Platini_Athens Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Oι μετριοι παιχτες ξερεις, συνηθως χανουν στο legendary, δεν ριχνουν πενταρες. Γιατι τρολαρουν ολοι? τι τους εχει πιασει? μαλλον φταιει ο Ερμης που ειναι αναδρομος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 14 αγωνες πλέον στο online.πεφτω δυστυχως τις μισες φορες σε πολυ δυσκολους αντιπαλους .και προσπαθω να διατηρω το απολυτο 0% dnf που εχω αλλα μ αυτα που βλεπω ...δύσκολο. Έχω 5 νικες 3 ισοπαλιες και 6 ηττες.σκατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον οσοι παιζετε σε πισι φιλικα ονλαιν βλεπετε τον χρονο οταν φτιαχνετε την ομαδα σας? Ελπιζω να το φτιαξει η ΕΑ αυτο το θεματακι. Επισης, σε μας τουλαχιστον, στα φιλικα ονλαιν (σε μενα και εναν φιλο μου) δεν μας ανοιγει το μικροφωνο και αναγκαστικα καταφευγουμε στην λυση του μικροφωνου μεσω του τσατ. Καλη λυση δεν λεω. Εχει καποιος το ιδιο προβλημα? Κατα τα αλλα το ποδοσφαιρακι αν και μας ταλαιπωρει δεν εχει τα κουλα του 15. Ομως μας κουραζει ενω το 15 εχει ρυθμο και βγαινουν φασεις-θεαμα (μπαινουν γκολ εκατερωθεν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Παντως με low teams το χαιρεσαι πιο πολυ το παιχνιδι. Προλαβαινεις να σκευτεις τι θα κανεις την μπαλα. Παιρνοντας πχ Ρεαλ vs Μπαρτσα ανεβαινουν ολα, ταχυτητα, πρεσινκ, κλπ ... δεν ειμαι σιγουρος οτι ετσι παιζεις ΜΠΑΛΑ και διασκεδαζεις (προσωπικη αποψη). Ενω μπορεις να παιξεις διαφορετικα, πιο ηρεμα, θνητα, χωρις σουπερ ντουπερ ομαδες και παιχτες που χαλανε περισσοτερο παρα φτιαχνουν το sim ποδοσφαιρακι που θελουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Παντως με low teams το χαιρεσαι πιο πολυ το παιχνιδι. Προλαβαινεις να σκευτεις τι θα κανεις την μπαλα. Παιρνοντας πχ Ρεαλ vs Μπαρτσα ανεβαινουν ολα, ταχυτητα, πρεσινκ, κλπ ... δεν ειμαι σιγουρος οτι ετσι παιζεις ΜΠΑΛΑ και διασκεδαζεις (προσωπικη αποψη). Ενω μπορεις να παιξεις διαφορετικα, πιο ηρεμα, θνητα, χωρις σουπερ ντουπερ ομαδες και παιχτες που χαλανε περισσοτερο παρα φτιαχνουν το sim ποδοσφαιρακι που θελουμε. Να αγιάσει το στόμα σου. Δυστυχώς όμως το μοναδικό Fifa στο οποίο έχω δει κόσμο να παίρνει ομάδες μικρής δυναμικότητας ήταν το μακρινό nextgen Euro 2008, τότε που μπήκε το νερό στο αυλάκι για καλά αφού διόρθωσαν τα περισσότερα από τα κουσούρια του nextgen Fifa08 (τονίζω το nextgen, για να μη νομίσει κανένας ότι μιλάω για την τότε έκδοση των PC). Αν έπαιρνες μικρή ομάδα σου έδινε σχεδόν τους ίδιους πόντους ακόμα κι αν έχανες σε σχέση με τις μεγάλες. Δυστυχώς παρόμοια κίνητρα δεν δόθηκαν στα επόμενα Fifa, με αποτέλεσμα 9 στους 10 να παίρνουν κλασικά Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και το κακό συναπάντημα. Μόνοι αυτοί παίζουν ποδόσφαιρο στη γη, κανένας άλλος. Και οι παίκτες τους γεννήθηκαν μέσα στο Καμπ Νου, στη βασική εντεκάδα. Δεν έπαιξαν ποτέ σε χαμηλότερο επίπεδο ή σε μικρότερες κατηγορίες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 To σίγουρο είναι οτι η ΕΑ πρέπει να δωσει κάποιο κίνητρο στην δημιουργία bronze/silver squads όσο αφορα το fut.Ισως αυξάνοντας το έπαθλο απο τα τουρνουα ,ίσως δημιουργόντας bronze/silver divisions,ισως πριμοδοτώντας την νίκη σε bronze/silver.Βεβαια μάλλον εμπορικά δεν την συμφέρει,καθως στηρίζεται στην αγορα των packs με τους "κράχτες" in-form,αλλά είναι αστείο να υπάρχουν παίκτες που πρακτικά δεν ενδιαφέρουν σχεδόν κανένα στο παιχνίδι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Να γκρινιάξω και γω λίγο γιατί είτε λόγω patch(αμφίβολο) ή επειδή έχω ανέβει divisions (μόνο για online μιλάω) παρατηρώ κάποια πράγματα που με εκνευρίζουν και κάνουν το παιχνίδι λίγο κουραστικό όταν θες να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά. - Πρώτα απ'όλα η πάσα με R2/RT. Πολύ ωραία η αλλαγή στις πάσες και στο ότι πρέπει να έχεις ένα πλάνο για να βγείς επίθεση και να ρυθμίζεις την ισορροπία του σώματος σε κάθε πάσα αντί να βγαίνεις επίθεση με 1-2 πάσες. Αυτή όμως η ρημάδα η πάσα με μύτο τι νόημα έχει? Δηλαδή κάθε μία πάσα από την άμυνα προς επίθεση πρέπει να γίνεται έτσι αλλιώς κάνεις μια πεθαμένη πάσα που την κόβει ο αντίπαλος ακόμη και αν την κάνεις αμαρκάριστος και με σωστή ισορροπία σώματος? Και όταν με το καλό συνηθίσεις ότι έτσι βγαίνει η μπάλα από την άμυνα πρέπει να συνηθίσεις και τα κοντρόλ Φάνη Γκέκα που κάνουν το 90% των παικτών όταν είναι αποδέκτες αυτής? Πολύ ταλαιπώρια χωρίς λόγο κατ' εμέ. - Ταχύτητα επιθετικών/αμυντικών. Πολύ σωστά μείωσαν/εξαφάνισαν τους Ντούμπια Ιμπάρμπο και Σια που πατούσες ένα L1/LB και κάθετη και απλά ήσουν τετ-α-τετ γιατί ο αμυντικός ήταν 3 φορές πιο αργός και σε ταχύτητα και σε αντίδραση και σε στρίψιμο σώματος. Αλλά ρε λεβέντες όταν με το καλό και με τα 1000 ζόρια σκάσω μια ωραία τρίπλα ή μια ωραία κάθετη γιατί νιώθω ότι ελέγχω τον περσινό Μήτρογλου και μέσα σε 3 μέτρα με έχει ξαναπρολάβει ο ίδιος αμυντικός? Είπαμε ΟΚ κουβαλάμε και τη μπάλα οπότε μειώνεται η ταχύτητα αλλά πιο πολύ το νιώθω σαν να σέρνω μια σιδερένια μπάλα για φυλακισμένους. - Mechanics παιχνιδιού Όσο προχωράω divisions και παίζω με κόσμο που ξέρει τουλάχιστον όσο εγώ παρατηρώ το ίδιο με πέρυσι. Κόσμο που κάνει exploit τα mechanics του παιχνιδιού τα οποία δεν έχουν τρόπο αντίδρασης. Πέρυσι ήταν τα φαινόμενα L1/LT και κάθετη σε σφαίρες μπροστά που δε μπορούσες να αμυνθείς (τουλάχιστον όχι πάντα) και 9 στα 10 γκολ μπαίναν έτσι. Φέτος είναι τα τριγωνάκια CDM>RM>CDM>CAM>ST>CAM>ST. Ναι προφανώς είναι πιο skilled τρόπος ανάπτυξης αλλά υπάρχει μια ομοιότητα με τη περσινή μπούρδα: Τα πάντα εξαρτώνται από την κίνηση off ball που θα κάνει ο off the ball επιθετικός κατά το 1-2. Αν κάνει καλή κίνηση δε μπορείς να αμυνθείς. Αν δε κάνει δε μπορείς να επιτεθείς. Και όταν παίζω online θέλω να εξαρτώμαι από το δικό μου skill και όχι από τις random κινήσεις που κάνει η CPU. -Τρίπλες Αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό αλλά με εκνευρίζει. Γιατί ρε παιδιά χωρίς τη χρήση του δεξιού μοχλού ακόμη και αν προβλέψεις κίνηση αμυντικού και πας αντίθετα πρέπει να τον τριπλάρεις με κόντρα? Αν τα κάνω όλα σωστά ας βγάλω μια "καθαρή" τρίπλα όχι να περάσω με τριπλή κόντρα. Σαν φιλοσοφία αρνούμαι να χρησιμοποιήσω το δεξί μοχλό πολύ γιατί με εκνευρίζει αυτό που βλέπω στην οθόνη από κάποιους να χτυπιούνται σαν τα χαζά και το βρίσκω και random. Μέσες άκρες όσο ανεβαίνω τόσο παρατηρώ περσινές αμαρτίες να επανέρχονται. Ούτε χάνω συχνά ούτε ζορίζομαι να κερδίσω. Απλά αντί να αράζω πίσω βαθιά στη καρέκλα μου να παίζω και να χαλαρώνω, χρειάζεται να κολλήσω στην 22αρα οθόνη και να παίξω με φουλ συγκέντρωση που χαλαρωτικό δε το λες. Παραμένει πολύ καλό το παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 22αρα οθονη;;Φιλε με 22αρα δε κανεις και δεν διακρινεις τιποτα.εγω 2 χρονια τωρα οταν παιζω fifa την συνδεω στη 42 αρα και καθομαι αναπαυτικα και παιζω σαν ανθρωπος.χαχαχ σοβαρα τωρα πως μπορειτε σε τοσο μικρες οθονες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 22αρα οθονη;;Φιλε με 22αρα δε κανεις και δεν διακρινεις τιποτα.εγω 2 χρονια τωρα οταν παιζω fifa την συνδεω στη 42 αρα και καθομαι αναπαυτικα και παιζω σαν ανθρωπος.χαχαχ σοβαρα τωρα πως μπορειτε σε τοσο μικρες οθονες; Θα κοστίσει λιγότερο όταν θα πετάξω το τασάκι στην οθόνη την επόμενη φορά που θα παίξω με τύπο με σήμα της Μπάγερν και αλλαζει 300 αχρείαστες παράλληλες πάσες ανά επίθεση. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Πως λεγεσαι στο fifa; με μενα επαιζες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δύσκολα γιατί είστε πολλοί. Νομίζω prospa777 είναι το id μου και η ομάδα MonoPoutsa FC (σόρρυ αλλά έτσι λέγεται ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μπα οντως δε νομιζω να εχουμε παιξει μαζι.MaGiC_ChEeTaH λεγομαι εγω στο fifa.οποιος θελει με κανει add Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Άσχετο αλλά πόσο κρίμα είναι που δεν έχουν κάνει μια πλατφόρμα να κάνουμε τουρνουά μεταξύ μας, spectate κτλ. Μεγάλο φάουλ σε game που βασίζεται τόσο στο online. Θα σε κάνω add μετά τη δουλειά αλλά αν μου αρχίσεις τις πάσες γύρω γύρω....i will find you and hunt you down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους! Μια ερώτηση αν και έχω το demo δεν πειράζει το ίδιο είναι: Επειδή όταν παίζω fifa το συνδέω στην 42αρα το μόνο που μου την σπάει είναι στις στημένες φάσεις η μπάρα της δύναμης της πάσας ή του σουτ πάει <<σπαστά>> (ή κολάει , δεν ξέρω πως να το πω πιο σωστά), με αποτέλεσμα ειδικά στα φάουλ να μην μπορώ να κάνω ένα σουτ της προκοπής. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό? Υπάρχει καμία λύση? Το game γενικά πάει σφαίρα και δεν έχω κάποιο κόλημα(lock to 60 fps έχω βάλει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Να γκρινιάξω και γω λίγο γιατί είτε λόγω patch(αμφίβολο) ή επειδή έχω ανέβει divisions (μόνο για online μιλάω) παρατηρώ κάποια πράγματα που με εκνευρίζουν και κάνουν το παιχνίδι λίγο κουραστικό όταν θες να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά. - Πρώτα απ'όλα η πάσα με R2/RT. Πολύ ωραία η αλλαγή στις πάσες και στο ότι πρέπει να έχεις ένα πλάνο για να βγείς επίθεση και να ρυθμίζεις την ισορροπία του σώματος σε κάθε πάσα αντί να βγαίνεις επίθεση με 1-2 πάσες. Αυτή όμως η ρημάδα η πάσα με μύτο τι νόημα έχει? Δηλαδή κάθε μία πάσα από την άμυνα προς επίθεση πρέπει να γίνεται έτσι αλλιώς κάνεις μια πεθαμένη πάσα που την κόβει ο αντίπαλος ακόμη και αν την κάνεις αμαρκάριστος και με σωστή ισορροπία σώματος? Και όταν με το καλό συνηθίσεις ότι έτσι βγαίνει η μπάλα από την άμυνα πρέπει να συνηθίσεις και τα κοντρόλ Φάνη Γκέκα που κάνουν το 90% των παικτών όταν είναι αποδέκτες αυτής? Πολύ ταλαιπώρια χωρίς λόγο κατ' εμέ. - Ταχύτητα επιθετικών/αμυντικών. Πολύ σωστά μείωσαν/εξαφάνισαν τους Ντούμπια Ιμπάρμπο και Σια που πατούσες ένα L1/LB και κάθετη και απλά ήσουν τετ-α-τετ γιατί ο αμυντικός ήταν 3 φορές πιο αργός και σε ταχύτητα και σε αντίδραση και σε στρίψιμο σώματος. Αλλά ρε λεβέντες όταν με το καλό και με τα 1000 ζόρια σκάσω μια ωραία τρίπλα ή μια ωραία κάθετη γιατί νιώθω ότι ελέγχω τον περσινό Μήτρογλου και μέσα σε 3 μέτρα με έχει ξαναπρολάβει ο ίδιος αμυντικός? Είπαμε ΟΚ κουβαλάμε και τη μπάλα οπότε μειώνεται η ταχύτητα αλλά πιο πολύ το νιώθω σαν να σέρνω μια σιδερένια μπάλα για φυλακισμένους. - Mechanics παιχνιδιού Όσο προχωράω divisions και παίζω με κόσμο που ξέρει τουλάχιστον όσο εγώ παρατηρώ το ίδιο με πέρυσι. Κόσμο που κάνει exploit τα mechanics του παιχνιδιού τα οποία δεν έχουν τρόπο αντίδρασης. Πέρυσι ήταν τα φαινόμενα L1/LT και κάθετη σε σφαίρες μπροστά που δε μπορούσες να αμυνθείς (τουλάχιστον όχι πάντα) και 9 στα 10 γκολ μπαίναν έτσι. Φέτος είναι τα τριγωνάκια CDM>RM>CDM>CAM>ST>CAM>ST. Ναι προφανώς είναι πιο skilled τρόπος ανάπτυξης αλλά υπάρχει μια ομοιότητα με τη περσινή μπούρδα: Τα πάντα εξαρτώνται από την κίνηση off ball που θα κάνει ο off the ball επιθετικός κατά το 1-2. Αν κάνει καλή κίνηση δε μπορείς να αμυνθείς. Αν δε κάνει δε μπορείς να επιτεθείς. Και όταν παίζω online θέλω να εξαρτώμαι από το δικό μου skill και όχι από τις random κινήσεις που κάνει η CPU. -Τρίπλες Αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό αλλά με εκνευρίζει. Γιατί ρε παιδιά χωρίς τη χρήση του δεξιού μοχλού ακόμη και αν προβλέψεις κίνηση αμυντικού και πας αντίθετα πρέπει να τον τριπλάρεις με κόντρα? Αν τα κάνω όλα σωστά ας βγάλω μια "καθαρή" τρίπλα όχι να περάσω με τριπλή κόντρα. Σαν φιλοσοφία αρνούμαι να χρησιμοποιήσω το δεξί μοχλό πολύ γιατί με εκνευρίζει αυτό που βλέπω στην οθόνη από κάποιους να χτυπιούνται σαν τα χαζά και το βρίσκω και random. Μέσες άκρες όσο ανεβαίνω τόσο παρατηρώ περσινές αμαρτίες να επανέρχονται. Ούτε χάνω συχνά ούτε ζορίζομαι να κερδίσω. Απλά αντί να αράζω πίσω βαθιά στη καρέκλα μου να παίζω και να χαλαρώνω, χρειάζεται να κολλήσω στην 22αρα οθόνη και να παίξω με φουλ συγκέντρωση που χαλαρωτικό δε το λες. Παραμένει πολύ καλό το παιχνίδι. Καλησπερα φιλε, να σε ρωτησω τι division είσαι; Επειτα να απαντήσω σε μερικάη πασα δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήται μόνο απο άμυνα σε επίθεση, μπορεί και μπροστά στην επίθεση η ακόμα με κοντινές πάσες απο άμυνα σε επίθεση μπορείς να μην τη χρησιμοποιήσεις και να αναπτυχθείς μια χαρά. Εγώ σπάνια την πατάω οταν είμαι εγκλωβισμένος μόνο. Για τη ταχύτητα με το που σκάσεις τη τριπλα και έχεις χώρο μπροστά 2 φορές το δεξί αναλογικό στη κατεύθηνση που θες και τρέχα και ο μήτρογλου θα γίνει gareth bale. Ετσι είναι και στο πραγματικό ποδόσφαιρο. πχ Είμαι division 1 και θεωρώ οτι κόβονται αυτές οι επιθέσεις που λες με τα κεντρικά χαφ ακόμα και απο καλούς παίχτες αρκεί να δείς τη κίνηση έγκαιρα. Για το θέμα των τριπλών δε μπορώ να πώ κάτι απλά σου κάθεται έτσι. ΥΓ σε έκανα και εγώ add για κάνα match. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα