alet Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μετα το update (και ας ισχυρίζεται η ΕΑ οτι δεν πειραξε το gameplay) το παιχνίδι έγινε δυστηχώς ενα fifa 15 v.2 στο fut.Το διαφημιζόμενο defence awareness τουλάχιστον στο fut πήγε περίπατο.Μολις πέρασα ολη την αμυνα του αντιπάλου μετα απο σεντρα και οι παικτες κοιτούσαν να βολτάρω ανενοχλητος διπλα τους.Το ιδιο διαπίστωσα και στην αμυνα μου και στις αμυνες που αντιμετωπίζω.Τερμα τα interceptions και το ασφυκτικο μαν το μαν των αμυντικων μέσωνΕπιστρεψανε οι doubia και οι bolasie και τα ομορφα σκορ που θυμιζουν χαντμπολ.Οι πάσες είναι ενα κλικ ποιο κατω απο το φλιπεράκι του fifa 15 ,αλλά καμμία σχέση με single player modeΤο κλάμα επιασε τόπο .Στο sp το παιχνίδι παραμένει ενα διαμαντάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μετα το update (και ας ισχυρίζεται η ΕΑ οτι δεν πειραξε το gameplay) το παιχνίδι έγινε δυστηχώς ενα fifa 15 v.2 στο fut. Το διαφημιζόμενο defence awareness τουλάχιστον στο fut πήγε περίπατο. Μολις πέρασα ολη την αμυνα του αντιπάλου μετα απο σεντρα και οι παικτες κοιτούσαν να βολτάρω ανενοχλητος διπλα τους. Το ιδιο διαπίστωσα και στην αμυνα μου και στις αμυνες που αντιμετωπίζω. Τερμα τα interceptions και το ασφυκτικο μαν το μαν των αμυντικων μέσων Επιστρεψανε οι doubia και οι bolasie και τα ομορφα σκορ που θυμιζουν χαντμπολ. Οι πάσες είναι ενα κλικ ποιο κατω απο το φλιπεράκι του fifa 15 ,αλλά καμμία σχέση με single player mode Το κλάμα επιασε τόπο . Στο sp το παιχνίδι παραμένει ενα διαμαντάκι κοίταξες στα settings με τις πάσες κτλ,αν άλλαξε σε legacy;έχει μια τέτοια επιλογή για τις άμυνες Αφου αυτό εχει 23% φόρο ρε .Τι να αγορασω απο κει?47 € βγαινει δεν έχει φόρο,θα διαλέξεις 0% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στο sp το παιχνίδι παραμένει ενα διαμαντάκι τι ειναι το sp? Δλδ αν στο 15 εφτιαχναν τους αμυντικους οπως στο ντεμο του 16, τις πασες του 16 ας τις ειχαν ως επιλογη μεσα στο παιχνιδι και καλα σαν προ μανιουαλ επιπεδο, εφτιαχναν επισης το ασφυκτικο πρεσιν και την σταμινα (μειωση) ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? Απο την αλλη μας προσεφεραν χαλια γραφικα (στο πισι) και γενικα ενα σκοτεινο παιχνιδι.... 1 φτιαχνουν (λεμε τωρα) 10 χαλανε.... Εχω αρχισει να πιστευω οτι εκει στην ΕΑ πειραζουν λιγο τα sliders, αλλαζουν το gameplay (εισαγουν ή αφαιρουν εντολες στα κουμπια) και λιγο τα γραφικα και μας πασαρουν το ιδιο πιατο ξαναζεσταμενο. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2015 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 παιδες στο fut πως κανω την ομαδα μου να εχει chemistry 100?εχω κολλησει στο 99 με ολη την 11αδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...παιζουν ρολο τα συστηματα η κατι αλλο? Μάλλον δεν εχεις βάλει προπονητή. Και γτ παιζεις αυτο το μοουντε δεν λεει εμενα στο 15 μου ειχαν κλεψει ολους τους παιχτες.παιξε σεζον παει τρενο το γκαμε Γιατι μου αρέσει αυτο το mode. αγοράζεις παίχτες και φτιάχνεις εσυ οπως θέλεις την ομάδα σου. Στο season απο ενα σημείο και μετά οι πιο πολλοί παιζουν με μπαρτσελόνα και ρεαλ και γίνεται γελοίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 τι ειναι το sp? single player εκτός fut κοίταξες στα settings με τις πάσες κτλ,αν άλλαξε σε legacy;έχει μια τέτοια επιλογή για τις άμυνες η κριτική αφορά μόνο το fut που το default ειναι το τάκτικαλ και αφορά την συμπεριφορα-ζόμπι των αμυντικών της ΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 To πηρα επιτελους.με paypal παρακαλω.35,6€ Κατεβαίνει τώρα.πωω 2 ώρες Θέλει ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 το χαντικαπ παραμενει και στο φιφα 16. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ποιος περίμενε κάτι διαφορετικό Εδώ υπάρχει σε κάθε Fifa τα τελευταία 3-4 χρόνια και ακόμα η ΕΑ σφυρίζει αδιάφορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εχω παθει πορωση!! Τα τρολλακια που αλλαζαν στο fifa15 3 πασες και βαζαν γκολ ,δε μπορουν να αλλαξουν 2 πασες στο fifa 16.Επιτέλους το manual fifa ειναι γεγονος! Btw εχω 2 ισοπαλίες και 2 νίκες εώς τωρα.Στο τελευταιο ματς νικησα εναν 3-0 τον συνέτριψα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Kαλά, κράτα μικρό καλάθι, δεν έχεις ανέβει divisions να δεις για τις πάσες που λες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εχω παθει πορωση!! Τα τρολλακια που αλλαζαν στο fifa15 3 πασες και βαζαν γκολ ,δε μπορουν να αλλαξουν 2 πασες στο fifa 16.Επιτέλους το manual fifa ειναι γεγονος! Btw εχω 2 ισοπαλίες και 2 νίκες εώς τωρα.Στο τελευταιο ματς νικησα εναν 3-0 τον συνέτριψα! Σε καταλαβαινω ΑΝ και εγω το ειχα παθει αυτο με το ντεμο. Μολις βγηκε το παιχνιδι εφαγα τρελη απογοητευση και τωρα πλεον εχει γινει ενα φιφα 15.5 με το update. Προφανως και επεσες σε παιχτες που ακομα νομιζουν οτι παιζουν 15 και κανουν πασες οπως να ναι (πχ με λαθος θεση σωματος) Μη μου πεις οτι πιστευεις οτι η πιτσιρικαρια σε λιγο καιρο απο τωρα που δεν κανει τπτ αλλο απο το να παιζει φιφα και προ δεν θα μπορει να αλλαξει μια πασα Το σημαντικο ειναι να ξερεις τι να την κανεις την πασα αλλαζοντας την. Και αυτο ισχυε και στο 15. Αρα δεν ειναι οι πασες ΑΛΛΑ η αμυνα που εφτιαξαν υγ τι μανιουαλ ωρε προφανως παιζεις σε κονσολα ε? το παιχνιδι οντως οπως ειπε κι ο Παντελης εγινε hardcore (με το update εγινε ημι- hardcore θα πω εγω) και θα κρατησει ολους τους καλους παιχτες. Οποτε οσοι δεν ειμαστε καλοι στην ποδοσφαιρικη αντιληψη ας ποχαιρετησουμε απο τωρα τις μεγαλες devisions Και ενα ΤΙΠ: κρατηστε πατημενο το LT/L2 και καντε παιχνιδι Το κανα κατα τυχη σε εναν φιλο που δεν παιζει καιρο και του περασα ολη την αμυνα (καλως τα παιδια καλως το φιφα 15.5) Παντως απ ολα τα ποδοσφαιρακια που εχω παιξει στην ζωη μου ΕΙΝΑΙ το πιο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΛΑ φουτμπολ γκειμ. Και νομιζα οτι αυτο θα το πετυχαινε η ΚΟΝΑΜΙ με το προ...επεσα εξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Έπαιξα πριν λίγο με έναν φίλο, ο οποίος δεν το έχει καν. Παίζαμε το 15 που και που στο σπίτι μου. Μου έκανε εντύπωση καταρχάς πως με νίκησε στα 2 από τα 5 παιχνίδια που παίζαμε και σε γενικές γραμμές υπήρχε ενδιαφέρον. Στο 15 σχεδόν πάντα νίκαγα με ευκολία.Από τη στιγμή δηλαδή που αλλάζει, αλλάζει για όλους. Και για εμάς τους παλιούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Kαλά, κράτα μικρό καλάθι, δεν έχεις ανέβει divisions να δεις για τις πάσες που λες..Στα ενα απο τα 4 ματς που επαιξα επεσα με εναν απ τους καλυτερους του fifa 15.Δεν θυμάμαι τωρα ονομα.Πηγαμε 1-1. Ο τυπος μιλαμε μπερδευοτανε συνεχεια στις πασες.Αλλα οκ ξερω θα γινεται χαμος στις πρώτες div. Αλλά εγω θα μαι ευχαριστημενος να κρατιεμαι στην δευτερη κ τριτη division. Σε υπολογιστή το παιζω platini_athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν βαλω τον φορο στα g2a πειραζει?Με τον φορο παει στα 44 ευρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Προφανώς και δεν πειράζει. Βάλε φόρο στο 0%. EU business with VAT registered. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα