Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο moddingway βγηκαν ηδη τα πρωτα patch με βαση δεδομενων παικτων, ενημερωμενες ομαδες και tournaments. Eπιτελους τωρα μπορω να παιξω Champions League και να το ευχαριστηθω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν είναι το πιο διασκεδαστικό/χαλαρωτικό. Είναι κάποια ματς που νιώθεις ότι σκάβεις για να βγεις στην επίθεση.

Και έτσι πρέπει να είναι. Είναι παράλογο να θες να βάλεις σε ισάξια ομάδα 5 γκολ σε Legendary δυσκολία. Επίσης, μη ξεχνάτε και τα sliders σε περίπτωση που νιώθετε ότι τα γκολ μπαίνουν υπερβολικά εύκολα ή οι πάσες δεν έχουν την ακρίβεια που θα θέλατε. Τα ποδοσφαιρικά ματς κρίνονται συνήθως στα 1-2 γκολ και το FIFA 16 έχει πλησιάσει την πραγματικότητα περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς.

EDIT: το τσίμπησα και γω από instant gaming.

Ονλαιν ομως ολα αυτα πανε περιπατο...(πατς, μοντινγκγουει σου πα μου πες) 

ρε παιδια κοντρολ πως κανουμε? στο 15 δεν ηταν με το LB/L1 ? εδω το παταω και δεν ....

Ε λογικο ειναι να πηγαινουν περιπατο, γιατι ο καθενας εχει παραμετροποιησει το φιφα με την δικη του εκδοση απο το patch ή εχει προσθεσει και κατι αλλο ή χρησιμοποιει αλλη database, αλλα banners, αλλο UI.. Πως θα παιξεις online ετσι ακομη και αν σε αφηνε η ΕΑ, που φετος φαινεται θα καταπολεμησει τα patch με καθε τροπο.. Ηδη εβγαλε update εχθες για να καταστρεψει τη λιστα με τα modified files και αμεσως εβγαλαν και τα παιδια την αντιστοιχη για να ξαναδουλεψει..

Τα patch ανεκαθεν ηταν για τα διπλα σπιτι ή για sp εμπειρια οχι για online, αυτο σπανια συνεβαινε και εκανε default παντα τα roster οποτε αυτο ηταν εφικτο.

Π.χ εγω το περιμενα πως και πως για να προστεθουν οι ομαδες του Champions και του Europa League και να μην καθομαι το κυριοτερο καθε φορα να φτιαχνω ομιλους σε custom tournament για να περνω την ομαδα που θελω.

Και κουραστικο ειναι και ελλειπες ηταν χωρις να παρουσιαζει τις διοργανωσεις αυτουσιες.

Για το κουμπι αν καταλαβα καλα θες αυτο που σταματαγε την μπαλα και γυριζες γυρω απο τον αξονα σου;

Εκει πλεον αν δεν αλλαξεις τα κουμπια εχει το off ball dribble, νομιζω στο R2 ή L2 ειναι αλλα δεν σταματαει η μπαλα οπως στο 15..

• Like 1

πω ρε φουστη μου πως το εκαναν ετσι το παιχνιδι....μαλλον δεν μου ταιριαζει πλεον...εχασε το fluid, ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ!!!!!! :eek:

...και το προ16 θυμιζει φιφα πλεον.

Μπορεί κάποιος που το έχει να μας πεί τι λέει το career; Είδα πλέον πως μπορείς και προπονείς παίχτες ξεχωριστά (καλή φάση φαίνεται). Υπάρχουν άλλες αλλαγές;

Το 30άρι πρέπει να το αξίζει το παιχνίδι πάντως σύμφωνα με το demo.

• Like 1

Το 30άρι πρέπει να το αξίζει το παιχνίδι πάντως σύμφωνα με το demo.

Για οφλαιν δεν ξερω (παιζω μονο ονλαιν) παντως τα 33 ευρο που εδωσα αρχισα να τα κλαιω...

Το παιχνιδι ειναι πλεον μανιουαλ, δεν εισαι ποτε σιγουρος στην καθε πασα, γινονται φαβες και στις κοντινες...

Κατεμε ετσι δεν γινεται δουλεια...πριν (15) νευριαζες για το run and gun (επαιζες ομως)  τωρα νευριαζεις για την πασα που δεν εφτασε ποτε...

Παιζεις με πρωτοκλασσατες και νομιζεις οτι παιζεις Βραδυποριακος Ταλαιπωριακος.

Πλεον νικαει εκεινος που θα κανει λιγοτερα λαθη που ομως μπορει να μην ευθυνεται σε ολα.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΚΟΥΜΠΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΟΛ ΡΕ ΕΑ?  :X  :eek:  :mad:

Εγω κλαιω τα 32€ γιατι εχω disconnect μετά το τέλος του αγώνα στο FUT και ενω εχω νίκη δεν μου την μετράει, δεν παίρνω coins τα συμβόλαια τελειώνουν , δεν εχω λεφτά να τα ανανεώσω και παει λέγοντας.

Κάποιοι ειπαν και για cheat , πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται, εχτες ειπα να δοκιμάσω ξανά. Στο πρώτο παιχνίδι νικησα και μου το μέτρησε, μετά στο 80' βάζω γκολ και την ωρα που πήγαινε η μπάλα στα δίχτυα είχα disconnect (πρώτη φορά μεσα στο παιχνιδι ) και το μέτρησε ηττα , απο εκει και πέρα οτι νικη έκανα στο τελος του παιχνιδιου ειχα disconnect. Δεν προχωράει μετά το τέλος και σε κάποια φάση μου γράφει οτι εχασα την επαφή με ΕΑ σεβερ !!

Το εχει πάρα πολυς κόσμος και δεν μπορώ να διανοηθώ οτι ειναι cheat !

Τελος οταν λέτε για κουμπιά στο χειριστήριο LB,LT κτλ να γράφετε και σε τι mode παίζετε το χειριστήριο. Εγω το παίζω στο alternate .    

Τελος οταν λέτε για κουμπιά στο χειριστήριο LB,LT κτλ να γράφετε και σε τι mode παίζετε το χειριστήριο. Εγω το παίζω στο alternate .    

Ποιο UT ...εγω αναπολω ουλτιμειτ 15 ηδη...ευτυχως δεν το χω κανει uninstall.

Custom παιζω...απ οτι διαβαζω σε ξενα φορουμ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Trap Control με το LB/L1 (το κουμπι αλλαγης παιχτη μωρε και του ενα δυο) 

Εχει γινει λεει No Touch Button.

Νταξ οτι να ναι...

Για οφλαιν δεν ξερω (παιζω μονο ονλαιν) παντως τα 33 ευρο που εδωσα αρχισα να τα κλαιω...

Το παιχνιδι ειναι πλεον μανιουαλ, δεν εισαι ποτε σιγουρος στην καθε πασα, γινονται φαβες και στις κοντινες...

Κατεμε ετσι δεν γινεται δουλεια...πριν (15) νευριαζες για το run and gun (επαιζες ομως)  τωρα νευριαζεις για την πασα που δεν εφτασε ποτε...

Παιζεις με πρωτοκλασσατες και νομιζεις οτι παιζεις Βραδυποριακος Ταλαιπωριακος.

Πλεον νικαει εκεινος που θα κανει λιγοτερα λαθη που ομως μπορει να μην ευθυνεται σε ολα.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΚΟΥΜΠΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΟΛ ΡΕ ΕΑ?  :X  :eek:  :mad:

Δοκίμασε να αλλάζεις πάσες με τη through pass. Επίσης βάζε δύναμη στις πάσες τις κανονικές. Επίσης παίζε με τη δυνατή πάσα χρησιμεύει πολύ.

Ποιο UT ...εγω αναπολω ουλτιμειτ 15 ηδη...ευτυχως δεν το χω κανει uninstall.

Custom παιζω...απ οτι διαβαζω σε ξενα φορουμ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Trap Control με το LB/L1 (το κουμπι αλλαγης παιχτη μωρε και του ενα δυο) 

Εχει γινει λεει No Touch Button.

Νταξ οτι να ναι...

Το κουμπί για το 1-2 υπάρχει μια χαρά και είναι στη θέση του στο l1 με ενα απλό ταπ και οχι κρατημένο μια χαρά βγαίνει το 1-2. Οσο για το κουμπι του κοντρολ που ψάχνεις πλεον απλα γίνεται με το μοχλό κάνε κοντινές απότομες κινήσεις και θα καταλάβεις τι λέω.

Παντελη το κοντρολ εψαχνα αλλα μεσα απο ξενα φορουμ διαβασα οτι δεν υπαρχει πλεον εχει αντικατασταθει με ενα ΝΟ τατσ ντριμπλιν κατι τετοιο...

Ναι το ενα δυο ξερω οτι γινεται ακομα με το Λ1.

Καποθ διαβασα αλλαγη του ασσιστιντ στην πασα με σεμι ασσιστιντ, παει λεει καλυτερα αλλα δεν το δοκιμασα ακομα.

Μεχρι στιγμης εχω απογοητευτει παντως...δεν μου ταιριαζει νομιζω. Το παιχνιδι προφανως δεν ειναι κακο αφου αρεσει σε αρκετο κοσμο.

Ξαναδοκιμασα και το προ, απογοητευτηκα κι εκει.....πω πω με βλεπω χωρις ποδοσφαιρακι φετος, εστω να παιζω φιφα 15.

Δοκίμασε να αλλάζεις πάσες με τη through pass. Επίσης βάζε δύναμη στις πάσες τις κανονικές. Επίσης παίζε με τη δυνατή πάσα χρησιμεύει πολύ.

Το κουμπί για το 1-2 υπάρχει μια χαρά και είναι στη θέση του στο l1 με ενα απλό ταπ και οχι κρατημένο μια χαρά βγαίνει το 1-2. Οσο για το κουμπι του κοντρολ που ψάχνεις πλεον απλα γίνεται με το μοχλό κάνε κοντινές απότομες κινήσεις και θα καταλάβεις τι λέω.

Οσο για το κουμπι του κοντρολ που ψάχνεις πλεον απλα γίνεται με το μοχλό κάνε κοντινές απότομες κινήσεις και θα καταλάβεις τι λέω.

ποιο μοχλο τον αριστερο ή τον δεξιο?

Παντελη το κοντρολ εψαχνα αλλα μεσα απο ξενα φορουμ διαβασα οτι δεν υπαρχει πλεον εχει αντικατασταθει με ενα ΝΟ τατσ ντριμπλιν κατι τετοιο...

Ναι το ενα δυο ξερω οτι γινεται ακομα με το Λ1.

Καποθ διαβασα αλλαγη του ασσιστιντ στην πασα με σεμι ασσιστιντ, παει λεει καλυτερα αλλα δεν το δοκιμασα ακομα.

Μεχρι στιγμης εχω απογοητευτει παντως...δεν μου ταιριαζει νομιζω. Το παιχνιδι προφανως δεν ειναι κακο αφου αρεσει σε αρκετο κοσμο.

Ξαναδοκιμασα και το προ, απογοητευτηκα κι εκει.....πω πω με βλεπω χωρις ποδοσφαιρακι φετος, εστω να παιζω φιφα 15.

ποιο μοχλο τον αριστερο ή τον δεξιο?

Για το πρωτο που λες σου λενε με τι αντικατασταθηκε το κουμπι οχι πως μπορεις να το κανεις. Επειδη το κανανε πιο αργο τωρα με κοφτες αποτομες κινησεις στον αριστερο μοχλο θα το κανεις αυτο που λες γυρνα ουσιαστικα μονος σου γυρω απο τον αξονα σου. Οσο για το no touch dribbling καντο κ αυτο ειναι χρησιμο αν το μαθεις. Παρε τη μπαλα στην αρχη και σπαμαρε το L1, μετα μη σπαμαρεις αλλα πατα, κρατα για λιγο, και αστο βρες τους χρονους του ουσιαστικα, μετα παρε ενα γρηγορο παιχτη τρεχα και πατα το και κρατα το θα ενθουσιαστεις :Ρ απλα και αυτο οπως πολλα αλλα θελουν προπονηση.

Και έτσι πρέπει να είναι. Είναι παράλογο να θες να βάλεις σε ισάξια ομάδα 5 γκολ σε Legendary δυσκολία. Επίσης, μη ξεχνάτε και τα sliders σε περίπτωση που νιώθετε ότι τα γκολ μπαίνουν υπερβολικά εύκολα ή οι πάσες δεν έχουν την ακρίβεια που θα θέλατε. Τα ποδοσφαιρικά ματς κρίνονται συνήθως στα 1-2 γκολ και το FIFA 16 έχει πλησιάσει την πραγματικότητα περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς.

EDIT: το τσίμπησα και γω από instant gaming.

Αδερφέ δε παίζω vs CPU. Μόνο με φίλους ή FUT. Δε μπορώ να ασχολούμαι με CPU που αλλάζει 371231237 πάσες ανά επίθεση και ξεκινάει καθυστερήσεις στο 70'. Είναι απλά καρκίνος. Κάνει τα McDonalds να φαίνονται καλά για την υγεία και το ελληνικό πρωτάθλημα καλό για τα νεύρα σου.

Παίξτε manager. Μη παίζετε vs CPU.

Edit: Platini νομίζω το κουμπί που ψάχνεις έχει μετατεθεί στο " tap στο τρέξιμο". Έχει αλλάξει φιλοσοφία το game.Ούτε δυσκολότερο ούτε ρεαλιστικότερο έγινε. Απλά αντί για Χ πάτα L1+X σε κάθε πάσα και ως δια μαγείας θα εμφανιστούν 10άδες κενοί χώροι και επιλογές. 

• Like 1

Edit: Platini νομίζω το κουμπί που ψάχνεις έχει μετατεθεί στο " tap στο τρέξιμο". Έχει αλλάξει φιλοσοφία το game.Ούτε δυσκολότερο ούτε ρεαλιστικότερο έγινε. Απλά αντί για Χ πάτα L1+X σε κάθε πάσα και ως δια μαγείας θα εμφανιστούν 10άδες κενοί χώροι και επιλογές. 

Υστερα  απο μερικα ματσακια κατι βρηκα ωστε να ελεγχω την μπαλα.

Kρατοντας πατημενα το τρεξιμο και το PACE  ο ελεγχος στην μπαλα ειναι καλυτερος χρησιμοποιωντας και το LB κατι αλλαξε και μπορω να παιξω καπως.

Εννοεις το ενα δυο με LB και πασα? Ναι ΟΚ αυτο ειναι γνωστο.

Οι πασες γινονται καλυτερα ειδικα οταν αφηνεις το τρεξιμο. Επισης θα βοηθησει οσους δυσκολευονται like me ο κυκλος που εμφανιζεται μεσα απο τα settings.

Εγινε περισσοτερο μανιουαλ το παιχνιδι. Η πασα με το φαινες σημαντικη κι αυτη αλλα μεγαλη μουφα σαν προσθηκη.

Αλλαξανε το γκειμπλει για να λενε οτι κατι καινουριο φτιαξανε. Κατα τα αλλα τα γραφικα ειναι χειροτερα απο το 15. Ειναι και σκοτεινο στο πισι τουλαχιστον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...