Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο φιφα ξερω οτι υπαρχει cheat για να  κοβεται το παιχνιδι και να μην μετραει ο αγωνας. Πριν απο λιγο σε ενα game με το που εβαλα goal με πεταξε απο το fut!. σαν να εγινε disconnect η συνδεση μου  και φυσικα εχασα. υπαρχει τετοιο cheat?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απ' ότι φαίνεται ναι, έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες σελίδες. Και υπήρχε και σε προηγούμενα Fifa. Η ΕΑ δεν ανακοίνωσε ποτέ κάτι επί του θέματος, ούτε νομίζω να έχει κάνει κάτι για αυτούς τους cheaters. Και να σκεφθείτε ότι στο FUT υπάρχει κόσμος που παίζει με λεφτά. Ένας πολύ καλός λόγος για να μην ασχολείται κανένας.

ps: αφού "ξέρεις ότι υπάρχει cheat", γιατί ρωτάς αν "υπάρχει τέτοιο cheat"; :)

• Like 2

Εγώ αγόρασα το 16 γιατί από το demo μου άρεσε για να παίζω fut.

Πραγματικά αυτό το πράγμα με το disconnect στο τέλος του αγώνα ή από κάποιους που χάνουν και το κλείνουν μου έχει σπάσει απίστευτα τα νεύρα.

Η ΕΑ πραγματικά δεν ασχολείται και είναι μακράν η χειρότερη εταιρία στα online παιχνίδια, εποχές battlefield κτλ.

Θα έπρεπε να έχω πάρει τουλάχιστον τρεις τίτλους, να έχω αγοράσει παίχτες να έχω συμβόλαια κτλ. Έχω παίξει παιχνιδαρες με εφταρες, εξάρες και πενταρες και έχω πάρει τα @@ μου!!

Έκανα πατατια που αγόρασα τόσο νωρίς το 16 ή μάλλον γενικώς που το αγόρασα!

Η τσιταρια και η αδιαφορία από ΕΑ και το τραγικό origin πέφτει σύννεφο.

Έπαιξα πριν λίγο με έναν φίλο, ο οποίος δεν το έχει καν. Παίζαμε το 15 που και που στο σπίτι μου. 

Μου έκανε εντύπωση καταρχάς πως με νίκησε στα 2 από τα 5 παιχνίδια που παίζαμε και σε γενικές γραμμές υπήρχε ενδιαφέρον. Στο 15 σχεδόν πάντα νίκαγα με ευκολία.

Από τη στιγμή δηλαδή που αλλάζει, αλλάζει για όλους. Και για εμάς τους παλιούς. :)

Eχει συμβει και σε μας! (ακριβως το ιδιο)

Το θεμα ειναι οτι : ΑΝ επαιζες πασινκ γκειμ στο 15 το ιδιο θα δεις και στο 16, θα αρχισεις πολυ συντομα να εχεις καλα ποσοστα στις πασες.

Εγω ξεκινησα με το να  σκευτομαι να το κανω uninstall, πλεον εχω 80% πας ακιουρασι.

Αλλου ειναι τα δυσκολα: οτι εχουν εισαγει την σουπερ ντουπερ πασα στεκια οπου πρεπει να πατας και το κοντρολ με το Λ2 ενω ειχαμε συνηθισει με το Λ1 + οτι πρεπει να κοιταζουμε την σταση του παιχτη μας πριν δωσουμε πασα δυσκολακι οταν παιζεις με μακρινη καμερα.

Αυτα προς το παρον δεν μπορω να σκευτω-θυμηθω κατι αλλο.

υγ Α ναι! και το τρεξιμο με το δεξι αναλογικο! 

Απ' ότι φαίνεται ναι, έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες σελίδες. Και υπήρχε και σε προηγούμενα Fifa. Η ΕΑ δεν ανακοίνωσε ποτέ κάτι επί του θέματος, ούτε νομίζω να έχει κάνει κάτι για αυτούς τους cheaters. Και να σκεφθείτε ότι στο FUT υπάρχει κόσμος που παίζει με λεφτά. Ένας πολύ καλός λόγος για να μην ασχολείται κανένας.

Εδω δεν ανακοινωσε οτι με το update αλλαζει το παιχνιδι ! χαχαχαχα

Μηπως δινει προθεσμια να το μαθουμε λιγο το παιχνιδι γι αυτο και τα ντισκονεκτιονς?

Και στο φιφα 15 για ενα διαστημα μπορουσες να βγεις απο το παιχνιδι χωρις να χρεωθεις ηττα. (Δεν νομιζω οτι γινεται πια και ειναι περιεργο γιατι αυτο δεν συνεβη στην αρχη με το που βγηκε το παιχνιδι, πολυ πιο μετα θυμαμαι) 

Προφανώς και δεν πειράζει. Βάλε φόρο στο 0%. EU business with VAT registered.

Δηλαδή περιμένουν όποιος θέλει να βάλει το φόρο από μόνος του απλά για να πληρώσει περισσότερα;! Έξυπνο! :P

γιατι στην πρώτη περίπτωση απλά δεν μετράει ο αγώνας ενώ στην δεύτερη σε πετάει από το fut με ηττα. :)

πάντως αντιμετοπίζω μεγάλο πρόβλημα,δε μπορώ να πασάρω..δε μπορώ να μαρκάρω εύκολα..δεν έχω γρήγορη ανάπτυξη στο παιχνίδι μου..και δυσανασχετώ!

Παίζω career στο professional επίπεδο,με τις default ρυθμίσεις στα πλήκτρα/πάσες(assisted είναι,εκτός από τις σέντρες που είναι manual)..με την μαγιόρκα(4 νίκες-5 ισοπαλίες-1 ήττα)..και δυσκολεύομαι αρκετά,πέρσι δε θυμάμαι να ήμουν σε τόσο χαμηλά επίπεδα,όχι ότι είμαι μάστερ του παιχνιδιού,αλλά όχι και έτσι..

Δεν μπορώ να κάνω κοντρολ,δε μπορώ να μαρκάρω σωστά,δε μπορώ να βγάλω πάσα σωστή..Υπάρχει κάτι που δε κάνω σωστά;Υπάρχουν πλήκτρα για υποδοχή μπάλας και πιο σωστές πάσες;

πάντως αντιμετοπίζω μεγάλο πρόβλημα,δε μπορώ να πασάρω..δε μπορώ να μαρκάρω εύκολα..δεν έχω γρήγορη ανάπτυξη στο παιχνίδι μου..και δυσανασχετώ!

Παίζω career στο professional επίπεδο,με τις default ρυθμίσεις στα πλήκτρα/πάσες(assisted είναι,εκτός από τις σέντρες που είναι manual)..με την μαγιόρκα(4 νίκες-5 ισοπαλίες-1 ήττα)..και δυσκολεύομαι αρκετά,πέρσι δε θυμάμαι να ήμουν σε τόσο χαμηλά επίπεδα,όχι ότι είμαι μάστερ του παιχνιδιού,αλλά όχι και έτσι..

Δεν μπορώ να κάνω κοντρολ,δε μπορώ να μαρκάρω σωστά,δε μπορώ να βγάλω πάσα σωστή..Υπάρχει κάτι που δε κάνω σωστά;Υπάρχουν πλήκτρα για υποδοχή μπάλας και πιο σωστές πάσες;

Φιλε μου ετσι ξεκινησα κι εγω ζοριζομουνα παρα πολυ στην αρχη ακομα και στο professional αλλα το παιχνιδι θελει εξασκηση και αρκετο χρονο ωστε να το μαθεις... κι εμενα με κουραζε γιατι δε μπορουσα να σταυρωσω νικη. Πλεον μετα απο δυο εβδομαδες παιζω career στο legendary με Napoli και το ευχαριστιεμαι πολυ...θελει χρονο και υπομονη..οποιος τα εχει θα ευχαριστηθειται ποδοσφαιρο..προσωπικη μου γνωμη παντα!!

• Like 3

ελα μωρε ενα κουμπι ειναι  B) L2 πατα το, το τιμημενο! (ειναι το κοντρολ πλεον και οχι το LB που ηταν στο 15)

γενικα δες τι μπορεις να κανεις με το Pace control (L2) πατημενο μαζι με το σπριντ και τον δεξι αναλογικο.

Kανεις ακριβως τα ιδια με το 15  :-D

Αφου στο ειχα πει οτι ειναι το L2 ή το R2 αναλογως αν αλλαζεις τα κουμπια σου γιατι εγω τα κανω ανω κατω :D

Εγω παντως ειδικα μετα το update παρατηρησα οτι το παιχνιδι εχει γινει πολυ πιο ευκολο απο οτι ηταν στην αρχη..

Πολυ καλο, αλλα κανω τα παντα πολυ πιο ευκολα.. Προσοχη δεν λεω οτι το παιχνιδι χαλασε, τουναντιον μαλιστα ειναι το καλυτερο φιφα eva αλλα νιωθω πιο χαλαρη την Α.I. Ισως να παιζω τοσο καλα αυτο τον καιρο και να μου φαινεται. ;p

Αφου στο ειχα πει οτι ειναι το L2 ή το R2 αναλογως αν αλλαζεις τα κουμπια σου γιατι εγω τα κανω ανω κατω :D

Εγω παντως ειδικα μετα το update παρατηρησα οτι το παιχνιδι εχει γινει πολυ πιο ευκολο απο οτι ηταν στην αρχη..

Πολυ καλο, αλλα κανω τα παντα πολυ πιο ευκολα.. Προσοχη δεν λεω οτι το παιχνιδι χαλασε, τουναντιον μαλιστα ειναι το καλυτερο φιφα eva αλλα νιωθω πιο χαλαρη την Α.I. Ισως να παιζω τοσο καλα αυτο τον καιρο και να μου φαινεται. ;p

Εγω παντως κοντρολ/υποδοχη μπαλας συνεχιζω να κανω με το LB και νομιζω αυτο ειναι το σωστο. Απλα το κανεις tap λιγο πριν φτασει η μπαλα στα ποδια σου.

Νεο επεισοδιο, νεο ρεσιταλ:

https://www.youtube.com/watch?v=P7rlm1T0VYw

• Like 1

Φιλε μου ετσι ξεκινησα κι εγω ζοριζομουνα παρα πολυ στην αρχη ακομα και στο professional αλλα το παιχνιδι θελει εξασκηση και αρκετο χρονο ωστε να το μαθεις... κι εμενα με κουραζε γιατι δε μπορουσα να σταυρωσω νικη. Πλεον μετα απο δυο εβδομαδες παιζω career στο legendary με Napoli και το ευχαριστιεμαι πολυ...θελει χρονο και υπομονη..οποιος τα εχει θα ευχαριστηθειται ποδοσφαιρο..προσωπικη μου γνωμη παντα!!

εντάξει..2 βδομάδες έχει που χει βγει το game έτσι κι αλλιώς :P

δεν είναι το θέμα νίκης ή ήττας,αλλά να μπορώ να το ευχαριστηθώ

δε ξέρω ποιο κουμπί είναι το l2/r2 ..με xbox χειριστήριο είμαι..Αλλά όντως υπάρχει πλήκτρο για κοντρόλ..μάλιστα.Τουλάχιστον να μάθω να το πατώ δε γίνεται να σταυρώσω πάσα.

xbox 360 ειναι το LT αυτο που ψαχνεις, το κοντρολ δλδ (και οχι μονο, κανεις κι αλλα με αυτο)

μην παραπληροφορειτε τον κοσμος ωρε!!!

με το LB κανεις no touch dribling, οταν εχεις την μπαλα και πας...εαν  το πατησεις για να υποδεχτεις την μπαλα απλα η μπαλα σε προσπερναει. Κατα τα αλλα το LB συνεχιζει να κανει τις δουελειες που εκανε, επιλογη παιχτη και κινηση των παιχτων.

...μια δοκιμη θα σας πεισει! ^_^

Εγω παντως κοντρολ/υποδοχη μπαλας συνεχιζω να κανω με το LB και νομιζω αυτο ειναι το σωστο. Απλα το κανεις tap λιγο πριν φτασει η μπαλα στα ποδια σου.

Δεν το κανω γιατι αν βαλω την υποδοχη της μπαλας εκει στο L1 (που εχει την off ball dribble/fake move by default) μου αλλαζει και στην αμυνα την αλλαγη παικτη αναγκαστικα και δεν με βολευει ;)

Υποσυνειδητα σε ολα τα ποδοσφαιρακια την αλλαγη παικτου που λεει και ο Αλεφας την βαζω στο L1 αν δεν ειναι εκει μονη της.

δε ξέρω ποιο κουμπί είναι το l2/r2 ..με xbox χειριστήριο είμαι..Αλλά όντως υπάρχει πλήκτρο για κοντρόλ..μάλιστα.Τουλάχιστον να μάθω να το πατώ δε γίνεται να σταυρώσω πάσα.

L1,R1 ειναι τα αντιστοιχα LB,RB στο XB1.

L2,R2 ειναι τα LT,RT. 

Για αρχη ασε την πασα αυτοματη αφου χανεις το τοπι και αλλαξε και την δυναμη της πασας στο αυτοματο να σε βοηθαει. Μετα οταν παρεις λιγο το κολαι που λεμε και δεις τις αδυναμιες του auto,βγαζε ενα ενα οπως σε βολευει..

Δε ξέρω τί ακριβώς σας δυσκολεύει. Είμαι πολύ μέτριος παίχτης, Ολυμπιακός-Γιουβέντους: 5-2 σε Legendary. Θα έπρεπε να είναι πολύ πιο δύσκολο σε αυτό το mode. Κατά τα άλλα, το παιχνίδι ***!

edit: Για ένα περίεργο λόγο, με ζορίζουν περισσότερο κάτι Αμερικάνικες ομάδες του κιλού, έχοντας εγώ Barca, Real κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...