε γκολ.Δεν ειμαι κανας ασχετος,και πρωταθληματα σε παλιοτερα φιφα εχω παρει,και σε ελληνικα τουρνουα στα φιφα 13 εχω κερδισει,αλλα αυτη η αμυνα ειναι τραγικη. Θα παιξω και αλλο να δω και τα αλλα div ,αλλα κατι δεν μου παει καλα. Όσο προχωράω πάντως divisions στο FUT τόσο τα νεύρα αυξάνονται και τόσο το νιώθω λιγότερο σαν ποδοσφαιράκι. Στα χαμηλότερα divisions και με χειρότερες αναγκαστικά ομάδες ήταν πραγματικά μια απόλαυση. Πολλά λάθη μεν αλλά και κατ'επέκταση πολλοί διαφορετικοί τρόποι ανάπτυξης. Επειδή και οι επιθετικοί και κυρίως οι αμυντικοί είχαν λιγότερα stats απλά το παιχνίδι ήταν πιο απρόβλεπτο. Όσο ανεβαίνω τόσο βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες τελικές προσπάθειες. - Overload στο κέντρο και τίκι τάκα, που απλά δε κόβεται αν δεν έχεις παραπάνω αμυντικά χαφ, μέχρι τελικά να τραβήξεις κάποιον από τους αμυντικούς πάνω στη μπάλα και να βγει η κάθετη. - Η μπάλα στο κόρνερ και το κλασσικό κόψιμο προς τα μέσα με κάποιον skilled player που το αν θα κοπεί ή αν θα περάσει με κόντρα ή αν θα προσπεράσει τον αμυντικό στο τρέξιμο ενώ κόβει χωρίς να έχει κάποια επιτάχυνση είναι απλά random. Χάνω/κερδίζω σε νορμάλ αναλογία οπότε δε κλαίγομαι γι'αυτό. Κλαίγομαι επειδή το σύστημα που θέλω να παίζω (4-1-2-1-2 wide) ώστε να έχω πολλούς διαφορετικούς τρόπους ανάπτυξης (και το 1-2 στους επιθετικους και τη κάθετη από τον cam και παιχνίδι από τα άκρα) θα αναγκαστώ να το αλλάξω γιατί το passing game είναι OP και με αυτό το σύστημα δε κόβεται και θα αναγκαστώ να παίξω κάποιο από τα γαμάτα συστήματα τύπου "μπουλούκι στο κέντρο και πατάω συνέχεια πάσα και κάθετη στη τύχη που δε κόβεται αλλά είμαι hardcoras και γαμάω κώλο". Και νομιζα οτι μονο εγω τα ειδα αυτα.Πραγματικα ,μη ρεαλιστικο τικι τακα[μαρεσουν οι πολλες πασσες ,αλλα αλλο πασουλες,κινησεις παικτων καθετη ή σνετρα ,και αλλο ασταματητο τικι τακα button smashin πασσα .Και οπως ειπες ,με 2 αμυντικα χαφ ειδα μεγαλη διαφορα στο κεντρο στα κοψιματα αλλα μροστα το να βαλεις γκολ ειναι δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Σωκράτη χωρίς καμιά προσπάθεια προσβολής το 13 δεν έχει καμιά σχέση με το 16. Εδώ το 16 είναι διαφορετικό παιχνίδι από το 15 και πολλοί div 1 σε 15 ζορίζονται στο 16. Άσχετος δεν είσαι αλλά σίγουρα θα χρειαστείς μεγάλη περίοδο προσαρμογής και πολλά από αυτά που λες θα τα λύσεις εύκολα. Επίσης σου προτείνω να παίξεις FUT ή να μη παίρνεις 5άστερες ομάδες για καλύτερα games. Άλλο παιχνίδι είναι όταν δεν υπάρχει Μέσι/Ρονάλντο/Νόϊερ σε κάθε ματς. Πάνω στα συστήματα μάλλον με βλέπω να το γυρνάω σε 3-5-2 μια που παίζω γενικά καλή άμυνα ώστε να διατηρήσω πολλές επιλογές μπροστά και να γεμίσω λίγο στο κέντρο. Με σπάει βέβαια που αυτό πρέπει να το κάνω ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ γιατί γουστάρω να παίζω και με τα back με overlap κτλ αλλά τι να κάνεις. ΥΓ. Να πεθάνει ο Γκουαρδιόλα και ό,τι αγαπάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εγω το γυρίζω πότε πότε στο προηγούμενο fifa,στο fifa 15 και κάνω πλάκα στους αντιπάλους εκεί ,μιας εχω πεσει στα πολύ βαθιά σε θέμα δυσκολίας με το fifa 16 ,το fifa 15 μου φαίνεται πανέυκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Επισης λιγο λαγκ να χει τα πραγματα γινονται αρκετα δυσκολα. + οτι ειμαι πεπεισμενος οτι ονλαιν εχει το πανω χερι εκεινος που εχει παιξει περισσοτερο. Κατι του δινει το παιχνιδι. Το λεβελ...το οποιο μεταφερεται απο παιχνιδι σε παιχνιδι. Ειναι κατι σαν καταταξη. Σιγουρα δεν ειναι κανενας ηττητος αλλα πχ εσενα θα παει στο δοκαρι το σουτ ή θα το βγαλει ο τερματας, ο αλλος θα σε κερασει χαλαρα ακομα και αν ειναι πισω στο σκορ ή Χναρι στο 90. Εχω παιξει εγω κοντρα στον Ρομπεν ονλαιν και ξερω. Οτι γραφω αναφερομαι στον μεσο χρηστη ΟΧΙ στους επαγγελματιες που πρωταγωνιστουν στους 100 πρωτους. Αυτοι λιωνουν, δεν κανουν τπτ αλλο, προφανως δεν εχουν δουλεια ή αυτη ειναι η δουλεια τους. Platini ξερεις πολυ καλά οτι έχω παίξει πάρα πολύ φιφα απο το 12 και μετά και είμαι 80+ λεβελ χάνω για πλάκα απο κάτι παιχτες που είναι 30+ αλλα φέτος έχουν κάτι σκορ 60-10 οπότε δύσκολο να γίνεται αυτό. Οσο για τους 100 πρώτους ε ε ε οχι και no lifer (μεχρι 32ος έχω φτάσει φέτος). ΥΓ : ολα αυτά που σου λεώ αυτό το καιρό στα λέω τελείως φιλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 ολα συνηθίζονται...αυτο το πράγμα με τους διαιτητες εντος περιοχής ειναι απίστευτο. - Η μπάλα στο κόρνερ και το κλασσικό κόψιμο προς τα μέσα με κάποιον skilled player που το αν θα κοπεί ή αν θα περάσει με κόντρα ή αν θα προσπεράσει τον αμυντικό στο τρέξιμο ενώ κόβει χωρίς να έχει κάποια επιτάχυνση είναι απλά random. Στην συγκεριμένη περίπτωση το team mate contain σε συνδυασμό με δικό σου τζοκευ φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα.Επίσης απο την εμπειρία μου οι περισσότεροι θα "κοψουν" την μπάλλα απο την πλευρά της γραμμής του αουτ για να προχωρήσουν προς τα μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Platini ξερεις πολυ καλά οτι έχω παίξει πάρα πολύ φιφα απο το 12 και μετά και είμαι 80+ λεβελ χάνω για πλάκα απο κάτι παιχτες που είναι 30+ αλλα φέτος έχουν κάτι σκορ 60-10 οπότε δύσκολο να γίνεται αυτό. Οσο για τους 100 πρώτους ε ε ε οχι και no lifer (μεχρι 32ος έχω φτάσει φέτος). ΥΓ : ολα αυτά που σου λεώ αυτό το καιρό στα λέω τελείως φιλικά. Oτι γραφω ειναι υστερα απο παρατηρησεις σε αγωνες δικους μου ονλαιν κοντρα σε αγνωστους αλλα και με εναν φιλο που παιζουμε ο οποιος δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με μενα (δεν το χειριζεται το ιδιο καλα και παιζει περισσοτερο με σουτ παρα κουνελοποδοσφαιρο) και πολυ πιο πισω σε λεβελ. Ωστοσο μπορει να κανει 10 φασεις και να βαλει 1 γκολ (ολα τα αλλα δοκαρια, αουτ) και μιλαμε για πολλα αχαστα (και τετ α τετ) με παιχταραδες πχ Μπενζεμα, Μπειλ, Ροναλντο (παιζει με Ρεαλ) ενω εγω (χανω κι εγω καποια) σκοραρω πιο ανετα. Οι τιτλοι ομως μεταξυ μας ειναι πχ 100 εγω 20 εκεινος. Kοιτα το λεβελ υπαρχει, ειναι εκει, δεν μπορει να μην εχει λογο υπαρξης. Τα επιτευγματα επισης που ξεκλειδωνονται. Δεν ειναι μονο για το career ή τα αλλα modes...ειναι μια θεωρια η οποια εχει καποια λογικη (αυτο που λες οτι εχεις παιξει με 30+ και εχεις χασει επισης στεκει, μπορει να ηταν καλυτεροι παιχτες ή δεν ησουν στην μερα σου ή ισχυει παλι η θεωρια μου οτι το παιχνιδι αβανταρει τους νεους παιχτες). Διαφωνεις οτι το παιχνιδι ειναι χαοτικο? Δεν μπορει να μην σου εχει τυχει να σερνονται οι παιχτες σου. Εχει ειπωθει πολλες φορες αυτο στο ιντερνετ (και σε ξενα φορουμ) Στο UT δεν εχω χρωματιστες καρτες παιχτων. Ολοι γκολντ. Εγω πχ επαιξα κοντρα σε εναν παιχτη με καλυτερη ομαδα εκεινος, τον κερδισα 5-1 (ειχε Νοευρ και τα τρωγε ολα) εκανε quit. Στο καπακι παιζω με εναν πολυ καλο παιχτη παλι με καλυτερη ομαδα εκεινος. Οτι φαση του κανα πηγαινε αουτ ή στο δοκαρι. Ειχε κι αυτος Νουερ τα πιανε αυτος. Προς το τελος κερδιζει κορνερ , Yaya κεφαλια με λαθος θεση σωματος, γκολ. Τελικο 0-1. Ηττα για μενα. 3ο ματς στη σειρα παιζω κοντρα σε μια πολυχρωμη ομαδα, οτι επιθεση εκανε εμπαινε γκολ. Μου θυμισε τον δικο μου αγωνα, τον πρωτο. Πετυχα 2 γκολ στα καπακια ανταπεδιδε. Με τον Ντουμπια και τον Σακιρι περναγε τους παντες. Νταξ οι ΤΟΤΣ πως λεγονται δεν παιζονται...Εκανα quit αφου ενιωθα κομπαρσος , δεν γυριζε και το αποτελεσμα με τπτ. Παντελη υπηρχε περιπτωση οτι γραφεις να μην ειναι σε φιλικο επιπεδο? υγ Κι εγω παιζω 15 για να σπαω την ταλαιπωρια! Aχα χα χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 ολα συνηθίζονται... αυτο το πράγμα με τους διαιτητες εντος περιοχής ειναι απίστευτο. Στην συγκεριμένη περίπτωση το team mate contain σε συνδυασμό με δικό σου τζοκευ φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα. Επίσης απο την εμπειρία μου οι περισσότεροι θα "κοψουν" την μπάλλα απο την πλευρά της γραμμής του αουτ για να προχωρήσουν προς τα μέσα Ναι δεν είναι ότι δε το κόβω. Είναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ξέρω πότε και προς τα που θα κόψει ακριβώς και πάλι περνάει ή το πλέον εκνευριστικό να κόβει προς τα μέσα χωρίς να έχει επιτάχυνση, να τρέχει παράλληλα και ο αμυντικός μου αλλά να τον αφήνει 1μ πίσω στα 5μ που τρέχουν και να βρίσκει χώρο για σουτ γιατί οι υπόλοιποι αμυντικοί δε μπορούν να τον ακολουθήσουν αφού είναι στατικοί και εκείνος έχει ήδη αρχίσει να τρέχει. Ίσως δε το περιγράφω πολύ καλά. Συνήθως δε μπαίνει γκολ γιατί έχει λάθος γωνία ο επιθετικός που κάνει το σουτ αλλά παραμένει εκνευριστικό να τα κάνεις όλα σωστά και ο άλλος να βγάζει τελική προσπάθεια και μάλιστα καλή. Το ίδιο κάνω και γω exploit στην απέναντι εστία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Mπορει η λογικη να ειναι ποδοσφαιριστικη σε αυτο το φιφα 16 ΑΛΛΑ εμενα το gameplay δεν με πειθει... Ειδικα αυτη η πασα με το R1 ειναι τοσο αφυσικη. Περασαμε στο 16 απο το 15 αλλα για να μην ξεχνιομαστε σου λεει η ΕΑ ... Προτιμω το gameplay και την ροη του PES16 ή ακομα και το fifa 15 το οποιο ομως ΜΟΝΟ με μικρες ομαδες μου κανει να ασχοληθω. Με πρωτοκλασσατες ειναι κι αυτο αστειο. Για πρωτη φορα (παιζω φιφα απο το 11 που ηταν αποκαλυψη στο πισι) μπορω να πω οτι το φιφα16 φανταζει καπως.... ξυλινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Η πάσα με το R1 είναι εντελώς αχρείαστη. Θα μπορούσε να αντικατασταθεί από κανονική πάσα με max πίεση. Για το online, μεγάλο σπάσιμο η κατάχρηση του "τρέχω και πιέζω σαν να μην υπάρχει αύριο" ενώ εσύ προσπαθείς να παίξεις μπάλα. Ας βάλουν μια μπάρα προσωρινής κούρασης που θα αποτρέπει τον κάθε τυχάρπαστο να γ@μάει το παιχνίδι, ενώ τα τσεκούρια που κλαδεύουν στεγνά από πίσω, θα πρέπει να τιμωρούνται με κόκκινη. Δε διαφωνώ με τα πέναλτυ που δίνονται όταν πατήσεις υπερβολικά ή σε λάθος στιγμή το Χ εντός περιοχής. Γενικά, πρέπει να γίνουν ρυθμίσεις που θα κάνουν το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό και λιγότερο ... ρινγκ, γιατί η υπάρχουσα κατάσταση σε συνδυασμό με το lag (εγώ έχω, όχι πολύ, αλλά το καταλαβαίνω), κάνουν το παιχνίδι κουραστικό και δυσάρεστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Η πάσα με το R1 είναι εντελώς αχρείαστη. Θα μπορούσε να αντικατασταθεί από κανονική πάσα με max πίεση. Για το online, μεγάλο σπάσιμο η κατάχρηση του "τρέχω και πιέζω σαν να μην υπάρχει αύριο" ενώ εσύ προσπαθείς να παίξεις μπάλα. Ας βάλουν μια μπάρα προσωρινής κούρασης που θα αποτρέπει τον κάθε τυχάρπαστο να γ@μάει το παιχνίδι, ενώ τα τσεκούρια που κλαδεύουν στεγνά από πίσω, θα πρέπει να τιμωρούνται με κόκκινη. Δε διαφωνώ με τα πέναλτυ που δίνονται όταν πατήσεις υπερβολικά ή σε λάθος στιγμή το Χ εντός περιοχής. Γενικά, πρέπει να γίνουν ρυθμίσεις που θα κάνουν το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό και λιγότερο ... ρινγκ, γιατί η υπάρχουσα κατάσταση σε συνδυασμό με το lag (εγώ έχω, όχι πολύ, αλλά το