Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα φιλε, να σε ρωτησω τι division είσαι;

Επειτα να απαντήσω σε μερικάη πασα δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήται μόνο απο άμυνα σε επίθεση, μπορεί και μπροστά στην επίθεση η ακόμα με κοντινές πάσες απο άμυνα σε επίθεση μπορείς να μην τη χρησιμοποιήσεις και να αναπτυχθείς μια χαρά. Εγώ σπάνια την πατάω οταν είμαι εγκλωβισμένος μόνο.

Για τη ταχύτητα με το που σκάσεις τη τριπλα και έχεις χώρο μπροστά 2 φορές το δεξί αναλογικό στη κατεύθηνση που θες και τρέχα και ο μήτρογλου θα γίνει gareth bale. Ετσι είναι και στο πραγματικό ποδόσφαιρο.

πχ 

Είμαι division 1 και θεωρώ οτι κόβονται αυτές οι επιθέσεις που λες με τα κεντρικά χαφ ακόμα και απο καλούς παίχτες αρκεί να δείς τη κίνηση έγκαιρα. 

Για το θέμα των τριπλών δε μπορώ να πώ κάτι απλά σου κάθεται έτσι.  :P 

ΥΓ σε έκανα και εγώ add για κάνα match.

Δε παίζω πολύ απλά επειδή συνήθως κερδίζω ανεβαίνω σταδιακά. Div 4 νομίζω είμαι.

Με τη πάσα δεν έχω θέμα και με το καιρό το συνήθισα απλά δε καταλαβαίνω το λόγω αυτού του mechanic για να τη πάσα από RB σε RM παράδειγμα επειδή η απλή δε φτάνει. Θα τη προτιμούσα απλά να είναι μια niche πάσα που τη χρησιμοποιείς σαν manual through ball.

Το άνοιγμα της μπάλας μετά από τρίπλα δεν είναι τόσο απλό:

-1ον αν υπάρχει και άλλος αμυντικός κοντά χάνει τον έλεγχο και κοπανάς πάνω του.

-2ον κατά πάσα πιθανότητα η τρίπλα όπως ανέφερα παραπάνω δεν είναι "καθαρή" αλλά αποτέλεσμα κόντρας/μπουρδουκλώματος οπότε δεν έχεις και την επιτάχυνση την απαιτούμενη.

Ναι όλα κόβονται και δεν έχω θέμα απλά όχι πάντα. Και στο 15 μια χαρά κοβόταν ο Ντουμπια απλά υπήρχαν στιγμές που τα έκανες όλα σωστά και...δεν.

Edit: Σε περιμένω το απόγευμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εκεί που δεν μπορούσα να σταυρώσω νίκη στην Div 9, πήρα τον τίτλο σχετικά άνετα.

Αυτό που κατάλαβα και τελικά έκανα, ήταν να μην παίζω πολύ προσεκτικά. Θέλει συνεχώς να παίζεις με το δεξί αναλογικό ώστε να βάζεις το σώμα σου στην σωστή θέση και να έχεις έλεγχο της απόστασης της μπάλας. Γενικά θέλει αρκετό τρέξιμο, άνοιγμα μπάλας και λίγο κλωτσοσκούφι. Με πασούλες για να οργανωθείς κούτσα κούτσα δεν γίνεται. Θέλει πάσες, αλλά μαζί με γρήγορους συνδυασμούς και λίγη τύχη.

Αποψε παιξαμε με εναν φιλο Βραζιλια Αμερικη με τις γυναικες ομως! Νομιζω ειναι ακριβως το ιδιο με τους αντρες αλλα για καποιο λογο ειχε πλακα. Εβριζα την Λουτσιανα που ειχε κατεβασει ρολλα.  :-D

Λοιπον, αναρωτιεμαι πως θα ηταν το φιφα 16 με το passing game του 15 (αλλωστε και στο 15 καποιες πασες δεν πηγαιναν παντα σωστα)

Η αισθηση οτι θα σου φυγει η μπαλα καθως και η λογικη του τρεξιματος με την μπαλα ας εμεναν οπως ειναι τωρα.

Απλα το ανοιγμα της μπαλας θα το ηθελα με  διπλο ταπ στο R1 ( εχω το σπριντ στο R1 απο το προ) και οχι με τον αναλογικο.

Απλα το ανοιγμα της μπαλας θα το ηθελα με  διπλο ταπ στο R1 ( εχω το σπριντ στο R1 απο το προ) και οχι με τον αναλογικο.

Ναι και εγώ έτσι θα το ήθελα. 

Από την άλλη όμως το δεξί αναλογικό είναι ένα "κουμπί" για όλες τις χρήσεις. Ανοίγεις την μπάλα προς όποια κατεύθυνση θες, κάνεις Control με συγκεκριμένο τρόπο, ντριπλάρεις, κλπ.

Στο Pro είναι λογικό να είναι κατά αυτόν τον τρόπο. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ απλό. :)

Εγω παίζω possession και τικι-τακα για να την σπάω στο high pressure abuse παιζει και η κουτση Μαρια  και αν δω τα σκουρα αλλαγη πλευρας με λομπα οπως κανει η ΑΙ ή πίσω στον Τερματοφύλακα και πάλι απο την αρχή.
Οχι οτι θα κουραστούν οι αντιπαλοι ,αφου έχουν τις αντοχες μαραθωνοδρόμου και το ανανεωμένο pace Μπολτ ( φροντισε γι αυτό η ΕΑ).
Τα σκορ υπερθέαμα πλεον μετα το update.
Πανε τα "βαρετα" 0-0 ,1-0 κτλ
4-4,5-3,4-3...κτλ
Αν μπει η μπάλα περιοχη ειτε με σουτ (ζομπι αμυνα ΑΙ),ειτε με πέναλτι που θα ζήλευε και η παραγκα περασμένων δεκαετιων,8/10 μπήκε γκόλ.
Κανονικό Φιφα 15 

Div 6 πλέον,χάνοντας όλους τους τιτλους απο την Div9 και μετά στον πόντο (εχω την εντύπωση οτι μολις πιάσω το promotion,το matchmaking γίνεται αρκετα ποιο "δυσκολο")
Ομάδα κυρίως non rares Ισπανών ,με μερικές προσθηκες shiny μέχρι να αρχίζουν να φτηναίνουν οι παίκτες ,αλλά και να αρχίσουν τα πατς να βγαίνουν ωστε να δω που θα καταλήξει το meta του παιχνιδιού.
Οποτε μάλλον ταβάνι η συγκεκριμένη κατηγορία.

Εχω την εντύπωση πάντως οτι το FIFA 16 είναι πια 2 ξεχωριστά παιχνίδια:
Η arcade εκδοχή του fut που διαμορφωθηκε μετα το update και η αποθέωση του ποδοσφαίρου στο career mode (παρα τα γνωστα προβληματάκια της ΑΙ) με τον μεγιστο ρεαλισμό που επιτρέπει ενα video game το 2016

Ναι και εγώ έτσι θα το ήθελα. 

Από την άλλη όμως το δεξί αναλογικό είναι ένα "κουμπί" για όλες τις χρήσεις. Ανοίγεις την μπάλα προς όποια κατεύθυνση θες, κάνεις Control με συγκεκριμένο τρόπο, ντριπλάρεις, κλπ.

Στο Pro είναι λογικό να είναι κατά αυτόν τον τρόπο. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ απλό. :)

Eρωτηση: προς οποια κατευθυνση θελω...αυτο δεν θα μπορουσα να το πραξω με τον αριστερο αναλογικο που κινουμαι?

OK με το αναλογικο θα εκανες τα σκιλλς. Το κοντρολ ακομα δεν εχω καταλαβει πως γινεται με μοχλο, παταω L2.

Μου φαινεται οτι το κανουν πολυπλοκο χωρις να υπαρχει λογος και χωρις να αλλαζει η νοοτροπια. 

Παλι  το παιχνιδι θυμιζει φιφα 15.

δειτε στο 7ο λεπτο. B)

Νταξ η γκομενα δεν μαρκαρει καθολου ωστοσο ξανα φαινομενο run and gun.

Eρωτηση: προς οποια κατευθυνση θελω...αυτο δεν θα μπορουσα να το πραξω με τον αριστερο αναλογικο που κινουμαι?

OK με το αναλογικο θα εκανες τα σκιλλς. Το κοντρολ ακομα δεν εχω καταλαβει πως γινεται με μοχλο, παταω L2.

Μου φαινεται οτι το κανουν πολυπλοκο χωρις να υπαρχει λογος και χωρις να αλλαζει η νοοτροπια. 

δειτε στο 7ο λεπτο. B)

Τι σχέση έχει αυτό με fifa 15? Με εξαίρεση μια μικρή απόσταση που υπάρχει στις γραμμές άμυνας κέντρου που ήταν το βασικό πρόβλημα στο fifa 15 στις σέντρες που και πάλι ήταν πολύ μικρότερο αυτό δεν είναι run & gun.

Αυτό είναι δε παίζω άμυνα, τραβάω τους αμυντικούς μακρυά από τη μπάλα σαν καθυστερημένος και φταίει το game.

Παιδιά για να το ξαναπούμε. Το πρόβλημα στο 15 ήταν η μη δυνατότητα αντίδρασης σε κάποιες περιπτώσεις λόγω pace επιθετικών, υπερβολική ακρίβεια σε κάθετες/λόμπες και άχρηστους αμυντικούς. Σε κάποιο βαθμό υπάρχει και στο 16 αυτή η μη δυνατότητα άμυνας αλλά σε άλλου είδους καταστάσεις.

Μη δαιμονοποιούμε καταστάσεις γιατί αυτό οδηγεί σε fixes του κώλου του στυλ:

Ταχύτητα Κριστιάνο Ρονάλντο με μπάλα = Ταχύτητα Μερτεζακερ χωρίς μπάλα

• Like 1

Απορω γιατι μερικοι επιμενετε οτι το κοντρολ/υποδοχη της μπαλας γινεται με LT/L2. Το κοντρολ/υποδοχη γινεται με tap του LB/L1 λιγο πριν ερθει η μπαλα στα ποδια του παικτη. 

Που εισαι Αλαν?? Ακομη και το αμερικαν τσικ κανει καλυτερη περιγραφη! Come on!  :devil:

δειτε στο 7ο λεπτο. B)

Στην ερώτηση σου platini η απαντηση είναι όχι. Θα σου πω γιατί. Αν πηγαίνεις με κατεύθηνση προς το τέρμα και θές να ανοίξεις τη μπάλα περίπου 90 μοίρες που γίνεται τώρα, πως θα το κάνεις με τη λογική του double tap στο r1/rb και του αριστερού μοχλού. Και έστω οτι μου λές οτι προλαβαίνεις αν θές να την ανοίξεις σε ακόμα πιο κλειστή γωνία δηλαδή και λίγο πίσω εκεί νομίζω οτι δυσκολεύει.

Η νοοτροπια αλλάζει στο είπα και σε private chat προπονηση θέλει για να τη βρείς.

Οσο για το video ασχολίαστο το 7ο λεπτο. Προκαλώ όποιον θέλει να προσπαθήσει να το κάνει αυτό σε κάποιον στους 40-50-60 πρώτους της κατάταξης (έξω οι cheater γιατί ειναι πολλοί πάλι)

Απορω γιατι μερικοι επιμενετε οτι το κοντρολ/υποδοχη της μπαλας γινεται με LT/L2. Το κοντρολ/υποδοχη γινεται με tap του LB/L1 λιγο πριν ερθει η μπαλα στα ποδια του παικτη. 

Χωρις να είμαι σίγουρος φίλε νομίζω πως δε γίνεται με το lb/l1 και καλό είναι να μη λέμε κουμπιά γιατί μερικοί παίζουν με διαφορετικά και μπερδευόμαστε. Εσυ λογικά λες οτι γίνεται με το player run/modifier ενώ οσοι λενε με lt/l2 λενε με το  pace control.

Λοιπον 2 φωτογραφίες απο μένα που τα κουμπιά μου είναι:

lb/l1 player run/modifier

lt/l2  pace control

post-123851-0-00253700-1444312281_thumb.png

post-123851-0-92611400-1444312296_thumb.png

Αφου καποιοι τα λεμε και δεν γινομαστε πιστευτοι παραθετω απο youtube σχολια σε βιντεακι του Ovvy.

Controlαρισμα μπαλας γινεται με το L2=pace control button (και protect the ball που γινοταν με L1)

Ειδικα στις  δυνατες με το R1.

Nαι μωρε Παντελη, καταλαβε τι λεω (επισης να ξαναγραψω οτι σεβομαι οσους τους αρεσει το παιχνιδι οπως εχει και δεν επιθυμω να αλλαξει για να στενοχωρεθειτε ολοι εσεις)

Απλα επειδη εγω θα το προτιμουσα πιο arcade (θα μου πεις τραβα παιξε προ  :-D ) λεω-γραφω καποιες σκεψεις...

Πλακα πλακα επαιξα προ στο πισι και με χαλαει πολυ το εντονο πατιναζ, κατα τα αλλα μου θυμιζει φιφα 11, ειναι απλο και θα ελεγα οτι μου αρεσει πολυ η κινηση των παιχτων και η αισθηση του χωρου.

Εννοειται οτι η ΕΑ δεν θα κανει αλλαγες στο gameplay...τουλαχιστον να μοιασει προς προ μερια (πιο απλο δλδ). Ετσι θα συνεχισει το νεο φιφα. Και καλα θα κανει.

Το παιχνιδι εχει γινει πολυ ρεαλιστικο, σιμ οπως αλλιως το λενε τεσπα και εχει κερδισει τους hardcore παιχτες και καμποσους ακομα που προσπαθουν.

Το βιντεακι το ανεβασα μονο για το 7ο λεπτο. Δεν καταλαβανε καποιοι και επικεντρωθηκαν στην κοπελια που ΟΚ δεν ειναι οτι καλυτερο σαν παιχτρια(σπανιο για γυναικα να παιζει ποδοσφαιρακια παντω, καλα τα παει)

Για τον αντιπαλο της το ανεβασα οπου απο τη σεντρα παιρνει τον Ροναλτνο και ....

Αυτο ειναι το run and gun.

Θα μου πεις αν μαρκαρε σωστα θα τον εκοβε, το θεμα ειναι η νοοτροπια. Και σιγουρα ενας καλος χειριστης θα το επιχειρησει αφου μπορει και σε αυτο το νεο φιφα 16.

Δειτε βιντεακια του ZwebackHD . Oλο προσποιησεις με εναν παιχτη ντουγρου στο αντιπαλο τερμα.

Θα μου πεις αυτο ειναι το φιφα. Μα αυτο λεω κι εγω. Αλλαξαν το gameplay (πασα στεκια R1, τρεξιμο με ανοιγμα της μπαλας, λαθη στις πασες κλπ) αλλα αν δεις 2 καλους παιχτες να παιζουν  η αισθηση παραμενει ιδια.

Mαλλον τα εχω βαλει με το PACE και τους pace abusers, το χαντικαπ, τους μηχανισμους του φιφα κλπ κλπ 

Πολλες φορες στα φιλικα  μου λεει ο φιλος-αντιπαλος ρε δεν μπορω να σου παρω την μπαλα ή εσενα στα δινει ολα το παιχνιδι  πχ τετ ατετ χανει κατι αχαστα, περιεργα δοκαρια, τα βγαζει ο τερματας.... κι αρχιζουν τα σεναρια περι λεβελ επιτευγματα που ξεκλειδωθηκαν κλπ κλπ ....του στυλ αυτος που παιζει πολυ ανταμοιβεται απο το παιχνιδι (εχει μια λογικη) οποτε ο αλλος δεν εχει τυχη.

Γνωμη μου, μπορει να κανω λαθος. PEACE!

post-342864-0-55979200-1444314186_thumb.jpg

Λοιπον οσοι παιζετε σε πισι φιλικα ονλαιν βλεπετε τον χρονο οταν φτιαχνετε την ομαδα σας?

Ελπιζω να το φτιαξει η ΕΑ αυτο το θεματακι.

Επισης, σε μας τουλαχιστον, στα φιλικα ονλαιν (σε μενα και εναν φιλο μου) δεν μας ανοιγει το μικροφωνο και αναγκαστικα καταφευγουμε στην λυση του μικροφωνου μεσω του τσατ.

Καλη λυση δεν λεω.

Εχει καποιος το ιδιο προβλημα?

Κατα τα αλλα το ποδοσφαιρακι αν και μας ταλαιπωρει δεν εχει τα κουλα του 15. 

Ομως μας κουραζει ενω το 15 εχει ρυθμο και βγαινουν φασεις-θεαμα (μπαινουν γκολ εκατερωθεν). 

Το πρόβλημα με το μικρόφωνο το έχω κι εγώ. Το λύσαμε κι εμείς με το chat του origin.

Αφου καποιοι τα λεμε και δεν γινομαστε πιστευτοι παραθετω απο youtube σχολια σε βιντεακι του Ovvy.

Controlαρισμα μπαλας γινεται με το L2=pace control button (και protect the ball που γινοταν με L1)

Ειδικα στις  δυνατες με το R1.

Nαι μωρε Παντελη, καταλαβε τι λεω (επισης να ξαναγραψω οτι σεβομαι οσους τους αρεσει το παιχνιδι οπως εχει και δεν επιθυμω να αλλαξει για να στενοχωρεθειτε ολοι εσεις)

Απλα επειδη εγω θα το προτιμουσα πιο arcade (θα μου πεις τραβα παιξε προ  :-D ) λεω-γραφω καποιες σκεψεις...

Πλακα πλακα επαιξα προ στο πισι και με χαλαει πολυ το εντονο πατιναζ, κατα τα αλλα μου θυμιζει φιφα 11, ειναι απλο και θα ελεγα οτι μου αρεσει πολυ η κινηση των παιχτων και η αισθηση του χωρου.

Εννοειται οτι η ΕΑ δεν θα κανει αλλαγες στο gameplay...τουλαχιστον να μοιασει προς προ μερια (πιο απλο δλδ). Ετσι θα συνεχισει το νεο φιφα. Και καλα θα κανει.

Το παιχνιδι εχει γινει πολυ ρεαλιστικο, σιμ οπως αλλιως το λενε τεσπα και εχει κερδισει τους hardcore παιχτες και καμποσους ακομα που προσπαθουν.

Το βιντεακι το ανεβασα μονο για το 7ο λεπτο. Δεν καταλαβανε καποιοι και επικεντρωθηκαν στην κοπελια που ΟΚ δεν ειναι οτι καλυτερο σαν παιχτρια(σπανιο για γυναικα να παιζει ποδοσφαιρακια παντω, καλα τα παει)

Για τον αντιπαλο της το ανεβασα οπου απο τη σεντρα παιρνει τον Ροναλτνο και ....

Αυτο ειναι το run and gun.

Θα μου πεις αν μαρκαρε σωστα θα τον εκοβε, το θεμα ειναι η νοοτροπια. Και σιγουρα ενας καλος χειριστης θα το επιχειρησει αφου μπορει και σε αυτο το νεο φιφα 16.

Δειτε βιντεακια του ZwebackHD . Oλο προσποιησεις με εναν παιχτη ντουγρου στο αντιπαλο τερμα.

Θα μου πεις αυτο ειναι το φιφα. Μα αυτο λεω κι εγω. Αλλαξαν το gameplay (πασα στεκια R1, τρεξιμο με ανοιγμα της μπαλας, λαθη στις πασες κλπ) αλλα αν δεις 2 καλους παιχτες να παιζουν  η αισθηση παραμενει ιδια.

Mαλλον τα εχω βαλει με το PACE και τους pace abusers, το χαντικαπ, τους μηχανισμους του φιφα κλπ κλπ 

Πολλες φορες στα φιλικα  μου λεει ο φιλος-αντιπαλος ρε δεν μπορω να σου παρω την μπαλα ή εσενα στα δινει ολα το παιχνιδι  πχ τετ ατετ χανει κατι αχαστα, περιεργα δοκαρια, τα βγαζει ο τερματας.... κι αρχιζουν τα σεναρια περι λεβελ επιτευγματα που ξεκλειδωθηκαν κλπ κλπ ....του στυλ αυτος που παιζει πολυ ανταμοιβεται απο το παιχνιδι (εχει μια λογικη) οποτε ο αλλος δεν εχει τυχη.

Γνωμη μου, μπορει να κανω λαθος. PEACE!

- Ναι με το L2/LT γίνεται το κοντρόλ εκτός και αν κάποιος έχει αλλάξει τα κουμπιά

- Ούτε το pro είναι arcade και εύκολο ούτε το fifa είναι simulation και δύσκολο. Είναι δυο διαφορετικά παιχνίδια και απλά το ένα είναι κακό παιχνίδι και το άλλο πολύ καλό.

Τα παιχνίδια αυτά φτιάχτηκαν (δική μου άποψη) για να παίζεις με φιλαράκια ή online. Το vs CPU έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Οπότε αν κάποιο παιχνίδι έχει "εύκολη" επίθεση τότε θα έχει "δύσκολη" άμυνα (πχ το Fifa 15) αλλά επειδή παίζεις με άλλο άνθρωπο που αντιμετωπίζει τα ίδια πράγματα το να το χαρακτηρίζεις εύκολο ή δύσκολο είναι ανούσιο.

Αν τώρα παίζεις vs CPU τότε έχει άπειρα sliders και επίπεδα δυσκολίας για να το φέρεις στα μέτρα σου οπότε και πάλι η έννοια εύκολο-δύσκολο είναι ανούσια.

- Σε όποιο ποδοσφαιράκι έχω παίξει μέχρι σήμερα από kick off και sensible soccer ακόμη αν ο αντίπαλος είναι καθυστερημένος πας ευθεία και βάζεις γκολ. Επίσης, πάντα υπάρχουν παίκτες που κουράζουν πολύ τη μπάλα (έτσι παίζω και γω) και δοκιμάζουν πολλές τρίπλες και άλλοι που κάνουν πολύ passing game ειδικά τα τελευταία χρόνια (καρκίνο στο Γκουαρδιόλα!).

Φέτος ειδικά είναι πολύ πιο αποδοτικό να abusareis το passing game και τα τριγωνάκια παρά να κάνεις τρίπλες και κούρσες.

- Όντως υπάρχει μια μορφή scripting υπό την έννοια ότι υπάρχουν στιγμές που αναλόγως το σκορ η μία ομάδα κάθεται πολύ πίσω και έχει μεγάλη απόσταση στις γραμμές άμυνας-επίθεσης και η άλλη βγαίνει και κάνει τη τέλεια πίεση με αποτέλεσμα να κολλάει η μπάλα στην άμυνα 10' και εκεί που κάποιος δεν είχε απειλήσει σε όλο το μάτς ξαφνικά σφυροκοπάει.

Υποθέτω το κάνουν για λίγο παραπάνω σασπένς και έχουν βάλει ένα κομμάτι κώδικα που αλλάζει τη συμπεριφορά των παικτών ανάλογα με το λεπτό και το σκορ ως προς τις κινήσεις τους στο γήπεδο αλλά καμία σχέση με τη κλάψα που υπάρχει στο reddit για γκολ από κόντρες τσαφ αμυντικών κτλ. Εκείνο είναι το "έχασα αλλά δε φταίω ούτε εγώ, ούτε η τύχη μου αλλά η EA".

• Like 1

- Ναι με το L2/LT γίνεται το κοντρόλ εκτός και αν κάποιος έχει αλλάξει τα κουμπιά

- Ούτε το pro είναι arcade και εύκολο ούτε το fifa είναι simulation και δύσκολο. Είναι δυο διαφορετικά παιχνίδια και απλά το ένα είναι κακό παιχνίδι και το άλλο πολύ καλό.

Τα παιχνίδια αυτά φτιάχτηκαν (δική μου άποψη) για να παίζεις με φιλαράκια ή online. Το vs CPU έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Οπότε αν κάποιο παιχνίδι έχει "εύκολη" επίθεση τότε θα έχει "δύσκολη" άμυνα (πχ το Fifa 15) αλλά επειδή παίζεις με άλλο άνθρωπο που αντιμετωπίζει τα ίδια πράγματα το να το χαρακτηρίζεις εύκολο ή δύσκολο είναι ανούσιο.

Αν τώρα παίζεις vs CPU τότε έχει άπειρα sliders και επίπεδα δυσκολίας για να το φέρεις στα μέτρα σου οπότε και πάλι η έννοια εύκολο-δύσκολο είναι ανούσια.

- Σε όποιο ποδοσφαιράκι έχω παίξει μέχρι σήμερα από kick off και sensible soccer ακόμη αν ο αντίπαλος είναι καθυστερημένος πας ευθεία και βάζεις γκολ. Επίσης, πάντα υπάρχουν παίκτες που κουράζουν πολύ τη μπάλα (έτσι παίζω και γω) και δοκιμάζουν πολλές τρίπλες και άλλοι που κάνουν πολύ passing game ειδικά τα τελευταία χρόνια (καρκίνο στο Γκουαρδιόλα!).

Φέτος ειδικά είναι πολύ πιο αποδοτικό να abusareis το passing game και τα τριγωνάκια παρά να κάνεις τρίπλες και κούρσες.

- Όντως υπάρχει μια μορφή scripting υπό την έννοια ότι υπάρχουν στιγμές που αναλόγως το σκορ η μία ομάδα κάθεται πολύ πίσω και έχει μεγάλη απόσταση στις γραμμές άμυνας-επίθεσης και η άλλη βγαίνει και κάνει τη τέλεια πίεση με αποτέλεσμα να κολλάει η μπάλα στην άμυνα 10' και εκεί που κάποιος δεν είχε απειλήσει σε όλο το μάτς ξαφνικά σφυροκοπάει.

Υποθέτω το κάνουν για λίγο παραπάνω σασπένς και έχουν βάλει ένα κομμάτι κώδικα που αλλάζει τη συμπεριφορά των παικτών ανάλογα με το λεπτό και το σκορ ως προς τις κινήσεις τους στο γήπεδο αλλά καμία σχέση με τη κλάψα που υπάρχει στο reddit για γκολ από κόντρες τσαφ αμυντικών κτλ. Εκείνο είναι το "έχασα αλλά δε φταίω ούτε εγώ, ούτε η τύχη μου αλλά η EA".

Δεν εχει νοημα να βγαλω το ενα σκαρτο και το αλλο θεικο απο τη στιγμη που εμενα πχ μου αρεσει το ενα και σε καποιους αλλους αρεσει το αλλο. Γουστα ειναι αυτα. Σεβαστα. Μακαρι να υπηρχαν και αλλα ποδοσφαιρακια, οχι μονο τα 2 αυτα.

Στο προ κυκλοφορουν πολυ γρηγορα πατς στην πιατσα που το ενημερωνουν και το αλλαζουν οπτικα ετσι η ΚΟΝΑΜΙ δεν το προσεχει σε αντιθεση με τις κονσολες. 

Εμενα μου κανει πιο πολυ σε arcade το προ ισως επειδη ειναι πιο απλο? σε σχεση με το φιφα το οποιο εχει ενα extra παραπανω κουμπι, το PACE. Πιο πολυπλοκο και πλουσιο σε κινησεις το φιφα θα πω.

Παραυτα οπτικα προτιμω το προ. Μονο στο φιφα εχω παραπονεθει καποιες φορες οτι δεν καταλαβαινω που ειναι η μπαλα (στον αερα) και που θα προσγειωθει, καποιες φορες δεν βγαζει το σημαδι στο χορταρι.

Το φιφα 16 βγαζει για πρωτη φορα ποδοσφαιριλα αλλα ο ρεαλισμος κατεμε μειωνει την διασκεδαση.

Μα τι εννοεις δικη σου αποψη? :-D παιζεις ονλαιν και οφλαιν :-D Εγω πλεον μονο ονλαιν ασχολουμαι.

H AI θα στο χωσει θες δεν θες το παστελι. Οχι οτι αυτο δεν συμβαινει και κοντρα με αντιπαλο human ονλαιν.

Επισης λιγο λαγκ να χει τα πραγματα γινονται αρκετα δυσκολα. + οτι ειμαι πεπεισμενος οτι ονλαιν εχει το πανω χερι εκεινος που εχει παιξει περισσοτερο. Κατι του δινει το παιχνιδι. Το λεβελ...το οποιο μεταφερεται απο παιχνιδι σε παιχνιδι. Ειναι κατι σαν καταταξη. Σιγουρα δεν ειναι κανενας ηττητος αλλα πχ εσενα θα παει στο δοκαρι το σουτ ή θα το βγαλει ο τερματας, ο αλλος θα σε κερασει χαλαρα ακομα και αν ειναι πισω στο σκορ ή Χναρι στο 90. Εχω παιξει εγω κοντρα στον Ρομπεν ονλαιν και ξερω. :P

Μιας που λες για τικι τακα φανταζομαι εχεις υποψην σου τον SOETIE  ;) παιχτουρα! Εμενα εκει φαινεται ο παιχτης.

Στο passing game ας ειναι και arcade pro 13. Το να κανω ενα τσαλιμι λιγο μετα τη σεντρα, σουτ μακρινο, γκολ ΔΕΝ μου λεει κατι.

Εχω βαλει μερικα στο φιφα. Στην τυχη, απλα πατησα το σουτ. Σε καποια quitaran αμεσως. Δεν τους αδικω  B)

Οτι γραφω αναφερομαι στον μεσο χρηστη ΟΧΙ στους επαγγελματιες που πρωταγωνιστουν στους 100 πρωτους. Αυτοι λιωνουν, δεν κανουν τπτ αλλο, προφανως δεν εχουν δουλεια ή αυτη ειναι η δουλεια τους.

Sripting, μηχανισμοι ....κλπ να χαμε να λεγαμε το φιφα ειναι χαοτικο game. Ειδικα στο UT χανεις τα αυγα και τα καλαθια. Πεφτεις σε μια 11αδα τον πινεις αγρια. Αγοραζεις τους ιδιους παιχτες, παιζεις, σερνονται  :angry: τον πινεις ξανα.  :lol:

Αυτα. Σορρυ αν σας κουρασα με τις αραδες μου. Ειναι μεσα απο παρατηρησεις παιζοντας το πιο ``προσεγμενο`` ποδοσφαιρακι για pc. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...