Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω ακομα δε το αγορασα...μαμο δεν μπορω να κανω οικονομία να το παρω...

Δεν ξερω βασικα θελω να σου γραψω οτι αν εισαι καλυμμενος με το 15 ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.

Απο την αλλη λογικα το εχεις παιξει ετσι? αν οχι παιξε το φουλ γκειμ, μην μεινεις στην γευση απο το ντεμο...

Ειναι ενα σοβαρο ποδοσφαιρακι για ενηλικες δεξιοτεχνες στον χειρισμο, επαψε ομως να ειναι διασκεδαστικο αφου μοχθεις. 

Κατεμε παντα.

υγ ειμαι γκουρου! B)  τελικα ειχα δικιο με το LT/L2 γινεται το trap ball

post-342864-0-52960400-1443926186_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αδερφέ δε παίζω vs CPU. Μόνο με φίλους ή FUT. Δε μπορώ να ασχολούμαι με CPU που αλλάζει 371231237 πάσες ανά επίθεση και ξεκινάει καθυστερήσεις στο 70'. Είναι απλά καρκίνος. Κάνει τα McDonalds να φαίνονται καλά για την υγεία και το ελληνικό πρωτάθλημα καλό για τα νεύρα σου.

Edit: Platini νομίζω το κουμπί που ψάχνεις έχει μετατεθεί στο " tap στο τρέξιμο". Έχει αλλάξει φιλοσοφία το game.Ούτε δυσκολότερο ούτε ρεαλιστικότερο έγινε. Απλά αντί για Χ πάτα L1+X σε κάθε πάσα και ως δια μαγείας θα εμφανιστούν 10άδες κενοί χώροι και επιλογές. 

Ο καθένας λέει τα δικά του, όπως συμβαίνει παντού. Άλλος λέει ότι με ένα κουμπί εμφανίζονται 10δες κενοί χώροι, άλλος λέει ότι του βγαίνει η Παναγία να βάλει ένα γκολ. Άλλος λέει ότι έχει γίνει πιο ρεαλιστικό, άλλος λέει ότι έχει γίνει προ. Προφανώς ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Για μένα το game είναι 10 φορές καλύτερο από το άθλιο 15άρι και προσεγγίζει το πραγματικό ποδόσφαιρο όσο κανένα άλλο. Έχει το σωστό ρυθμό, τη σωστή δυσκολία, δεν είναι PRO, έχει τελειοποιήσει το χειρισμό και τις ντρίπλες με τη σωστότερη έβερ χρήση του δεξιού αναλογικού και άλλα πολλά που δε θα γράψω γιατί βάζω να παίξω!

• Like 1

Ο καθένας λέει τα δικά του, όπως συμβαίνει παντού. Άλλος λέει ότι με ένα κουμπί εμφανίζονται 10δες κενοί χώροι, άλλος λέει ότι του βγαίνει η Παναγία να βάλει ένα γκολ. Άλλος λέει ότι έχει γίνει πιο ρεαλιστικό, άλλος λέει ότι έχει γίνει προ. Προφανώς ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Για μένα το game είναι 10 φορές καλύτερο από το άθλιο 15άρι και προσεγγίζει το πραγματικό ποδόσφαιρο όσο κανένα άλλο. Έχει το σωστό ρυθμό, τη σωστή δυσκολία, δεν είναι PRO, έχει τελειοποιήσει το χειρισμό και τις ντρίπλες με τη σωστότερη έβερ χρήση του δεξιού αναλογικού και άλλα πολλά που δε θα γράψω γιατί βάζω να παίξω!

Kαπως ετσι ειναι ΑΠΛΑ να πω εδω οτι ολα αυτα γινονται γιατι υπαρχουν μονο 2 ποδοσφαιρακια, με λιγα λογια ειναι φτωχο το τοπιο.

Κατα τα αλλα εννοειται οτι αλλος διασκεδαζει με τη μπιριμπα που ειναι πιο εγκεφαλικη και αλλος με την αγωνια που ειναι απλη.

Σεβαστες ολες οι προτιμησεις. 

Πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν ειναι ολοι γκουρου του ποδοσφαιρου ωστε να αποδιδουν σε κατι πιο Sim.

To παιχνιδι πρεπει να ειναι διασκεδαστικο. Να κερδιζεις αλλα να ξερεις και να χανεις. Εαν χανεις συνεχεια λογικο ειναι να τα παρατησεις.

Οποτε επιστρεφουμε στην 1η προταση που εγραψα περι φτωχου τοπιου στα games ποδοσφαιρακια.

Στο φιναλε παμε ΟΛΟΙ outside να παιξουμε μουντιαλιτο  B)

υγ Στην αρχη γκρινιαζα κι εγω . Υστερα απο μια σειρα αγωνων το εστρωσα. Το παιχνιδι ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχω παιξει. Εχασε ομως την πλακα του.

• Like 1

Το παιχνιδι ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχω παιξει. Εχασε ομως την πλακα του.

Επειδή τα προηγούμενα ήταν "της πλάκας", γι' αυτό. Για μένα, που ψάχνω το απόλυτο football sim που θα μου βγει η πίστη και τελικά θα κερδίσω με 1-0, είναι ό,τι πιο κοντινό στα όνειρά μου. Άσε που αρχίζω και το μαθαίνω και τώρα στο Legendary κερδίζω σχετικά εύκολα (1-0) με Ολυμπιακό την Arsenal. Άρα, τους παίρνει να το δυσκολέψουν λίγο ακόμα. :-D

Εγω περασα τους κανονικους ομιλους CL με Ολυμπιακο στο legendary και τωρα επεσα επανω στην Αγλεντικο Μαδριτης.. 

Ανετα τους περνει και για παραπανω απο legendary, αρκει να μην γινεται με την μορφη scripting και cheating της AI..Πολλες φορες εχω την αισθηση οτι και η ιδια η ΑΙ καταλαβαινει ποσο εκλεψε σε μια φαση και σου δινει την μπαλα στην επομενη, δεν μπορει να ειναι συμπτωση οτι συμβαινει αρκετες φορες.. 

Το 15 και το 16 απο την δικια μου εμπειρια εχουν ενα καλο που δεν ειχαν τα προηγουμενα.. Μαθαινουν πατερνες απο τον τροπο παιχνιδιου σου και τις χρησιμοποιουν στο ιδιο ή σε αλλα παιχνιδια.. Σαν να σε παιζει στο ιδιο σου το παιχνιδι δηλαδη..

Αυτο ειναι το καλο μερος της υποθεσης.. Οπως επισης και το οτι ο τροπος που επιτιθεται πλεον ειναι πιο ορθολογικος φετος.. 

Το κακο της υποθεσης ειναι οτι οταν θελει να σκοραρει καποιες στιγμες δεν σε αφηνει να ακουμπησεις μπαλα δεν σου πιανει τιποτα.. Και οκ να συμβαινει μια δυο φορες οκ.. Αλλα ειναι χρονια μαστιγα στο Fifa αυτο..

Οποιος παιζει SP συχνα με καταλαβαινει 

Να προσθεσω επισης οτι ο "ρεαλιστικος" τροπος πασαρισματος φετος που για εμενα πιο πολυ κακο παρα καλο κανει στο παιχνιδι μου (γιατι πασαρει απλα οπου θελει ωρες ωρες με δυναμη κ κατευθυνση σωστη), ειναι μια χρυση ευκαιρια να αποτιναξω μια και καλη ακομη και το semi στο παιχνιδι μου και να το γυρισω σε φουλ χειροκινητο. Αντε ισως την σεντρα που ειναι οτι να 'ναι στο χειροκινητο δεν βολευει..Απλα να μαθω λιγο τα τερτιπια της φετινης ΑΙ και θα το γυρισω απο semi σε manual μετα, ετσι το βλεπω..

Σαφως παντως και ειναι το πιο ωραιο φιφα που εχω παιξει και εγω και ας τους περνει για 1000 βελτιωσεις ακομη..

Το παιχνίδι δεν είναι Simulation και δε θα γίνει ποτέ τουλάχιστον μέχρι να βγει Virtual Reality έκδοση που και πάλι θα boostαρει τους παίκτες αλλιώς δε θα σταυρώναν κοντρόλ ή πάσα.

Αν ήταν simulation (ένα παράδειγμα γιατί και γω γαύρος είμαι):

- Ο Μουζουάκου θα ήταν μόνιμα εκτός θέσης στην άμυνα

- Ο Μποτία θα έκανε μόνο τσαφ και πισωπεταλιές

- Θα πατούσες sprint στον Αφελάι και δε θα έτρεχε (έστω περσινο παράδειγμα)

- Ο Ιντέγια στα 20 μέτρα με τη μπάλα θα την πατούσε και θα έπεφτε

- Ο Σαλίνο αντί για αριστερό πόδι θα είχε ένα ξύλινο

- Ο Ντουρμάζ αν τον κούρεβες θα έπαιρνε +10stats

Και τα αντίστοιχα για όλους τους υπόλοιπους παίκτες στον κόσμο.

Πέρα από τη πλάκα αν ήταν simulation θα ήταν unplayable. Είναι απλά ένα ποδοσφαιράκι με καλές σχετικά καλές ισορροπίες και mechanics αλλά και πάλι υπάρχουν άπειρα tricks για exploit.

• Like 1

Μια ερώτηση κάπως χαζή από κάποιον που έχει να ακουμπήσει ποδοσφαιρικό game από το 2004. Μπορώ να το χαρώ με πληκτρολόγιο και χωρίς να πάρω διδακτορικό στα κόλπα, κουμπιά, στήσιμο ομάδας κτλ; Θέλω να παίξω fifa και NBA 2k εδώ και χρόνια αλλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ασχοληθώ μήνες μέχρι να μπω στο κλίμα ισχύει; μου φαίνονται ποιο δύσκολα από hard core rpg. Μάλλον πέρασαν τα χρόνια :(

Επειδή τα προηγούμενα ήταν "της πλάκας", γι' αυτό. Για μένα, που ψάχνω το απόλυτο football sim που θα μου βγει η πίστη και τελικά θα κερδίσω με 1-0, είναι ό,τι πιο κοντινό στα όνειρά μου. Άσε που αρχίζω και το μαθαίνω και τώρα στο Legendary κερδίζω σχετικά εύκολα (1-0) με Ολυμπιακό την Arsenal. Άρα, τους παίρνει να το δυσκολέψουν λίγο ακόμα. :-D

Tης πλακας....υπερβολες. Αυτα δεν επαιζες τοσα χρονια? δεν διασκεδαζες δλδ? 

Παιζω μονο ονλαιν εναντιον ΧΙΟΥΜΑΝ. Το παιχνιδι ειναι στυλ kick off αν εχετε προλαβει. Η μπαλα δεν κολλαει στα ποδια σου για 1η φορα σε φιφα νομιζω. Υπαρχει η αισθηση οτι θα τη χασεις ειτε κανοντας λαθος πασα ειτε ανοιγοντας την τρεχοντας.

Κι εδω ψιλοδιαφωνω αν και ταυτοχρονα σεβομαι τις επιθυμιες και τα γουστα των υπολοιπων gamers.

Στο πραγματικο ποδοσφαιρο ΝΑΙ θα δεις θεαμα (μπορει και οχι) , θα δεις προσωπικες ενεργειες, σκιλλς, σουτ μακρινα, γκολ ριμπαουντ, γκαφες, γκολ φαβες κλπ κλπ κλπ κλπ

Σε αυτο το ποδοσφαιρακι λοιπον χανεται το θεαμα γιατι ειναι δυσκολο να κανεις συνδυασμους με πασες. 

Γιατι γινεται αυτο? Μα γιατι ειναι αφυσικος ο ρυθμος και ολοι τρεχουν πανω κατω - πιεζουν,μαρκαρουν -  και μαλιστα χωρις να κουραζονται.

Εχω την αντυπωση οτι περισσοτερο κοιταζεις να ξεφορτωθεις την μπαλα παρα να την κρατησεις και να κανεις παιχνιδι...

Ετσι ομως πολλα ματς χανονται επειδη εσυ πασχισες να παιξεις στρωτο ποδοσφαιρο με πασιν γκειμ ενω ο αντιπαλος εκμεταλλευτηκε τις λαθος πασες που γινονται πολυ ευκολα πλεον και στο παστελωσε.

Αντε βγαλτο τωρα (το γκολ).

Μια ερώτηση κάπως χαζή από κάποιον που έχει να ακουμπήσει ποδοσφαιρικό game από το 2004. Μπορώ να το χαρώ με πληκτρολόγιο και χωρίς να πάρω διδακτορικό στα κόλπα, κουμπιά, στήσιμο ομάδας κτλ; Θέλω να παίξω fifa και NBA 2k εδώ και χρόνια αλλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ασχοληθώ μήνες μέχρι να μπω στο κλίμα ισχύει; μου φαίνονται ποιο δύσκολα από hard core rpg. Μάλλον πέρασαν τα χρόνια :(

σου δινω 3 μηνες μεχρι να το μαθεις (ενας φιλος μου το μαθε ακομα πιο γρηγορα σε μεγαλη ηλικια) εμενα μου πηρε 6 μηνες και κατι ψιλα.Ειχα παρει και keyboard antighosting ...δεν μου χρειαστηκε τελικα. Αλλωστε δεν θα το απολαμβανα στο μαξιμουμ  το παιχνιδι με πληκτρολογιο. Εκτος αν ολοι οι αντιπαλοι επαιζαν με πληκτρολογιο....ισως μονο τοτε.

ΤΙΠ: στην αρχη παιζε σεμι ασσιστιντ Η μανιουαλ σε mode ευκολο για αρχαριους...θα ειναι πιο δυσκολο να πασαρεις  αλλα θα το μαθεις πιο γρηγορα.

• Like 1

To nba ειναι αρκετα easy για πληκτρολογιο για να μη σου πω οτι ειναι καλυτερο απο το να παιζεισ με μοχλο
  • Like 1

μίλησα με το ea chat support για το preorder bonus..τους είπα ότι δεν έχω κάποιον κωδικό γιαυτό,και δεν έχω πάρει κάτι..και μου είπαν ότι από 11/10 θα ξεκινήσει το δώρο,και να μπένω κάθε βδομάδα..

Τον ξαναρώτησα ότι δεν έχω κάποιο serial γιαυτό,και είπε δε καταλαβαίνω..αλλά επειδή ήμασταν ήδη μια ώρα στο chat και μου είχαν σπάσει τα νεύρα,είπα ευχαριστώ και έφυγα..

Πάτησα να μου έρθει η συνομιλία στο email μου,οπότε την άλλη βδομάδα αν δε πάρω το πρώτο πακέτο,θα μπω και θα γίνει χαμούλης..

Tρελέ εγώ από πλαίσιο που το πήρα μου στείλαν 2 μέρες μετά ενα serial που κανα redeem  για να μπει το bonus .Οπότε τσέκαρε τα mail σου ή μίλα με το κατάστημα που το πήρες :)

Το email μου και να το τσεκαρω δε θα έχει κάτι :P ..στο κατάστημα δεν ήξεραν κάτι για pre order bonus..οοοοοποτε μένει να ζαλιζω την ΕΑ,για να το δώσει..

Βέβαια ο πρώτος advisor κατάλαβε τι είχε γίνει, ο 2ος πετούσε αετό.. Έπαιρνα απάντηση κάθε 5λεπτα

Φίλε μου κατέβασε το demo και δες αν μπορείς να παίξεις με πληκτρολόγιο.

Υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που παίζει με πληκτρολόγιο και απ οτι εχω καταλάβει το κάνει γιατι του αρέσει δεν ειναι το θέμα οικονομικό.

Υπάρχει και μια σεβαστή μερίδα που να φανταστεις παίζει και με ποντίκι το φιφα.

Πάντως το 16 δεν είναι και τόσο διασκεδαστικό για να παιζεις για τον χαβαλέ σου, εγω που παίζω το φιφα απο το 11 οπου σταμάτησα το προ, στο 16 μπορεί σαν βάση να είναι ενα ακόμα φιφα αλλά είναι σαν να το μαθαίνουμε ολοι απο την αρχή.

Επίσης για μπασκετ θα σου πρότεινα καλύτερα το ΝΒΑ LIVE και να αρχισεις απο το 2006 , το 2Κ είναι σπαζοκεφαλιά, πολλές κινήσεις και χάνει τελείως το διασκεδαστικό του παιχνιδιου. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...