καταλαβαίνω), κάνουν το παιχνίδι κουραστικό και δυσάρεστο. Τι σ'ενοχλεί το "τρέχω και πιέζω σαν να μην υπάρχει αύριο" ακριβώς? Δεν είναι ότι έχει και κανένα αποτέλεσμα αφού το τίκι τάκα τη σπάει τη πίεση για πλάκα. Ελπίζω με το "παιζω μπάλα" να μην εννοείς το τικι τακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Υπαρχει ακομα κοσμος που παιζει FIFA online, ανακαλυπτει οτι το tactical defending ειναι για τα πανηγυρια και οτι οι συμπαικτες δεν κανουν τιποτα λογω αυτου. Μεχρι και η ΕΑ καταλαβε οτι πρεπει να βελτιωσει την cpu AI διοτι το offline ειναι που ζηταει ο περισσοτερος κοσμος. Για αυτο και πηραν 2 νεους devs για AI coding και για αυτο πλεον το παιχνιδι offline ειναι το καλυτερο football sim μετα το WE9 LE. Οι υπολοιποι συνεχιστε να παιζετε online με contain στυλ volleyball και με tactical defending οπου πρεπει να ειστε ταχυδακτυλουργοι και να ρυθμιζετε θεσεις για 10 παικτες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Υπαρχει ακομα κοσμος που παιζει FIFA online, ανακαλυπτει οτι το tactical defending ειναι για τα πανηγυρια και οτι οι συμπαικτες δεν κανουν τιποτα λογω αυτου. Μεχρι και η ΕΑ καταλαβε οτι πρεπει να βελτιωσει την cpu AI διοτι το offline ειναι που ζηταει ο περισσοτερος κοσμος. Για αυτο και πηραν 2 νεους devs για AI coding και για αυτο πλεον το παιχνιδι offline ειναι το καλυτερο football sim μετα το WE9 LE. Οι υπολοιποι συνεχιστε να παιζετε online με contain στυλ volleyball και με tactical defending οπου πρεπει να ειστε ταχυδακτυλουργοι και να ρυθμιζετε θεσεις για 10 παικτες. Αρρώστια είναι μωρέ το Online. Κατάργησαν και τα Online φιλικά... Ευτυχώς το έχει πάρει ένας φίλος μου και θα παίζουμε Online. Παίζουμε και κανονικά διπλό με πολλούς από κοντά όμως ευτυχώς. Όποιος θέλει να τον κάνω add να μου στείλει PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Τι σ'ενοχλεί το "τρέχω και πιέζω σαν να μην υπάρχει αύριο" ακριβώς? Δεν είναι ότι έχει και κανένα αποτέλεσμα αφού το τίκι τάκα τη σπάει τη πίεση για πλάκα. Ελπίζω με το "παιζω μπάλα" να μην εννοείς το τικι τακα. Εκτός του ότι είναι μη-ρεαλιστικό, ότι δε δίνει πολλές φορές φάουλ ή ότι ντριπλάρεις τον αντίπαλο ο οποίος σε turbo mode περιστρέφεται 180 μοίρες και σε ξαναπρολαβαίνει; Τίποτα. Επίσης, με πάσινγκ γκέιμ δεν μπορώ να τη σπάσω, γιατί λόγω του -έστω και ελάχιστου- lag, οι πάσες μου είτε θα βγουν υπερβολικά δυνατές (το πιο σύνηθες), είτε θα πάνε αλλού για αλλού. Τέλος, με το tactical defending έχω θέματα, αυτά που ακριβώς που αναφέρονται πιο πάνω. Βασικά, σχεδόν όλα τα γκολ που τρώω είναι επειδή κανείς δεν κόβει τον αντίπαλο που τελικά βρίσκεται φάτσα με το τέρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα