Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πηρα και εγω, επαιξα καμια 20αρια ματς. Για την ωρα μου αρεσει πολυ. To passing game ειναι μεν πιο δυσκολο αλλα πιο ρεαλιστικο και το ευχαριστιεμαι περισσοτερο. Οι παιχτες εχουν πλεον "ογκο" και μπορεις να "καλυψεις" την μπαλα ειτε στατικος ειτε οταν δεχεσαι πασα. Φαινεται να μην υπαρχουν πλεον στανταρ τροποι να βαλεις γκολ,η μπαλα συμπεριφερεται καλυτερα σε κοντρες, κοντρολ κτλ. Βασικα πρεπει να ξαναμαθεις λιγο το παιχνιδι, ζοριστηκα στην αρχη ακομα και Division 10, αλλα μολις αλλαξα λιγο το στυλ παιχνιδιου μου αρχισα να νικαω πιο ευκολα. 

Ερωτηση για την μακρινη ψηλη through ball. Βρισκω οτι κανει μεγαλυτερη καμπυλη, δεν μπορεις να την στειλεις μακρια στο κενο χωρο. Υπαρχει αλλο κουμπι για τετοια πασα ή απλως τις αλλαξαν για να μην βαζεις το κλασσικο γκολ στην αντεπιθεση;

Και για την ατυπη κοντρα, το προτιμω απο το Προ, μου φαινεται πιο fluid το φιφα. Πολυ βελτιωμενο το προ αλλα κατι λειπει. 

Για τον φιλο που ρωτησε για τους αμυντικους που βγαινουν πρωτοι πανω στην μπαλα. Αυτο που κανω ειναι να αλλαζω παιχτη με το που κανει πασα ο αντιπαλος και να βγαινω γρηγορα πανω στην μπαλα. Πολλες φορες βγαινω μπροστα του και κλεβω. 

Υπαρχουν οι fast driven πασες με το RB σε συνδυασμο με τα αντιστοιχα κουμπια πασας. Θελουν πολλη εξασκηση ομως να ξερεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σημερα επαιξα με εναν cheater στο  fut . ο πρωτος για το 16!.κερδιζα 2-0 και στο 80' γινεται disconnect και δεν κερδιζει κανεις. σαν να μην μετρησε το παιχνιδι. σκατα.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι cheat ειναι αυτο που σε πετάει σαν disconnect !

Αυτο το πρόβλημα υπήρχε και στο 15 και 14 και στο fifa world .

Φετος υπαρχει τεράστιο πρόβλημα με το 16 και η EA ισχυρίζεται οτι το ψάχνει .

Εγω δεν παιζω ξανά fut γιατι πραγματικά εχω κάνει πολύ καλά παιχνίδια με πολλά γκολ και αντι να εχω πάρει τίτλο στην division 10 και να προχωράω μου εχει μετρήσει μόνο δυο νίκες !

Θα περιμένω να το φτιάξει αλλιως θα απαιτήσω τα λεφτά μου πίσω.

Το γύρισα στα club οπου πήρα τιτλο και φαινεται εκει να μην υπάρχουν προβληματα με disconnect

• Like 1

Ε όχι και κατέστρεψαν το παιχνίδι πασας επειδή το έβγαλαν από τον αυτόματο του 15 !

Και στο πραγματικό ποδόσφαιρο δεν νικάει αυτός που παίζει καλύτερα αλλά αυτός που είναι πιο αποτελεσματικός.

Το παιχνίδι το έχουν κάνει πολύ καλό φέτος.

Η εταιρεία είναι για κλάματα όμως.

Φιλε μου

οταν λεω κατεστρεψαν το πασιν γκειμ εννοω συνδυαστικα με τα αλλα κουλα του παιχνιδιου που παραμενουν.

Δλδ παραμενει το φοβερο πρεσιν + το οτι η σταμινα δεν πεφτει + η αλλαγη αυτη στις πασες ΕΜΕΝΑ προσωπικα (προσωπικη αποψη εκφραζω) στα 10-15 πρωτα ματς το παιχνιδι με προβληματισε.

ΟΚ μετα απο κανα 4μηνο μπορει να ειμαι κι εγω dev 1οπως  στο 15  :P

Στο πραγματικο ποδοσφαιρο τις περισσοτερες φορες κερδιζει ο καλυτερος.

Ποσες φορες θα κερδιζε ο Παναθηναικος (επι Βαζεχα) τον Ajax εαν παιζανε 10 ματς?

Στο παιχνιδι τωρα οταν κανεις ευκαιριες και τις χανεις κι ο αλλος με 1-2 φασεις σκοραρει νταξ....Quit!!!!

Πλεον το παιχνιδι εχει γινει λιγο μανιουαλ και μαλλον γι αυτο με δυσκολευει-δεν με διασκεδαζει τοσο.

Στο 15 δεν επαιρνα την μπαλα και ετρεχα και το παιχνιδι μου δεν στηριζεται στα σκιλλς αλλα στις πασες.

υγ στο προηγουμενο ποστ μου γραφω (μαλλον το προσπερασες) οτι ΔΕΝ θελω να γυρισει το παιχνιδι στις μουφα πασες του 15 με λαθος σταση σωματος.  Στο 16 ωστοσο γινονται λαθη και στις κοντινες πασες (οι πασες φταινε, τα κοντρολς δεν ξερω) με σωστη σταση σωματος.

Επισης η πασα στεκια ειναι πολυ δυνατη και πολυ μουφα.

Χθες παιζαμε ρεαλ μπαρτσα και τα ματς λες και ηταν Χαραυγιακος - Παναξιακος σε θεαμα .

• Like 1

Ερωτηση για την μακρινη ψηλη through ball. Βρισκω οτι κανει μεγαλυτερη καμπυλη, δεν μπορεις να την στειλεις μακρια στο κενο χωρο. Υπαρχει αλλο κουμπι για τετοια πασα ή απλως τις αλλαξαν για να μην βαζεις το κλασσικο γκολ στην αντεπιθεση;

Μαθαίνεις την manual through και (συνήθως) στέλνεις την μπάλα όπου θέλεις  :P

Μαθαίνεις την manual through και (συνήθως) στέλνεις την μπάλα όπου θέλεις  :P

Χεχε, οντως θα επρεπε. Απλα το μανουαλ με πληκρολογιο ειναι λιγο καταστροφη:Ρ

Ναι ξερω, πρεπει να παρω χειριστηριο, αλλα 17 χρονια με πληκρολογιο παιζω, δεν με βολευει με τπτ το χειριστηριο.  

Υπαρχουν οι fast driven πασες με το RB σε συνδυασμο με τα αντιστοιχα κουμπια πασας. Θελουν πολλη εξασκηση ομως να ξερεις.

Thanks, δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοια πασα.

Χεχε, οντως θα επρεπε. Απλα το μανουαλ με πληκρολογιο ειναι λιγο καταστροφη:Ρ

Ναι ξερω, πρεπει να παρω χειριστηριο, αλλα 17 χρονια με πληκρολογιο παιζω, δεν με βολευει με τπτ το χειριστηριο.  

ελα ρε μαν! κι εγω μεχρι ΚΑΙ το φιφα 11 (και ολα τα προ απο το προ06)  επαιζα με keyboard! μαλιστα αν και δεν ηξερα περι antighosting πληκτρολογια κερδιζα αρκετα ματς με την μπακατελα που ειχα! 

Πρεπει να παιξουμε ονλαιν να δω τι ξερεις! :P  εγω βεβαια εχω 3 χρονια ηδη που παιζω με γκειμπαντ. Ευκολο ειναι τολμησε το.

• Like 1

ελα ρε μαν! κι εγω μεχρι ΚΑΙ το φιφα 11 (και ολα τα προ απο το προ06)  επαιζα με keyboard! μαλιστα αν και δεν ηξερα περι antighosting πληκτρολογια κερδιζα αρκετα ματς με την μπακατελα που ειχα! 

Πρεπει να παιξουμε ονλαιν να δω τι ξερεις! :P  εγω βεβαια εχω 3 χρονια ηδη που παιζω με γκειμπαντ. Ευκολο ειναι τολμησε το.

Erunildo λεγομαι και στο origin, κανε με add να παιξουμε κανα ματσακι. Εχω δοκιμασει χειριστηριο, αλλα δεν με βολεψε. Ε και αφου τα βγαζω περα με πληκτρολογιο, βαριεμαι να παιδευτω να μαθω αλλιως:Ρ

• Like 1

Καλώς ή κακώς αυτά τα παιχνίδια έχουν φτιαχτεί για να παίζονται με χειριστήριο. Μπορεί κάποιος να είναι πολύ ανταγωνιστικός με πληκτρολόγιο, εκμεταλλευόμενος το 1/10 των δυνατοτήτων του παιχνιδιού αλλά παίζοντας πολύ οργανωμένο ποδόσφαιρο. Παρ' ολ' αυτά είναι προφανές πως αν δύο παίκτες ίδιων δυνατοτήτων παίξουν με χειριστήριο ο ένας και πληκτρολόγιο ο άλλος, το πλεονέκτημα θα είναι σαφώς υπέρ του πρώτου. Το ίδιο ισχύει για εξομοιωτές οδήγησης με τιμονιέρα vs. χειριστηρίου/πληκτρολογίου.

Κι εγώ με πληκτρολόγιο έμαθα να παίζω (βλ. Match Day στο ZX Spectrum). V πάνω, Β κάτω, Ν αριστερά, Μ δεξιά και το Space για σουτ. Απορώ πως δεν έσπασα κανα δάχτυλο. Μόλις πήρα Amiga και βγήκε το Kick Off 2, το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν αν μπορώ να παίξω με κουμπιά. Προφανώς και όχι, οπότε αναγκαστικά έμαθα να παίζω με το αλήστου μνήμης joystick Pacman. Και συνεχίζω...

Με όλο το σεβασμό και χωρίς ίχνος παρεξήγησης, αυτό το "παίζω ανέκαθεν αθλητικά παιχνίδια με πληκτρολόγιο και FPS μόνο με ποντίκι, άρα δεν την παλεύω με χειριστήριο ούτε για το πρώτο ούτε για το δεύτερο" μου θυμίζει 50άρηδες που επειδή έμαθαν να κάνουν ένα πράγμα στην ζωή τους αρνούνται να πάνε ένα βήμα παραπέρα. Δεν είναι κακό, ανθρώπινο είναι, κι εγώ το κάνω. Απλώς λέω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση του Fifa τα μακροπρόθεσμα οφέλη όποιου μάθει να παίζει με χειριστήριο θα είναι σημαντικά.

Εγώ μέχρι το φιφα 13 έπαιζα με το σταυρό... :D

Νομίζω πως ο σταυρός πρακτικά μας τελείωσε από τότε που η κίνηση τόσο του Fifa, όσο και του Pro έγινε αναλογική και ξεφορτωθήκαμε επιτέλους τις 8 διακριτές κατευθύνσεις. Βοήθησε επίσης ότι παραδοσιακά ο σταυρός στα χειριστήρια του Xbox ήταν για τα μπάζα (αν και σε αυτό του Χ1 υπάρχει σαφής βελτίωση). Το d-pad είναι κι αυτό σε μεγάλο βαθμό απόρροια του τρόπου που πολλοί από εμάς έμαθαν να παίζουν Pro. Επειδή όμως δεν είναι χαραγμένο στις πλάκες του γερο-Μωυσή ότι πρέπει να παίζουμε Pro με σταυρό μέχρι τα γεράματα, ήρθε κάποτε η μέρα που τα ξεπεράσαμε και τα δύο.

Καλά στο forum της EA δεν υπάρχει κατηγορία για το 16;

http://forum.ea.com/uk/sections/show/1.page

Εδώ είσαι: http://fifaforums.easports.com/en/categories/fifa-16-general-discussion

Φαίνεται φέτος άλλαξαν τα φόρουμ τους. Το κράξιμο όμως που πέφτει είναι το ίδιο :P

• Like 2

Νομίζω πως ο σταυρός πρακτικά μας τελείωσε από τότε που η κίνηση τόσο του Fifa, όσο και του Pro έγινε αναλογική και ξεφορτωθήκαμε επιτέλους τις 8 διακριτές κατευθύνσεις. Βοήθησε επίσης ότι παραδοσιακά ο σταυρός στα χειριστήρια του Xbox ήταν για τα μπάζα (αν και σε αυτό του Χ1 υπάρχει σαφής βελτίωση). Το d-pad είναι κι αυτό σε μεγάλο βαθμό απόρροια του τρόπου που πολλοί από εμάς έμαθαν να παίζουν Pro. Επειδή όμως δεν είναι χαραγμένο στις πλάκες του γερο-Μωυσή ότι πρέπει να παίζουμε Pro με σταυρό μέχρι τα γεράματα, ήρθε κάποτε η μέρα που τα ξεπεράσαμε και τα δύο.

Χαχα, έτσι είναι! Απλά σε μένα πήρε λίγο παραπάνω να κάνω τη μετάβαση! Στο 360 δεν έπαιξα ποτέ ποδοσφαιράκι με το αναλογικό να φανταστείς! :)

• Like 1

Φιλε μου

οταν λεω κατεστρεψαν το πασιν γκειμ εννοω συνδυαστικα με τα αλλα κουλα του παιχνιδιου που παραμενουν.

Δλδ παραμενει το φοβερο πρεσιν + το οτι η σταμινα δεν πεφτει + η αλλαγη αυτη στις πασες ΕΜΕΝΑ προσωπικα (προσωπικη αποψη εκφραζω) στα 10-15 πρωτα ματς το παιχνιδι με προβληματισε.

ΟΚ μετα απο κανα 4μηνο μπορει να ειμαι κι εγω dev 1οπως  στο 15  :P

Στο πραγματικο ποδοσφαιρο τις περισσοτερες φορες κερδιζει ο καλυτερος.

Ποσες φορες θα κερδιζε ο Παναθηναικος (επι Βαζεχα) τον Ajax εαν παιζανε 10 ματς?

Στο παιχνιδι τωρα οταν κανεις ευκαιριες και τις χανεις κι ο αλλος με 1-2 φασεις σκοραρει νταξ....Quit!!!!

Πλεον το παιχνιδι εχει γινει λιγο μανιουαλ και μαλλον γι αυτο με δυσκολευει-δεν με διασκεδαζει τοσο.

Στο 15 δεν επαιρνα την μπαλα και ετρεχα και το παιχνιδι μου δεν στηριζεται στα σκιλλς αλλα στις πασες.

υγ στο προηγουμενο ποστ μου γραφω (μαλλον το προσπερασες) οτι ΔΕΝ θελω να γυρισει το παιχνιδι στις μουφα πασες του 15 με λαθος σταση σωματος.  Στο 16 ωστοσο γινονται λαθη και στις κοντινες πασες (οι πασες φταινε, τα κοντρολς δεν ξερω) με σωστη σταση σωματος.

Επισης η πασα στεκια ειναι πολυ δυνατη και πολυ μουφα.

Χθες παιζαμε ρεαλ μπαρτσα και τα ματς λες και ηταν Χαραυγιακος - Παναξιακος σε θεαμα .

Ναι όντως οι πάσες έγιναν λίγο περίεργες και γενικά έχει αλλάξει η φιλοσοφία του game σε ας πούμε πιο "ρεαλιστικό".

Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ρεαλιστικό δε θα γίνει ποτέ. Απλά άλλαξε η φιλοσοφία και έγινε πιο team-based. 

Αντί να βασίζεται όλη η επίθεση στο L1+τρίγωνο βασίζεται σε L1+X σε ΚΑΘΕ πάσα.

Είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν είναι το πιο διασκεδαστικό/χαλαρωτικό. Είναι κάποια ματς που νιώθεις ότι σκάβεις για να βγεις στην επίθεση.

• Like 1

Ναι όντως οι πάσες έγιναν λίγο περίεργες και γενικά έχει αλλάξει η φιλοσοφία του game σε ας πούμε πιο "ρεαλιστικό".

Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ρεαλιστικό δε θα γίνει ποτέ. Απλά άλλαξε η φιλοσοφία και έγινε πιο team-based. 

Αντί να βασίζεται όλη η επίθεση στο L1+τρίγωνο βασίζεται σε L1+X σε ΚΑΘΕ πάσα.

Είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν είναι το πιο διασκεδαστικό/χαλαρωτικό. Είναι κάποια ματς που νιώθεις ότι σκάβεις για να βγεις στην επίθεση.

Κορυφαία περιγραφή :P :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...