babisflou7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 - Ο Ντουρμάζ αν τον κούρεβες θα έπαιρνε +10stats αναλυση αλεφαντου μου φερνει!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Βαρέθηκα να κερδίζω και να μου το μετράει σαν ηττα ! Πριν λίγο κέρδισα 7-0 και μου το μέτρησε πάλι σαν ηττα στο τέλος του παιχνιδιου. Υστερα σου λένε αγόρασε τα παιχνίδια μην τα κατεβάζεις χακαρισμένα. Τα σπασμένα παιζουν μια χαρά και τα αγοράσμένα είναι ολο προβλήματα και σου σπάνε τα νεύρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Βαρέθηκα να κερδίζω και να μου το μετράει σαν ηττα ! Πριν λίγο κέρδισα 7-0 και μου το μέτρησε πάλι σαν ηττα στο τέλος του παιχνιδιου. Υστερα σου λένε αγόρασε τα παιχνίδια μην τα κατεβάζεις χακαρισμένα. Τα σπασμένα παιζουν μια χαρά και τα αγοράσμένα είναι ολο προβλήματα και σου σπάνε τα νεύρα ! Και γτ παιζεις αυτο το μοουντε δεν λεει εμενα στο 15 μου ειχαν κλεψει ολους τους παιχτες.παιξε σεζον παει τρενο το γκαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Έφτασα Div 4 στο fut.Μέχρι στιγμής μπορώ να πω οτι το παιχνιδι δεν είναι τόσο γρήγορο και απλό οσο το 15. Ίσως είναι λιγότερο διασκεδαστικό . Όμως το καλό είναι οτι δεν σου βγάζει εκείνα τα νεύρα που έβγαζε το 15 ,οπου καθε μπαλία λομπα ήταν τετ α τετ,θέλει πολύ passing game και μπαλιές έξυπνες και σε σωστό χρόνο . Εμένα μου άρεσε αρκετά και όσο περισσότερα ματσακια παίζω και εξοικειώνομαι με τους μηχανισμούς σε πασες σεντρες σουτ κτλ μου φαίνεται ολο και καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ωραιο το παιχνιδακι αλλα οταν παιζω single fut και αρχιζει ο αντιπαλος τις πασουλες απο το 60' ενω χανω τοτε μου ερχεται να πεταξω το pc απο το μπαλκονι!, τα νευρα μου!. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 παιδες στο fut πως κανω την ομαδα μου να εχει chemistry 100?εχω κολλησει στο 99 με ολη την 11αδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...παιζουν ρολο τα συστηματα η κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδιά γέμισα την χρεωστική μου με 39 € αλλά δοκίμασα να το αγοράσω απο gamers-outlet και cdkeyprices και δε μου δέχεται την κάρτα.Ξέρετε κάποιο που να δέχεται ? και instant-gaming είναι out of stock Χρεωστική κάρτα visa Πειραιώς έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-16-cd-key-compare-prices/Ξεκίνα και δοκίμαζε ενα ενα τα σαιτ που το έχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-16-cd-key-compare-prices/ Ξεκίνα και δοκίμαζε ενα ενα τα σαιτ που το έχουν. ναι ξεκίνα δοκίμαζε να τρως άκυρα και να πέφτει το credibility της κάρτας σου,να κλειδωθεί μια και καλή για αγορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 E απο που να αγοράσω τότε.απο που αγοράσατε εσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedViper Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Απο g2a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Το παιχνίδι συνεχίζει να έχει τα εξής προβλήματα: 1) Στο Online πολλές φορές συμβαίνει να παίζουν οι ίδιες ομάδες. Μπορεί εύκολα να σου τύχει Barcelonas vs Barcelona. Η αποθέωση του Arcade.2) Όταν γίνεται πλάγιο πατάς το κουμπί για να φύγει το Video, αλλά κάποιες φορές δεν έχει Video με αποτέλεσμα να το εκτελεί. Έχουν δηλαδή ίδιο κουμπί για την διακοπή του Video και για την εκτέλεση του πλαγίου.3) Στο Online ο αντίπαλος μπορεί να πατάει παύση όποτε έχει την μπάλα και εσύ να περιμένεις. Η χαρά του τρόλερ.Αυτά στα γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Το παιχνίδι συνεχίζει να έχει τα εξής προβλήματα: 1) Στο Online πολλές φορές συμβαίνει να παίζουν οι ίδιες ομάδες. Μπορεί εύκολα να σου τύχει Barcelonas vs Barcelona. Η αποθέωση του Arcade. 2) Όταν γίνεται πλάγιο πατάς το κουμπί για να φύγει το Video, αλλά κάποιες φορές δεν έχει Video με αποτέλεσμα να το εκτελεί. Έχουν δηλαδή ίδιο κουμπί για την διακοπή του Video και για την εκτέλεση του πλαγίου. 3) Στο Online ο αντίπαλος μπορεί να πατάει παύση όποτε έχει την μπάλα και εσύ να περιμένεις. Η χαρά του τρόλερ. Αυτά στα γρήγορα. Για το 3 νομίζω 2 παύσεις ο κάθε παίχτης έχει δικαίωμα να κάνει. Έχει αλλάξει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Απο g2a Αφου αυτό εχει 23% φόρο ρε .Τι να αγορασω απο κει?47 € βγαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedViper Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εγω το πηρα στα 38€ οταν ειχε πρωτοβγει. Βεβαια εβαλα μηδενικο φορο. Το Origin αποδεχτηκε τον κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα