Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βαρέθηκα να κερδίζω και να μου το μετράει σαν ηττα !

Πριν λίγο κέρδισα 7-0 και μου το μέτρησε πάλι σαν ηττα στο τέλος του παιχνιδιου.

Υστερα σου λένε αγόρασε τα παιχνίδια μην τα κατεβάζεις χακαρισμένα.

Τα σπασμένα παιζουν μια χαρά και τα αγοράσμένα είναι ολο προβλήματα και σου σπάνε τα νεύρα !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βαρέθηκα να κερδίζω και να μου το μετράει σαν ηττα !

Πριν λίγο κέρδισα 7-0 και μου το μέτρησε πάλι σαν ηττα στο τέλος του παιχνιδιου.

Υστερα σου λένε αγόρασε τα παιχνίδια μην τα κατεβάζεις χακαρισμένα.

Τα σπασμένα παιζουν μια χαρά και τα αγοράσμένα είναι ολο προβλήματα και σου σπάνε τα νεύρα !

Και γτ παιζεις αυτο το μοουντε δεν λεει εμενα στο 15 μου ειχαν κλεψει ολους τους παιχτες.παιξε σεζον παει τρενο το γκαμε

Έφτασα Div 4 στο fut.Μέχρι στιγμής μπορώ να πω οτι το παιχνιδι δεν είναι τόσο γρήγορο και απλό οσο το 15.

Ίσως είναι λιγότερο διασκεδαστικό . 

Όμως το καλό είναι οτι δεν σου βγάζει εκείνα τα νεύρα που έβγαζε το 15 ,οπου καθε μπαλία λομπα ήταν τετ α τετ,θέλει πολύ passing game και μπαλιές έξυπνες και σε σωστό χρόνο .

Εμένα μου άρεσε αρκετά και όσο περισσότερα ματσακια παίζω και εξοικειώνομαι με  τους μηχανισμούς σε πασες σεντρες σουτ κτλ μου φαίνεται ολο και καλύτερο.

ωραιο το παιχνιδακι αλλα οταν παιζω single fut και αρχιζει ο αντιπαλος τις πασουλες απο το 60' ενω χανω τοτε μου ερχεται να πεταξω το pc απο το μπαλκονι!, τα νευρα μου!. :mad:

• Like 1

παιδες στο fut πως κανω την ομαδα μου να εχει chemistry 100?εχω κολλησει στο 99 με ολη την 11αδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...παιζουν ρολο τα συστηματα η κατι αλλο?

ρε παιδιά γέμισα την χρεωστική μου με 39 € αλλά δοκίμασα να το αγοράσω απο gamers-outlet και cdkeyprices και δε μου δέχεται την κάρτα.Ξέρετε κάποιο που να δέχεται ?

και instant-gaming είναι out of stock

Χρεωστική κάρτα visa Πειραιώς έχω

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-16-cd-key-compare-prices/

Ξεκίνα και δοκίμαζε ενα ενα τα σαιτ που το έχουν. 

ναι ξεκίνα δοκίμαζε να τρως άκυρα και να πέφτει το credibility της κάρτας σου,να κλειδωθεί μια και καλή για αγορές...

Το παιχνίδι συνεχίζει να έχει τα εξής προβλήματα:

1) Στο Online πολλές φορές συμβαίνει να παίζουν οι ίδιες ομάδες. Μπορεί εύκολα να σου τύχει Barcelonas vs Barcelona. Η αποθέωση του Arcade.
2) Όταν γίνεται πλάγιο πατάς το κουμπί για να φύγει το Video, αλλά κάποιες φορές δεν έχει Video με αποτέλεσμα να το εκτελεί. Έχουν δηλαδή ίδιο κουμπί για την διακοπή του Video και για την εκτέλεση του πλαγίου.
3) Στο Online ο αντίπαλος μπορεί να πατάει παύση όποτε έχει την μπάλα και εσύ να περιμένεις. Η χαρά του τρόλερ.

Αυτά στα γρήγορα.

• Like 1

Το παιχνίδι συνεχίζει να έχει τα εξής προβλήματα:

1) Στο Online πολλές φορές συμβαίνει να παίζουν οι ίδιες ομάδες. Μπορεί εύκολα να σου τύχει Barcelonas vs Barcelona. Η αποθέωση του Arcade.

2) Όταν γίνεται πλάγιο πατάς το κουμπί για να φύγει το Video, αλλά κάποιες φορές δεν έχει Video με αποτέλεσμα να το εκτελεί. Έχουν δηλαδή ίδιο κουμπί για την διακοπή του Video και για την εκτέλεση του πλαγίου.

3) Στο Online ο αντίπαλος μπορεί να πατάει παύση όποτε έχει την μπάλα και εσύ να περιμένεις. Η χαρά του τρόλερ.

Αυτά στα γρήγορα.

Για το 3 νομίζω 2 παύσεις ο κάθε παίχτης έχει δικαίωμα να κάνει. Έχει αλλάξει αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...